S Evou z Glamazon Blog

Třetí den našeho londýnského dobrodružství začal překvapivě - sluníčkem! Vstaly jsme poměrně brzy, protože jsme před první přehlídkou chtěly ještě vyfotit v Somerset Housu streetstyle. Další překvapení - téměř nikdo tu nebyl! Skoro jako kdyby Londýn za hezkého počasí pořádně nefungoval.Vydaly jsme se tedy na přehlídku. Ze všech, které jsme zatím viděly se nám líbila nejvíc. Poté jsme se potkaly s Evou a skvěle si popovídaly nejdřív u kafe a po ještě jedné přehlídce i u čaje. Pokud chcete víc londýnských příspěvků, určitě koukněte na její blog! Protože už během odpoledne začalo znovu pršet, neměly jsme náladu ani na procházku nebo nákupy a zakončily jsme skvělý den polévkou a popcornem v našem oblíbeném Pretu.

The start of our third day in London was quite surprising. Sunshine! We woke up early, because we wanted to shoot some streetstyle pictures before our first show. Another surprise - almost nobody was at Somerset house. I guess London doesn't work right in a weather like this. Later we saw the best show so far and met Eva whom we chatted with over coffee and tea almost the whole afternoon. For more London stories, follow her blog! Because it started raining again during the afternoon, we weren't in the mood for a walk nor for shopping, so we ended our day with a soup and popcorn in our favourite Pret a manger.

14 komentářů

  1. Ahoj holky! Projela jsem všechny příspěvky z Londýna a smekám, krásné fotky! Mrzí mě, že vám zatím počasí nepřeje.. snad se to ještě obrátí. Já jsem v Londýně rok žila a odvezla jsem si přesně opačný dojem - tamní počasí se mi velice zamlouvalo, málokdy tam bylo několik dnů pošmourno jako tomu je často u nás..
    Pokud čas dovolí, doporučovala bych vám na focení uličku Holland Park Mews poblíž Holland parku, je to podle mě nejmalebnější zákoutí Londýna a pokaždé se tam musím jet podívat :) Užijte si zbytek pobytu!K.

    OdpovědětVymazat
  2. Musí to být super zkušenost, v dobrém závidím. Doufám, že se tam v budoucnu taky kouknu :)

    http://normal-life-of-a.blogspot.cz/2013/09/povidaci.html

    OdpovědětVymazat
  3. prosím vás čo je to za prehliadku??? ... neskutočné to je <3

    OdpovědětVymazat
  4. parada :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, tentokrát se stylujete samy? nebo vám někdo pomáha jako minulý rok? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé! Můžu se zeptat, jaký objektiv na jedné z fotografií máte na foťáku?:)

    http://mijacek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mě zajímá jestli si vybíráte outfity samy.

    OdpovědětVymazat