Opravu už je dneska 23.? Vážně to tak utíká? To je neuvěřitelné.
Dnes pro vás máme soutěž o poukázky na nákup v našich oblíbených obchodech - Reserved, Mohito, C&A a F&F. Poukázky jsou podle nás skvělým univerzálním dárkem, protože si za ně člověk koupí přesně to, co se mu líbí.

Chcete se zapojit? Napište nám do komentářů jestli jste sledovali naše vlogmas, účastnili se soutěží, zda se vám to líbilo a třeba i co bychom měly zlepšit/přidat/zachovat do nového roku!
Děkujeme a hodně štěstí!

Vítězkami jsou: Katiem a Tereza Kopalova

1 101 komentářů

  1. Vlogmas jsem sledovala podle času, něco jsem viděla něco ne, ale přišlo mi to zajímavé zpestření dnů :) snažila jsem se zapojovat každý den a přijde mi strašně hezké, že jste něco takového vytvořily :)
    kamous16@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj holky , já měla pravidelný rituál, vzít si mls ze svého adventního kalendáře, podívat se na vaše video a zúčastnit se soutěže ve vašem kalendáři, kde mi štěstí nepřálo :-)
      Vaše videa jsou velmi pěkné , jste pohodové holky a úplně z vás čiší dobrá nálada, je pohoda u snídaně s šálkem kávy koukat na vaše videa :-)
      IviaHrbacova@seznam.cz

      Vymazat
  2. Nikola Kreitlová23. prosince 2015 v 0:12

    Já se účastnila 99% soutěží, pouze asi 3x mi to nevyšlo :) a pocelou dobu jsem nevynechala jediný vlogmas a myslím si že to bylo úžasný, líbio se mi jak jste to propojili například s pečením perníčků apodobně, Děkuju za vaší práci, určitě dělejte to co děláte dál, moc si toho vážím a vím že nejen já !!! :)
    nikola.kreitlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ivule Laurinová23. prosince 2015 v 0:15

    Ahoj holky :) Sledovala jsem vaše vlogmas každý den, byla to taková moje rutina, ráno vstanu, pustím si od Vás video a hned mám lepší den :) Tohle by mohlo být klidně celý rok :) Jste hrozně sympatický a pozitivní, tak hodně štěstí ve všem, jste super v tom, co děláte :) Poukázky bych si moc přála, protože chodím do stejných obchodů, tak třeba se usměje štěstí :) můj e-mail: ivulelaurinova@seznam.cz, hezký den! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Váš vlogmas ma strašne bavil ,rada som ho pozerala .Podľa mňa nemusíte nič zlepšovať. Veľmi sa mi páčilo že ste vo vlogmasoch varili .Prajem vám nech sa vám v novom roku darý ako nikdy predtým :) Ste skvelé a rada sa na vás pozerám :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě vlogmas neuvěřitelně bavil :). Každy den jsem se těšila až si vás po skole pustím! A tyhle soutěže? Myslim, ze lépe jste nás, vaše fanoušky, obdarovat nemohli. :)
    Adele.machova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ano sleduji. Musím se přiznat, že ne hned po tom co je vydáte, ale podle toho jak mám čas:) zapojila jsem se do všech soutěží snad kromě třech, ale to jen třeba z toho důvodu, že je za úkol napsat něco do komentářů přes youtube a já nemám možnost dostat se k počítači. Na mobilu mi totiž nejdou psát komentáře:D. Rozhodně neměňte svou povahu! To by potom změnilo kouzlo vašeho blogu a kanálu!:)
    sofizborilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ano každý den netrpělivě čekam na Vaše nové video a Vaše Vlogmas naprosto miluju. !!!!! Musím se přiznat že na začátku jste nebyli můj šálek kávy ale teď netrpělivě čekám na každé Vaše nové video.! JSTE NEJLEPŠÍ A MATE SPOLU ÚŽASNÝ VZTAH.. :))))
    E-mail : monuli.hlavinkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Zucasnila som sa vacsiny sutazi.tych kt. Som sa nezucasnila boli napr. Veci na iphone no ja iphone nemam,a ani velmi blizke osoby kt. Ho maju ze im cenu v pripade vyhry darujem:)myslim si ze je super takto obdarovat tych,co vas sleduju nie len castymi videami ale aj darcekmi takouto formou.Vlogmas mam napozerane vsetky..totizto natrafila som na vas asi mesiac dozadu a videa sa mi pacili tak mam napozerane aj minulorocne videa z vlogmas...viete ako to je ..clovek je na youtube natrafi na nieco zaujimave a to sa uz neda len tak to pozeranie ukoncit:D ..klobuk dole ze dokazete pravidelne prispievat:)a hlavne sa mi paci na videach ako ste rodinne zalozene je to velmi pekne vidiet ako sa mate radi a ze mate aj rodinu vp videach..totizto vela krat mi pridu umele niektore videa a vlogy ale od vas to je cele take mile a uprimne:)Tocte dalej prosim vas nrch mam co sledovat a inspirujte !:) firas.sedki@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Ano každý den netrpělivě čekam na Vaše nové video a Vaše Vlogmas naprosto miluju. !!!!! Musím se přiznat že na začátku jste nebyli můj šálek kávy ale teď netrpělivě čekám na každé Vaše nové video.! JSTE NEJLEPŠÍ A MATE SPOLU ÚŽASNÝ VZTAH.. :))))
    E-mail : monuli.hlavinkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj holky, sledovala jsem Vás každý den, kéž by pořád byly vlogmas ;) I když Vy asi spíš budete rády, až tenhle "blázinec" budete mít ve vší parádě za sebou :D Vašich soutěží jsem se také snažila převážně účastnit, jen párkrát mi to nevyšlo.. denicekk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Vaše Vlogmasy naprosto miluju! Vždycky ráno sleduju váš Vlogmas jako první! :) Poukázky udělají jistě radost každému, protože jak už jste psaly, je to velmi univerzální dárek. Vaše Vlogmasy jsou naprosto úžasné a určitě bych na nih nic neměnila! Pokračujte v tom co děláte, protože jste v tom skvělé!
    email - petra.rolfova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj holky! Vlogmas jsem sledovala poctivě, protože mi vždycky zlepšil náladu :) a co se týče soutěží, těch jsem se taky účastnila, bohužel neúspěšně :D Tak třeba se zadaří někdy příště...a vám bych chtěla popřát hezké svátky, užijte si je a zůstaňte pořád tak super jako teď! ;)
    Kudrnovarenata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Prosim,v pripade vyhry..tieto darcekove poukazky nechcem.Niesom nevdacna ale su vianoce a ja mam vsetko..chcela by som nakupit a darovat oblecenie tym,kt. To potrebuju a spravit im radost..samozrejme aj s vasou pomocou

