Tento čtvrtek byl hned z několika důvodů dnem, na který jsem po celý týden nemohla přestat myslet. Vše začalo ráno, kdy jsem úspěšně dokončila autoškolu (odteď si dávejte na ulicích pořádný pozor!) a věděla jsem, že tenhle den už bude jen lepší a lepší. 

  ♥ 
This Thursday was the day I couldn't get out of my head for several reasons. It all started when I passed my driver's licence in the morning (you need to watch out in the streets of Prague these days!) and I knew it's only going to get better.


Druhou očekávanou čtvrteční akcí byla prezentace v Louis Vuitton. Jak možná víte, LV je pevně spjat s cestováním. Jejich kufry a cestovní tašky jsou velkou klasikou. Mohly jsme si vyzkoušet novinku - Zéphyr, který je prvním LV zavazadlem na čtyřech kolečkách. Protože samy cestování milujeme, nejvíce nás potěšila prezentace "Art of packing", kde jsme se naučily jak si nejlépe zabalit tak, aby se nám do relativně malého kufru vešlo co nejvíce věcí a co je hlavní - zabalit si je tak, aby se po cestě nepomačkaly a neponičily. Teď se více než o místo v kufru bojíme, že ho ani nevyzvedneme do zavazadlového prostoru. Pokud vás zajímají praktické rady týkající se balení, vyzkoušejte si aplikaci na oficiálních LV stránkách.
  ♥ 
The second Thursday's event was the Louis Vuitton presentation. As you may know, LV is closely tied to traveling. Their trunks and travel bags are a classic. We tried out their new suitcase Zéphyr, which is the first LV luggage on four wheels and because we ourselves love to travel, the part we were the most excited about was the "Art of packing" presentation. We were shown new ways and techniques on how to fit all our items in the suitcase well and without creasing them. Now, more than not having enough space in a trunk we fear that we won't be able to lift it for it's weight. Visit the official website for more tips on clever packing.


..a rolujeme. To je to tajemství!//..and rolling. That is the trick!

 Dále jsme se dozvěděly nejrůznější zajímavosti z historie celé značky, ale i jednotlivých kabelek, šátků i doplňků. Každý produkt je ikonický, se svojí typickou tváří a typem ženy, která ho nosí. Alma, Neverfull, Noé.. všechny jsou unikátem, které ale spojuje jeden nepřekonatelný článek - tradice Louis Vuitton, kterou jsme tento večer měly šanci trochu poznat a těšíme se, až její tajemnství prozkoumáme ještě blíže.
  ♥  
Next, we learnt various curiosities about the history of the brand and individual products. Every one of them is iconic and unique. Alma, Neverfull, Noé... they are all different, but still they have one thing in common. The Louis Vuitton tradition we learnt a bit more about and are looking forward to exploring a little bit more in the future.

Jaký je váš vztah k dražším kabelkám? Máte nějaký svůj vysněný model?
What is your approach to LV handbags? Do you dream about any particular model?

60 komentářů

  1. K autoškole gratuluji. :)
    Tu prezentaci LV ti závidím, hned bych se šla taky podívat. :) Miluju kabelky LV. Sice ještě žádnou nemám, ale pořád si plánuji, že až budu mít peníze, tak si nějakou koupím. :)

    OdpovědětVymazat
  2. LV kabelky jsou sen, mají dokonalé tvary a prostě všechno. Ty 3 barevné jsou pro mě top<3

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, prezentace musela být určitě úžasná:) Mě se LV kabelky moc líbí a šetřím si na tu svou pravou, jelikož nesnášim ty fejkové, kterých je u nás plné město.

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k autoškole! :)
    LV jako značku miluju, mám vyhlédnuté dvě kabelky, z nichž bych aspoň jednu moc ráda vlastnila, stejně třeba jako jejích ikonický šátek, atp. :) Zatím je to jen takové nesplnitelné přání, ale pevně věřím, že se mi to třeba někdy v budoucnu splní :)
    Moc pěkný článek, moc vám to tam sluší, hlavně obdivuju ten šátek zapletený do copu ♥

    OdpovědětVymazat
  5. LV kabelky jsou krásné a určitě jich časem musím několik mít. Nejvíce se mi Neverfull MM, Alma v Epi kůži a maličká Noa.

