t-shirt, coat - Sheinside, jeans - Levi's, shoes - H&M, bag - Zoot


Jak byly trička s potiskem dříve mým ultimátním must-have (to už je docela dávno), poslední dobou už mě málokterý potisk zaujme. Ten na tomhle tričku to zvládl docela okamžitě. To tričko je tak přehnané, až mi to přijde super. Akorát jsem ho zatím moc neunosila, protože do školy se mi v něm úplně nechce. Přiznávám, že je trochu pomuchlané, ale bojím se o jednorožcův roh pod nátlakem žehličky. Bude to ale muset přežít.

♥♥♥
I used to looove printed t-shirts (quite a long time ago), but lately I hardly find a print that catches my attention. Well, this one did the job quite immediately. It is so exaggerated I find it great. But I haven't had many opportunities to wear it because I don't really feel like going to school in it. I admit, it is a little creased, but I'm afraid for the unicorn's destiny under the flatiron's pressure. Well, it will have to keep strong and survive. 

41 komentářů

  1. To tricko je uplne super! Cute az gycove, s napisom, ktory to cele rozbija. Skvelo tak narusa celkovy outfit, ktory by bol inak moc cierny, elegantny az fadny. Tiez rada nosim take divne veci:))

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  2. to triko je suprácké! hrozně se mi líbí kontrast motivu a nápisu

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Roztomilé tričko a moc se mi líbí tvoje kabelka!:)

    sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. potlačené tričká sú super, v obchodoch je ich veľa, no naozaj je problém nájsť nejaké originálne

    OdpovědětVymazat
  5. Love the tee! :) xx

    www.tillylions.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tričko má super potlač :) je to zaujímave

    OdpovědětVymazat
  7. Omg, to jsou samý akce, blog, srandičky z focení a nedokážeš si vyžehlit triko? Co to takhle zkusit vyžehlit na ruby? Docela je mi líto tvýho budoucího manžela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že to stačilo napsat normálně jako radu a ne tu vyjíždět a dělat hrozně chytrou. Když někdo není zvyklý na domácí práce a dělá je všechny (nebo třeba jen něco) mamka nebo já nevím kdo, tak se to taky jen tak nenaučíš. Nejvíc se toho naučíš, až budeš žít sama a budeš se prostě muset spoléhat jen na sebe. Mně bude 18 a neumím prát v pračce, vařit a neřeším to, dokud nebudu muset bydlet sama a o všechno se starat sama. Teď na to prostě nemám čas a myslím si, že řešit tu Nikči manžela je taky zrovna věc, na kterou je ještě dost brzo a za tu dobu se toho ještě naučí spoustu, třeba zrovna vyžehlit tričko ;)

      Vymazat
    2. tak tim bych se tady fakt chlubila,ze neumim v 18 ani zapnout pracku :D
      Ja treba nezehlim ze zasady, i kdyz to umim, delejte si kazdej, co chcete, treba nic, kdyz na to mate lidi, ale vlastni neschopnost/ lenost jako argument fakt nefunguje.

      Vymazat
    3. Proč by ti mělo být líto budoucího manžela? Ty jsi tak trochu mimo ne? V celém světě si muži běžně žehlí sami nebo si to zaplatí jako jakoukoliv jinou službu a ty jsi myslíš, že je to "starost manželky"? :-) Tak mě je zase líto tebe, evidentně máš pozici služky :-)


      A mimochodem, myslím, že "bojím se o roh jednorožce pod nátlakem žehličky" je tak trochu nadsázka.. což ovšem ty nechápeš.. silně pochybuji, že by si neuměla vyžehlit naruby triko a potřebovala k tomu tvojí radu ..

      Vymazat
    4. Koukám, že některé ženy jsou tak hrdé, že se nedokáží přenést přes to, že manželovi jednou az čas udělají radost a vyžehlí mu věci, když má třeba hodně práce a manželka třeba ne :)
      Ano, spousta si jich umí žehlit sama, to můj umí taky, ale čas od času mu to snad můžu ulehčit. Nedivím se, že se tolik párů rozvádí, když si ani neumí v běžném životě pomoci...
      A nadsázka vypadá jinak, rozhodně vtipněji :)
      Symphony: Tak někdo to neumí ani v 18, ani ve 25. Stejně tak jako někdo má peníze jen od rodičů a někdo se snaží od 15 vydělávat na brigádách :)

      Vymazat
    5. ehm.. tvůj příspěvek o tobě vypovídá daleko více, než si myslíš...


      Nejdříve začneš rozdávat rady mladé slečně, "jak žehlit a lituješ budoucího mažela" (?) ač o tom tenhle modni blog vůbec není..nakonec přidáš závistivé, jak si někdo musí vydělávat od 15-nácti na brigádách a někdo má holt bohaté rodiče ( to naštve co :-)..

      Načeš začneš vyprávět rádoby moudré řeči o tom, jak se dnes lidé rozvádějí, protože si neumějí pomoci..což se bezvadně hodí na modni blog slečen okolo 20-ceti..:-)

      On tě v reálném životě nikdo neposlouchá, že se musíš chodit "vykompenzovávat" takhle někomu na blog? Co takhle to vyprávět doma manželovi, on si tě určitě rád poslechne :-)

      Víš co ? Najdi si ( přiměřeně věkovou) kamarádku v reálném životě a neoběžuj mladé holky nevyžádanými trapnými "životními moudry" na blogu

      A o tom, jak vypadá nadsázka, o tom fakt nerozhoduješ.. ( a mám silný dojem, že v životě o ničem moc nerozhoduješ, to by jsi neměla potřebu takových "přemoudřelých" příspěvků)

      Vymazat
  8. super botky a kabát! <3

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. tričko :D velmi dobrí outfit :) http://simonechanell.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Mas najskvelejsi kabat, naozaj ti to pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  11. to tričko je užasné :D:D

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. drahé čtenářky, promiňte mi, ale jste pěkný pokrytci a řiťolezci. Copak má tenhle potištěný kýč něco společného s módou? Horší tričko jsem vážně neviděla a to, že to tady tak glorifikujete jen dokazuje jaký stádo z vás je.

    OdpovědětVymazat
  13. jak píšeš,to tričko je tak přehnané až je úžasné <3 :D

    OdpovědětVymazat
  14. I love that jacket. But that shirt is even better! HAHA!
    Your Friend, Jess

    OdpovědětVymazat
  15. každý občas šlápneme vedle.
    to tričko si umím představit tak na čtyřleté holčičce, která v něm chodí spát, ale jinak je to úlet. a ne, není to super a ani nikdy nebude!

    OdpovědětVymazat
  16. Adorable!!

    http://joanasstyle.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  17. To tričko je skvělý :D viděla jsem mikinu v podobnym stylu s jednorožcem v Topshopu :)
    A pro ty, kterejm se tohle tričko nelíbí- bohužel se budete muset smířit s tim, že některým lidem se tohle fakt líbí a tudíž je nemusíte hned nazývat pokrytci a řiťolezci, když to sami nechápete :D
    Líbit se vám to nemusí, kýč to je, ale móda taky. A jestli si myslíte, že ne, tak toho o současný módě asi moc nevíte :P

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle se mi teda fakt moc nelíbí, tričko je otřesné :D Ale bunda a kabelka ty jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
  19. beautiful beautiful BEAUTIFUL :)

    emmabrwn.blogspot.de

    OdpovědětVymazat
  20. Na mě je to triko trochu moc :) Ale to je jen můj názor. Jinak kabelka je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  21. to tričko ja vážně děsné!!!

    OdpovědětVymazat
  22. to triko samotný je celkem roztomilý, ale k tomuhle outfitu mi to nějak nejde... ^^

    OdpovědětVymazat
  23. Na mě je to tričko trochu moc, ale ty jsi v něm super cute :)) A ta kabelka, no ta je perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Haha, ze stejnýho důvodu jsem si ho před týdnem objednala, tak teď aspoň vím, jak vypadá na někom živým. :))

    OdpovědětVymazat
  25. Greatest shirt ever! I love it! Definitely not school appropriate though!

    http://fashamorphosis.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. odpad, plus ten trojuholník s okom to definitívne zabil, keby si aspoň vedela, čo to v skutočnosti znamená, nikdy by si si to neobliekla

    OdpovědětVymazat
  27. to triko je vážně hrůza, vrchol nevkusu :( jinak mám vaše outfity ráda, ale tohle opravdu nee

    OdpovědětVymazat
  28. Svým trikem propaguješ ilumináty. Pokud to nevíš, asi by to chtělo trochu si rozšířit obzor, protože jsou už docela všude.
    J.K.

    OdpovědětVymazat