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj holky,
    soutěže na blogu skvělý, super nápad s adventním kalendářem! :)) Účastnila jsem se soutěží podle toho, jestli se mi líbila cena, o kterou se soutěžilo a i když Vás sleduju dlouho, tak až letos jsem poprvé o něco začala soutěžit.
    Vlogmas se mi upřímně víc líbili loni. Letos mi přijde, že máte víc starostí a práce, takže jsou vlogy kratší a někdy nezáživné, ale samozřejmě tím Vás nechci nějak strašně kritizovat. Máte můj obdiv, že všechno zvládáte s úsměvem na tváři, ale tohle je můj názor. :)
    Mějte se krásně, užijte si Vánoce a zbytek roku 2015 a přeju Vám do roku 2016 ať jste hlavně šťastné a baví Vás nadále to, co děláte :)

    blanka.jancarikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Vlogmas sleduji a vždy se těším na nové video.😃 Nejradši se dívám u snídaně. Zkoušela jsem soutěž, já je zkouším hlavně proto že mě za celou dobu svého života v čemkoliv soutěžím nikdy nevyhraji. Pořád pokouším štěstí ale tak budu to zkoušet dál. Nejlepší by byl pocit toho že opravdu já jsem z tolika lidí vyhrála. 😃 Nemusíte nic měnit! Jste skvělý a nemyslím si že by jste měly nějak lepšit videa či články, už jste na takové úrovni že není ani kam se moc posouvat! 😊 Krásný Vánoce holky. 😊

    OdpovědětVymazat
  18. Holky jste super, sleduji vas porad a je to super napad!:)) Moc Vam fandim!

    Bara.uhlirova@gmail.com

    Mate muj obdiv jak vse skvele zvladate jen tak dal..:))

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj holky, jasně, že jsem sledovala VLOGMAS. Byl super, ale hlavně vy jste báječné a ten adventní kalendář byl skvělý nápad, a proto by měl být i příští rok. Snad tam budou zase tak moc pěkné dárečky. Co zlepšit? Vy asi nemusíte zlepšit nic �� mám vás ráda
    verca.kozelska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj holky, den co den jsem soutěžila, den co den jsem koukala na vaše vlogy a den co den jsem se klepala na vyhlášení a proto mě mrzí že jsem nic nevyhrála ale vím že soutěží strašně moc lidí a že nemám šanci :( A co změnit? Vlastně nic protože jste dokonalé a nápad jako adventní kalendář je super a jde vidět že myslíte na ostatní. Přeji krásné Vánoce a štastný nový rok a E-mail je aneta.balcar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Vlogmas jsem sledovala každý den soutěží taky,ale zatim jsem nevyhrála :/ já to nějak přežiju xD naprosto nechápu jak to vše stíháte prostě super
    :) přeju vám Štastný a Veselý ;-) :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, tak vlogmas jsem sledovala pravidělně a vaše vlogmas mě také nejvíce baví:) Do soutěží jsem se snažila zapojovat jen co to šlo, tzn. skoro každý den:) I přes to, že jsem nic nevyhrála, byl tenhle kalendář skvělým nápadem, gratuluju všem výhercům a vy, holky, nepřestávejte se svou skvělou tvorbou. :))
    Email : jolca-blechova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, sleduji vaše vlogmas téměř denně. Když zapomenu pouštím si videa až další den. Do soutěží jsem se také zapojila. Sice moc na soutěže nemám štěstí, ale alespoň to zkouším. Vaše videa se mi moc líbí. Myslím, že není potřeba nic zlepšovat. Jste skvělé už teď.
    ZuzkaF018@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, sleduji vaše vlogmas téměř denně. Když zapomenu pouštím si videa až další den. Do soutěží jsem se také zapojila. Sice moc na soutěže nemám štěstí, ale alespoň to zkouším. Vaše videa se mi moc líbí. Myslím, že není potřeba nic zlepšovat. Jste skvělé už teď.
    ZuzkaF018@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Sledovala! Musím se tedy přiznat, že né úplně všechny, protože jsem je nestíhala, ale jinak ano, sledovala :) Zlepšit/přidat/zachovat? To je asi na vás, o čtenářky s jakýmkoliv nápadem nebo inovací určitě nepřijdete ;)
    rotreklovae@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj holky :) vlogmas jsem poctivě sledovala :) buď každý den po probuzení nebo u snídaně ;) a soutěžila jsem skoro každý den az na pár výjimek...zatim neúspěšně :) tak snad to ted vyjde ;)
    renat.jezkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj holky :) vlogmas jsem poctivě sledovala :) buď každý den po probuzení nebo u snídaně ;) a soutěžila jsem skoro každý den az na pár výjimek...zatim neúspěšně :) tak snad to ted vyjde ;)
    renat.jezkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Vaše vlogmasy jsem sledovala každý den a moc se mi líbily, třeba když jsem nemohla být na výprodeji, tak alespoň díky Vám jsem se tam mohla alespoň podívat. Zapojila jsem se až na jednu do všech soutěží, ale zatím bohužel nic. Tento nápad s kalendářem a soutěžemi je úžasný :)(Jen vždycky když přidám komentář, tak se mi pak nezobrazí takže vůbec nevím jestli se do soutěže zapojuju :(((.) marketa11.mh@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Každý den! Bylo to super. Moc se mi letošní podoba líbila, včetně soutěže systémem okýnek a pěkným zpracováním. Určitě zachovat.))
    jskoum@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Celý prosinec jsem sledovala vaše videa, fotky i soutěž :) je jasné, že nemůžeme vyhrát všichni, ale nápad s adventním soutěžením je skvělý, protože člověk nejen může něco skvělého vyhrát, ale zároveň získá spoustu nápadů na dárky pro své kamarády, partnery, sourozence, rodiče, prarodiče,... :) moc vám za tohle chci poděkovat! Jste každodenní inspirací pro mnoho mladých dívek, ale i straších žen! Už se nemůžu dočkat Štědrého dne, jelikož mám podezření, že na mě pod stromečkem bude čekat Vaše knížka! Jupííí!! :)) mějte ty nejkrásnější vánoční svátky a přeji vám jen to krásné do nového roku 2016! :) Mája z workshopu v Brně :) Miazdrahalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj holky! :) Vlogmas jsem sledovala a moc mě bavily. :) Velmi se mi líbily lekce vaření s a cup of style :D :) a celkově mám vaše vlogy moc ráda. Líbí se mi, že přesto, že jste slavné pořád zůstáváte nohama na zemi. :) Co se týče ostatních vánočních videí, jako vždy mě zaujaly vaše tipy na dárky - o spoustě vychytávkách jsem vůbec nevěděla!
    Účastnila jsem se většiny soutěží a ač jsem nevyhrála, moc se mi líbí tento formát adventního kalendáře.
    Budťe i do dalšího roku tak milé, skromné a veselé. Já osobně bych ocenila víc módních videí. Mám vaše vlogy velmi ráda, ale je mi celkem líto, že základy šatníku vycházejí tak málo často. Celkově by mě bavilo více videí zaměřených čistě na fashion, protože to je vaše parketa, ve které jste opravdu dobré.
    Přeju vám krástný rok 2016 a spokojené Vánoce. :)
    nc.christy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj holky :-)
    Vaše videa jsem sledovala pravidelně. Sleduji Vás krátkou chvíli a moc mě bavíte. Soutěž byl super nápad a snažila jsem se zapojit denně, ale ne vždy to vyšlo. Podařilo se vám rozdávat radost a to je velká a uctihodná věc.
    Přeji vám krásné a veselé vánoce plné pohody, radosti a splněných přání :-)
    Mějte se, J.
    janisa.s.r.o@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojí, soutěžení mě dost bavilo, každý den otevírat nová políčka, vše bych zachovala i do příštího roku! ;) ˇŠtastné a veselé! :D
    petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Moc se mi to líbilo a nevím o ničem, co bych chtěla měnit. linda@stejskal-cz.com

