Dneska mám pro vás video z focení fashion story pro Cosmopolitan, Harper's Bazaar, Jackie a Ženu a život. Asi si pamatujete, že jsem vás nedávno prosila o hlasy, tak výsledek teď postupně bude vycházet v již zmíněných časpisech. Všem vám moc děkuju za podporu, focení jsem si skvěle užila.
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

29 komentářů

  1. jo, přesně takhle půjdu do divadla nebo někam, zlatý šaty, lojza vyton a PASTA NA ZUBY. dík za inspiraci, skvělej outfit, mocinky ti to sluší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady někdo vůbec nepochopil, o čem byl tento příspěvek/video, že? Zkus si vygůglovat slovo "reklama", možná ti potom dojde význam toho, co se v tom videu natáčelo/fotilo ;). Aaach, nechápu potřebu některých závistivých holek si za každou cenu rýpnout, ikdyž není vůbec do čeho ;). Vzpamatuj se, holka.

      Vymazat
    2. "lojza vyton" mě odrovnal :DDDDD

      Vymazat
    3. A tady zas někdo nepochopil, ze na módní blog reklama na pastu nepatří. Jsem pravidelnej čtenář, tak doufám, že autorky budou zvědavý, s čím je čtenář nespokojenej, než aby si to nechal pro sebe a už se nevrátil. A se zavistivejma holkama jdi do háje a najdi si nejakou validni kritiku, protože mě neznas, puso.

      Vymazat
  2. jedním slovem WAU! Moc vám to sluší!
    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ten posledni outfit, uces a liceni jsou naprosto skvely!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Oblékli i nalíčili vás krásně. Ale dělat to jako reklamu na pastu na zuby....je pro mě jakýsi signál k tomu, přestat tenhle blog odebírat. Myslím si, že každý kvalitní bloger by měl mít nějakou hranici, pokud chce zůstat kvalitním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) Lucie chce za každou cenu být vidět a ukázat, že něčeho dosáhla. Kdyby jí čtenáři a kamarádi nedávali hlas, tak to ani nevyhrála, Johanka a Leona měly mnohem hezčí fotky.
      Třeba se příště dočkáme reklamy na toaletní papír :P
      Pavla

      Vymazat
    2. Ta závist, to je mrcha, viď?:-)

      No nic ve zlém, tak samozřejmě, že "Kdyby jí čtenáři a kamarádi nedávali hlas, tak to ani nevyhrála"..ehm jak překvapivé..:-)

      Věř mi, kdyby se většině líbily šaty Leony a Johany, tak by vyhrály ony.. no mě se třeba jejich fotky nelíbily vůbec..Já jsem poslala hlas Lucii - a ráda, líbila se mi a fakt mě nikdo s pistolí v zádech nenutil..:-)

      Vymazat
    3. Mně by se líbilo, kdyby měly větší prostor i jiné bloggerky, ty které jsou bohužel upozaďované kvůli stále stejným profláklým ksichtům, které požerou vše, přestože už vše mají a víc už vlastně ani nepotřebují, je to škoda...

      Vymazat
    4. Hodnotila jsem to podle úsměvu ne podle outfitu :) A Lucie se umí maximálně jen šklebit, její úsměv je nepřirozený, křečovitý a nucený.
      A myslela jsem to v tom smyslu, že kdyby hodnotil nezaujatý náhodný kolemjdoucí, tak ony nevyhrajou, protože se tam tvářily křečovitě. A Johanka zezačátku vedla, jestli to nevíš ;)
      Anonym 10:31 - a překvapuje tě to? Někteří lidi prostě nemají dost a ostatním musí ukázat, že jsou nejlepší za každou cenu :)

      Vymazat
  5. Na mojom blogu nájdete nový giveaway :) budem rada,keď sa zapojíte :) www.bluechicberry.piligin.com/giveaway-september/

    OdpovědětVymazat
  6. No tak Luci, ty jsi tam nádherná! :) To nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné, ale myslím, že reklama na zubní pastu by potřebovala trochu jiný koncept :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Z tebe nikdy modelka nebude, fakt ne :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mě přijde, že módní blogy by si měli držet určitou hranici a spolupracovat se značkami a společnostmi, které propagují módu nebo kosmetiku, ale spolupracovat s pastou na zuby mi už přijde opravdu trochu pod úroveň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť také ano, je to v podstatě akce "fashion", do které se zapojují modní časpisy jako Cosmopolitan, Harper’s Bazaar apod.

      Hlavní výhra jsou šaty na míru od módního návrhaře .. a ano je do toho zapojen i Signal, který pro tuto soutěž měl motto " který outfit Vám vytvoří úsměv na tváři?".. Nic v tom nehledejte je to jen reklamní akce, ale rozhodně ne jen té zubní pasty. Jestli je to povedené, nevím, ale fakt mě to nijak nepohoršuje..proč to někoho tak žere? Vždyť jsou takové akce na každém druhém rohu..

      Vymazat
    2. taky už mi to občas přijde až trapné...

      Vymazat
    3. Nebyla to reklama na signal, jen měl být vidět na fotkách ;)

      Vymazat
  10. jak se jmenuje blog té druhé blogerky? Jsem jediná, které přijde, že vypadá jako Kristen Stewart?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je stale zamracena a na modelku si hrajici leonka :D

      Vymazat
  11. Skvělé video, moc ti to tam sluší! těším se na posty z Londýna!
    http://fashionissue-byzanetbel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ach ta závist. Ne nadarmo se řiká, že závist je nejhorší česká vlastnost. A stále dokola se to opakuje. Smutný je, že i u mladých lidí! Nezávidtě a radši něco samy dělejte.. Lucy sluší jako vždy :)

    OdpovědětVymazat