Dnes tu pro vás máme něco praktického! Power Cube vyřeší všechny vaše problémy se zásuvkami a z jedné budete mít rázem pět, nebo rovnou i nějaké na USB, třeba na nabíjení telefonu, a některé mají navíc i vyměnitelné adaptéry do všech světových zásuvek! Ideální na cestování!

Podmínky dnešní soutěže jsou jednoduché. Stačí, když dáte like stránce Power Cube na Facebooku a do komentářů nám napíšete... dneska to necháme úplně na vás! Takže napsat nám můžete cokoli, co máte na srdci, ale nezapomeňte připojit email!

Hodně štěstí!

Power Cube vyhrává monster.luci@seznam.cz a k.humpolikova@seznam.cz
Gratulujeme!

953 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! Netušila jsem, že taková šikovná věcička existuje a ještě k tomu má skvělý design! Je to jako dar z nebe, protože u nás doma je neustálý nedostatek prodlužovaček :D ale tohle je mnohem hezčí než prodlužovačka! Přeji hezký den. anicka.jedlicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby to ještě mělo koncovky do světových zásuvek, bylo by to nejpraktičtější pro cestování.))
    Ludka.strupinska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ak čokolvek tak Vám chcem zagratulovat k vášmu Elite bloger priestoru :)
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. KRÁSNÝ DEN :)
    Ahoj holky z takovéhle věcičky bych byla strašně moc ráda.Zapojuji se každý den ale pořád sem nic nevyhrála
    :(Takže bych byla strašně moc ráda :)
    Jinak jste super a mám vás moc ráda :*

    Jen taková otázka.
    Když budete mít čas tak se koukněte na realityshow POPELKA dávají to každý všední den od půl 5 na Barrandov TV je to o módě tak se dyžtak koukněte. :)

    stankovakikina16@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Snad každý zná prodlužovačku aby mohl zapojit vice veci do zasuvky najednou, protože při množství elektroniky jedna ci dve nikdy nestaci, ale tohle je teda neco. Líbí se mi ta barevnost, že to neni jenom bílá nebo černá. :D :D
    romanuianka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný den, tohle je parádní věc!:) Je to velmi chytré.. mám 2 nejlepší kamarádky, se kterými pravidelně sledujeme a milujeme Vaše videa. No a když jsme jedna u druhé, tak je jasné, že potřebujeme nabíjet mobily či počítače, aby jsme Vás mohli sledovat pořádně:D. To byl vtip, každopadně by se mi to určitě hodilo a byla bych za to moc ráda. Jste skvělé a gratuluji Vám za výhru Fashion blogerky roku, protože nikdo jiný to ani být nemohl. Přeji Vám hodně úspěchu a štěstí i na dále a doufám, že jsme se v tom Brně neviděli naposled! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jak jste na tom s darky na Vanoce vy? Uz mate vse nakoupeno nebo nechavate na posledni chvili :)? Ja si vzdycky hrozne vychutnavam to vybirani a premysleni. Bavi me do posledni chvile hledat to nejlepsi a mam pocit, ze ten stres, ze uz se to blizi me motivuje k tomu mit oci vic otevrene, abych nasla neco senzacniho ;). Prodluzky urcite koupim pro oba brachy, je to paradni vychytavka a darek dle jejich gusta. Kosvicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle je skvělá věc! :) já mám na tyhle prodluzivacky smůlu. Loni jsme pořádaly s naši třídou ples, a já s sebou vzala roztrojku, protože si všechny holky chtěli na místě kulmovat nebo zehlit vlasy a samozřejmě jsem jí tam nechala. A v létě jsme byli na cyklisťáku, já s sebou znovu vzala roztrojku a opět jsem jí tam zapomněla. Feel like genius :) :D každopádně ten design je krásný! Iryna.nikolyuk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Vychytana, super věc a proč? Nemá kabely, takže mojí kočičku a králíčka nebude vůbec, ale vůbec zajímat a já si v klidu budu moct nabít svoji elektroniku :D
    Jaja.vavrdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Jste boží, nejlepší a nejkrásnější blogeeky u nás!! Jinak tento dárek by se mi hodil, jelikož se s přítel vždycky hádáme o to :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ma skvely design! Uz sa velmi tesim na autogramiadu a stretnutie s vami:) 1111ivus1111@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tahle kostka je úplně senzační, líbí se mi u od chvíle, co jste je ukázaly v tipech na dárky! Já bych ji rozhodně využila, ale kdyby mi pošta přivezla ten černý, obdarovala bych přítele, kterému by se určitě hodila mnohem víc. :)

    Nikol.Sotolarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. dneska to necháme úplně na vás! aneta.zako@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Já bych vám chtěla také pogratulovat k Elite bloger a moc vám přeju krásné a pohodové vánoce s rodinou. A také hodně úspěchu v blogování, jelikož odvádíte skvělou práci ;)
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj máte skvělé nápady jak udělat radost ostatním :)) moc se mi toto líbí a ne to taková praktická věc do života :)
    cacorkakaty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. to je tak užasná věc a vy holky jste strasne moc super strasne rada vas sleduji

    OdpovědětVymazat
  19. to je tak užasná věc a vy holky jste strasne moc super strasne rada vas sleduji

    OdpovědětVymazat
  20. Wow, tak tohle opravdu potřebuju! 😍 Mám problém se zásuvkami, ale tohle to vyřeší. 😂 Fjů, to zní jak reklama. 😂 Like jsem dala. 😊 E-mail: elgabo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj holky, strasne se mi líbi vase dilo. Ta blogerska party musela byt fajn, tak hezky den vsem:)
    Andulkavrnatova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Super "udělátko".Určitě se mi bude hodit,protože mám u postele jen 2 zásuvky a nejhorší pocit je,když si myslíte,že si celou noc nabíjíte mobil a ráno zjistíte,že jste v elektrice tu nabíječku vůbec neměli :D Jinak holky jste strašně super a hrozně vás obdivuju,že to všechno stíháte,natáčet vlogy,stříhat je, ještě k tomu blog. No ještě,že jste na to dvě,ale i tak je toho celkem dost. Mějte se hezky a přeju Vám krásné Vánoce:)