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj :) Vaše vlogmas jsem sledovala pravidelně, byly super. :) Zapojila jsem se asi do poloviny soutěži, jen o to, co jsem věděla, ze by se mi opravdu líbilo. Nevidím nic, co byste mely zlepšit, dělejte vse dal tak, jak to děláte ted, protože jste v tom dobré. :)
    veruhajk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj holky, vaše vlogmas jsou super! Nevynechala jsem ani jeden den. Vždy mě to na konci dne tak nějak pobavilo a uklidnilo mě to z předvánočních stresíků :) strašně moc vás chválím a obdivuju,protože věřím, že všechno to natáčení a stříhání musí být neuvěřitelně časově náročné. Věřím a doufám, že i příští rok budu moci sledova t vaše videa a rozklikávat váš adventní kalendář!
    Mám vás ráda a přeji klidné a pokojné svátky!
    katemark715@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Vlogmas jsem sledovala každé ráno, předtím než jsem šla do školy, fakt jste vybrali skvělý čas kdy jste ty videa přidávali :) jste šikovný jak to všechno zvládate, děláte fakt super videa, a vlogmasy jsou bezva :) šťastné a veselé 💋

    tersafarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj holky, vaše vlogmas jsou super! Nevynechala jsem ani jeden den. Vždy mě to na konci dne tak nějak pobavilo a uklidnilo mě to z předvánočních stresíků :) strašně moc vás chválím a obdivuju,protože věřím, že všechno to natáčení a stříhání musí být neuvěřitelně časově náročné. Věřím a doufám, že i příští rok budu moci sledova t vaše videa a rozklikávat váš adventní kalendář!
    Mám vás ráda a přeji klidné a pokojné svátky!
    katemark715@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Vlogmas jsem sledovala každé ráno, předtím než jsem šla do školy, fakt jste vybrali skvělý čas kdy jste ty videa přidávali :) jste šikovný jak to všechno zvládate, děláte fakt super videa, a vlogmasy jsou bezva :) šťastné a veselé 💋

    tersafarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Miluju vaše vlogmas! Když přijdu odpoledne domů, první co udělám je, že koukám na váš nový vlog. Těším se na to vždy hned od rána! Navíc včera jste mě nejvíce potěšily vlogem s vašim videem z detstvi. Nejvíc mě baví se koukat jakými hláškami odpovídate svym rodičům, je to uplně kouzelné:)
    Soutěží jsem se účastnila pokaždé kdy jsem mohla soutěžit o něco co bych potřebovala, takže né uplně každý den, protože mi přijde zbytečné hrát o něco co by mohli potřebovat jiní.
    kackactiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  44. Miluju vaše vlogmas! Když přijdu odpoledne domů, první co udělám je, že koukám na váš nový vlog. Těším se na to vždy hned od rána! Navíc včera jste mě nejvíce potěšily vlogem s vašim videem z detstvi. Nejvíc mě baví se koukat jakými hláškami odpovídate svym rodičům, je to uplně kouzelné:)
    Soutěží jsem se účastnila pokaždé kdy jsem mohla soutěžit o něco co bych potřebovala, takže né uplně každý den, protože mi přijde zbytečné hrát o něco co by mohli potřebovat jiní.
    kackactiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, Vaše adventní vlogmas jsou super. Sleduji každý den a obdivuji vás za to, že každý den přijdete se super nápadem co dát do videa, o čem mluvit, co se zrovna hodí, no jednoduše je naprosto skvělé jak to děláte! :) A to nemluvim o tom, jak je neskutecne, že všechny videa stíhate tak rychle sestříhat a vytvořit! Každý den se zapojuji do soutěží, protoze ceny jsou skvělé a pokaždé by se mi věc kterou dáte hodila :) Do Nového roku bych vám chtěla říct, ať se držíte toho co děláte do ted, ve videích nic nechybí a není v nich nic k měnění. Vázně skvěla práce! Jsem ráda, že tady máme někoho přesne jako jste vy :) Přeji Vám krásné prožití Vánoc a šťastný Nový rok!!
    dostalovakacenka@gmail.com
    kaca.do@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Moc se mi líbí, že videa přidáváte opravdu každý den a v konkrétní čas. Vždycky mám pak příjemnější i brzké ranní vstávání:-)..Líbilo se mi rozbalování kalendáře mixit, otevírání nějakého kalendáře bych nechala i příští rok, třeba s nějakým kosmetickým kalendářem. Je super, že i když bydlíte odděleně, tak stejně zvládáte dát video dohromady. Dalším plusem, je také intro, které se mi moc líbí. Skvěle jste vymyslely i to, že v rámci vlogmas provozujete různé vánoční aktivity, jak pečení, tak například bruslení a podobně. Jsem moc ráda, že vaše aktivita neupadá a kvalita videjí se stále posouvá. To si ponechejte určitě i do budoucna. Jste skvělé :)
    simka6@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Na vaše vlogy jsem koukala každé ráno při snídani a líčení. Jsem ráda, že jste nikdy neporušily a pokaždé mi zpříjemnily den. Já myslím, že nic měnit nemusíte. :) terkas2001@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ano, soutěží jsem se účastnila tak z 98%,ale nevynechala jsem ani jeden vlogmas. A samozřejmě, že mě to bavilo :D!Určitě to příští rok zopakujte ;) adelakrejcova@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj holky vlogmas jsem sledovala kazdy a popravdě ani moc nevím co byste mohli zlepšovat,protože si myslím že jste měly nejlepší Vánoční program ze všech youtuberů........ta Vánoční soutěž byl myslím dost dobrý nápad a každý den video od vás mi zlepšilo náladu💙🎄🎁 terunka.tlusta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, zacala jsem vas sledovat behem meho pobytu v USA, kde jsem stale a tak aspon vim, co je Ted IN V Cesku:) Libi se mi, ze je to takove lidske a pratelske, I kdyz uz jste myslim docela zname a mate za sebou a pred sebou slusnou karieru;)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj holky,
    Myslím si, že letošní vlogmas je lepší než ten minulý, takže jsem hned každé video musela videt.
    A jink, zapojovala jsem se, ale nikdy jsem nikde nic nevyhrála tak snad :(
    sarafashion@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Já se účastnila co to šlo... bohužel jsem nebyla tolik doma a tak ten vlogmas šel trochu stranou... ale či jsem stihla bylo super... hlavně vaření s a cup od style:-D
    Ten kalendář se zkratka neco v nového...
    Email: havlovakacenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Já se účastnila co to šlo... bohužel jsem nebyla tolik doma a tak ten vlogmas šel trochu stranou... ale či jsem stihla bylo super... hlavně vaření s a cup od style:-D
    Ten kalendář se zkratka neco v nového...
    Email: havlovakacenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Nenechala jsem si ujít ani jedno videjko od vás:) a rozhodně neměňte to, že vydáváte vždy ráno!:) hezky se s vámi totiž snídá!:D:) ale vždy když jste vařili ty super, měla jsem takovej hlad!:D a taky mám ráda když se ve videu objeví vaše mamka:) z toho jak se poříd usmívá jsem se vždycky smála taky:):D soutěží jsem se taky zúčastnila, ale nevyhrála:) email- petra.cejkova618@email.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Vlogmas jsem sledovala moc ráda a hodně soutěží jsem se také ráda zúčastnila. A já bych pro příští rok byla spokojená i kdyby žádné soutěže nebyly, jen vlogmas by stačily.

