Dnes tu máme dva nádherné dárečky a to tyhle úžasné stírací mapy! Krásně doplní každý pokojík a hlavně na nich můžete jednoduše zaznamenávat své cesty!

Chcete jednu vyhrát? Napište nám do komentářů, kam se chcete momentálně nejvíc podívat a proč. A nezapomeňte připojit váš email, ať vás můžeme v případě výhry kontaktovat!

Hodně štěstí!

Vyhrávají: sabinaklimo96@gmail.com a iva.kmoskova@seznam.cz

1 320 komentářů

  1. Ahoj holky. :) Mým velkým snem je podívat se do Benátek. To město mě odjakživa láká, Itálie na mě působí jako velmi zajímavá země. Především miluju její kuchyni :) Víc než flákání u moře mě láká poznávací výlet/zájezd. :))
    A co se týče České republiky - ráda bych navštívila všechny hrady a zámky v Čechách!
    :)
    nc.christy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoznačně New Orleans má hodně zajímavého pro mne a je to rodiště jazzu ( snad se mi to někdy splní, ještě jsem nikde nebyla)
      IviaHrbacova@seznam.cz

      Vymazat
  2. Ta stírací mapa je totálně super nápad, nemohu si pomoci!
    Mým snem je už hodně dlouho se podívat do Paříže, ale zatím mi to pořád nevyšlo.. Všude čtu o Pařížské atmosféře a už se těším až jednou budu na chvíli taky její součásti.
    kravcikova.karolina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych nejraději teď odjela do Skotska kvůli přírodě, památkám, knížce, lidem, zvyklostem :-) snad se mi to někdy podaří :( littlesmitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja bysom rada šla do San Fransisco ........bianka2000@post.cz

      Vymazat
  4. Jéé po téhle mapě toužím už skoro dva roky! :-) od doby, co jsem ji poprvé viděla na Zootu :-) momentálně se chci opravdu nejvíc podívat domů! Zítra odjíždím ze svého studijního pobytu v Chile zpátky do Čech a nemůžu se dočkat! :-) anetka.uhk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Mapa me velmi zaujala, kdyz jste o ni mluvily, vypada to dobre. Rada bych se podivala do Japonska a to i kvuli kamaradovi. Kazdopadne je dost zemi, ktere bych rada navstivila..je to nekonecny seznam..snad se mi alespon cast podari zrealizovat:-)).
    barbora.jankujova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Oww, táto mapa vyzerá super :) úplne geniaálny nápad!! Len tá cena pre mňa študentku je trošku moc :( najviac by som chcela ísť celý celučičký život do Ria de Janeira...ja viem, trošku nereálne...ale to je raj na zemi :) úplne mi srdce poskočí keď pozerám nejaké dokumenty alebo fotky...to je asi jediný sen...inak ale dúfam že sa mi splní Erasmus a pôjdem do Ženevy na pol roka!! Držte palce!

    OdpovědětVymazat
  7. Je tolik míst,na která bych se ráda podívala. Momentálně mé srdce/hlava/nohy touží po neodolatelně krásné přírodě Norska.

    Jane093@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju Nový Zéland, asi kvůli úžasné přírodě a ovečkám :-D Bohužel je to nad moje finanční možnosti :-) Snoopyhell@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Mým velkým snem je odjet do Himalájí. Miluji hory a láká mě atmosféra podhorských vesniček a budhistických klášterů. Snad se jednou vyplní!
    mea7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. AHOJ!
    Nejradši bych se chtěla podívat do Ameriky a to kamkoliv ať je to Califorie, Florida nebo i Kanada! Hlavně Lucka mě tím úplně inspirovala! Po škole bych tam chtěla jet buď se jenom podívat nebo i sehnat nějakou práci a zlepšit si hlavně angličtinu. :) Proč? Protože se mi strašně Amerika líbí a hlavně mi přijde, že tam všechno začalo. :) mikysacek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj...=) předem chci říct, ze stírací mapy jsou vážně skvělý a originální nápad!!! A co se týče místa, kam bych se momentálně chtěla kouknout, tak jednoznačně Finsko-Helsinky a to z jednoho jediného důvodu... vanocni atmosféra tam je prostě boží!!!!
    Luknarova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Nejvíc bych se ráda podívala do Skotska a taky na Nový Zéland :)
    karindo36@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj holky,

    Cestování je velká součást mého života. Navštívila jsem spoustu krásných míst. Také mě baví cestovat po ČR. Hlavně pěší turistika. Mým největším cestovatelským snem je oblast Laponska. Pravá zima s tunou sněhu, úchvatná příroda, polární záře. To je oblast, kterou si přeji navštívit nejvíce. Lákájí mě i latinsko-americké země. Hlavně Brazílie a nesmím opomenout ani USA. San Diego a New York. Také do Kanady bych se jednou chtěla podívat, protože miluju krásu té přírody :-)

    Mějte hezký den. :-)
    Email: evelynstancikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj holky zkráceně se chci kouknout do Seattlu :-) už delší dobu se zajímám a chci tam prostě letět!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Velká Británie je můj celoživotní sen. všichni chcou do Ameriky, do Číny, já chci do Anglie. je to asi vtipné, protože hodně z vás už tam bylo a já pořád sedím na zadku a čekám na ten den, kdy se mi to taky podaří .. :)
    jana-hrachovinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Mě poslední dobou lákají severní státy jako je Švédsko, Finsko, Norsko, nebo Dánsko. Ani nevím proč, možná proto, že o nich moc Nevím. Vím, že je tam zima, což mám ráda, jinak o jejich kultuře nevím moc a to bych si přála prozkoumat. :) kristynasynyuk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíce se chci podívat na východ. A jelikož jsem si nedávno koupila letenku do Japonska, tak se mi to na narozeniny splní. Další můj velký sen je Austrálie, ale vše musí být postupně :)
    A.habrnalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tohle je parádní mapa. Zrovna se chystáme na Silvestra do Londýna. Doufám, že mě to nezklame. Ale tvoje vlogy z Anglie byly parádní tak snad trochu vím co mě čeká :D
    Jinak bych se ještě chtěla podívat do Austrálie, protože tam je úplně jiný život než tady:)
    sadkova.tereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Cesta kolem světa na obrovské luxusní zaoceánské lodi- můj sen.
    Siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  22. Miluju cestování je to můj život. Ráda bych navštívila spoustu zemí a poznala jejich a kulturu a způsob života ,ale nejvíc bych se chtěla podívat do Irska láká mě ta příroda a atmosféra. A nebo také do Ameriky doufám že to jednou vyjde. Nebo také do Brazílie na festival. misazbornikova@seznam.cz
    Hezký den:-).

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. Strašně bych se chtěla podívat do New Yorku:)) Protože jsem tam jeśte nikdy nebyla a obrázky z toho města mě dostávají!!
    lenkajiristova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Mým velkým snem je Itálie, např. Milano,Florencie,Řim.. Potom USA, New York, Chicago, LA, Californie. Ale i Francie a konkrétně Paříž :)) judy97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahojte, o tech mapach jsem jeste neslysela, no vypadaji teda fakt super. :)
    Ja bych jezdila kamkoli, procestovala jsě tho uz celkem hodne s rodici, ale ted uz bych chtela vzit do zahranici pritele a jelikoz jeste nikdy nebyl v Londyne a Parizi, tak bych ho tam chtela vzit moc. Takze to jsou ted momentalne nejblizsi plany. :-)

    renata.novakova93@gmaí.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj holky,
    já bych hrozně ráda někam do Asie. Nejvíc asi do Vietnamu nebo Japonska. Chtěla bych vidět rýžová pole, nosit velký slaměný klobouk :-).
    To jsou jen drobnůstky, ale chtěla bych poznat místní obyvatelstvo a život úplně odlišný než je tady u nás.
    V Evropě bych asi jela do Švédska.
    Díky za soutěž, jste skvělí
    A.
    pribinacekam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Tak určitě bych se chtěla podívat do Thajska. A to hlavně kvůli jídlu, které u nás v ČR naprosto miluju a mohla bych ho jíst po kilech. Dále bych se ráda o prázdninách podívala s přítelem do Španělka do Barcelony a to hlavně kvůli fotbalu, protože oba jim fandíme. A neposlední řadě bych se ráda podívala do USA a to hlavně do New Yorku a to kvůli Fashion Weeku.
    Kupkova.nada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj =) Ráda bych se podívala do Ameriky nebo naopak na druhý konec do Asie. Zajímá mě místní kultura a mentalita.
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Mým snem je už dloho podívat se do Francie, nevím proč, ale asi protože mám ráda francouzkou módu atd.

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Spanelsko a indie :) spanelsko kvuli architekture, indie kvuli slonum. Lucie.kosvicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Veľmi rada by som sa pozrela do Ameriky :) Ale kludne aj do Anglicka. Milujem cestovanie a spoznávanie inej kultúry. Je to veľké dobrodružstvo :))
    blazovag@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, krásné ráno. Já se vždy chtěla podívat do Říma a Florencie. Taky kamkoliv do Španělska, ale teď bych se bála... Vzhledem k situaci, jaká vládne například ve Francii. :(

    Nikol.Sotolarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Já bych ráda nejdříve projela evropu a postupně bych se podívala ráda třeba do ameriky :)
    kateavera@email.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Chcela by som ísť na Island, pretože tá príroda tam je neskutočná :)
    marcelan12@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj holky, jsem velký cestovatel, ale už hezkých pár let sním o tom, že se podívám do New Yorku a to z mnoha důvodů. Nikdy v životě jsem ještě nebyla v Americe. Dalších důvodů je mraky, ale jeden z důležitých a podstatných důvodů je takový, že mě to město okouzlilo, vším co nabízí. Je tam úplně nový život, jiná móda, jiné památky, mnoho lidí. Ano, je to tak v mnoha velkých měst, ale můj sen je New York.
    Dále bych se chtěla podívat do nějaké méně vyspělé země, opak New Yorku. Do měst a zemí, s mnoha památkami, kde ale není tolik obvyklý například počítat, kde je stále hlavní složkou obživy zemědělství. Není to z toho důvodu, že chci vidět, jací jsou to chudáci, ale z toho, že ti lidé i přesto, že mají tak málo, jsou plní smíchu, lásky a štěstí :)
    alencervena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj holky, mým největším snem je, jelikož už třetím rokem studuji španělštinu, podívat se do nějaké španělsky mluvící země - nejradši samozřejmě do Španělska. Kromě nádherných pláží mě velmi lákají památky v Barceloně i Madridu, ale např. i v Santiagu nebo Toledu :) Doufám, že se mi můj sen jednoho dne splní :)
    eva2000.novotna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahooj, před necelým měsícem jsem si splnila jeden svůj velký sen a podívala jsem se se školou do UK. Vždycky jsem toužila po USA, ale teď bych se klidně vydala zase těch 24 hod. autobusem do UK, protože to bylo naprosto úžasné. Ráda bych viděla Norsko, Francii, můj velký sen je Jamajka. USA celkově mě stále nepřešlo, ale raději teď ta Velká Británie. :) Do patnácti jsem jezdila ,,jen" po ČR, ale stále mám místa, která bych chtěla navštívit. A hlavně Slovensko!! To si doufám splním teď v létě. Kvůli cestování přemýšlím o řidičáku, který jsem nikdy nechtěla. :D Tak uvidíme. :)

    alice.ruz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Už od malička ma láka Dominikánska republika. Pre tú svoju exotiku a pohodu...no možno raz :)
    alzbeta.funiakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Mým snem je se podívat do Londýna a to proto že bych chtěla vidět BigBen a jiné krásy Londýna. Taky bych chtěla poznat co se tam nosí a jaké tam mají obchody.
    anti050@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Samozřejmě bych chtěla vidět všechny místa, ale nejvíce mě láká Nový Zéland....plánuju se tam po škole podívat :)

    nikoljonekova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj holky, moc ráda bych navštívila Amsterdam. Nevím proč, ale něco mě tam táhne......
    Možná ten evropský nádech, nebo vodní kanály.
    Byla bych ale i moc ráda za návštěvu Francie, Anglie nebo Ameriky.
    Plně věřím, že se na jedno z těchto míst podívám a doufám , že ho budu moc setřít na této mapě.

    kaja.foldova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ja by som chcela ísť do Anglicka,pretože si myslím, že to je nádherná krajina a chcela by som si zlepšiť angličtinu ;)
    rapava.monika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Já bych chtěla na Aljašku a do Norska.. miluju sníh a mráz! :3
    elgabo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou bych se strašně moc chtěla podívat do latinské Ameriky, třeba konkrétně do Costa Ricy. Protože jsem se tam narodila :D a jelikož naši tam bydleli, když jsem byla hrozně malinká a nic si z tama nepamatuji, tak jsem zvědavá jestli se mi to někdy splní a podívám se do své rodné země...(ale jinak jsem normálně češka,jen místo narození mám jinde :) adela.pospiskova@gmail.com

      Vymazat
  47. Já bych se chtěla podívat kamkoliv do Ameriky nebo Kanady a co se týče nějaké relaxační dovolené tak bych chtěla do Mexika.
    natkahvezdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Od mala s rodici cestujeme hlavne po cr, a tak me laka hlavne zahranici, kam bych se hlavne chtela podivat jsou severske zeme jako norsko,finsko,svedsko, je tam krasna priroda:) tak snad se tam nekdy podivam:)
    aneta.hrabcova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Já bych se chtěla podívat kamkoliv do Ameriky nebo Kanady a co se týče nějaké relaxační dovolené tak bych chtěla do Mexika.
    natkahvezdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Ja bych chtela do Anglie, protoze bych se chtela kouknout na Big Ben a na London Bridge.
    KackaEis@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Jábych chtěla jet do Paříže ale v tuto dobu zrovna ne :( a nebo bych chtěla do Kanady strašně mně to tam láká.
    kajaonder@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. ahoj, určite do Norska lebo je tam úžasná príroda a tak :3
    zuzulka0000@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj nejvíc me laka Asie,protoze je to od nas hodne kulturne vzdalene a tak me to zajima a taky kvuli jidlu miluju asijskou kuchyni, toto je hodne vzdaleny sen v nejbližší dobe bych chtela navštívit Litvu nase skola tam pořádá stáž tak mi držte palce at se tam dostanu :) denisska13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Momentálně bych chtěla jet na hory - do Rakouska a pořádně si zalyžovat. :) natalia.svachova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Chtěla bych se podivat do Monaka.
    Kataput1803@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Uplne nejvic bych se chtela podivat do Tokya :) s pritelem mame tento "vylet" na nasem wishlistu :)
    martina.zob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Chtěla bych se podivat do Monaka.
    Kataput1803@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Rozhodne do Liverpoolu:) kvoli The Beatles a kvoli Anfield Road a vseobecne kvoli LiverpooluFC kedze som neskutocne moc milujem futbal a klub LFC tak je toto mesto moj najvacsi sen:) miciide33@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Někdy bych se ráda podívala do Francie na sochu svobody nebo na Eiffelovu věž už jen proto, že je navštívila moje mamka.
    A co se Čech týče, nejraději bych zpět na Šumavu. :D
    mybadwolf@email.cz

    OdpovědětVymazat
  60. už dlouho bych se hrozně chtěla podívat do skotska :3 hrozně se mi tato země líbí a chtěla bych ji poznat blíž :) teri.mrak@senam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj holky já bych se teď ráda podívá na Hawai kde jsem ještě nebyla a momentálně je tam teplo.
    adelkabrunclikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Jéé, tak tuhle mapu potrebuju 😄😍
    Já se momentálně chci podívat (a taky podívám) do Ameriky. Máme totiž naplánovaný výlet po Americe. Takový okruh : Miami, Jamajka, Panama, Costa rika a Mexiko ❤️❤️❤️❤️
    A potom je takovým mým snem podívat se do Austrálie a asi k tomu ani nemám nějaký velký důvod , proste ze zvědavosti 😊 Ja cestování zbožňuju ❤️
    scheichlovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Chtěla bych se kouknout znovu do Francie, miluju tamní prostředí a hlavně jejich jídlo. linda@stejskal-cz.com

    OdpovědětVymazat
  64. Chtěla bych letě na Srí Lanku, sestra tam byli měsíc s přítelem a nemůžou si to vynachválit :) a taky máme se sestrou cestu do Indie :) lea.hrbacu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Chtěla bych se moc podíval do Londýna, protože se mi tam moc líbí památky a londýnský styl :-)
    Karolinkaaa151@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Chci se podívat do Londýna a moc na Hawai k nádhernému moři
    karolinavystavelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj holky, můj velký cíl, který doufám, že si v blízké době splním, je Paříž. Dále bych také chtěla navštívit nějaké více exotické země např. Mexico, Hawai nebo Dubaje. A mnohá další, ale to už jsou takové vzdálenější sny, ale doufám, že si je někdy na Vaší mapě taky zaznačím.


    Rezka.98@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Chci se podívat do Londýna a moc na Hawai k nádhernému moři
    karolinavystavelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Asi jako každého mě hrozně láka udělat si roadtrip po Americe <3 tak snad jednou. A z těch cílu, co by se daly splnit snáz, je to momentálně Vídeň, kam se určitě chystám příští rok s kamarádkou. Těším se na typickou atmosféru, kavárny a nádherné upravené historické město :) anna.smejkalova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Chci se podívat do Londýna a moc na Hawai k nádhernému moři
    karolinavystavelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Cestování miluju a protoze sem byla před pár měsíci v Korei tak bych ted chtěla uplne na druhou stranu do Ameriky.
    baravysocany@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Momentálně mrznu v posteli a za oknem je tma, chtěla bych se podívat za teplem, třeba na Bali nebo Madagaskar
    jaroslavamarkusova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Nejvíc bych se chtěla kouknout někam do anglie, nebo do barcelony :D miluju cestování a navíc je ta mapa i krásná dekorace ! :)
    Email: martaspetrakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Ta mapa musí být skvělá :) nejraději bych se podívala do Ameriky (Seattlu) mám tam strejdu a doufám, že se to brzy splní. A potom také do Francie, tam mě láká Eifellova věž Email: tyna5000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj nejvíce by sem se chtěla podívat do Paříže protože jsou tam památky jako Mona Lisa a Eifelova vež. Ale vím co se tam stalo a teď bych tam asi nejela ani nikde hodně protože bych se bála.
    email nikolhlavata@email.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Mám sen jet do Londýna ❤
    Ke to úžasné a krásné město.
    natalikucerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj ja bych se chtela podivat do londyna sice sem tam uz byla ale strasne se mi taaam libi zpusob zivota
    Email: klaudiepeslova27@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Ja bych se nejradeji podivala do Ameriky a ten sen se mi splni.(snad) Na pristi rok se tam chystam jako exchange student tak snad si me vybere rodina ze zajimave zeme.
    janca.kleisnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Moc ráda bych se jednou podívala na Maledivy nebo na Bali :) zkrátka takova ta exotika :) email nikoll.paulova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj :) Momentálně bych se nejvíc chtěla podívat do Vietnamu. Hlavně proto, abych mohla navštívit své prarodiče, které jsem už pět let neviděla. Jen to totiž není zrovna moc možné zrealizovat, protože cesta přeci jen něco stojí a není to levná záležitost.
    Jinak bych nejraději cestovala pořád. Taky bych se chtěla podívat do Holandska. Ten stát mě vábí už jak dlouho :)
    buijana@email.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj, nejraději bych asi letěla do Řecka na ostrov Rhodes! Miluju to tam! :)

    email: neumannova.100@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Nejvíc bych jsem se chtěla podívat do Ameriky, protože mě prostě neskutečně láká. CHtěla bych ji projet celou křížem krážem.:-) kometaforever3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Muůj sen moje přání ne světě je podívat se do pařiže. A mít dovolenou v paříži a projet jí celo až po Nice Monte Carlo atd. Hrozně si přeji aby to vyšlo na prázdniny jedeme doufám pře Eurotrips do Paříže , a potom ještě s přítelem na dovolenou už se moc těším. Miluji jejich kulturu styl oblékaní ,jejich překrásný jazyk, chovaní francouzských gentlemanů. A jejich jídlo také. tak velmi bych si přála aby nám ti vyšlo . pavlina.her@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj holky nejraději bych projela celý svět ale kdybych si mohla vzbrat jeden zájest/cestu/zemi tak bych asi projela celé východní pobřeží severní ameriky.Ráda bych se tam podívala hlavně kvůli tomu že už od malinka byl můj sen se podívat do ameriky a východní pobřeží mě láká vždycky asi nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  85. Strašne by som sa chcela pozrieť do Californie a trocha si skúsiť ich spôsob života, celkovo Amerika ma strašne láka :) ale taktiež by som chcela ísť niekde ako je Afrika, Keňa , Cameroon , do tých chudobnejších častí sveta a trocha sa vžiť do ich situácie :) Ale náhodou, aj Praha ma láka hah nebola som tam ešte ale budúci rok mi to určite vyjde :) bianka.biackova6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Můj sen je Dubaj :) nebo Amerika, protože tam je pořád co objevovat :)
    zaklovat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj,
    O téhle mapě sem vždy snila. Moje touha je procestoval celý svět, ale nejvíce bych chtěla do Afriky. Chtěla bych sama prozkoumávat kmeny, kde lidi žijí závisle na sobě. Přijde mě to strašně fascinující.
    kovalcikova.monika99@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Nejvíce se chci podívat někam do Skandinávie a Japonska. Do Skandinávie, protože je tam nádherná příroda a do Japonska, protože je tam velmi krásná kultura, jídlo a historie.
    kristyna-manurova@seznam

    OdpovědětVymazat
  89. Nejvíce se chci podívat někam do Skandinávie a Japonska. Do Skandinávie, protože je tam nádherná příroda a do Japonska, protože je tam velmi krásná kultura, jídlo a historie.
    kristyna-manurova@seznam

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj moc bych se chtěla podívat na Maledivy je tam krásně a prý tam mají i výborné jídlo, teď jsme tam na Vánoce chtěli jet, ale nakonec jedeme za rodinou na Kypr

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj moc bych se chtěla podívat na Maledivy je tam krásně a prý tam mají i výborné jídlo, teď jsme tam na Vánoce chtěli jet, ale nakonec jedeme za rodinou na Kypr

    OdpovědětVymazat
  92. Já se momentálně chci podívat do New Yorku nebo do Španělska.eliskanovotna84@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Můj největší sen je už několik let New York <3 tak doufám, že se mi to třeba příští rok splní :)
    Therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Momentálně bych chtěla jít do severských zemích: jako Norska nebo Švýcarska. Myslím si, že teď atmosféra je tam opravdu zázračna.
    jd.julietted@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Ráda bych se koukla do jižní Ameriky nejlépe do Argentiny. Je to krásný stát, je tam krásná příroda. nikolka5402@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj:) Ráda bych se podívala do Číny. Ať už kvůli kultuře, která se dost liší od té naší a nebo kvůli jídlu:D

    naty.muzikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj holky, ja kdybych si měla momentálně právě teď vybrat, tak bych chtěla určitě napriklad do Keňi. Co me strašně baví, je poznávat ty lidi co žiji v takových řekneme "jiných" zemích nez my. To se mi již jednou postestilo a myslím, ze by to pro každého byla jak se říká škola života. Hrozne moc věci mi to do života dalo, a tak doufám, ze bych se někam mohla jet ještě podivat :) krásné vánoční svátky vám i vaši rodině :*
    jul.sedlarova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Dobré ráno holky,
    nejvíc bych se chtěla podívat do USA, a pak do Skandinávie - Švédsko, Norsko i Dánsko :).
    (kl.seidlova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj holky Chcem najviac To prave najviac videt do amsterdamu .Koli tomu ze je to krasne miesto s budovamy zo 17 storocia a chcem tam vidiet tulipanove polia a dom anny frankovej .Tie mapy su krasne a uz som bola na vela miestach no najkrajsi zazitok mam z afriky.

    OdpovědětVymazat
  100. Nejvíce bych chtěla do RUSKA, od mala jsem se rusky učila, jenže finance nejsou takové
    mirka.kunesova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj já bych se moc chtěla podívat na Hawai. A proč? Protože bych chtěla tančit s těma tanečnicama.
    eliska.krocilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj, moc ráda bych chtěla letět letadlem. Ještě nikdy jsem neletěla. No a když už, tak se chci podívat do Paříže, Austrálie a Řecka.

    zuzka.uherska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Ahojky, já bych ráda jela do Anglie :) hrozně tam chci protože tam miluju rodinný domky;) taky tam chci protože jsem hrozný fanoušek Harryho Pottera :))) lijlinda.pham@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj, moc ráda bych chtěla letět letadlem. Ještě nikdy jsem neletěla. No a když už, tak se chci podívat do Paříže, Austrálie a Řecka.

    zuzka.uherska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahojte
    JA CHCEM IST NA Alijasku láka tam ta zima A proste všetko ako to tam vyzerá ale potom by som sála aj na Kubu lebo je tam bola pláž A na A patrí medzi najkrajšie pláže sveta. stbka555@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Neskutočne túžim ísť do Londýna, Anglicka. Lákajú ma tam všetky tie pamiatky, obchody, atmosféra.. Len dúfam aby som sa tam niekedy dostala :)
    sabinka.sabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. Chtěla bych se podívat do Paříže je to krásné město s mnoha památkami
    kaja.nova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj holky, jelikož jsem Velká cestovatelka, byla jsem už v Londýn, v Paříži a v Miláně kde jsem se byla podívat na týden módy. A protože mmiluju dobrodružství byla jsem na Havaji a v roce 2016 se chystám na Nový Zéland a na Filipíny všude jezdím s přítelem který studuje přírodní vědy. A tom pádem jezdíme hlavně o prázdninách kdy mě oba volno.ěli jsme podobnou mapu ale nechali jsme ji někde na Havaji.

    Můj email: adelastridova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Nejvíce bych se chtěla podívat do New yorku :) myslím, že je to krásné město a určitě se tam někdy podívám :)
    Email: tereza.furarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Chtěla bych se podívat do Paříže je to krásné město s mnoha památkami
    kaja.nova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  112. Chci se podivat do Kambodzi na Angkor Wat a mam to stesti, ze za tyden vyrazim :) Krasne Vanoce holky!
    pahanusova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Ráda bych se podivala všude kde je hezká příroda anezka.dudackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Ráda bych se podivala všude kde je hezká příroda anezka.dudackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. Chtěla bych se podívat do Ameriky,velmi mě lákaji mrakodrapy,pamatky
    a obchody :)asined666@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj, mým snem je procestovat celou jižní Ameriku. Ale úplně nejradší bych chtěla do Mexica. Je to nádherná země plná barev a navíc odtud pocházela moje milovaná Frida Kahlo.
    d.tesarkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  117. cember 17, 2015 at 7:10 AM
    Ahoj holky, momentálně bych se nejraději podívala do Nizozemí, protože když jsem viděla fotky Rotterdamu nebo Amsterodamu, tak mě strašně nadchla kultura a celkově ty města jsou celá nádherná.
    t.belohoubkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj ja bych se chtela podivat do Parize, Polska a take do Maroka. Moc bych si prala tyhle mista navstivit. misahybsova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Asi nejvice do Londyna, hrozne se mi libi pamatky tam :-) A muj velky sen je se podivat do USA, snad se mi nekdy splni :-)
    email: martina.chrastova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Dobré ráno :) Nejvice, ale úplně nejvíce!Bych se chtěla podívat na Nový Zéland! Je to má vysněná země :)

    OdpovědětVymazat
  121. Môj životný sen je ísť do New York. Ale aj do Japonska lebo milujem ich kultúru,jazik napríklad:Arigato-Ďakujem proste všetko. Nikdy som nebola pri mori aj tam by som chcela ísť. Aj do Česka-Praha, Brno hovoria že to je krásne a ja som nikdy nikde nebola iba na Slovensku kde žijem. email:Len.ska@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  122. Ahojte :3 ja by som sa najradšej pozrela do Amsterdamu alebo do Londýna. Pretože sú to moje vysnívané mestá od detstva. Moc by ma potešilo keby som vyhrala.
    szolarovan@gmail.com :3