    OdpovědětVymazat
  23. Šťastné a veselé Vánoce, holky! :) havelcovatereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ja vám len napíšem že v poslednom vlogu ste boli strašne krásne namaľované :) miciide33@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Krásny deň vám prajem :)
    Som rada že na československej YT/blog scéne je niekto ako vy! Vždy keď si pozriem vaše videá tak mám hneď lepšiu náladu, keď sa vždy tak pekne usmievate :D Pokračujte v tom aj naďaluej a ďakujem vám! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Máte boží blog i youtube kanál. A veselé vánoce!😉😊

    OdpovědětVymazat
  27. Tahle PowerCube by byla super pro mého přítele, který má rád věci k telefonu, počítači, různé technické vychytávky a tak, skvělé jako vánoční dárek! Prosím, ať se na mě aspoň jednou usměje v soutěži štěstí. :D :)
    natalia.svachova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Shanim darek pro meho nejlepsiho kamarada a jelikoz je to pocitacovy maniak a ma furt neco zapojeneho v zasuvce tak tahle vecicka je pro nej jak stvorena..:)
    janca.kleisnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj :) Jste strasne super, uz vas sleduju strasne dlouho a hrozne moc me bavi vaše videa :) Jinak preju krasne proziti vánoc a noveho roku.
    Email: deny.hochmannova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, když jsem tuhle šikovnost viděla u vás ve videu hned mě napadlo, že by to byl super dárek pro taťku k Vánocům, protože si asi před rokem a půl koupil karavan, jako dárek k narozeniná, a tohle by se mu strašně hodilo :)) bylo by to mnohem lepší než tahat sebou ty težké rozpojovače nego jak se to jmenuje :D chtěla jsem mu to koupit, ale moje kapesné by na to nestačilo :( :) přeji všem hezké Vánoce!! :*
    Email: Terovala2000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, když jsem tuhle šikovnost viděla u vás ve videu hned mě napadlo, že by to byl super dárek pro taťku k Vánocům, protože si asi před rokem a půl koupil karavan, jako dárek k narozeniná, a tohle by se mu strašně hodilo :)) bylo by to mnohem lepší než tahat sebou ty težké rozpojovače nego jak se to jmenuje :D chtěla jsem mu to koupit, ale moje kapesné by na to nestačilo :( :) přeji všem hezké Vánoce!! :*
    Email: Terovala2000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Uzijte si dnešek holky :-). Já se dnes musím priznat ze se tesim do školy :-). Je patek konečně :-) a powercube? Je to pecka :-) ta bymi mohla i ležet na stole když je tak pěkná :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, tahle šikovná věcička by se mi vážně hodila na cestování. Jelikož chodím do tanečního kroužku a jezdíme po Evropě na projekty. Také bych vám chtěla říct že mám strašně ráda vaše VLOGMAS. :) alzbetka.dufkova@seznam.cz fb: Betty Betule Dufková :)

    OdpovědětVymazat
  34. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  35. Tak tahle věc mě naprosto dostala. Je to tak super vtipné a úžasně praktické, že to zkrátka potřebuji. Tak snad se na mě dnes usměje štěstí. Když tak to ještě připíšu Ježíškovi na seznam a ten už mě vážně asi zabije :D :3

    Rezka.98@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Dobré ráno,
    Tohle je naprosto skvělý! vůbec jsem nevěděla, že něco takového je. Hned jak jsem se koukla na video s tipy na dárky jsem 3 koupila pro kamarády, kterým jsem nevěděla co dát. Tudíž moc děkuji za inspiraci. A protože je to vážně super, mám v plánu si taky jednu pořídit. A ráda bych vám popřála opravdu pěkné Vánoce a do dalšího roku jen to nejlepší.
    a.kerdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Hotovo a hrozně moc bych ji potřebovala, protože skoro pořád někam jezdíme na dlouhé cesty...A chtěla bych vám poděkovat,že točíte Vlogmas,protože mě vaše videa neejvíce baví :).
    klara.gavendova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  40. ahoj holky, jak se máte? já právě snídám. doufám že se máte dobře a užíváte si advent. za chvíli jsou Vánoce už se nemůžu dočkat.
    Tak krásný advent.

    email:adakleckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Je to super ja se vámi inspiruju na snídanich mate je vždycky super. 😊😊

    OdpovědětVymazat
  42. :) moc díky za to, že děláte, to co děláte ;)
    annadombajova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj holky:) Powercube vypadá fakt stylově a určitě je i super praktická.
    A moc gratuluju k nové kanceláři, vypadá to tam nádherně a určitě se tam bude skvěle pracovat. Dnešní video bylo moc fajn, bylo fakt vidět, jak jste šťastné ;) Jen tak dál a mějte hezký den:))

    Adela.Nicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Je to super ja se vámi inspiruju na snídanich mate je vždycky super. 😊😊

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj holky já bych tutle věcičku věnovala mému taťkovi jelikož on je blázen do mobilů a jiné elektroniky a vždy když chce něco zapojit nebo si nabít telefon musí něco jiného vyndat podle mě by se mu to hodilo
    Mám vás ráda ❤❤❤💙💙💙
    Katerina.jenne@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Ani neviem čo také by som napísala tak len spomeniem že vás mám strašne rada. Ste skvelé baby ktoré robia čo ich baví. Som naozaj rada že som vás na YouTube objavila a teším sa s vami koľko ste toho dokázali.
    Veselé Vianoce a všetko dobré v novom roku :)
    alzbeta.funiakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Jsou opravdu praktické a navíc mají i Hezký styl jako vy holky♥♡♥♡♥ :-);-):-D
    anti050@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj,
    Myslím, že to co děláte je úžasný. Nejenom to, co děláte teď o adventu tu super soutěž. Ale i přes celý rok, vždy když od vás z videa slyším, co všechno děláte musím vás obdivovat.
    Když jsem viděla tutu PowerCube ve vašem videu velice se mi líbila, bohužel skoro všechny dárky jsou mimo moje finanční možnosti, ale u tak to je super video.
    Krásné svátky
    Daniela
    dancabart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, 1.Prosince jsem potkala Nicole a to pro mě byl krásný start do nového měsíce a chtěla jsem moc poděkovat, za vše co pro nás děláte. Užívejte si vánoční nálady a opatrujte se. Mája 💝