    OdpovědětVymazat
  6. Drahá kabelka je pro ženu něco jako pro chlapa pěkný auto :-D - čiže naprostá nezbytnost. Donedávna jsem vlastnila jen malou LV pochete v hnědém Damieru a pár látkových Armani. Strašně jsem ale toužila po větší kabele. Favoritem byla Prada a LV neverfull v hnědém Damieru. V LV jsem si byla podívat před 14ti dny a Damierku měla na rameni - musím ale říct, že se mi zdála fakt předražená a mě prostě tolik nešla - přišla mi moc velká, ale ta prostření velikost už zase malá. Nakonec jsem odešla bez s tím, že si to ještě rozmyslím. No a minulý týden jsem se vydala na výlet do Pandorf outletu za Vídní a koupila si velkou tašku od Prady - o čtyřku levněji a mnohem lepší - uvnitř kapsy a dvě délky popruhů. Prostě dokonalá, že jsem se ani při placení moc nekroutila :-DDDDDDDD Musím ale říct, že za slečnami s Neverfulkou na rameni se stále otáčím :-D

    http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. to musela být super akce, když ji pořádala nejlepší značka na světě :) LV je prostě klasika :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám to tu sluší, jsem ráda, že zase děláte videa mám je moc ráda)

    OdpovědětVymazat
  9. aaach, myslím, že takové kabelky jsou snem každé z nás!

    OdpovědětVymazat
  10. Cop se šátkem je super :)! Art of packing je přesně to, co si potřebuji natrénovat, i když rolování už sama úspěšně praktikuji a opravdu se do kufru vejde víc věcí a nezmačkají se :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Páni! <3 Moc pěkné video. Mně se moc líbí Neverfull ve světlé kombinaci, ale teď si pořídila hnědou blogerka Marianna a myslím si, že k ní dost sedí, takže by se mi jednou určitě jedna z nich líbila. Těším se, co z této spolupráce bude. (A neskonale Vám ji závidím (a přeji!).) :D

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to celé krásně. :) Obdivuji. :)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. You're so lucky to get the chance to visit Louis Vuitton!
    The pictures look amazing hope you had a great time.

    And.. congrats on your drivers licence :)


    Love,
    Breathe Me

    OdpovědětVymazat
  14. Tak zrovna od LV mě nikdy žádná kabelka nelákala. A zvlášť na tu jejich "ikonickou" hnědou barvu jsem alergická. Co se mi líbí, je buď klasická Prada nebo modely od Furly. Ale že by to byla nutnost, "nezbytnost", tak to mi přijde dost přehnaný. O kabelce teda fakt nesním :) Holt mé tužby jsou někde jinde, než vypláznout třicet litrů za kabelku (i kdyby na celý život).

    OdpovědětVymazat
  15. ty máš nejakú vysnívanú kabelku LV?:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. mně se tyhle kabelky nikdy moc nelíbily, hlavně proto, že všude na vietnamských tržnicích jsou samé padělky a tudíž je má spousta žen, které je opravdu neumí nosit..

    OdpovědětVymazat
  17. Júújky...šla by som sa tiež pozrieť..vyzerá to neskutočne!
    Na drahé kabelky nemám vek, ani peniaze, ale páčia sa mi napríklad Chanelky, či McQueen...To balenie je strašne zaujímavé!Rozhodne sa mi to zíde! A myslím že sa mi tam toho teraz vojde omnoho viac.Máš dokonalý outfit, a tiež ma zaujal ten kufor na kolieska...Dovolím si povedať-konečne :D
    Určite bolo skvele, a ja by som sa tiež rada šla pozrieť :/

    OdpovědětVymazat
  18. Já úplně nechápu, proč na tu akci zvali zrovna vás. Chápala bych Hanku s Veroniko, které jsou cílovou skupinou této značky...

    OdpovědětVymazat
  19. Niky, odkud máš tu růžovou bundičku? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já zatím žádnou vysněnou kabelku nemám, ale v budoucnu bych si ráda nějakou pořádně kvalitní koupila! Ale asi ne Louis Vuitton, protože ta je podle mě už dost ohraná, všude jsou samé padělky a vůbec mám radši asi něco trochu jiného :)
    A moc ti to slušelo!

    OdpovědětVymazat
  21. Nádherné fotky, ty kabelky jsou úžasné :)
    Život malé Marti

    OdpovědětVymazat
  22. Hrozně moc se mi líbí ten šátek ve vlasech. Páni, to balení, to je super :)

    OdpovědětVymazat
  23. Nadherne fotky, souhlasim, sluselo ti to:
    Kazdy si kupuje to, na co ma, takze proc ne:)

    OdpovědětVymazat
  24. parada! dufam, ze si si to uzila :) krasne fotky

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Jeej to muselo byť super. Aj mne by taká prezentácia páčila:)) musím aj ja skusiť to s tým rolovaním ;)
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  26. já bych se bála se těch věcí jen dotknout, protože jsou tak drahé :D

    OdpovědětVymazat
  27. Jaký prosím používáte foťák a objektivy? :*

    OdpovědětVymazat
  28. Ta růžová bundička je úžasná, můžu se zeptat kde si ji koupila? Děkuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je ze secondhandu, ale původně VeroModa :)).

      Vymazat
    2. Tak to by mě zajímalo, v jakym secondhandu se daj sehnat tak pěkný věci :D Děkuju:)

      Adéla

      Vymazat
    3. V TextilHousu, ale asi na to musíš mít talent, protože já nikdy nic hezkýho nenajdu a Niky skoro pokaždý :D.

      Vymazat
  29. Já nevim, ale budu asi jediná koho kabelky a celkově ten design LV nikdy nezaujal:D Ale přitom mě to strašně mrzí!:D

    OdpovědětVymazat
  30. páni!!! muselo to být super a skvělý nápad se zapletením šátku do vlasů :) a gratuluju k dokončení autoškoly :)

    OdpovědětVymazat
  31. congs k autoškole a ty kufry jsou naprosto úžasné:)

    OdpovědětVymazat
  32. kabelky od Vuittona jsou vážně moc kvalitní a jsou skvělá investice podle mě, plánuji si koupit Neverfull :))

    OdpovědětVymazat
  33. Zajímavý článek!
    LV mám ráda, i když některý kabelky nejsou úplně tak podle mého vkusu. Nejvíc by se mi šikla Noé! A úžasný byl taky kufřík co měla Carrie v Sexu ve městě!

    http://fashionissue-byzanetbel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. vy si žijete :) to je neuvěřitelný!

    OdpovědětVymazat
  35. Wáááu, to balení oblečení do kufru je hodně zajímavý..:-)))

    Helča

    OdpovědětVymazat
  36. krásne video, aj hudba k tomu je úplne super :))
    a to balenie kufra na ich stránke je super :D

    OdpovědětVymazat
  37. To jste měly skvělí čtvrtek :) LV je můj sen a sním o koupi jedné kabelky, ale první bych koupila mamce :) Ten šátek ve vlasech je skvělí detail :) Páni, opravdu moc pěkný :) Video je krásně zpracovaný a balení kufrů je pro mě záhada :D Vždy se sbalím tak že mám půlku kufru prázdnej a na cestu zpět už musím po něm skákat :D

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Mně kromě bundičky zaujal ještě ten cop se šátkem :) Super nápad!

    OdpovědětVymazat
  39. Tak tahle spolupráce je fakt záviděníhodná :)

    A nemůžu přestat koukat na tu bundičku v kombinaci se šátkem ve vlasech, moc pěkný!

    OdpovědětVymazat
  40. Jinak mě Lojza moc nebere, líbí se mi od nich NF nebo Mahina, ale netoužím ani po jedné, i když na druhých se mi třeba NF líbí moc...

    OdpovědětVymazat
  41. like the photos. you look sooo nice:):)!! maybe you like to visit my blog too:) would be so nice:) LiVDE.Blog

    OdpovědětVymazat
  42. krasa, take bych chtela na podobnou akci... :)))
    date sem nekdo odkaz na tu aplikci, nemuzu ji n tech strankach najit...

    OdpovědětVymazat
  43. wau užasný taky bych se nějaké takové akce ráda zůčastnila :) jinak ten cop s šátkem to je super sluší ti to moc :)

    OdpovědětVymazat
  44. ružová bunda je krásna :)
    a nemusím mať kabelku, ale ten kufor chcem! :D

    OdpovědětVymazat
  45. Můj sen je celá sada cestovních kufrů, od LV kterýchkoliv... :)

    OdpovědětVymazat
  46. Přesně takový videa mám hrozně ráda. Všechno vypadá tak nádherně.:)

    OdpovědětVymazat
  47. óó, ten outfit, krása, Nikčo!

    OdpovědětVymazat
  48. Když jsem koukala na to video tak jsem si připadala jako ve snu :)

    OdpovědětVymazat
  49. Milujem váš blog najviac na svete! :)
    http://victorysphotography.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  50. Ty fotky vypadají teda skvěle! Za kvalitu se vyplatí připlatit:-)

    OdpovědětVymazat