A je to tady. V první řadě všem děkujeme za účast a za krásné fotky, které jste nám do soutěže poslali. Spolu s týmem Surf-tripu jsme vybrali šest nejlepších a teď to necháme už jen na vás. Kdo by se měl na týden stát oficiálním fotografem Surf-trip.cz, naučit se surfovat a užít si to na campu ve Francii?
 
HLASUJEME DO 16.9.!

Vítěz bude vyhlášen na našem Facebooku.
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

35 komentářů

  1. coze? To si mam vybrat jednoho? Vsichni jsou tak dobri! :D

    OdpovědětVymazat
  2. skvele fotky :- a do kdy se bude hlasovat?? J.

    OdpovědětVymazat
  3. 2! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Sice jsem nepostoupila ale fotky krásné!))

    OdpovědětVymazat
  5. 5 je jednoznacne naj ! :)

    inak sa mi trochu nepaci ze teraz sa vitaz vybera na zaklade hlasovania, pretoze si finalisti mozu poziadat kamaratov adt. a to je niekedy nefer :(

    OdpovědětVymazat
  6. chybí informace kdy hlasování končí:) díky

    OdpovědětVymazat
  7. Peli do tohooo, doufám že to vyhraje :) to by holky byla pro Vás výhra, má fakt obrovskej talent :)ale ostatní fotky taky moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je hodně slušné! :) Těžké vybrat jednoho :(

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se nejvic libi. Michal 4 :)
    ale ostatni sou take pekne

    OdpovědětVymazat
  10. Fakt super fotky!! Těžké vybrat...

    Zvu Vás na giveaway - http://thecompany-life.blogspot.cz/2013/09/giveaway-colorful-scarf.html

    OdpovědětVymazat
  11. můj favorit je 3 :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Všechny fotky jsou hezké, ale Jan mi přijde nejvíc kreativní. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Prosím moc všechny, které zaujali moje soutěžní fotky č.5 Reneé, aby se mrkli na moje FB stránky a sdíleli, komentovali, šířili:) a samozřejmě like stránky mě potěší také:)

    https://www.facebook.com/pages/Rene%C3%A9-Photography/214977245321581?directed_target_id=0

    Mockrát díky všem za podporu a hlasy!
    Mějte se!
    Renata

    OdpovědětVymazat
  14. rozhodně jsem pro 3!

    OdpovědětVymazat
  15. Když člověk dá v Chrome ctrl + shift + n, tak se vám otevře nové anonymní okno a v něm můžete hlasovat kolikrát chcete, stačí po hlasování aktualizovat.
    Viděla jsem to u soutěžící číslo 3 - Maya na Facebooku.... tak tomu říkám objektivní a férové hlasování v soutěži...

    OdpovědětVymazat
  16. bohuzel, trosku poradatelka nedoresila system hlasovani :(
    chapu, ze neni v pravomocich uhlidat regulernost, ale aby za necely pul den, resp.pres noc narostl pocet hlasu o 1500 napr.uzivatelce MAYA, mi prijde trosku okate, at to vyhraje kdo to vyhraje, dnes napriklad pribylo za 4 hodiny dalsich 2000 hlasu jen prvnim dvema lidem... kdyz clovek neni uplne hloupej, tak si umi promazat cookies aby si dal klidne Xset hlasu za hodku ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Doufám že ten Pelikán nevyhraje už mě štve jak spamuje na zeď furt, že chce hlasy a tak, pro druhý nic neudělá a sám by toho chtěl. Fandííím Maya :) :)

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím Anonyma :) Mrzí mě že máš pocit že si nevážím podpory, které se mi dostává od mýc kamarádů a známých . A to že pro ostatní nic moc nedělám je jen důkaz toho že se osobně asi moc neznáme. Ale i tak děkuju za tvůj názor i přesto že je anonymní. S pozdravem Honza Pelikán :))

    OdpovědětVymazat
  19. Jan je nejlepší. Ten rozfazovany skok jako odraz v brylych, to je frajerina.
    Maya zas ma lepší klikače ochotné jazyk cookies. Eliminace vice hlasů z jedne IP adresy by asi poradí změnila...

    OdpovědětVymazat
  20. Jesli Maya vyhrála, tak to jen a pouze tím, že si ona sama si naklikala hlasy.. Hodně férová slečna no, nepřeju jí to.. Jan by to aspoň vyhrál spravedlivě .)