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, 1.Prosince jsem potkala Nicole a to pro mě byl krásný start do nového měsíce a chtěla jsem moc poděkovat, za vše co pro nás děláte. Užívejte si vánoční nálady a opatrujte se. Mája 💝

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj holky je to moc super vecicka a dala bych ji mi sesttre která ma v pokoji dost malo zásuvek a myslim ze se ji bude hodí

    A jinak Vesele V ani se;)nikol@trebic.net

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj holky takováhle věcička by se mi moc hodila. Dost češtinu a kolikrát už jsem se právě setkala s tím že tam byla jiná zásuvka já musela schánět adaptér. Moc bych si ji přála a navíc jsem ještě žádnou soutěž nevyhrála....ahoj
    emilie.vrbická.ev@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Mám strach, bojím se a zároveň sem šťastná to je na mém srdci. Strach mam z písemky a radost že jsem viděla hned video po ránu :D marie.severova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj, holky! <3 há mám vás hrozne moc ráda a jste obe dve hrozne hezký!! <33 ta powebank by se mi hrozne moc hodila protoze se mi casto vybiji mobil a ja se pak nemuzu dovolat :( vercak5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, mám vás hrozně ráda, protože jste ve videí vždycky veselý a tak :))) Vždycky ráno když jdu do školy tak se na vás kouknu tak se těším do školy :) nevím co dodat ale jste super :)) ps: jste ve videích sami sebou :))) lijlinda.pham@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. To dnešní video bylo super❤ vždycky ráno vstanu a hned se na nove co vyšlo podívám a zlepší mi to náladu☺😊 mám vás mooc ráda jelikož ve videích nejste nikdy napjaté ale uvolněné a to se mi moc líbí❤ tak se mějte hezky já se jdu nasnídat a papáá💋 s.veronikas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ahooj, tenhle nápad je úplně fantastický. Mám ráda takové vychytávky a krásný design.
    Je super tenhle nápad s adventním kalendářem a tak doufám, že se mi taky konečně poštěstí a něco vyhraji.
    K tomu Vám ještě přejí Veselé Vánoce :))))
    sadkova.tereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. To dnešní video bylo super❤ vždycky ráno vstanu a hned se na nove co vyšlo podívám a zlepší mi to náladu☺😊 mám vás mooc ráda jelikož ve videích nejste nikdy napjaté ale uvolněné a to se mi moc líbí❤ tak se mějte hezky já se jdu nasnídat a papáá💋 s.veronikas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  61. Je ťažké mať otvorené možnosti lebo by som Vám chcela toho napísať strašne veľa, ale v skratke gratulujem Vám ku všetkým úspechom a k všetkému čo ste dosiahli, ste moja veľká inšpirácia či už Lucka alebo Nikča ❤️
    Stránku som lajkla, pettrasoregi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. No ja budu mit noví pokoj ve kterém nejde udělat moc zásuvek takže by se to velice hodilo.����
    b.kulhova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Tak přesně tahle vymoženost by se mi hodila jak sůl! Nesnáším, když se mi vybíjí mobil třeba zrovna na dovolené, když chci fotit a uchovat si vzpomínky na dané místo. Takže tato věcičky by pro mě byla spásou! :D :)
    mail: janicka.ondraskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj , 😊😊
    Každý rok nevím co dávat bratrovi na vánoce. A už se mně nechcou dávat ponožky. Tak zkouším štěstí tady.
    Jinak vám holky přeju krásné prožití zbytku adventu. 😊😊😊

    Sarimaskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj,
    Většinou me toho napadá víc,ale dneska me nic moc ne napadá. Luci vše nej k předčasnému svátku.holky moc vám přeji aby se vám vydařila tahle soutěž.a do budoucna jedné štěstí a zdravi a hlavne hodne uspehu no tak nakone mi to psat docela jde asi si zalOzim blog!����❤

    OdpovědětVymazat
  66. Mějte krásný den holky💋
    natalkastekla@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. já napíšu asi úplně mimo téma, ale nevadí. strašně moc se těším na Vánoce a ne kvůli dárkům, ale kvůli tomu, že budeme konečně celá rodina pohromadě. jelikož je bráchovi 8 let, tak ještě věří na Ježíška, takže o to to bude krásnější. strašně moc si užívám tyto chvíle s rodinou a právě o Vánocích si uvědomuji, jak je to důležité a jak je super mít celou rodinu. :)
    jana-hrachovinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj
    Žen adventní KALENDÁŘ je strašně SKVĚLÍ napad alespoň mi zbyl jeden, protože ten čokoládový už jsem vyjedla :D
    Co se týče dárků tak tenhle se líbí že všeho nejvíce je praktický a vypadá velmi pěkně. A vím že to píše každý ale ještě jsem žádnou takovou soutěž nevyhrála. Takže jestli nevíte komu to dát tak mě ;D!!!!! ver.dusk@seznam

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj strašně moc bych chtěla video jak pečete cukroví. Moc by mě to zajímalo :)
    A taky další video o vlasech, nebo i o nehtech (lakování, úprava....)
    Doufám že se nějaké takové video uvidím.
    eliska.krocilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Ahojky holky,
    právě snídám a koukám na vaše nové video(jako každé ráno). Včera večer jsem dobalovala poslední dva dárky a jinak už mám všechny a dokonce i zabalený. Hrozně se těším na Vánoce a říkám si, že už jenom dva týdny a dva dny ve škole a budu mít prázdniny a hlavně budou Vánoce. Je docela sranda, že jsem si k Vánocům přála vaši knížku, tak jsme jeli s taťkou do Futura a koupili jsme ji, no a pak jsem si ji doma sama zabalila. Rodiče říkají, že už jsem velká, a že si musím stejně všechno vybrat sama, ale já chci nějaké překvapení, aspoň překvapení, jak to bude zabalené. No už bych se měla jít ustrojit, abych stihla školu. Jsem se nějak rozepsala. Dneska máme ve škole projektový den, takže se neučíme a je to pohoda. Tak se mějte krásně a užívejte čekání na svátky.....mám vás ráda :DDD

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj, moc rada bych tuhle mega moc praktickou vec vyhrala:) Kazdy den mam problemy se zasuvkou:( Vsude taham a mam jich milion prodluzovacek. Moc rada bych neco vyhrala,protoze se mi to posledni dobou nedari:/ Predem gratuluji vyherci. A tesim se zitra u dalsi souteze:D Hezky patek:)) NatyT.19@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj
    Žen adventní KALENDÁŘ je strašně SKVĚLÍ napad alespoň mi zbyl jeden, protože ten čokoládový už jsem vyjedla :D
    Co se týče dárků tak tenhle se líbí že všeho nejvíce je praktický a vypadá velmi pěkně. A vím že to píše každý ale ještě jsem žádnou takovou soutěž nevyhrála. Takže jestli nevíte komu to dát tak mě ;D!!!!! ver.dusk@seznam

    OdpovědětVymazat
  73. Nesnáším kabely a myslím, že tato malá krabička by mi zpříjemnila život :)
    lucietercie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. To je úplně boží věc, nejen že je to velmi praktická věc, ale i vzhledově je velmi krasná :) Jinak bych ještě ráda zminila, že jste velmi sympatické sestry a ráda se na vaše vide dívám :) Preji Vám krásné a pohodové Vánoce i celé Vaší rodine :)

    21delfinek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj! Každé ráno se mi vstává mnohem lépe, když vím, že si k snídani pustím váše vlogmas videa. :) Luci, doufám, že objevíš ještě spoustu mixitex!!! :) Držim vám palce v tom, co děláte!

    alicepazderova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Ten adventní kalendář je skvělý je to vždy příjemné probuzení anezka.dudackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Ten adventní kalendář je skvělý je to vždy příjemné probuzení anezka.dudackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Prave jsem dokoukala vase dalsi uzasne videjko :) Jsem nenocna takze musim lezet, vsak to vsichni znate desna nuda, uplne bez nalady.. Kouknu na youtube a tam vase video :) Hned jsem mela lepsi naladu. Nemoc nemusi byt jen nuda, zvlast kdyz se muzu tesit na dalsi videa od vas, ktere mi hned zlepsi den :)) jste strasne super holky :) mam vas moc rada :) Vesele Vanoce
    EwCca.A@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Toto by vyriesilo vecny problem so zasuvkami u nas doma!
    a velmi sa mi paci tento vas adventny kalendar. je to nieco neobycajne a velmi sa vam to podarilo! len tak dalej)
    6132469@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj holky, přeji vám Veselé Vánoce a šťastný Nový rok! Velice děkuji za vaše skvělá videa a za tuto soutěž, určitě vám to zabralo hodně práce.
    deniinavratilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Jste uplně super, libí se mi, že se tomu co dělíte věnujete absolutně na plno a s láskou. Máte rádi své fanoušky a toho si všichni ceníme! Pokračujte v tom a přeji Vám jen úspěchy! :))

    nikola.simkova2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. PowerCube by se fakt hodila. Neustále mám nedostatek zásuvek.
    PS: Děkujeme za skvělé soutěže. Jste báječné.
    Andrea.Zibarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj,
    moc ráda se koukám na váš blog. Zrovna píšu bakalářku a vaše videa jsou dobrý důvod k prokrastinaci. :)

    sallybartuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj, vy jste tak úžasné. Děkuju moc, že si na nás děláte čas. :) Vaše videa úplně miluju a MOC ráda si je pouštím (vaše vlogy jsou ty nejlepší). Hodně úspěchů na cestě dál;)email:hlavackovam5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Jůů ta fialová by se mi přesně hodila do pokoje a vyřešilo by to můj věčnej problém no ale dost o mě :) Holky chtěla bych Vám popřát všechno nejlepší do nového roku, spoustu dárků a vydařených nápadů na videa. Mám Vás moc ráda :) Zelenkova.Tereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. V dnešní době, kdy se stále spoléháme na moderní technologii, je tahle věcička sjoro nezbytná, tudíž super. Každodenně potřebuju mít v zásuvce notebook, k tomu nabíjet mobil a zároveň si posvítit lampičkou. A co teprv, když dělám více věcí najednou, nestíhám a např. si u toho žehlím vlasy...
    Přeju krásný den, holky :)
    terkabart@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Přeji dobré ráno, ať celý den zvládnete na jedničku a potkáme se u dnešního vlogu! :)
    beezystar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj, opět úžasná soutěž. Váš blog i YouTube pravidelně sleduji a jsem super. Máte vždy krásné originální články a vaše vlogy mi dodávají energii:)
    noadela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Majte čarokrásne Vianoce ❤️ deni8397@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Jsem vůbec nevěděla ze taková věc existuje :D vždycky ráno se dívám na vaše vlogy ♡ jsou fakt skvěle;) a je fajn že jste udělali tolik soutěží s tolika krásnými cenami a ještě jako advetni kalendář! :) nikistodt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Ahojte holky❤ víte co je nejhorší? Mít v pokoji jen 2 zásuvky u postele :(vždy když potřebuji dělat více věcí najednou tak jsme rozmístěna po celém pokoji 😀 jelikož většinou nabíjim najednou mobil,foťák,repraky a notebook a u toho si žehlim vlasy tak je to potom pěkně na prd 😂no když jsem viděla vaše video na yt kde jste tuhle věcičku ukazovali tak jsem hned věděla ze ji potřebuji 😉 vaše videa mám strašně ráda.... A ke super že vydáváte každé ráno takže se je při snídani na co koukat 😍😍 mám vás moc ráda a doufám ze se nikdy uvidíme naživo 😊😊 sarapavlikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Ahojte holky❤ víte co je nejhorší? Mít v pokoji jen 2 zásuvky u postele :(vždy když potřebuji dělat více věcí najednou tak jsme rozmístěna po celém pokoji 😀 jelikož většinou nabíjim najednou mobil,foťák,repraky a notebook a u toho si žehlim vlasy tak je to potom pěkně na prd 😂no když jsem viděla vaše video na yt kde jste tuhle věcičku ukazovali tak jsem hned věděla ze ji potřebuji 😉 vaše videa mám strašně ráda.... A ke super že vydáváte každé ráno takže se je při snídani na co koukat 😍😍 mám vás moc ráda a doufám ze se nikdy uvidíme naživo 😊😊 sarapavlikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. dneska to necháme úplně na vás! :-D

    aivet.05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. tohle musí být hrozně praktický ! :))
    darinda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj! moc by sa mi hodila takáto praktická predlžovačka a naviac s pekným desingem ;)
    A urobiť tento aventny kalendár bol strašne originálny a super nápad:)
    ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  97. Přeji krásné ráno holky, dneska to necháváte na nás jo ? :D Tak co já bych vám tu řekla hezkého ? :D Nic méně asi stejně nemá cenu cokoliv psát jelikož stejně nikdy nic nevyhraju. :( Ale tak aspoň to zase zkusím :). Soutěžím s vámi už od 1. Dne :3 :) Tohle je úžasný způsob jak mnoha lidem udělat radost :) :D A to nemyslím jen výherce ale taky vás holky. ;) Musí vás to neskutečně bavit hlavně pak vidět odezvu od nadšených výherců. :)
    Asi to nebudu dál prodlužovat :D Tak se mějte krásně a hezký den. :)

    zuza.pavkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  99. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj holky :-) Když dnes mohu napsat cokoli tak bych chtela vyslovit jedno přání. Dneska mam svůj maturitní ples a chtěla bych, aby to byl ten nejuzasnejsi večer v mém životě. Držte mi palce, ať nespadnu na červeném koberci :-). Všem krásný den! :-) e.bielkova@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Na FB like jako Lucie Jeníčková, a tady bych ráda zmínila, že fialovou miluju a tahle věc by se mi v době zkouškového, kdy mám všude kabely od nabíječek a USB fakt šikla! :) Tak snad se na mě štěstí konečně usměje :)

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj holky:)
    Túto super vec som objavila len nedávno, no od tej doby po nej strašne túžim. Má úžasný design a čo sa týka praktickej stránky, je to úplná bomba. Na cestovanie je to určite dobrá vec, no mne by to bohate stačilo doma, kde neustále riešim, že nemám voľnú zásuvku, keď napr. potrebujem nabiť mobil, ale nabíja sa mi notebook...
    lindacern@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Mail jsem zapomněla: lucie.jenickova@email.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  104. Dala jsem like.
    Jinak moc pěkná soutěž, mějte se hezky a hezký nejen předvánoční čas :)
    Moooniii1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Potrebuju tu kostku... Potrebuju tu kostku.... Potrebuju tu kostku!!!..;)
    A vy se mějte holky hezky, díky za práci, kterou mate se soutěži, přeju pohodové adventni dny...

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj, mam vas ráda,protože kdykoli se podivam na vaše videa jste usměvavé a já mám potom vždycky lepší náladu. Doufám že dostanu vaší knížku k vánocům.Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok.
    lily.venda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj holky, zrovna sedím ve škole a měla bych se učit na dnešní test z fyziky, na kterou jsem mimochodem uplně mimoň :D Tak snad se povede :)
    tereza.dundalkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Dobré ráno jak stejně se vyspali? Jste hrozně super a jsem radda že jsem vás objevila snažím se podívat na vsechny videa úplně vás obdivuji jste šikovné hezké holky a měli jste super nápad s tím advetnim kalendarem soutěžím každý den máte super ceny tak si užite den :) kristynka.agneska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj holky, se soutěží to nesouvisí, ale chtěla jsem vám říct, co se mi přihodilo na blogerce roku, už po cestě jsem si plánovala co vám všechno řeknu, ale pak jsem vás tam uviděla, Btw. Jste naživo strašně krásné. Všechno jsem to zapomněla. Když jsem se pak s vámi vyfotila, klepala se mi totálně ruka. Možná se vám to stalo taky, že jste měly, nebo máte nějakého idola, a když ho pak potkáte je to obrovský šok (příjemný). :) s pozdravem Adéla-adelaschambergerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Taková šikovný věcička se hod každému ráda a také často cestuju takže by se mi takováhle věcička šikla

    Mám vás mooooc ráda

    adelastridova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  112. Krásné Vánoce :-) sacherovapetra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj holky,
    chtěla bych Vám poděkovat za nádherný adventní kalendář. Já si sama pro sebe koupila klasický čokoládový (ty čokoládky mi vůbec nechutnají, ale mám ráda tu tradici otevírání okýnek) a i když bych ve Vašem nic nevyhrála, tak je super. Jste hodné, jak na nás myslíte.
    gabriela.srbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Len prajem pekný deň :-) luckasokol@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Krásný den holky, vždycky mě fascinovalo, jake zajímavé kousky a vychytávky dokáže v obchodech objevit :) vždycky mi tyhle vaše tipy pomohou a z dárku, který koupím jsou všichni úplně paf! Díky za to, že děláte to, co děláte! Jste pro mě a myslím, že i pro ostatní opravdu velkou inspirací :)
    sitinova.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj! Power cube mi přijde strašně roztomilá a zároveň praktická! 😊 Chtěla jsem říct, že je od vás moc pěkné, že takhle děláte radost lidem před Vánocemi 😊 Kdyby se mi náhodou v nějaké soutěži postěstilo, bylo by to fajn, ale když ne, tak to nevadí - rozdávat radost je těžké a máte za tu můj velký obdiv 😉
    andreaprochazkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Doufám, že se mi poštěstí a vyhraju, protože bych tuhle praktickou věcičku ráda nadělila mému milému pod stromeček :)
    Majkitecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Děvcata, šikovná a elegantní věcička.
    A hlavne není radno používat rozdvojky a prodlužovačky desítky let staré. Znám rodinu, co zacala hořet /nic moc se nestalo naštěstí/, tak by se hodila každému, i nám domu :)

    patkova.sarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj ta věcička power-cube je to ideální na cestování líbý se mi na ní jak se pěkně barevná a ani není moc velká takže za mě super :-)
    email nikolhlavata@email.cz

    OdpovědětVymazat
  120. to je asi ta nejroztomilejší věc jakou jsem kdy viděla :)
    holky jste strašně super a moc obdivuji to co děláte..
    mag.jelinek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Opravdu praktická věc a ještě vypadá skvěle! :) Boj o zásuvku je vždy neúprosný, tohle je prostě super! :)
    Luckadresslerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Páni, super věc, ani jsem nevěděla, že něco takového existuje! Hlavně je taková šikovná a elegantní! Celkem by se mi hodila, jelikož když projíždím youtube nebo blogy, tak se mi počítač, tablet i telefon dost vybíjí a někdy si všímám, jak mám kolem sebe opravdu málo zásuvek :-D

    Vendula.Zelinkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Páni, vcera jsem se rozhodla ze to koupim tatinkovi k Vanocum a dnes je to tady! To je bomba :D
    Pajislava.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Holky jste tak pozitivní, že mi vždycky vaše video zlepší náladu :-) takhle zásuvka by se nám hodila, hádáme se, kdo bude nabíjet mobil :-) adela.jancikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  125. Ty jo, to je šikovné i designově moc pěkné:) Zrovna včera jsme doma instalovali do jedné zásuvky roztrojku a i to bylo málo - lampa, světýlka na okno, světýlka takové ty koule a vánoční hvězda do okna:D

    katerina.starek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj, tohle je opravdu prakticka a vzhledova věcička.
    A vy jste vymysleli uplne nejlepsi giveway na světě. Toto jsem ještě u nikoho nikdy neviděla! A za tohle si zasloužítě pětinásobek vašich odběratelů máte něco přes 400 videí. Jestli se teda nepletu. A tohle je opravdu kus práce.! Poklona vám obou a pokračujte v tom co vás baví a vokoliv dalšího 👌😁🎄
    Hodně štěstí do budoucna💗

    OdpovědětVymazat
  127. Musím říct, že vás obdivuju, jak tohle všechno zvládáte. Jak zvládáte každý den vlogovat, být aktivní na všech sociálních sítích, dělat takové soutěže... Je vidět, že vám na nás čtenářích opravdu záleží a toho si strašně cením. :)
    speldovalucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj holky, když jsem dnes viděla, že máte na youtube 11 minutové video byla jsem fakt šťastná. Úplně miluju nejvíc vaše vlogy:)))
    Mám u postele jen jednu zásuvku, která je zakrytá prknem, takže se k ní nedostanu. Pak mám 2 zásuvku za stolem, ale tam zapnu maximálně lampičku a počítač:D Docela by se mi tyhle zásuvky hodily:)
    Jinak máte úžasný blog i youtube. Sleduju vás skoro rok a asi nikdy nepřestanu♥♥♥ marikakosohorska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj holky, jste fakt hodné a obětavé, že jste pro čtenáře zařídili adventní kalendář. Ikdyž třeba nic nevyhraju, tak oceňuji vaši dobrotu :) vaše vlogmasy jsou úplně super :)
    jana.rackova98@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj, tak dneska zkouším štěstí 😊 Ale jak se znám, tak v tomhle ohledu mi štěstí ještě nikdy nepřálo 😔 Navíc dnes ty testy ve škole 😖 Opravdu bych si prala tento den nějak vylepšit 💪🏻 NDnicole@seznam.cz a like jsem dala 👍🏻

    OdpovědětVymazat
  131. Miluju praktické, ale zároven stylové dárečky :D a tohle je přesně ten případ!:)
    eldaklinerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Krásné Vánoce, holky!
    jancazuzanakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Dobré ránko,
    Vaše vlogmasová videa jsou skvělá :-) Díky moc za to, co děláte a jak pozitivní a veselou náladu nám přinášíte.
    Přeji pěkný pátek a pohodový víkendík Vám i Vašim rodičům.
    PS: mamince díky za bezva recepty...jsou super inspirací :-)
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  134. To by se siklo ))))
    blaza.m6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Ahojte, chcem sa Vám poďakovať za nápaditý adventný kalendár :D Je to super nápad :D
    A k dnešnému darčeku- vôbec som netušila, že niečo takéto praktické existuje. Skvelo by sa to hodilo môjmu priateľovi, ktorý má doma vysunuté stredisko káblov :D
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  136. Mějte krásný den! anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  137. Velmi praktický dárek, hlavně teď ve svátky, už přemýšlím, kam zapojím všechna ta vánoční světýlka co jsem pokoupila. :)
    bapol91@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  138. toto je krasna vec , hodilo by sa mi to ,nie tieto predlzovacky po izbe :D inak chcela b som vám podakovat dievcata ze velmi pekne sutaze robite a date si na tom zalezat , mam va rada velmi
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  139. Dobré ránko:),

    tak když si dneska můžeme napsat co chceme, tak já se vám pochlubím, jaké vynikající jsem včera upekla cookies:D. Jsou s ovesnými vločkami, čokoládou a brusinkami. Možná jsem to trochu přepíškla s tou čokoškou a brusinkami, takže ponaučení pro příště - všeho moc škodí:D.

    Jinak ještě..dneska ráno při cestě na autobus mě fakt hodně vylekala šustící izolepa, která byla přilepená na sloupu hehe:D

    Hezký den přeje Dominika Z.
    dominika.zetova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Holky? Jste prostě nejlepší! Máte úplně dokonalý styl, jste má velká inspirace.:)
    BTW. Veselé Vánoce, hezky si je užijte<3
    dajinkamalic@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Zásuvek a usb děr není nikdy dost, myslím, že už jsem na tuto věcičku koukala, když jsem jela do ciziny, jako šikovný adaptér :) zuzana.vodnarkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  142. Právě jsem si uvědomila jak mi ten prosinec hezky utíká... Každý další den ráno si uvařím kávu a koukám na Váš adventní kalendář a už je 11. Je to lepší než abych každé ráno koukala na ten čokoládový, (ušetřily jste mi kilo navíc a to je paráda) :) morella@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Titanic je moje oblíbená ponorka a vaše ? :D adule.cervena@seznam.cz
    Jste best....<3

    OdpovědětVymazat
  144. Michaela Poštulková11. prosince 2015 v 8:44

    Tento dárek vypadá fakt super, a ještě suprovější by bylo, kdybych ho dostala od vás pod stromeček :-)
    Jste fakt milé holky :-)

    postulkova.michaelaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj, patříte mezi moje nejoblíbenější youtuberky a jste moje nejnejnejnejnejoblibenější bloggerky! Mam vás hrozne ráda hlavně protože mate velký úspěch a jste hrozne mile, prijemne a nejste namyslene jako některé youtuberky. Ráno vstávám vzdy o 10 minut dříve abych stihla shlédnout Vaše video a pročíst blog 😊 ted jsem nemocna a tak me Vaše videa dělají radost skoro celý den 😊😄😄 nepíší to sem hlavně proto abych vyhrála, ale aby jste si tenhle komentář přečetly. No a kdybych vyhrala tak mi to určíte srazi teplotu. 😡😃😃 Přeji úspěšnou bakalářku, vim, ze je tocasi hodně složite, ptotoze sestra ji taky dělala. Tak držím palečky 😊😄😁 mail: alenavit13@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Ahoj holky, líbí se mi co děláte a jak to děláte. Taky je fajn, že máte tenhle projekt spolu a tim utužujete sourozeneckou lásku, což je velice důležité... tenhle rok jsem o bratra přišla, takže vím o čem mluvím
    ... prostě jen tak dál! Jste super stejně jako vaše vánoční soutěž,) díky
    Andib@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Tak přesně tohle by se mi hodilo do studenského bytu, kde s těmi zásuvkami docela bojuji. Tak tfuj, tfuj :D MilenaKra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Tak přesně tohle by se mi hodilo do studenského bytu, kde s těmi zásuvkami docela bojuji. Tak tfuj, tfuj :D MilenaKra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Dalsi super soutez, povercube je uzitecna a stylova:D
    Anda.v@email.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Tak to mi prijde jako úplná vychytávka hlavně je to moderní a nezabere to moc mista, strašně se mi ten váš kalendář líbí a obdivuji vas každy den vydáváte video k tomu mate jeste školu , fakt super holky . Přeji hezké svátky a taky si trochu odpočiňte:)
    E-mail: L.sulanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Ahojky holky moc sháním dárek pro taťku a na nic nemůžu přijít a najednou jedenáctý den v kalendáři Power Cube, co víc si přát? Do naší rodiny by se určitě hodila.
    S nabíjením mám takovou příhodu , že jsem jela na lyžák a vzala si nabíječku na tablet místo na mobil. Ups
    Taky se zapojuju každý den, ale jakou má člověk šanci...
    Naštěstí mě to psaní praštěných komentů, které nemají ani hlavu ani patu baví.
    klara.barnatova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. Rozmýšľala som, čo napíšem a tak by som sa Vám chcela zveriť s mojimi vianočnými plánmi. Do Vianoc musím absolvovať skúsky a medzi nimi koncerty na ktoré sa veľmi teším :) a 26.12 odlietam do Moskvy k rodine a vraciam sa 6.1 , takže ja Vám budem priať Šťastný Nový Rok o hodinu / dve skôr...takže sa teším na to ako zachytite Nový Rok v Česku, pretože ja budem v Moskve :) :) :)
    natasa.findrova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Jé tohle vypadá na super věcičku. Jsem fanoušek techniky takže super.Líbí se mi velmi i design:) Je pěkné že děláte takové soutěže. Snad se mi poštěstí a něco vyhraju.
    kate338@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. I ♥ A CUP OF STYLE
    gabriela.drtinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  155. Tak tahle vecicka by se mi úplně nejvíc hodila :) poměrně často jsme letos vyjížděli na víkendy do zahraničí a hotely, ve kterých jsme byli ubytování, to se zásuvkami nemeli úplně do re se ne, takže vetsinou byla použitelná jedna nebo dvě zásuvky, a to je na 3 lidi malo. Tohle by nám hodně usnadnilo problémy s dobijenim elektroniky :)
    Sariiisek.M@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Hrozně se těším na Vánoce a teď sedím doma protože jsem nachlazená a koukám na váš blog.Ani jsem netušila že něco takového jako powercube existuje.No každopádně je to super roztomilé a opravdu praktické:)
    email-e.mikolas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Dobre ránko ☺ Len vám chcem popriať krásny.☺ Lajk som dala.
    leabadinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  158. Takový praktický dárek se vždycky hodí! :) k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Dobre ránko ☺ Len vám chcem popriať krásny.☺ Lajk som dala.
    leabadinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  160. Právě jsem vstala, těším se na odpolední kávu s mamkou, jelikož pak mě čeká víkend plný učení na zápočty! Tak snad budete mít vy lepší víkend :-)
    barborati@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Ahoj holky,
    jste strašně moc super a máte úžasný videa! Ani nevíte, jak se mi bude stýskat po vašich vlogmas a adventním kalendáři! Snad ty Vánoce skončí co nejpozději :)


    andy.mach@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Dobré ráno, je to skvělá alternativa rozdvojky, která je dobrá po estetické tak i praktické stránce. :) Na Vánoce se vždy něco podobného hodí, je třeba zapojit tolik světýlek! :) Hezký den, email: hanka.hajkova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  163. Miluju vás ! :3
    kristyna.koutna7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  164. Ahoj holky , jste výborné youtuberky a blogerky.Jsem momentalne nemocna.
    A musím být doma.Ale jednu výhodu to má .Muzu koukat na váš blog.Který je uplně suprový.A neomezene casem na něm byt.
    I v takovémhle případě by se mi chodi takováhle vecička .
    Má nadherny design a je to vec ktera se mi vejde kamkoliv.
    I jem tak na postel nebo na nocni stolek a nebude to vypadat ze tam mám milion kabelu.
    Mejte se hezky a ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE PŘEJE Lucie Podroužková
    monster.luci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Hrozné super chytrá věc, která je vkusně vymyšlená. lacova.terka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj holky :) gratuluju k Elite blogger ,,pracovne,,. Powercube vypadá fakt dobře a opravdu by se mi hodil, protože jinak se asibrzo doma utopím v záplavě kabelů :)
    renat.jezkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj holky :) gratuluju k Elite blogger ,,pracovne,,. Powercube vypadá fakt dobře a opravdu by se mi hodil, protože jinak se asibrzo doma utopím v záplavě kabelů :)
    renat.jezkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  168. Vesele Vanoce holky! :)
    ben.miri@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. ahojte baby :) užite si deň :) miska.zapotocka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  170. Jeee holky, Power Cube! Tak s tou byste mi udělaly největší radost, zrovna minulý týden jsem se po ní dívala ale nakonec nekoupila, pže mi přišla celkem drahá. Tak bych si moc přála ji vyhrát.
    Strawbie91@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  171. To je ale vychytaná kostečka, moc by se mi hodila :)
    e-mail: chmelarova.ve@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  172. Ahoj, tak přesně tohle potřebuju do ložnice k nočnímu stolku.... :D

    market.holasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  173. Ahoj holky, máte můj velký obdiv, že jste uspořádaly adventní soutěže npro fanoušky a každý den jich soutěži tisíce. Jinak mám moc rada vaše videa, ráno bez nich si už neumím představit ☺ Mějte se krásně. Lucka196@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  174. Nedávno jsem byla v Londýně a kupovala si redukci do zásuvky,teď lituji toho že sem tuhle šikovnou věcičku neznala dříve:) e-mail:dom.krausova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. Dneska jsem vstala strašně brzy do práce a když jsem tam došla, zjistila jsem, že nemám směnu. Tak jsem šla zase domů a chvíli jsem byla naštvaná, ale pak začalo vycházet sluníčko a udělalo mi to krásné ráno. A ta power kostička je krásná. A přeju vám nádherný den :)
    Chechty.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Like je tam :-)

    a chcela by som vám popriať dobré ránko a krásny, úspešný deň :-*

    chalupkova.m21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. Ahoj holky! Ráda bych Vám pogratulovala k výhře v Blogerce roku. Vaše videa i články sleduji a čtu už něco přes rok a půl, a to pořád hrozně ráda, je to pro mě zaprvé relax a pak si z toho odnesu vždycky trochu pozitivní energie a nálady. To, co děláte, děláte skvěle a pokračujte v tom i nadále s takovým nadšením, jaké z vás je cítit :) Mějte krásný den!
    akiklopa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Ta fialová je krásná, a jelikož se zásuvkami bojuji neustále, docela by se hodila :-D

    vduzi@post.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Tak taková věc by se hodila snad každému, hlavně mě nebaví pořád volit jestli nabít vybitý telefon, nebo notebook:D Jinak musím říct, že se mi líbí váš nápad s vlogmas, moc ráda si vás každý den pouštím u snídaně:) Díky holky, jste super:)
    teturova.darina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Také skvelé darčeky, ste riadne štedré dievčatá! :) Power cube by sa mi teda zišiel. Veľmi praktická vec.
    prajem vám šťastné, pokojné a zasnežené Vianoce!
    veronika.zorska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  181. Milujem, keď sa z obyčajných bežných vecí v domácnosti môžu stať dizajnovo skvelé kúsky. A určite to platí aj v prípade PowerCube. Uznanie patrí dizajnérom :)

    zuzagajdosova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  182. Musím říct, že tahle věcička by se mi dost hodila. :D Už nemám kam zastrčit kabely. :D

    the.best.way.is.my.way@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj holky! Dnešní video bylo uplně suprove! Jestli se mne libilo u vas nejake v vlogmasu,tak je to prave toto. Ta hra s temi darecky mi prisla dokonala a urcite ji vyzkousime s kamaradkami!❤ A od Ellite ty kancelare byly hezky darek pro vas a hlavne si to vsechny moc zaslouzite!�� Z toho vlogu mam neskutecnou radost a vy urcite take☺
    Email- vi007ky@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  184. Já napíši jen KRÁSNÝ DEN :) to je to nejdůležitější :)

    OdpovědětVymazat
  185. Ahoj děvčata,
    zrovna jsem shlédla vlog s vaším Vánočním překvapením. Konečně jsem ve videu zahlédla taky Johnyho od Terezky :D Máte to tam moc pěkný a ty společenský akce vám i celkem závidím. Vždy vypadají tak pěkně apod... Tak užívejte, mějte se hezky a pokračujte v tom co děláte ♥
    email: snitkovalucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  186. Tahle věcička je super nápad. Splní to ten účel co má a ještě má bezva design. 😊 Jinak jste super a máme Vás rádi. ☺😊 marsikova.dominika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  187. Tahle věcička je super nápad. Splní to ten účel co má a ještě má bezva design. 😊 Jinak jste super a máme Vás rádi. ☺😊 marsikova.dominika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. Ahojky :) tak tohle vypadá hrozně roztomile a navíc je to praktické :)) Akorát jsem zkoukla na vlogmas vánoční překvapení..vypadá to tam skvěle! :) Hezký den holky :) lilypadth@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  189. Ahooj holky, PowerCube je super a hezká vecicka! Ak nevyhram, kupujem si ho.:D :D Moc rada sledujem vas vlogmas, a aj minulorocny sa mi velmi pacil. Ste velmi mile, pozitivne a inspirativne. Prajem vám krásný den. Mna dnes čaka škola, ucenie na prvé skusky, ale aj konceeert Parov Stelar. :*

    OdpovědětVymazat
  190. Dnešní video se mi hrozně líbilo, ty prostory pro bloggerky byly skvěle řešené a moc hezky zařízené. A z těch dárků na mě dýchla vánoční atmosféra :) Přeju Vám všem, ať prostory splní svůj účel a využíváte je co nejvíc!

    OdpovědětVymazat
  191. like je tam a moj mail je romanikova.patricia@gmail.com Akurat som dopozerala vas vlog o vecierku s elite bloggers, super!

    OdpovědětVymazat
  192. Ahooj holky, PowerCube je super a hezká vecicka! Ak nevyhram, kupujem si ho.:D :D Moc rada sledujem vas vlogmas, a aj minulorocny sa mi velmi pacil. Ste velmi mile, pozitivne a inspirativne. Prajem vám krásný den. Mna dnes čaka škola, ucenie na prvé skusky, ale aj konceeert Parov Stelar. :*

    OdpovědětVymazat
  193. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat