S módou se teď na následujících několik dní v Praze roztrhl pytel. Včera byl zahájen Prague Fashion Week! Vše začalo přehlídkou japonské návrhářky Hirono, značky Saphir East, jejíž kolekce nás opravdu zaujala. K vidění byly hlavně asymetrické a rafinované střihy, jemné neutrální barvy a lehké materiály. Povedený byl i celkový styling modelek. Večer poté pokračoval na afterparty Harper's Bazaar v prostorách krásného hotelu Boscolo. Chystáte se na nějaké přehlídky v rámci fashion weeku?
♥♥♥
 Fashion is spreading all over Prague these days. Yesterday Prague Fashion Week began. It all started with Saphir East fashion show, which was amazing, with asymetric cuts, neutral and nude colours and light materials and we really liked the styling of the models too. The evening continued on Harper's Bazaar's afterparty in Boscolo hotel. Do you attend fashion weeks in your country?


17 komentářů

  1. Vypadá to super! Určitě se chystám, tak snad to vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ça doit être géniale d'y participer, le défilé avait l'air magnifique :)
    xx http://wildlysweet.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  3. Nechystám se, Praha je z ruky a teď před státnicemi není ani čas, ale moc vám přehlídky závidím. Více fotek, ať si to taky užijeme:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné fotky!! :) kolekce vypadá moc dobře. O přehlídkách jsem zatím jen uvažovala, v Praze budu o víkendu, ale nevím, na kterou přehlídku jít. Máte nějaké doporučení? :)

    OdpovědětVymazat
  5. chtěla bych být pražačka, hned bych week navštívila!

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera! Bohužel tento víkend mi to vůbec nevychází, i když vstupenku mám na přehlídku Van Graf, tak ještě uvidíme. No naštěstí to jistí Mercedez Prague Fashion Weekend :)

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Podarene fotky, pri tom svete tam isto nebolo jednoduche. Skoda, ze ste nemohli fotit i backstage, take zakulisne foto su podla mna najlepsie :)

    Peacock and Pineapples

    OdpovědětVymazat
  8. Bomba :O!! úžasný šaty


    http://yohisparadise.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé fotky! :) Těším se na další článek a na outfityy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja idem na PFW jednoznačne, ale asi len na tie akcie pre verejnosť, pretože neviem kde by som zohnala tú špeciálnu pozvánku. Inak viem, že sa dajú kúpiť nejaké vstupenky, tak aj o tom uvažujem. Plánujem návštevu tak piatok a sobota. Chcela by som tiež byť taká známa blogerka, aby som sa takto podostávala na rôzne miesta :). Určite stálo veľa práce vybudovať si blog, reputáciu a ďalšie a práve preto vás dve obdivujem. Ste úžasné baby.

    OdpovědětVymazat
  11. Něco jsou teda modely.. Ale muselo to být super!

    OdpovědětVymazat
  12. Až na pár výjimek nenositelné modely...

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ráda jsem vás včera osobně poznala, jste obě hrozně sympatické a váš blog už máme s Pearl dlouho rády. Bylo to super:).
    Audrey z http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. V sobotu se chystám na Dreft black card :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super akce! :) Taky se s kamarádkou chystáme! ;)

    OdpovědětVymazat