Událost, kterou jsem tento poslední měsíc řešila a těšila se na ni asi ze všeho nejvíce už mám za sebou. Maturitní ples! Všechny a všichni co už ho máte za sebou mi asi můžete potvrdit, že na to, jak dlouho se vše připravuje, celý večer neskutečně uteče! O průběhu a detailech plesu vám dnes ale ještě povědět nechci. Abychom šli chronologicky, dnešní článek bude o plesových přípravách!

První věc, kterou snad všechny maturantky řeší - ŠATY! Já udělala možná chybu v tom, že jsem si předem prošla celý Pinterest a uložila si fotky nádherných šatů. Až potom jsem se šla podívat do půjčoven a ejhle! Všechny byly hodně pod moje očekávání. Samozřejmě že jsem našla hodně opravdu nádherných šatů, ale všechny byly hodně podobné a ne moc originální. Navíc jsem měla zúžený výběr tím, že jsem nechtěla šaty s velkou sukní. Co teď? Zachránila mě Kamila Vodochodská, jeden z nejmilejších lidí co vůbec znám. Pochopila úplně přesně mou představu a daly jsme se do práce. Celkem jsme měly myslím více jak čtyři zkoušky. Nejdříve se ustřihly jednotlivé díly a skládala přesně krajka, poté už se vymýšlelo jako přesně udělat záda, ramínka, pásek, sukni a její délku a v úplném finiši i patentek na vlečku. Všechno nakonec klaplo parádně a já si v hotových šatech připadala jako hotová princezna! Fotky jsou z jedné ze zkoušek, výsledné šaty uvidíte brzy v dalším příspěvku!
  ♥
An event I've been looking forward to for the last month is already behind me. The prom! I guess all of you who have already lived this experience can agree that it goes by just too fast. Today I want to tell you more about the preparations I did before the prom itself.
The first thing every girl thinks of - the dress! I guess I made the biggest mistake in looking through Pinterest, searching for beautiful dresses, because then - I didn't fancy any of the dress in the salons. Don't get me wrong, they were beautiful. I just didn't find them original or interesting enough. The dearest Kamila Vodochodská saved me from my misery. She understood immediately what I am looking for and she shared all of my points of view. We had more than four rehearsals, first she cut the pieces of fabric, put them on me to figure out the shape of every part of the dress, the way the back should be situated etc. It all worked out perfectly and I felt like a princess! These photos are from on of the rehearsals, you can look forward to the pictures of the ready dress in the next post very soon. 
V den plesu jsem řešila samé příjemné záležitosti. Lakování nehtů, vyzvednutí šatů a potom - česání! Za účes vděčím talentované Lindě Tóth-Kostikové ze salonu Libor Šula The Salon. Nejdříve jsem byla týden před plesem na zkoušce, kde mi Linda vyzkoušela celkem čtyři účesy - všechny nádherné a každý trošičku jiný. Potom jsem měla týden na rozmýšlení, chtěla jsem rozhodně vlasy vyčesat všechny nahoru, aby vynikla holá záda v šatech. Nakonec jsem si vybrala tento romantický zamotaný účes, který vypadal naprosto perfektně na všech fotkách jak zepředu, z profilu i zezadu a hlavně - vydržel až do rána! 
  ♥
In the day of the prom I enjoyed myself so much! Started the day by painting my nails, then I went to Libor Šula The Salon to get my hair done by the talented Linda Tóth-Kostiková. On our rehearsal the week before, she tried four different hair styles on me, I chose a romantic kind of bun. It looked just amazing from any side and it held until the very morning!
Po vlasech a krátkém obědě jsem se přesunula ke kamarádce na společné líčení úžasnou Laurou, jejíž práci jste mohli už vidět v některých našich editorialech na Fashion Challenge. Přála jsem si kouřové líčení s příměsí zlatého stínu a to se taky skvěle povedlo! Kéž bych se takhle uměla namalovat sama každý den! 
  ♥
After a quick lunch I went to my friend's and has my make-up done by Laura, whom you can know from our Fashion Challenge editorials. The smokey eye she did on me was just perfect. I wish I would be able to do it myself, every day. 
Všechno dopadlo přesně podle mých představ a já už se nemůžu dočkat, až vám ukážu fotky ze samotného plesu! Jak jste to měli nebo chystáte mít s plesem vy? Jaké typy šatů, účesů a líčení se vám líbí?
  ♥
It all went just the way I imagined it and I just can't wait to show you the pictures from the whole evening. What about you and your prom? What type of dress, hair, make-up do you like?
 
Více informací o všem zmíněném najdete tady:
Kamila Vodochodská - web, facebook
Libor Šula The Salon - web, facebook
Laura Amrichová - pro kontakt nám můžete napsat

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

55 komentářů

  1. teeda vyzeráš nádherne ... už som zvedavá na výslednú fotku, kde budeš celá komplet nachystaná :) naozaj krásne :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné šaty hlavně ten krajkovaný vršek je moc krásný!:)

    sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné šaty, musela jsi být za hvězdu;)

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně moc ti to slušelo, mě nadchly hlavně šaty a účes, opravdu perfektní!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to slušelo! Šaty jsou nádherné a spolu s účesem to muselo vypadat perfektně. Těším se na fotky z plesu.

    OdpovědětVymazat
  6. Svoj maturitny ples mam uz par rockov za sebou, hoci neslo ani tak o ples, ako o rychle stuzkovanie, pretoze nemiesto celeho plesu sme s triedou sli na dovolenku do Bulharska, co sme si velmi uzili. Pre tuto dovolenku sme sa rozhodli aj prave preto, ze nam vidina jedneho vecera pripadala malo :)

    OdpovědětVymazat
  7. No nádhera! Užasné šaty, přesně takové bych brala! Nakonec jsem měla tyrkysové s vlečkou, podobný jednoduchý střih, bez nějaké aplikace.. Ale to bylo loni... :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, i mně se tvé šaty neobyčejně líbí! Jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  9. tesim sa na finalnu upravu :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ty šaty <3


    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz



    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Opravdu skvělý výběr šatů, jsou nádherné!

    missbagaholic.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, ples musel být opravdu úžasný :) účes se mi moc líbí a šaty zatím také :) jsem zvědavá na samotné fotky z plesu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Teda, vypadáš fakt suprově, ale já bych z toho asi zešílela dělat tolik věcí kvůli jednomu večeru. Nakonec jsem byla ráda, že mam celý gympl za sebou, takže jsem maturiták nějak nehrotila. Ale věřím, že to každý má jinak. :)

    EJNET

    OdpovědětVymazat
  14. To je úžasné, jsi nádherná! Z kombinace té dokonalosti se lidem musela motat hlava... :) Vážně skvělý. My nikdy maturitní ples neměli, teprve teď mě to začalo mrzet...

    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné šaty!!!!

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Woow, bola si nadherna, saty maju skvelo rieseny vrchny diel a licienie s ucesom boli tiez na jednotku. <3

    OdpovědětVymazat
  17. šaty sú nádherné! teším sa už na ostatné fotky!:)

    OdpovědětVymazat
  18. krásný fotky, musela to být paráda! jako princezna :)

    OdpovědětVymazat
  19. Veľmi ti tie šaty pristanú! :) Pekný účes.

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadala jsi jako princezna :) Moc ti to slušilo :)
    Sweet nothing by B.

    OdpovědětVymazat
  21. Ty šaty vypadají nádherně, už se těším až je uvidím ve finální podobě! Mně moje šaty na maturiťák šila babička :)

    http://lucieswlife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Moc krásné šaty! Líbí se mi kombinace krajky a tmavě modré! :)

    http://andreavytlacilova.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Chtěla bych podobné šaty :) Béžové, starorůžové, nebo tmavě modré, splývavou sukni a hodně krajky :) Nejvíc se mi líbí šaty od Elieho Saaba <3 Moc ti to sluší, těším se na fotky z plesu :)

    OdpovědětVymazat
  24. těším se, až uvidím konečnou verzi šatů. zatím ten vršek vypadá nádherně. ♥

    OdpovědětVymazat
  25. Účes i líčení krásně doplňují nádherné šaty :)

    OdpovědětVymazat
  26. bude to znít asi divně, ale hrozně se mi líbí, jak skrz ty šaty prosvítá to spodní prádlo, vypadá to tak dobře sexy :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ty šaty jsou strašně krásný, moc ti to slušelo! Můžu se jenom zeptat na kolik tě vyšli?

    OdpovědětVymazat
  28. podobný prodávaj na ebay za pár kaček. http://www.ebay.com/itm/Navy-Blue-Formal-Evening-Gown-Bridesmaid-Long-Prom-Dress-STOCK-Size6-8-10-12-16-/221312303476?pt=UK_Women_s_Dresses&hash=item33873dc174

    OdpovědětVymazat
  29. Máš nádherné šaty :) Tenhle rok taky maturuju a ještě stále nevim co na sebe ://

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Šaty jsou jedním slovem nádherné, účes sice není můj styl, ale hlavně že se líbí tobě.

    OdpovědětVymazat
  31. top šaty! Si krásna <3

    OdpovědětVymazat
  32. paci sa mi ze tie saty su tak trosku see through .)

    OdpovědětVymazat
  33. opravdu byla spodní část takto průhledná? :D

    OdpovědětVymazat
  34. Ty šaty jsou pěkné!!! A na fotky z plesu se těším! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ty šaty jsou perfektní! Přesně to, co chci i na svůj ples. Boužel v ČR prakticky nesehnatelné, takže v únoru jdu asi nahá! :D

    OdpovědětVymazat
  36. Přenádherný šaty a přenádherný ženě...:) Sabina

    OdpovědětVymazat
  37. wow! moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  38. :ooooo krasné ! :) <3

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. ty šaty i účes jsou krásný! vůbec se nedivím, že ses takhle rozhodla, protože ti to moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  40. The dress is gorgeous! & you looked beautiful :)

    OdpovědětVymazat
  41. I když jsou ty šaty focené na první zkoušce tak už takhle vypadají překrásně. Myslím, že ses musela hodně lišit od ostatních dívek a to se mi právě líbí :).

    OdpovědětVymazat
  42. Přijde mi, že mladší holky to řeší stále víc a víc, jasně, před 4 lety jsem to taky řešila, ale zase ne tolik, abych všechny šaty nazvala "podobné a ne moc originální". Mé vypůjčené šaty paradoxně sklidily daleko větší obdiv než těžce originální šaty šité na míru nějvětších frajerek ze třídy/školy :D Jedna naše spolužačka měla šaty koupené u vietnamců asi za 400 Kč a přesto vypadala opravdu moc krásně, frajerky na ni čučely s otevřenou pusou, a když jim řekla odkud šaty jsou a na kolik ji vyšly, klesla jim čelist až na hrudník :DD jj maturitní plesy, to je vždycky prča :D

    OdpovědětVymazat
  43. tenhle rok mám taky ples a už se nemůžu dočkat :))

    OdpovědětVymazat
  44. Niki už na těch fotkách z příprav vypadáš božsky ! Moc se těším na fotky z plesu ! :))
    GIVEAWAY CoffeeWithMilkAndTwoSugars

    OdpovědětVymazat
  45. Byla jsi nádherná!! Úplná princezna, myslím že tvé spolužačky jsou vedle tebe jako popelky :)

    OdpovědětVymazat
  46. Niky prosím prosím, šlo by něco udělat s fotkami..nejdou mi vůbec zobrazit...

    OdpovědětVymazat