    OdpovědětVymazat
  21. Eliminace hlášek pana Pelikána, který si na svém facebook profilu píše statusy o tom, jak se dá hlasovat kolikrát člověk chce a komentáře od jeho přátel jak jdou na oběd a po obědě jdou klikat dál a podobné aktivity OBOU DVOU "leaderu" soutěže je ubohost vuči ostatním regulerním soutěžícím. Oba dva zapomněli na to, že se vyjadřují přecijen na socialní síti, ať už pod svým fotografickým profilem nebo profilem svým osobním. Do užšího výběru jsem se bohužel nedostal, ale soutež jsem sledoval dál- jak se bude soutěž vyvíjet ve finále a dost mě to zaskočilo, co dnešní mládež je ochotna pro úspěch udělat.
    V každé soutěži se tito "jasní favorité" vždy za podvody diskvalifikovali a proto si rád počkám jak se s tím pořadatel soutěže objekitvně popere ;)

    Jsem s pozdravem

    OdpovědětVymazat
  22. Zdravím anonymy.
    Lucko, nevím jak jste přišla na tu informaci, ale na svém fb profilu nic takového nemám. A pokud jde o lidi co tu mluví o velkém nárůstu, odkaz se vzkazem sem posílala všem svým přátelům ti sdíleli posílali dál(tzn. když mám cca 350 přátel a oni to rozešlou dalším svým 300 přátel tak to dělá úplně jiná čísla), dále mám kamaráda který má firmu kde je dost počítačů, dále jsem odkaz sdílela na stránkách s cca 16000 to se mi líbí( např. world of phorography, fotografije je umění, atd...)Dále jsem házela na různá fóra a mohla bych pokračovat dál.... Markéta Dunajová

    OdpovědětVymazat
  23. Jan by vyhrál spravedlivě? Anonymní zdroji jestli jste si nevšiml, tak Janovi to za včerejšek a předvčerejšek naskákalo taky o pár tisích hlasů... :D

    OdpovědětVymazat
  24. Mayo a co osobní FB? už je to smazané, ale bylo to tam!
    Navíc vím, že jsi to rozesílala ve zprávách, tak nedělej svatouška. Nechápu, jak můžeš mít radost z takové výhry.

    OdpovědětVymazat
  25. Je mi zle, jak dokáže závist a nepřejícnost lidi zaslepit. Ať si každý nechá svou pravdu... Ale já bych se upsala krví, že si to Maya zaslouží. Zatraceně zaslouží.

    OdpovědětVymazat
  26. A co když Maye někdo jiný takovámto způsobem naklikal ty hlasy ?;)
    Zaslouží si to !
    Ostatni jen zavidite...

    OdpovědětVymazat
  27. Tak jak tak koukám, tak pořadatel nechal radši vše původní, ač Maya i Jan podváděli!!!

    OdpovědětVymazat
  28. Ať je to jak chce....ať klikali nebo ne, nějkolik věcí je jistých....oba o to stáli a snažili se udělat pro to maximum.... a v pravidlech nikde nebylo psáno kolik hlasů může každý dát a jakým způsobem. Podle vašich anonymních měřítek by bylo k diskvalifikaci i každé oslovení přátel a rodiny...Jediným spravedlivým rozhodnutím by bylo hodnocení odborníků..... Jinak ANONYMNĚ se nejlíp kritizuje,Co? a Nebo pod falešným jménem,co Lucko?A pokud ti tak Mája leží v žaludku, proč si ji nevyhodíš z přátel,co? Nebo nezveřejníš svoje pravé jméno,co?Abychon věděli, kdo dokáže ze závisti ublížit příteli...Ale na to asi odvahu nemáš,co?

    OdpovědětVymazat
  29. Teda lidi,pokud čtu správně, tak nikde nahoře není napsáno,že máme vybrat nejlepšího fotografa...ale máme zvolit toho,koho tam chceme poslat.... a také nikde nečtu, že by se nesmělo posílat víc hlasů než jeden.... Tak si přečtěte záhlaví a pak vyskakujte.....Myslím, že vítěz je správný....obětovala tomu víc snahy a určitě i času...oslovila nesčetněkrát víc lidí a kdo zjistil, že se dá hlasovat víckrát, tak hlasoval .... zakázáno to nebylo...A přemýšlejte, sama by si 200 kliků za minutu těžko dokázala... Líbí se mi, že to ta holčina nevzdala, i když to měla zdánlivě prohrané... a o tom to je :-)

    OdpovědětVymazat
  30. nemyslim si, ze jej niekto zavidi. vacsina z nas nesutazila, takze vyhrat aj tak nemohla. nnavyse jej nie je co zavidiet, vyhrala umelo vdaka kamaratom, ale na surf tripe bude musiet svojimi fotkami dokazat, ze si vitazstvo zasluzia, tam ju kamarati nezachrania. mne je len luto, ze to vyhral niekto, kto nie je najlepsi. mne sa pacia fotky od reneeho a marusky. bohuzial tie od vitazky mi pridu najslabsie.

    OdpovědětVymazat