Mám strašně ráda ten pocit, když vás někdo češe, líčí, atp. Máte to tak taky? My si nedávno vyzkoušely profesionální líčení od artistek z MAC. Každá z nás si vybrala oblast líčení, kterou bychom rády vyzkoušely, o čem bychom se chtěly nejvíce dozvědět. Mou volbou bylo denní líčení. Maluji se jen málo a chtěla jsem se naučit něco nového. Povedlo se! Asi by mě nenapadlo pořídit si broskvové stíny a teď jsou moje nejoblíbenější! Lucka si vybrala líčení s pomocí "všemuodolných" produktů, protože je celý den na nohou a málokteré líčení jí tak dlouho vydrží. Makeup-artistka na ni použila dlouhotrvající oční stíny i linky, všechno skvěle drží. Během líčení jsme se mohly na cokoliv zeptat a dozvěděly jsme se tak mnoho tipů, rad a informací z oblasti líčení.
 V Macu se táke můžete nechat nalíčit! Nabízí například 30 minutový kurz zdarma na vybranou partii obličeje nebo hodinové úplné nalíčení, opět dle vašich preferencí, za které sice zaplatíte 1500 Kč, ale v této hodnotě si můžete odnést libovolné produkty. Kdo z vás například řeší líčení na ples atp. MAC bych vám určitě doporučila.
 Exkluzivně je nyní v prodeji kolekce Rihanny pro MAC. Obsahuje paletky očních stínů, rtěnky, tvářenku spojenou s bronzerem a mnoho dalšího, blíže to můžete prozkoumat třeba tady. Nás nejvíce zaujaly krásné paletky. S nákupem si ale určitě pospěšte, kdo ví, jak dlouho se tyhle krásky ohřejí v obchodech!
♥♥♥
I love it when someone takes care of my make-up or hair. Do you? few days ago, we went to MAC to get out make-up done by professional artists. It was great, we each chose a particular style which we wanted to try. For me it was daily make-up and for Lucy it was something more edgy and long-lasting. We were both really satisfied with the result and as a bonus we had a chance to ask various questions about make-up and got to know a lot of helpful tips and tricks. 
Right now, you can shop the new RiRi <3 MAC collection in the stores. It contains lipsticks, eye shadow palettes, blushers and many more. Take a closer look here.


FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

20 komentářů

  1. Mně tedy ještě nikdo nikdy nelíčil a nečesal, ale asi to musí být bezva :) hrozně vám to sluší holky a trošku vám jako povětšinou závidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se ráda nechávám líčit a nejlepší je to od profíků. :3 Holky, neskutečně vám to sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekne vás nalíčili :) Takéto jemné a elegantné líčenie sa mi páči najviac :)

    www.bluechicberry.piligin.com/fluffy_knit/

    OdpovědětVymazat
  4. ty jo :) strašně vám to sluší!♥

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Obě jste moc hezky namalované :) Tahle Riri kolekce se mi moc líbí. Hlavně ty její rtěnky ! <33

    Budu moc ráda když se podíváš na můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. to je super, to by se zrovna hodilo kvůli maturitnímu plesu :) škoda, že jsem stále mimo republiku, ale zkusím to někde jinde :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám to sluší. :) Z limitky mě zaujaly hlavně rtěnky. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  8. Krásně vás nalíčili, moc vám to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta kolekce od Riri vypadá skvěle <3 hned bych nějaký produkt brala :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty produkty vypadaj úžasně!:) nemá chybu

    OdpovědětVymazat
  11. Já myslela, že bude post o Bobbi Brown...

    OdpovědětVymazat
  12. very beautiful photographs :)

    OdpovědětVymazat
  13. nevíš jméno toho bronzeru, co na tebe použili, Lucy? vypadá to strašně pěkně na těch tvářích ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Taky se hrozně ráda nechávám opečovávat :) Obě jste moc pěkně nalíčené ! :)
    GIVEAWAY CoffeeWithMilkAndTwoSugars

    OdpovědětVymazat