Pondělí/Monday 29.7.
V pondělí se nám přehodilo vyučování z odpoledne na dopoledne, do třídy se nám přidalo pár nových studentů a dostali jsme i novou profesorku. Ta ze začátku vypadala celkem přísně, ale nakonec byla stejně skvělá, jako ta první :). Po škole jsme si s kamarádkou daly oběd a vyrazily do centra na nákupy. Zara bohužel zklamala, ale co nikdy nezklame je Stradivarius a frozen yoghurt. Mňam. A večer jsem si konečně užila pořádnou party na pláži.
♥♥♥
On monday we changed classes from afternoon to morning, welcomed few new students and got a new teacher, which in the end was as great as the first one :). After school I had lunch with a friend and we headed to the center to do some shopping. Unfortunately Zara disappointed, but Stradivarius and FroYo not! Yum. And in the evening we finally threw proper beach party.




Úterý/Tuesday 30.7.
V úterý po vyučování jsme se rozhodly jít do Muzea vědy, které je hodně interaktivní a můžete si tak spoustu pokusů vyzkoušet sami. Bavila nás část věnovaná komixům a ze všeho nejlepší byl boxík, ve kterém se líhla kuřátka!! Zajímavý byl i dokument v Hemisferickém kině o podmořském životě. Kino mi trochu připomínalo planetárium, protože se vše promítalo na stropě..
♥♥♥
On Tuesday after school we went to a Science museum, which was great, because everything was interactive and we could try different experiments ourselves. We also liked a part dedicated to comic books and the best was to see real chickens hatch. We also visited the Hemisferic cinema and saw a documentary about sea life.
Středa/Wednesday 31.7.
A středa byla zase odpočinkovým dnem. Po škole jsme se spolužákama vyrazili na pláž a jako první nás zarazilo, že nikdo nebyl v jinak vždycky plném moři. Potom jsme si všimli policie, která jezdila po pláži autem, pobřežní hlídky, která zase na moři na skůtru a nakonec i červených vlajek. Ve vodě totiž byli rejnoci, tak se nesmělo daleko. Viděla jsem asi tři, ale byla to sranda, protože vždycky když se nějaký přiblížil, lidi začali křičet a ukazovat a najednou bylo na jednom místě třeba 150 čumilů :D.
♥♥♥
On Wednesday we had a really exciting day, because we went to a beach and saw that nobody was in the water. There was police and baywatch everywhere and red flags hanging from the stands. After a while we found out that there were rays in the water and because of that swimming was banned. 

Jestli máte jakýkoli dotaz ohledně jazykového kurzu, napište ho do komentářů a já se v příštím článku pokusím vše shrnout :).
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

32 komentářů

  1. Ja by som rada vedela , čo je to za kurz :) Strašne ti závidím . Fotky sú nádherné :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo by fajn vědět třeba přibližnou cenu, to by mě zajímalo totiž i u toho Surf campu, chtěla bych na něj příští rok vyrazit! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych ráda věděla uplně všecko důležitý o tom kurzu... :) Cenu, přes koho je to organizovaný, jak moc musíš umět daný jazyk.... :) Už se moc těšim na článek! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta fotka s kuřátkama není moc vtipná, spíš smutná...

    OdpovědětVymazat
  5. Ukaž nám toho spolubydlícího z Brazílie! :P :)

    OdpovědětVymazat
  6. Opat skvele :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Oh frozen yoghurt is always great!:) Stradivarius is my next shopping place too:) Bye and I wish you lovely hot summer days! NIKA B.

    OdpovědětVymazat
  8. Ach čo by som dala za to byť vo Valencii .. y hablar espanol allí :/ Inak krásne fotky :)
    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat
  9. zase skvelé fotky! :) je tam fakt úúžasne!
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. great post!:) xo
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  11. Your blog is lovely and your outfit so stylish xx
    Im your newest follower!

    http://channichic.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Taky by mě zajímalo více o kurzu :) Ten mražený jogurt vypadá neskutečně dobře. Hrozně mě mrzí, že v Ostravě nemáme na výběr moc dobrých přísad, jako jinde a ta kůřátka jsou tak sladká :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné fotky.. to člověka přechází zrak. To jsou prázdniny snů <3

    OdpovědětVymazat
  14. Já ti tak strašně závidím<3 Zajímalo by mě jak moc musíš umět mluvit tím jazykem,aby tě vzali:)

    OdpovědětVymazat
  15. To je úžasný, taky bych na takovej kurz jela!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Musí to byť paráda. Rada by som na taký kurz išla. Rada by som si prečítala nejaký článok o tom ako si sa tam dostala, cez akú agentúru, koľko to stálo...a podobné veci :)

    OdpovědětVymazat
  17. Thebiggeststrakidfan4. srpna 2013 v 13:51

    Vypadá to tam úžaně :)) Závidím :P Sice já dávám přednost Francii, ale bohužel (nebo bohudík :D) se učím španělsky, takže by mě taky zajímaly věci jako cena, přes koho se tam jede, jak moc musíš umět daný jazyk atd. :) Jo a jestli je možnost jet i do anglie či ameriky :P

    OdpovědětVymazat
  18. skvělé fotky! taky bych jednou takový kurz chtěla vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné fotky.
    Froze jogurt bych si hned dala. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tyjo taky bych nejradši někam vypadla!:)

    OdpovědětVymazat
  21. FROYO prosíííím ♥♥♥
    krásné fotky :) vypadá to hrozně super tyhle jazykové kurzy, snad se taky ně najký někdy podívám :)

    OdpovědětVymazat
  22. uzasny fotky!:) A to jidlo:D zboznuju mrazenej jogurt♥

    OdpovědětVymazat
  23. Měla jsem ještě jednu otázku, ale ta už tu byla položena, tak mě jen zajima - kde na to berete penize? Brigáda nebo rodiče?

    OdpovědětVymazat
  24. Moc pěkné fotky jako vždy. Musely jste se tam mít super! :)

    OdpovědětVymazat
  25. I'm so jealous of all the places you have been visiting. All the pictures look amazing. I hope you're having some great fun.

    Love,
    Breathe Me

    OdpovědětVymazat
  26. Ten frozen youghurt vypadá báječně :) Mimochodem krásný fotky.

    OdpovědětVymazat