    OdpovědětVymazat
  123. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  124. Někam za sněhem - Alpy, Tatry nebo klidně Krkonoše.
    katie.mx1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  125. Ahojky,
    Nevím to jistě ale nejvic se ted chci podivat asi do Anglie.
    klara.barnatova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. Teď momentálně bych chtěla letět do Asie kamkoliv tam protoze tam teď jelo plno youtuberu a youtuberek a podle jejich vlogu je to boží a navíc je to úplně něco jiného:D luciekulhankova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Nejvíce bych se chtěla podívat so Sydney ale já se hrozně bojím létání tak se tam asi nikdy nepodívám. aneta.zako@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj, já bych se ráda podívala na Island, obecně mě lákájí severské země. Čím dál víc mě totiž láká příroda víc, než velkoměsto. :-)...Hezký den anetazvolska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj ja uz chci strašně dlouho do australie jemi jedno do jaký země ale chtěla bych poznat prostředí,jídlo,kulturu,společnost prostě jak se od nás liší nebo jestli to maj podomný jako u nás.
    Koprivovaaja@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. V nejbližší době bych se ráda podívala do Barcelony, byla jsem tam jednou a byla to láska na první pohled. Pro mě zatím nejkrásnější místo, které jsem kdy navštívila a ke všemu u moře! Ideální :)
    kamasutracookie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  131. Mym snem je uz dlouho Madagaskar. Na gymplu jsme meli francouzsku, ktera puvodem byla od tam a od te doby je muj sen se tam podivat. Je to fascinujici misto. Loni uz jsem si poridila pruvodce, tak snad pristi rok i tu cestu ;). Jednim z mych cestovatelskych snu bylo take Portugalsko, to uz jsem si letos splnila a hodne predcilo ma ocekavani. Myslim, ze vam by se tam taky libilo. Lucce kvuli surfovani a Nikol kvuli jejich kuchyni ;). Kosvicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Ahoj, já bych se ráda podívala na Island, obecně mě lákájí severské země. Čím dál víc mě totiž láká příroda víc, než velkoměsto. :-)...Hezký den anetazvolska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Můj velký sen je cestovat. Chtěla bych do Afriky nebo do Ameriky a porovnat rozdílnou klulturu, podívat se jak tam žijou a třeba i někomu pompct. Nebo třeba do Číny,Francie.. Ale teď o letních prázdninách bych chtěla do Řecka, ještě jsem tam nikdy nebyla,ale co jsem videla na fotkách tak to tam musí být fakt nádherné. Krásný čtvrtek. Už jen 7dní do vánoc:) a vaše soutěž skončí:/
    hanulesamson@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  134. Chtěla bych procestovat země na severu. Norsko, Švédsko a nebo třeba Finsko :)

    sara.tkadlecova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Chtěla bych procestovat země na severu. Norsko, Švédsko a nebo třeba Finsko :)

    sara.tkadlecova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Momentálně mě šíleně lákají nějaké severské země :) At už Dánsko, Finsko nebo třeba Island! A to hlavně díky té přírodě, která je tam úplně úžasná :) Tak uvidíme, třeba jednou..
    mail: janicka.ondraskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Můj největší sen, je podívat se do Irska,doufám že se mi někdy můj sen splní.:)
    Smál: bortova-anet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Ahojtee mojim snom je ist za tetou do Australie,ale mala som aj druhy sen a to ist za druhou tetou do Londynaa tento sen mi moji drahy rodicia vo february(unor)splnia taze tam poletim wohou.
    mail:onderova123@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  139. Můj největší cestovatelský sen je podívat se do Austrálie. Třeba se mi poštěstí :)
    Landovae@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. Nejraději Nový Zéland, potom mě lákají i severské země jako Norsko, Finsko, Švédsko :).
    marcelazva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  141. Já bych se moc ráda podívala do Bruselu. Je to podle mne jedno z nejkrásnějších a nejdůležitějších měst v Evropě. Moc ráda bych navštívila sídlo EU a další úžasné budovy.
    Loffelmannova.s@gymjat.org

    OdpovědětVymazat
  142. Jééé, tak to je luxusní cena ;) Jezdíme s manželem docela dost a příští rok to vypadá na Irán a každoroční Ukrajinu ;) Díky a ahoj Dreyda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Ahoj, hrozně ráda cestuji, ale zatím jsem neměla moc příležitostí. Jeden z mých cestovatelských snů se mi splní příští rok s návštěvou Japonska. V budoucnosti bych se chtěla podíva do Francie a jižního Španělska, z těch vzdálenejších zemí do Autrálie a na Nový Zéland.
    ska.manicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj ja bych se nejvíc chtěla podívat nekam do Číny nebo New Yorku przesnej důvod nemám. Mozna to znáte ten pocit uvnitř kam vás srdce táhne
    dafranek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj :) moc by som sa chcela pozreť do Barceelony, pretože o tom odjakživa túžim :D a takáto mapa by ma hrozne potešila lebo rada cestujem, je to pre mna jedna z vecí do ktorej sa fakt oplatí inevstovať :) ♥

    OdpovědětVymazat
  146. Potešilo by ma, keby som sa niekedy mohla pozrieť ma miesta ako sú Švajčiarsko,Nemecko, alebo aj Praha, keďže v týchto významných častiach Zeme sa narodili mnohí hudobní skladatelia, ktorých si ja veľmi cením a uznávam.Bavilo by ma spoznávať mestá, v ktorých si títo a mnohí ďalší ľudia plánovali budúcnosť, po ktorých chodníkoch prešlo státisíce ľudí. Dejiny a hudba sú moja vášeň. ❤ Na hudobnú školu chodím 7 rokov a táto mapa by ma konečne dokopala splniť si môj dávny sen.

    anka.porubanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  147. Ahojte^^
    Ja by som sa veľmy chcela dostať do Škandinávie, lebo tam som ešte nikdy nebola a podla mňa je to nádherné miesto.:)
    tom.tori89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  148. Ahojte^^
    Ja by som sa veľmy chcela dostať do Škandinávie, lebo tam som ešte nikdy nebola a podla mňa je to nádherné miesto.:)
    tom.tori89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj holky...tak nejraději bych se chtěla navštívit Francii takže Paříž 😳 sním o tom už jako malá asi od 6 a je mi 14 tak snad až se to tam nějak uklidní a všichni na to zapomenou tak tam doufám někdy pojedu 😳😊
    mail: terezka.smetanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Jednou chci letět do Kanady. Miluji tu zemi, přírodu a lidi :)
    lucietercie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Ahojky!
    Můj sen je se podívat do hlavního města Francie-Paříže. Fascinujou mě na ni ty památky a hlavně Eiffelova věž! I Louvre s Monou Lisou od Leonarda da Vinciho, nebo Noterdam! No prostě je tam toho moc co bych chtěla vidět a projít. Bohužel teď tam jet nemůžeme, protože se bojíme těch .........Asi víte koho myslím. Je to nádherné město a věřím v to, že se tam někdy podívám!��
    Dodysek21@seznam

    OdpovědětVymazat
  152. Já bych chtěla jet do New Yorku, miluju tohle město!
    betytrojan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Poslední dobou mě hrozně láká navštívit Norsko, Nový Zéland a Londýn. Nápadu s Norskem vděčím TerezceInOslo, objevila jsem její blog a tolik mě nabudila její vášeň pro cestování, samotné Norsko a vbec vše s tím spojené, že bych se tam chtěla určitě jednou podívat - ne-li bydlet. Nový Zéland je našim snem s přítelem, takže Honeymoon je jasnej ;-) Jednak příroda, kultura, historie, to všechno nás láká. Nehledě na to, že se v tamní vesničce natáčel Pán prstenů - kterého přítel miluje. A Londýn? Protože se tam zrovna odstěhoval můj bratr a já bych mo chtěla hrozně navštívit a konečně poznat Velkýho Bena, fish&chips, pozorovat střídaní stráží, dát si kafe v prima kavárně a rozjímat. Cestování mě láká neskutečně. Mějte krásný den, všichni! paja.horalka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  154. Poslední dobou mě hrozbě tahne Asie, hlavně Báli nebo Thajsko. Je to můj velký sen :))

    Nikola.simkova2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  156. Ahoj :) Nyní je můj největší sen podívat se Kambodži, hlavně protože bych ráda viděla chrám Angkor Vat :) Doufám, že se mi tento sen po státnicích splní :) dostalovak1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  157. Ahojky :-)
    V Dubnu letime s pritelem na Novy Zeland,takze se mi splni sen :-) ale kam se touzim podivat pak je Skotsko a Irsko,protoze miluju naturu tech lidi,prirodu...tak verim ze to vyjde.cestovani miluji :-)
    Papa Bara
    Barbora.vagneru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Ahojky :-)
    V Dubnu letime s pritelem na Novy Zeland,takze se mi splni sen :-) ale kam se touzim podivat pak je Skotsko a Irsko,protoze miluju naturu tech lidi,prirodu...tak verim ze to vyjde.cestovani miluji :-)
    Papa Bara
    Barbora.vagneru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Ahoj Luci a Nicole, já bych chtěla do Miami na Floridu nebo Las Vegas, Chicago(prostě také na přírodu v Americe), do Indie-Nové Dillí a pak vlastně do všech Zemí a měst.
    kacabaklarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Skvělý nápad! Vždycky mě lákal některý z Havajských ostrovů, škoda, že je to trochu mimo mou finanční dostupnost... j.sindelarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Ráda bych se podívala do Norska, protože kdybych si měla vybrat, kde žít, tak určitě v horské chatičce uprostřed hor se zasněženou cestičkou do města. A ještě je mým obrovským snem Čína, hlavně kvůli přírodním památkám, jídle a atmosféře.


    andy.mach@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Hrozně moc bych se chtěla podívat do Japonska - už dlouho a platí to stále. Chtěla bych vidět třeba kvetoucí třešně v Kyotu a ochutnat japonské sladkosti - vypadají totiž na fotkách naprosto úžasně :3 a to hlavně japonské Kitkaty! <3
    strapinova.kristyna@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  163. Příští rok letíme s rodinou za znamými do Izraele, takže se určitě těším tam, ale chtěla bych se určitě podívat do Holandska a Norska. Myslím že to jsou jedny z nejzajímavějších míst Evropy :)
    veronikacerna68@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  164. Já bych se chtěla podívat do Londýna na nějaké památky a do obchdů možná se mi to příští rok splní protoże by jsme tam měli jet se školou, s rodičema bych se tam určitě nedostala mi jezdíme jen třeba po jihočeském kraji a tak dvakrát za rok do Prahy 😑😑😑
    Katerina.jenne@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  165. Ahojky, za mě určitě Thajsko, protože miluju jejich jídlo a tak nějak mě to táhne poslední dobou i za jejich kulturou. A hlavně je tam teplo :-D jinak, tento dárek se vám opravdu vydařil!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, za mě určitě Thajsko, protože miluju jejich jídlo a tak nějak mě to táhne poslední dobou i za jejich kulturou. A hlavně je tam teplo :-D jinak, tento dárek se vám opravdu vydařil! miskanails@gmail.com

      Vymazat
  166. Vidieť moju obľúbenú destináciu sa mi splnilo už tento rok vďaka skvelému priateľovi! Len vďaka nemu som navštívila dlho vysnený Paríž ♥ A teraz momentálne pôjdem kdekoľvek, kde mi bude robiť spoločnosť priateľ!
    veronika.zorska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  167. S přítelem bychom chtěli na Kubu :)
    Romana.zidkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj holky, já bych se hrozně chtěla podívat do Paříže a Anglie protože jsem zatím neměla možnost jak se tam dostat. Také by jsem se chtěla podívat na Aljašku, do Norska nebo Kanady. Vlastně ani nevím proč jen mě tyto místa hrozně lákají:).
    zaverkova.kacka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Já bych se moc ráda podívala na Nový Zéland :) g.miklisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  170. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  171. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  172. Chtěla bych do Japonska, protože je to naprosto odlišná kultura a taky proto, že naprosto miluju jejich jídlo (hlavně sushi).

    andreaprochazkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  173. Ahoj holky, hrozně ráda bych se podivala do Ameriky, můj přítel tam má rodinu, tak doufám, že se letos v létě o prázdninách poštěstí a budeme za nimi moct jet. :) Jinak teď v zimě bych se ráda podívala do Rakouska, či Itálie abych si mohla pořádně zalyžovat a užít si sněhu...:)
    Mail: hanasoborova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  174. Na Korsiku! Kamarád byl před 2 lety přecházet celou Korsiku, 16 dní cesty, člověk vidí jak moře, tak hory, pořádně se projde a zhubne nějaké to kilo, ale určitě to bude stát za to. A kdyby nevyšla Korsika, tak chci Norsko, jak já miluju tu jejich přírodu. Pavla.krat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. Ahoj :) rada by som navštívila Londýn. Je to mesto,kt. má svoje čaro. Každý, kto tam bol hovorí ako tam je krásne. Verím tomu, ale rada by som sa tam išla pozrieť <3 S mojou najlepšiou kamarátkou. Daľšie sú Benátky, pre mňa určite mesto lásky :) Moja sestra sa v Benátkách zasnúbila :) ďakujem <3 vcermakova77@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  176. Já bych se chtěla podívat do Finska protože tam mám vlastnici a strašně mě zajímá jak to tam vypadá a jak se tam mluví
    Ještě bych chtěla říct ze se omlouvám za to a a tam 😊
    marketa5240@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. MY nejraději cestujeme s mojí kamarádkou a spolubydlící. Sice jsme spolu byly jenom v Budapešti, ale za to máme spoustu plánu, kam ještě vyjedeme. Nejradši bychom teď asi jely do Říma, na Maledivy a také na Nový Zéland. Jsou to plány na hodně dopředu, ale doufám, že nám to vyjde :)
    jisovakat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  178. Ahoj! V Česku se mi líbí,ale zároveň ráda cestuju.. Nejvíce bych se chtěla podívat asi na Hawaii :D hlavně někam do tepla,zimu moc ráda nemám :) osivkovamonika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Já bych se strašně ráda jela podívat do Benátek nebo do Říma, protože mě strašně zajímá italská kultura!! ;) adelakrejcova@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Můj sen je Irsko. Hledala bych tam skřítky a užívala bych si přírody. Mým druhým snem je Portugalsko - tam bych zase jezdila a kochala se starými městečky, plavala a popíjela portské.
    bendova-tereza@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Můj sen je Irsko. Hledala bych tam skřítky a užívala bych si přírody. Mým druhým snem je Portugalsko - tam bych zase jezdila a kochala se starými městečky, plavala a popíjela portské.
    bendova-tereza@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  182. Tak na tenhle dárek jsem se těšila ze všeho asi nejvíc, protože se mi hrozně líbí a i když jsem zatím nebyla na moc místech, bylo by super dívat se jak se mapa postupnem vybarvuje! :-)
    Jinak nejvíc bych chtěla navštívit Barcelonu. To je takový obrovský sen. Miluju celé to město a samozřejmě FC Barcelonu. A v druhé řadě bych hrozně moc chtěla navštívit Brazílii. Což asi nebude už tak lehké splnit.. :-)
    petra.riedlova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj holky, mým cestovatelským snem je projet si Evropu (nebo alespoň její co největší část) a nejvíce mě láká Irsko, Norsko, Švédsko, Dánsko :) a potom západní pobřeží USA :) Doufám, že v létě se mi zase kus splní :)
    Alicepazderova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  184. Na podzim se chystáme s mamkou letět do Říma.

    tereza.kabatnikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  185. Ahoj holky, momentálně bych se ráda podívala na Island. I když mám většinou radši cesty do velkých měst, ale Island je prostě vyjímečný. Krásná přiroda a zvířata. Taky mě láka to, že to je vlastně takový opuštěný ostrov...vím, že se o Vánocích jezdí buť na hory nebo třeba do nějakých exotických zemí, ale práve Island mi připadá tak něják mezi-je to ostrov, sníh je tam taky a hlavně je to i tak trochu exotika (aspon mne to tak prijde-je to vlastne konec Evropy...). Tak to je teda můj momentální cestovní sen😝😅

    OdpovědětVymazat
  186. Po stírací mapě toužím už delší dobu :P nejvíce bych se momentálně chtěla podívat do Amsterdamu, protože je to jedno z mych vysněných míst :3 Nawrathova.Marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  187. Po stírací mapě toužím už delší dobu :P nejvíce bych se momentálně chtěla podívat do Amsterdamu, protože je to jedno z mych vysněných míst :3 Nawrathova.Marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. Island :) kvôli krásnej prírode. deni8397@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  189. Já v tuto chvíli sním o Austrálii!!! Jednak proto, že jsem nikdy takhle nebyla, jednak i proto, že toužím po dobrodružství a udělat něco bláznivého...

    barajak85@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  190. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat