(blazer - F&F, t-shirt and pants - H&M, shoes - Primark)

Jak si vybíráte, co si každý den vezmete na sebe? Zajímá mě to čistě ze zvědavosti. Připravujete si outfit večer předem nebo těsně před odchodem z domu? Máte nějaký zajímavý systém? Já si například dnes řekla, že už jsem dlouho neměla tyhle balerínky. Postupně jsem sestavila outfit od kalhot po tričko a sako. Děláte to někdy taky tak nebo jsem podivín?
  ♥
 How do you choose what to wear? Do you prepare your outfits the day before or just leave it till the last moment? Today I, for example, decided to wear these flats. Then, I created this outfit to match them. Am I lunatic or do you ever do it too? Do you have some interesting techniques?

34 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Já si vždycky večer v posteli v hlavě přemístám, co bych si mohla ten další den obléct :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já většinou na sebe hodím to, co ráno najdu ve skříni jako první. Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  4. Já si něco rozmyslím, třeba i večer předem, ale potom si ráno stoupnu ke skříni a zjistím, že je všechno jinak, že něco třeba nemužu najít nebo je to pomačkné/cokoliv, takže se pak hluboce zamyslím a zahledím do skříně :D zatím sem neoblečená nikam nešla, takže si dovoluji tvrdit, že to funguje :D

    OdpovědětVymazat
  5. většinou si oblečení vybírám těsně (hodně těsně) před odchodem... ale někdy mam třeba ráno, kdy už vím, protože mě přes den, nebo večer napadlo, že bych si je ráda vzala :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to sako je parádní!!
    Většinou mám nejradši když vybírám den předem, ale jsou dny, kdy se nestíhá a vyběhnu v tom co je navrchu ;)

    OdpovědětVymazat
  7. ja si väčšinou pripravim oblečenie večer, ale potom si ráno všimnem nejaké tričko (tak ako ty s balerínkami) ktoré som dlho nemala a môj večerný plán je v troskách :) takže mozem povedat ze sa to odvíja od nejakého kúsku na ktorý mám chuť a postupne skladám až kým nie som spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem dlouho na privátě, bez pračky, tak vybírám zbytky toho, co je ještě použitelné. O víkendu se jede domů, juch, vyprat :D

    OdpovědětVymazat
  9. já jsem v tomhle asi jiná, prostě kouknu do skříně a vezmu co vidím :D
    moc ti sluší, ty balerínky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  10. to už neni možný ty mega dlouhý nohy! nejlepší! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. já se oblékám vždy a všude podle své nálady, na tohle recept prostě není :D

    OdpovědětVymazat
  12. A je to úžasná kombinace! Moc ti to sluší. Já se nepřipravuji večer, protože málokdy musím vstávat brzo ráno, školu/práci mám většinou až později, takže si buď vyhradím půl hodiny před odchodem na výběr outfitu, případně mě - stejně jako tebe- napadne, že dnes mám náladu na to a to pak nastane fáze přemýšlení, zda to můžu s něčím přijatelným zkombinovat :-)
    Eliska

    OdpovědětVymazat
  13. the blazer is so pretty! fashionate

    OdpovědětVymazat
  14. Hezké :)..Nejvíc se mi líbí kalhoty, takové jednoduché, ale elegantní :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Hey,
    amazing outfit and sweet pictures.
    I love your blazer.
    Love

    http://wolkedrei.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělý outfit.Máme to stejně,teda jak kdy.Třeba dneska ráno:Jé dlouho jsem neměla tyhle boyfriend jeans a náušnice,a tak jsem tvořila..přesně jako ty,ale dřív jsem musela outfity vždycky večer,protože to pak ráno byl boj.
    -přesně podobně jsem měla naplánovaný popis k outfit postu :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný outfit. Také mám spoustu bot z Primarku, ale bohužel jsou vážně divný :( Špatně se mi nosí. Máš nádherné vlasy Nicole :) V.

    OdpovědětVymazat
  18. Neco mi na tom nesedi,je to pekne zkombinovany, ale to sako ma na tebe zvlastni strih, a proc je ten pasek mimo kalhoty?

    OdpovědětVymazat
  19. Krásny outfit :) Ja si oblečenie vyberám podla toho, kam idem. Keď idem len do školy vyberám si ho ráno. :)Keď niekam inam, deň alebo aj viac dopredu. Podľa toho aká je to udalosť :)

    OdpovědětVymazat
  20. tie baleríny sú super :) keď sa mi večer chce, tak si veci nachystám a nakombinujem,ale dosť často sa na to vykašlem a ráno potom v tom zhone keď sa ponáhlam dám na seba prvé čo sa mi dostane pod ruku :D

    http://lollylucker.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  21. moc ti to sluší :) já vždycky ráno podle toho, jakou mám náladu a hlavně na co :D

    OdpovědětVymazat
  22. ako kedy ale väčšinou ako príde pokiaľ niekam necestujem :)tie balerínky sú krásne myslím ,že toto ti sekne, na 100%
    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  23. Ty baleríny/mokasíny jsou super! :) Miluju cokoli na čem jsou cvo(č)ky :D :)
    simplyourstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. niekedy si fakt vyberiem nejaký kúsok oblečenia a poviem si že "áno, toto chcem mať dnes na sebe" a postupne k tomu dolaďujem zvyšok outfitu.. ale veľmi často sa mi stáva, že ráno stojím pred skriňou a netuším, čo si na seba obliecť a tak len vytiahnem prvé, čo mi padne pod ruku :D

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělý sáčko :) a super kombinace ke kalhotám

    http://wavesofourlifee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Vybírám si hlavně podle počasí, pak podle toho, jakou mám náladu - jestli chci spíš zářit nebo být nepříliš výrazná (obvykle:D)... Ale někdy to mám stejně - chci určitý kousek a podle toho sestavuji celý outfit :)

    Tenhle se pvedl, ležérní, jednoduchý, skvělý!

    Chloe

    OdpovědětVymazat
  27. Dělám to přesně jako ty, vždycky než jdu spát, tak si řeknu, že jsem třeba neměla dlouho červený conversky a tak si vždycky v hlavně připravím, jak bude můj outfit přesně vypadat a šíleně mě naštve, když druhý den není počasí na to, co jsem si připravila :D Jinak ty baleríny jsou úžasný, stejně jako celý outfit! :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  28. Ano ten systém jaký si napsala také často používám, ale jinak si večer outfit nikdy nepřipravuji. Prostě ráno podle nálady :))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  29. ty botky a kalhoty jsou skvělé :) outfity si sestavuji jak kdy, podle nálady ;)

    OdpovědětVymazat
  30. U mě je to různé - někdy si outfit připravuji až ráno, někdy večer (ale ráno se mi to třeba nezdá a obleču si něco úplně jiného). Taky se řídím podle počasí a jestli mám tělocvik nebo ne :))

    OdpovědětVymazat
  31. Very cool blazer.
    http://halielandry.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat