(jeans - Levi's Revel, sweater - Chicwish, jacket - Sheinside, bag - Persun, shoes - H&M)

Tady ubrat, tady zase přidat, tady domalovat, tady odstranit... neznám moc lidí, kteří by byli se sebou plně spokojeni. Vy? Často kvůli maličkostem podstupujeme i velké a často zbytečné kroky. A přitom - tramtadadá - nemusíme! V dnešním outfitu můžete vidět nový typ levisek - Revel. Levi's je známý svými ideálními střihy, kouzlením s posazením kapes a s úpravou barvy kalhot - všechno pro ten nejlichotivější výsledek. Tentokrát přišel s technologií Liquid Shaping, která zpevňuje denim v problémových partiích, tedy na stehnech a hýždích a vytváří tak tu vysněnou a vyhledávanou siluetu. Přitom jsou uplně stejně pohodlné, jako jakékoliv jiné džíny. Prostě kouzlo!
♥♥♥
A centimeter here, another there... I don't know a lot of people who would be satisfied with themselves. Do you? Often people are able to go through surgeries and other big steps, when they - drumroll...-don't have to! In today's post, you can see the new type of Levi's jeans - Revel! Levi's is known for their curve shaping cuts, playing with pockets,... everything helps achieving the most flattering effect. This time the technology is called Liquid Shaping and it solidifies the denim in problem areas. Calves, Thighs create the dreamy siluette, while being as comfortable as any other pants. Magic!

35 komentářů

  1. Jednoduche a pekne. Asi zacinam sporit na Levisky :)

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit je perfektní, přesně tak si představuju pohodlný podzimní!:))

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit pěkný, ale na módní blogerku teda nic moc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Niky jsi krásná holka a outfit je jednoduchý a sluší Ti. Jen mi přijde, že se oblékáte naprosto tuctově a obyčejně jako stovky dalších holek u nás. Nijak inspirativní na módní blogerky. Jen vyjadřuji svůj názor :)

      Vymazat
    2. Souhlasím, takhle oblečené holky potkávám na každém rohu, akorát tedy asi nemají levisky za 3000 Kč (nebo kolik stojí) :D

      Vymazat
    3. Hele, nejseš ty jeden a ten samej člověk ve třech komentářích? :-D Tady můžu souhlasit jen s tou cenou levisek, ale na to, že holkám všechno kupujou rodiče, na to jsme si zvykly, ne? Jinak proč teda sleduješ/te blog někoho, jehož oblečení vám přijde tuctové? Blogy mají inspirovat, ne?

      Vymazat
    4. No právě - blogy mají inspirovat. Mě například inspiruje tohle. Holkám to sluší, jsou krásné, upravené, moderní a přitom nijak vyzývavé. A Levi's jdou koupit i za patnáct set. :)
      B.

      Vymazat
    5. Můžu se zeptat, co je na těchto džínech tak zvláštního a čím se liší od "normálních"? Protože když se na ně podívám, vypadají jako úplně obyčejné džíny, žádný zázrak teda :/

      Vymazat
    6. Tyhle by měly zvedat půlky (zadek), ne? viděla jsem je už u CCH...

      Vymazat
    7. A já zase nepochopím, jak někdo úplně cizí dokáže o někom, koho nejspíš osobně ani zdaleka nezná, veřejně tvrdit "všichni víme, že všechno holkám kupujou rodiče"... takovéhle věci ví snad jen holky samy a i kdyby jim to kupoval kdokoliv, je to snad jejich věc a není do toho nic nikomu z nás ;)... z většiny anonymních komentářu jde až na dálku "cítit" čirá závist, hrůza. Kdybyste dámy byly raději přející ;).

      Vymazat
    8. Souhlasím, že tento outfit není nic moc. Je to na módní blogerky teda dost tuctové, nijak mě tahle změť nudy neinspirovala.

      Vymazat
  4. Já už svoje (téměř) dokonale padnoucí kalhoty mám. Mají akorát dvě menší chyby, měli v obchodě poslední (jinak bych si koupila dvoje) v mé velikosti a kdyby na nich nebyla taková ta minikapsička v klasické přední kapse, tak by byly naprosto dokonalý.

    OdpovědětVymazat
  5. vy ani jedna tyhle džíny nepotřebujete, máte skvělou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Levis rifle mi moc nesedia,ale tieto nové som ešte neskúšala, tak im dám určite šancu :) veľmi ti to pasuje,super outfit na každý deň.

    www.bluechicberry.piligin.com

    OdpovědětVymazat
  7. super!

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Outfit je dost slušivý, dost pohodlný a mě nejvíce zaujaly ty botičky.:)))

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  9. no aspon by som ich vyskusala. inak pekny vzor na svetriku :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý outfit,takový pohodový:)

    OdpovědětVymazat
  11. moc ti to sluší :) ten svetr je užasný ! :) ♥♥

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Čítala som o nich v nejakom časopise a veľmi ma zaujali. Vyzerajú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  13. Wow..levis mě dost překvapil :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Beautifl style you are! :) http://thedangerousworldoffashion.blogspot.fr/

    OdpovědětVymazat
  15. na fotkách si strašne zlatá :)

    OdpovědětVymazat
  16. jednoduché a přesto šmrncovní..sluší ti to:)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  17. Páni, moc krásné! Miluju všechny vaše kombinace :)

    OdpovědětVymazat
  18. Me se naopak moc libi, ze prezentujete i beznou modu. Min nadsena uz jsem z toho, ze vsecky fotky (minimalne v tomhle clanku) jsou prakticky stejne, to by pak stacila jedna nebo dve. A hodnotit tvarujici dziny na velmi stihle slecne, ktera nema o problemovych partiich ani potuchy, me o kvalite toho efektu taky zrovna dvakrat nepresvedci :D

    OdpovědětVymazat
  19. Tenue très sympa pour l'automne, t'es trop mignonne :)
    xx http://wildlysweet.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  20. Nikol je prostě kočka! A ty džíny jsou super ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Nikii máš dokonalou prdýlku, outfit se mi líbí je přesně podle mého gusta!

    OdpovědětVymazat
  22. Myslím, že tady jde spíš o to, že samotné jeansy by měly být inspirací pro ty, které trápí dolní partie. Niky předvádí, že momentálně existuje na trhu variace jeansů, které by mohly nedostaky potlačit, tak se podívejte, udělejte si svůj názor, jestli jste ochotné investovat, nebo ne ;)))

    Outfit je pěkný, ležérní a nijak přehnaný. Je vidět, že holky jsou krásné a neprzní svá těla, vlasy, ani obličeje ujetýma kreacema!

    OdpovědětVymazat