    Jste úžasné slečny, tak pokorné a milé a moc mě baví i naprosto přirozené zapojení rodiny. Úspěch, který jste si vydřely, si naprosto oprávněně zasloužíte.
    gabriela.srbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Nazdárek, vlogmas jsem sledovala každý den, soutěžila každý den, ale chjoooo, nic jsem nevyhrála. Přeju vám oběma překrásné Vánoce. najcova2000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ja koukala na kazdicky vlog, ani jeden mi nesměl uniknout😄 Do soutěži jsem se zapojila na zacatku a potom jsem na ne zapominala, ale tedka opět zkouším štěstí, protože darecky z teto soutěže jsou opravdu neodolatelne a k tomu jsem nikdy zatím nic nevyhrala. Vaše videa jsou skvělá, nic bych na nich nezměnila, jenom možná bych misto záběru snídaně ve vlogu nahradila záběrem na obličej ☺️ A víc takovýchto soutěži! maruska.novo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Ja som sledovala uplne každý Vlogmas,sutažila som každý den ale doteraz som ešte nič nevyhrala...........bianka2000@post.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Videla jsem uplne vschena vlogmas videa, jsou uzasny a hrozne me bavi. Temer vsech soutezi jsem se zucastnila.
    alka.salka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Zúčastnila jsem se téměř všech soutěží, je super, že pro svoje čtenáře nêco takového děláte. Přeji mnoho úspěchů v příštím roce.
    Siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Zúčastňovala jsem se soutěží až od 12.12., to bylo, když jsem měla chřipku a projížděla jsem blogy :D. No a vlogmas jsem sledovala podle času, někdy více jindy méně. A asi nemám žádnou výtku, jen tak dál ;)
    bara.batelov@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. vlogmas super! :-) účastnila jsem se soutěží každý den, všechny byly zajímavé a líbily se mi, až na to, že jsem ani jednu nevyhrála :-D

    adela.safarova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Bylo to moc mile, skoro jako otvírat okýnka kalendáře s cokoladovym překvapením v dětství. Jste šikovné a příjemné a pracovite, ať vám to vydrží.:-)
    Účastnila jsem se i soutěži: protože se tento rok ukázalo, ze asi objektivně nemám štěstí v lásce,chtěla jsem otestovat, zda teda budu mít štěstí ve hře... Ale zda se, ze tohle pořekadla moc nefunguje.;-))
    Krásné Vánoce
    Lenkahorak@post.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ano, sledovala jsem kazdy den a moc jste me bavily. Ovdivuju, ze jste to tak zvladly nachystat a dodrzet
    I tipy na darky byly dost napomocne :) takze diky a krasne vanoce

    OdpovědětVymazat
  66. sleduju kaaazdicky den i souteziim kazdy den. Bylo to prima spestreni a skoda zebuz to koncii :-( :-P jste super holky a v pristim roce se vuuunec nemente :-P m.kruckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, vlogmas jsem sledovala každý den u snídaně (ať už jsem šla do práce nebo zůstávala doma :)) Některých soutěží jsem se účastnila, některé jsem nestihla, nebo bych nevěděla, co s výhrou. A jestli je co zlepšit? Popravdě nevím, vše fungovalo tak jak má. Možná mi někdy v odkaze pod konkrétním dnem chyběla informace, do kdy se mohou přidávat komentáře (jenom ten den či do vyhlášení vítěze?), ale jinak se mi provedení velice líbilo. Jen tak dál :)
    valek.jana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Vaše vlogmasy jsem sledovala, pravidelně a všechny :D Protože vaše mě bavily úpolně nejvíc a soutěží jsem se taky zúčastnila až myslím na pár vyjímek, kdy jsem nebyla doma a nebyl čas. Máte to naprosto skvěle vymyšlený holky! Poklona Vám, jste skvělé.
    Můj email: divokanikol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Ano sledovala jsem vlogmas pravidelně každý den ráno a byl to super start nového dne.Zasloužíte si za tak skvělou práci velkou pochvalu! :) A v novém roce pokračujte v tom, co děláte, protože jste super ♥.
    lenka-krapackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Ja jsem sledovala kazdicky den volgmas a zapojila se od zacatku každy den do soutěže. Přijde mi to ji jako super napad, protoze co ja vím, tak z youtuberu tenhle adventní kalendář děla už jenom zoella, ale vy to mate lip propracovaný s vašim blogem dohromady a hlavně vás mám mnohem radsi! Nemusite menit nic, protoze jste super, takovy jaky jste a bylo by uzasny kdyby jste zvladli pridavat videa tak casto jako na vlogmas, ale je mi jasny, ze to nejde. Přeju Vesele Vánoce! ��������

    OdpovědětVymazat
  71. Vaše vlogmasy jsem si pouštěla každé ráno a vždy mi zprijemnily den.soutěží jsem se taky účastnila,ale bohužel jsem nikdy nic nevyhrála,mrzí mě to ale to se nedá nic dělat . A co zlepšovat do příštího roku?...asi nic,jsem ráda, že mi zprijemnily ten hektický měsíc. Děkuju, přeji vám šťastné a veselé a mnoho štěstí, úspěchů a pohody do nového roku. Mám vás ráda
    anniz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj holky:) vlogmas jsem sledovala podle času a všechny díly co jsem viděla, byly super:) vždycky z těch videí jde taková pozitivní energie:) Do soutěži jsem se zapojavala, tak snad budu mít ještě štěstí 😄 a vy nemusíte měnit nic, jste super, rozumné a prostě skvělé 😊 Veselé Vánice💕
    Tjir18@student.gkolin.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Do školy výstavám v 6 hodin ráno takže video vidím každý den hned co ho vydáte dnes už jsem chaloupky taky viděla jiná jste sikulky ;) líbilo se mi to moc už aby byl zase prosinec :) zucastnuju se každé soutěže ale nikdy nevyhraju na to mám smůlu :(

    OdpovědětVymazat
  74. Good morning beauties,

    soutěží jsem se několikrát zúčastnila a musím říct, že to bylo příjemné zpestření pokaždé zjišťovat, jestli náhodou mezi výherci neobjevím své jméno :) A vaše vlogmasy všeobecně začínaly spolu se snídani každý můj prosincový den, děkuji :)

    PS: moc mě baví pomocí vašich videí objevovat nové podniky, za tento rok jsem vyzkoušela tolik skvělého jídla, ala do nového roku by to chtělo nějaké fitko :D

    misaselenberkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj =) sledovala jsem každý den a taky se každá dne účastnila, nicméně se mi nepoštěstilo vyhrát. Líbí se mi celý koncept někoho obdarovávat. Pro příští rok snad rychlejší vyhlašování vítězů a třeba nějaké vánoční výlety.
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, ja jsem soutezila skorov kazde soutezi ale tentokrat se na me stesti neusmalo . Myslim si ze byste neco takoveho mohli udelat i pristi rok byl to moc skvely napad udelat neco takoveho...
    Stazinka8@seznam.cz
    Ps: Preji vam pohodove a krasne Vanoce...

    OdpovědětVymazat
  77. Soutěžila jsem i dívala se na videa každý den, ale štěstí jsem ještě neměla. A proto bych ráda aspoň jednou vyhrála
    🙈🙉🙊👩🙏🙇
    klarabeljelenova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj, ja jsem soutezila skorov kazde soutezi ale tentokrat se na me stesti neusmalo . Myslim si ze byste neco takoveho mohli udelat i pristi rok byl to moc skvely napad udelat neco takoveho...
    Stazinka8@seznam.cz
    Ps: Preji vam pohodove a krasne Vanoce...

    OdpovědětVymazat
  79. Vaše vlogy a videá pozerám každý deň, teda každé ráno, keď mám byť presnejšia. Vždy si k raňajkám pustím vaše nové video a začiatok dňa je hneď krajší. :)

    hanzalikovam@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj na vaše vlogy jsem koukala už od začátku máte je super nic bych neměnila.Jste super 🐼

    OdpovědětVymazat
  81. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj holky, VLOGMAS byly naprosto skvělý! :) Vy jste úžasné a moc sympatické, byla radost s Vámi vstávat a snídat :)
    Jinak soutěží jsem se účastnila nárazově, když jsem zrovna měla ráno dostatek času napsat nějaký komentář :D Krásný Veselý Vánoce přeji :*
    zuza.turkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Ahojte :-) Vase vlogy jsem sledovala a kazdy den se i zucastnila souteze. Perfektni jste ;-)
    blaza.m6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj holky, vlogmas jsem sledovala každý den. Uvařila jsem si kafíčko podívala na video a pak teprve práce takový hezký start každého dne. Do soutěží jsem se zapojila a myslím si, že to byl hezký nápad :-) Nic bych asi neměnila bylo to super tak jak jste to vymyslely. Mějte se moc hezky, Veselé vánoce a vše nejlepší do Nového roku 2016 Vám přeje Míša

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj holky :-) Vlogmas jsem měla jako prosincový ranní rituál.Sloužilo to také jako můj adventní kalendář :-D Videa byly naprosto úžasné.Nejvíce se mi líbily diy videa.Soutěží jsem se účastnila pravidelně,jen se na mě štěstí neusmálo.Rozhodně byste měly ve Vlogmas pokračovat i v příštím roce.Bylo to příjemné usnadnění čekání na Štědtý den. Přeji vám veselé Vánoce! :-)
    pochylae@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *Štědrý :-)
      Po ránu mám ještě slepené očka,tak se nemůžu trefit ani na správné písmenka :-D

      Vymazat
  86. Sledovala jsem vlogmas každé ráno a soutěžila téměř vždy, když jsem opravdu nepospíchala :D Nevyhrála jsem sice nic, což mě může trošku mrzet, ale od vás je neskutečně milé, že jste vůbec adventní kalendář vymysleli a dali sis tím práci. Chápu, že už jenom vyrobit grafiku a napsat články zabere spoustu času a samozřejmě některé věci byly i poměrně hodnotné. Moc vás obdivuju, že jste se do toho pustili a chtěla bych vám za celé vlogmas poděkovat. Taky bych vám chtěla poděkovat za nejlepší výprodej, který byl super příjemný, milý a odnesla jsem si fotku, košili a svetr ( a hlavně dobrounáladu) :) Přeju vám ty nejlepší vánoce, vám, Kubovi s Jonášem, rodičům a celé vaší rodině anna.smejkalova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Vlogmas jsem sledovala od prvniho dne a moc me bavil :-) jste obe hrozne mile,a sv,a nyslim ze pro Nas je to skvely zpusob jak vas poznat o neco vic :-) a soutezi jsem se ucastnila,clovek nikdy nevi kdy zrovna na nej sedne trochu stesticka ;-)
    Barbora.vagneru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Byl to bajecnej advent s vama ;)! Urcite vas to stalo spoustu prace a casu, coz takhle pred Vanoci se vsemi povinnostmi, zapocty, zkouskami je obdivuhodne. Kazdy rano jsem si pustila vase video a zasoutezila si. Myslim, ze ta koncepce videa s tipy na darky a nasledne obdarovavani je super a po pravde receno, mate to senzacne vymyslene jako vzdy. Nemam co vytknout. Uzivejte pohody a klidu, a krasne svatky, holky :)! kosvicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. ano! :) všechny jsem sledovala každý den u snídaně a bylo to super,škoda že už končí :/
    dkuju za zpříjemnění vstávání do školy :D a krásné vánoce :) kackahrbatova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj ❤️ Proznam se, ze na vlogmas se divam zpetne a ne pravidelne kazdy den, ale na souteze chodim kazdy den, prorote ty si procitam vzdycky pri ceste vlakem, autem na mobilu 😊 Darecky mate krasne a nemenila bych nic, snad jen rychlejsi vysledky soutezi, ale to chapu, ze toho mate hodne, takze nic 😊 A ty poukazky by se mi moooc libili :-)

    renata.novakova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Čauky holky, vaše vlogmasy byly opravdu skvělé. Díky nim jsem si udělala malý rituál. Hned, jak jsem se vzbudila, utíkala jsem pro snídani a po 6. hodině jsem už sledovala vaše videa. Teď mi to bude možná chybět. Bohužel se mi ještě nepodařilo mít štěstí ve vašich soutěžích, ale jinak jsou vaše vide opravdu super, jsou nápaditá, nejsou nudná a je vidět, že nejsou odfláklá. I když každá máte určitě dost starostí se školou a všemi schůzkami ohledně blogu, tak opravdu smekám, že tohle dokážete zvládnout. Rodiče musí být na Vás sakra pyšní! ��
    Přeji krásné Vánoce ����❄️
    theresie.fendrych@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Vlogmas jsem sledovala denně a soutěží jsem se zúčastnila na 99%, podle mě to byl skvělý nápad.
    Nenapadá mě nic, co byste mohly vylepšit, pokračujte dál s tím co děláte!:)

    kadlecova.zdenka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj vlogmas jsem sledovala a zapojovala jsem se do skoro všech soutěží, sice jsem nevyhrála ale i tak je to super a určite to udělejte i příští rok.
    natkahvezdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj vlogmas jsem sledovala a zapojovala jsem se do skoro všech soutěží, sice jsem nevyhrála ale i tak je to super a určite to udělejte i příští rok.
    natkahvezdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj vlogmas jsem sledovala a zapojovala jsem se do skoro všech soutěží, sice jsem nevyhrála ale i tak je to super a určite to udělejte i příští rok.
    natkahvezdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Ani jeden vlogmas jsem nevynechala 😊. Holky mám vás moc ráda a proto vám přeji veselé,pohodové Vánoce šťastný Nový☺💜☺💜☺💜☺💜
    marketaingrova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Ani jeden vlogmas jsem nevynechala 😊. Holky mám vás moc ráda a proto vám přeji veselé,pohodové Vánoce šťastný Nový☺💜☺💜☺💜☺💜
    marketaingrova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Vlogmasy jsem sledovala každý ráno,mám na Vašem YT kanále upozornění jestli se neco nahraje :).Soutěží jsem se zúčastnila asi všech :) Tento nápad s kalendářem na blogu byl úžasný :).
    Pokračujte v tom co děláte, Jste v tom
    Nejlepší! Přeji Krásné Prožití Vánočních svátků a Šťastný nový rok!
    Email-MondekovaSimona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj holky, váš vlogmas jsem sledovala, a to pečlivě. Vždycky ráno u snídaně a větší pohodu si neumím představit. :) Vaše vlogy mě neskutečně baví a koukat se na jeden každý den bylo moc super a je fajn, že jste se rozhodli vlogmas udělat. :) Souteží jsem se účastnila, ale neměla jsem to štěstí vyhrát. :( Na vaše videa moc ráda koukám a doufám že po novém roce budou v hojném počtu přibývat.
    Užijte si Vánoce (i když bez sněhu) a hodně štěstí do Nového roku :)
    katerina.letochova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, vlogmas jsem sledovala každý den hned po probuzení, byla to vlastně moje každodenní prosincová snídaně.Účastnila jsem se skoro všech soutěží.Myslím, že zlepšovat není co- všechno je perfektní :-) Lucie.Patlokova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. ahoj holky vaše vlogmasy byly úžasné každé ráno při snídani jsem se na ně koukala soutěží jsem se zúčasnila, ale bouhžel jsem ani v jedné nevyhrála je mi to trochu líto, ale co s tím udělám a na druhou stranu jsem moc ráda že jsem se taky mohla zapojit a doporučuji vám příští rok udělat takovýto kalendář zase i vlogmasy už se těší na další rok i na vaše úžasná vide a na konec vám přejí Šťastné a Veselé Vánoce
    n.zahalkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  103. Vlogmas jsem sledovala každé ráné u snídaně, délka videí byla ideální právě na délku snídaní :D Do soutěží jsem se zapojovala, ale na výhry v soutěžích má štěstí sestra, tak ji příští vlogmas naverbuji do soutěží :D
    Hezké svátky a šťastný nový rok plný super nápadů :)
    nikol.smetana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Dobre ranoe, vlogmas jsem sledovala každý den hned po zazvonění budíku v 6:01! Kromě víkendů tedy :D to až později.. a zapojila jsem se podle toho, co se mi líbilo nejvíc :-). Bavilo mě lucky rozbalování kalendáře a čekají na mixitky, a ted jejich premnozena :-). Nemenila bych nic, z každého vašeho videa si něco dobrého odnesu :-) a pobavim se :-) Krásné Vánoce vám i vašim čtenářům :-) e.bielkova@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. JÁ JSEM SE ÚčASTNILA každé vaší soutěže.. sleduji vás hodne dlouho už na youtube a každé každičcké vaše video se mi líbilo :)
    tato soutěž je vážně skvělá takové to odvděčení od vás pro nás :)
    mag.jelinek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Kačka Joštová23. prosince 2015 v 7:32

    Vlogmasy jsem sledovala každý ráno. :).Soutěží jsem se zúčastnila asi poloviny.Kalendář se Vám moc vyvvedl.
    Vite co deláte a to je hlavní deláte to s láskou.Veselé Vánoce svátků Šťastný nový rok!

    kacka. jost.@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ráno, když jsem vstala podívala jsem se na Vlogmas, zkoukla soutěž a poku d soutěž probíhala na YT nebo na webu tak jsem se zapojila, proto6e instagram ani FB nemám. Určitě pokračujte v tomto dál, nemáte chybu

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj, já bych nevynechala ani opravdu ani jeden vlogmas. Zúčasnila jsem se skoro každé soutěže a to protože nemám instagram klidně bych si nainstalovala ale na notebooku ho moc nechci ,ale jinak Veselé Vánoce, svátky, klid a hlavně to zdraví. A napsaly jste opavu bísto opravdu ,ale to je jedno
    Email: zlata.bornova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj, na vaše vlogmas a soutěže nedám dopustit, naprosto nejlepší a každý den jsem se na to těšila!! Jste dokonalé, já bych tolik věcí nestíhala, klobouk dolů holky, užasné!!! Šťastné a Veselé Vánoce!! ♥
    sona.kretkov@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Ráno, když jsem vstala podívala jsem se na Vlogmas, zkoukla soutěž a poku d soutěž probíhala na YT nebo na webu tak jsem se zapojila, proto6e instagram ani FB nemám. Určitě pokračujte v tomto dál, nemáte chybu.
    zuzy.mi@seznam.cz


    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj holky! Právě jsem dokoukala 23. VLOGMAS, které mě, musím říct, naprosto nejvíc bavilo! :D Prosím, natáčejte častěji videa s Nikčou!! :)

    Mimochodem já se zapojovala každý den do soutěží, sledovala VLOGMAS a hrozně mi to bude chybět po Vánocích. Takhle jsem každé ráno při snídani zkoukla video hned, jak padlo 6:00 a po Novém roce nebudu mít, na co koukat každý den. :(

    Určitě je pravda, že je vždy prostor pro zlepšování, ale mně teď vůbec nenapadá žádný způsob, jak byste se mohly vy ještě zlepšit, nebo svoji práci. Myslím, že vždy vše děláte na 150% a to moc obdivuji. :)

    Mějte se nádherně, krásné svátky a hodně úspěchů do Nového roku!!

    Nikol

    Nikol.Sotolarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj holky,

    musím se přiznat, že jsem viděla všechny Vaše vlogmasy. Je to takový můj ranní rituál. Bavíte mě a naladíte mě na dobrou náladu. Nic bych neměnila, jste moc fajn, hlavně buďte takové jaké jste. :)

    hurtova.anna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj holky :) viděla jsem úplně všechny vlogmasy a všechny byli supér hlavně ten vlogmas jak jste stavěly ty pernikove chaloupky 🏠tak to bylo super. Do soutěžních jsem se zapojila taky samozřejmě. No a co bych vám doporučila aby jste změnily /přidaly / nechaly to opravdu netuším jste prostě moje nejoblíbenější youtuberky a nevím co na tomto kanálu měnit.☺👍👍👍👍
    Hlavě Veselé Vánoce a Šťastný nový rok 2016.
    misa.chvostova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. Vaše vlogmas a tadyten kalendář je úplně super. Každý den jsem se podívala co je za soutěž a jestli se mi to líbilo tak jsem soutěžila.
    adelkabrunclikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. Ahojky, vlogmasy jsem sledovala pravidelně a jsou boží. Určitě Vám daly spousty práce. Tento adventní kalendář je super nápad, každé ráno jsem si na něj vždy vzpomněla a musela tu hned jít :D. Neměnila bych nic, máte to dokonalé :). (email: kl.seidlova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj holky, jasně že jsem vlogmas sledovala! Byla to moje denní rutina pokaždé večer po práci. Zlepšily jste mi vždy náladu. :) Soutěží jsem se většinou účastnila, moc se mi líbily dárky, udělaly jste dobrý výběr a o žádném dárku bych neřekla, že by byl zbytečný nebo hnusný. :D Nevím teď co zlepšit, ale rozhodně pokračujte se vlogmas a kalendářem i příští rok, byl to vážně dobrý nápad. Jinak vám chci holky ještě popřát krásné Vánoce a šťastný Nový rok. ;)

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj holky, letos jste to měly úplně skvěle vychytané. Neměla jsem klasický adventní kalendář, jen ten váš a do toho ještě vaše videa, které si ráda pouštím u snídaně. Těším se, co vymyslíte příští rok. Jen tak dál.
    katie.mx1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Vlogmas byly naprosto super 😊Každé ráno jsem si je pouštěla k snídani a hned jsem měla lepší den☺,takže je mi hrozně lito ,že už je vlastně konec ale tak doufám že za rok si to zopakujeme ☺ Krásné svátky a šťastný nový rok 😇 Martina. Hofmanova14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj. Vaše Vlogmasy sem sledovala každý den. A lepší sem u nikoho nevidela. To bylo všechno (a verim ze bude) tak krasny, uprimnyno proste bozi ( jako jednorozec ). Kazdy den sem se zúčastnila soutěže a přečetla vase clanky. No jste proste uplne super. Mam vas moc rada

    OdpovědětVymazat
  120. Vlogmas sleduji poctivě. Adventní kalendář je úžasný originální nápad a i když to pro vás musí být náročné vytvářet, příští rok by určitě taky potěšil. Tak si užijte poslední den!
    gemini.qoi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Ahoj holky,
    Sleduji vlogmasy každý den.Čas před Vánoci je trochu stresují jestli jste nakoupili všechny dárky a upekli všechno cukroví atd., ale vždy kdy jse kouknu na vaše jakékoliv video cítim pozitivní energii, radost z toho co děláte a to je velmi důležité. Já osobně si myslím, že není potřeba nic vylepšovat, protože vy jste příklad jedněch nejlepších yůtuberek v Česku (šíříte pozitivní energii, kvalita videí je úžasná, vydàváte každý den a děláte všechno možné pro své fanoušky a toho si moc vážím).
    Mám vás moc ráda a rozhodně pokračujte v tom co děláte.
    Veselé Vánoce a Šťastný nový rok; )
    klupakova.zuzana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj :)
    Na Vlogmas jsem koukala skoro vždycky, párkrát jsem sice něco neviděla, ale celkové se mi to moc líbilo. Vždycky jsem měla nějakou hezkou inspiraci pro svůj den a užila jsem si ho s obrovskou chutí. Děkuji, že Vlogmas držíte, protože jsem si advent užila a ani trochou jsem se nenudila. I do soutěž í jsem se zapojila a všechno s mi to moc líbilo. Ještě jednou dekuji, že jste tohle pro nad udělaly. Užijte si Vánoce a pokud budete příští rok přemýšlet, jestli tohle všechno zase udělat, já jsem určitě pro ANO!:D Tak Šťastné a Veselé, Anet
    Můj mail: anet.svo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  123. ahoj holky:) Váš vlogmas sleduji každý den a neskutečně mě baví! Tento adventní kalendář byl podle mě skvělý nápad, který mě taky bavil!:) Párkrát jsem se zapojila, když jsem to stihla. Nenapadá mě momentálně nic, co byste měli zlepšit:D Jen doufám, že ve vlogování budete pokračovat dál!:D
    Přeji krásné Vánoce, ať si je maximálně užijete a šťastný nový rok!:)
    E-mail: barunka.kilianova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Tenhle nápad je naprosto geniální, soutěžím kazdy den a stále doufám, že něco vyhraju :D. Jediné asi rychleji vyhlašovat soutěže, ale chápu zže toho máte moc, tak nestihate. Jinak vám přejí krásné vánoce, bohatého Ježíška a do nového roku jen to nejlepší. Jste super a pokračoval v tom co delate, držím vám palce :))*

    Nikola.simkova2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Na vlogmasy koukám každý den a hrozně mě baví :) zrovna teď jsem dosnídala a dokoukala pečení s Nikčou a fakt jsem se pobavila :D do soutěží jsem se zapojovala do každé, všechny dárečky byly kouzelné a je skvělé, že tohle pro nás děláte :) a do nového roku určitě čas od času vlogmasy a asi tak to co jste dělaly do teď, jste originální od ostatních a hrozně mě baví se na Vás koukat :)
    Jinak Vám přeji krásné Vánoce :)
    starostova.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. Jasne sledovala som kazdy jeden a vy sa pytate co zlepsit odpoved je lahka nic .Ste skvele a vobec mi nevadi ze som nevyhrala ani jednu sutaz tesim sa s ostatnimi .Ale fie poukazky su super

    OdpovědětVymazat
  127. Jasne sledovala som kazdy jeden a vy sa pytate co zlepsit odpoved je lahka nic .Ste skvele a vobec mi nevadi ze som nevyhrala ani jednu sutaz tesim sa s ostatnimi .Ale fie poukazky su super

    OdpovědětVymazat
  128. Holčiny!
    Na vaše videa jsem se dívala poctivě každý den, doslova jsem se na ně těšila! :) A hodně soutěží jsem se také zúčastnila. Super nápad, snad se tato "akce" bude v příštích letech opakovat :) Nic neměňte, zůstaňte hezky takové, jaké jste, protože nemáte chybu!!! :) (I vaší kluci a rodiče, uměly jste se narodit:)
    Vojtiskova.R@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Jasne sledovala som kazdy jeden a vy sa pytate co zlepsit odpoved je lahka nic .Ste skvele a vobec mi nevadi ze som nevyhrala ani jednu sutaz tesim sa s ostatnimi .Ale fie poukazky su super .Ahojte pekne sviatky vanesavikina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Jasne sledovala som kazdy jeden a vy sa pytate co zlepsit odpoved je lahka nic .Ste skvele a vobec mi nevadi ze som nevyhrala ani jednu sutaz tesim sa s ostatnimi .Ale fie poukazky su super .Ahojte pekne sviatky vanesavikina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  131. Přeji krásný předvánoční den :-) Vlogmas jsem sledovala a vlastně máme takové menší výročí, protože právě díky vlogmas z minulého roku jsem na vás začala koukat pravidelně :-) Takže za mě určitě zachovat, je to super ladění na Vánoce, nebo dobrá kulisa u tak neoblíbených vánočních úklidů :-D

    Nolly.Nolly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Sledovala jsem všechny videa i když jsem jeden den nestíhala, tak jsem si pak druhý den dala dvě:) Máte super videa. Nápad s adventním kalendářem je naprosto úžasný! Kdekdo by to nevymyslel, jen tak dál. A zlepšovat snad ani není co.
    marikakosohorska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Tenhle napady kazdy den vlogmasy i kalendar darku je proste super,zpestreni pred Vanocemi.Na vlogy koukam kazdy den .A tez taky doufam ze neco vyhraji jako ostatni divky. A gratuluji vyhrkynemi darku at si to velmi uziji na Vanocrpe. A ano mohlo by byt nejake souteze i do noveho roku. pavlina.her@seznam.cz A stastne a vesele holky A cup of style

    OdpovědětVymazat
  134. Vlogmas jsem bedlivě sledovala, i když někdy zpětně. Myslím si, že dárky do adventního kalendáře jste vybraly skvěle.
    verdula@email.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj na wlogmas jsem se koukala každý den a do soutěží jsem se zapojovala každý den kromě 22.12. bylo to vážně úplně super. ŠKODA že už to končí. Určitě by jste měli zachovat na příští Vánoce wlogmasy protože byly úplně úžasné a moc se mi líbily a každé ráno jsem si jimi zpříjemnila. Opravdu jste to vymyslely krásně a jsem vám za to moc vděčná. Děkuji vám za zpříjemnění Vánoc a přeji vám ať si je užijete stejně jako já. Mám vás moc ráda<3 vaše Špigetka. spigetka26@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  136. Vlogmas jsem sledovala každé ráno, než jsem vylezla z postele, takže jsem měla vaše videa jako start do nového dne. A musim říct, že dnešní chaloupkování mě velmi pobavilo :) Soutěže máte o opravdu super věci, takže jsem se taky některých zúčastnila. Co oceňuji, je forma - adventní kalendář je tedy opravdu báječný nápad :)
    Přeju krásné Vánoce vám i vašim rodičům.
    bendova-tereza@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Barbora Povejšilová23. prosince 2015 v 7:58

    Ahoj holky:))
    na vlogmasy koukám každý den hned ráno při snídani :) nejlepší začátek dne. Do vánoční soutěže jsem se zapojovala často. Ne každý den, protože někdy jsem prostě zapomněla:D
    Tahle soutěž je skvělá a je krásné, že tohle pro nás děláte)
    Určitě pokračujte ve vlogování a blogování, tak jako dodnes :) jste skvělý a tak pozitivní, hned mám lepší náladu po zhlédnutí videií ♥
    Přeji Vám krásné prožití Vánoc a hodně štěstí a úspěchů do roku 2016 ♥

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj holky,
    váš nápad s adventním kalendářem je moc hezký :) soutěžím skoro každá den a perně se snažím vyhrát!! Jste skvělé a zbožňuju vaše vlogy!

    te.sevcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Určitě se mi to líbilo. Vy máte vždy ty nejlepší Vlogmasy. Musí vám to dat ohromnou práci. Sledovala jsem každý den a i každý den jsem se zapojovala do soutěží. :)
    barborallucanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Určitě se mi to líbilo. Vy máte vždy ty nejlepší Vlogmasy. Musí vám to dat ohromnou práci. Sledovala jsem každý den a i každý den jsem se zapojovala do soutěží. :)
    barborallucanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Já sem sledovala všechny videa, zapojila jsem se do všech soutěží. Tento nápad byl skvělí takové pojetí je určitě i originální. Možná bych příště dělala ty soutěže jenom tady na blogu, protože leckdo nemá možnost soutěžit na instagramu nebo youtube. ale jinak do bylo bez chybky . :DD
    kajaonder@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj,
    Sledovala jsem všechny vlogmasy a zapojila se do všech soutěží kromě jedné, kdy jsem nebyla doma a na mobilu mi záhadou nešel komentář přidat :-)
    Vlogmasy byly skělé! Rychle jsem si zvykla snídat o pár minut dýl a počkat až video vyjde, co teď budu dělat? O.o Jsem moc ráda za celou soutěž i když jsem nevyhrála a za krásná videa, která nám mohla aspoň trochu přiblížit co přes den děláte :)
    Užijte si Vánoce :)
    Verča
    nika.111@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Vaše Vlogmas jsem pilně sledovala každý den. Mám moc ráda vaše videa, protože mi vždycky dokáží zvednout náladu. :) Oceňuji, že jste si s přípravou videí a soutěže daly takovou práci. Určitě bych byla moc ráda kdybyste pokračovaly i příští rok! Přeji vám Veselé Vánoce a úspěšný start do nového roku.
    alzbeta.illeova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Vaše videa sleduji vždycky když je vydáte. I vlogmasy jsem viděla všechny. Tahle soutěž je úžasná, ale bohužel jsem nikdy nevyhrála :(. Ve vlogování jste úplně nejlepší. Co by jste měli zlepšit? Podle mě nic! Doufám že se na Vánoce těšíte tak Veselé Vánoce!!!!
    eliska.krocilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. já jsem sledovala vsechny vlogy a moc se mi libily i ten napad s tou soutezi
    zirafik@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Zúčastním se každé soutěže :)
    Nemusíte nic lepšit je to super! :)

    OdpovědětVymazat
  147. Ahoj holky, vlogmasy jsem sledovala pravidelně. :) Do většiny soutěží jsem se zapojila. Tento nápad s adventním kalendářem je naprosto boží ! :)) Bylo to super každý den čekat a přemýšlet, co bude v novém políčku. :) tichna2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Sledovala som poctivo všetky vlogy :D a tento kalendar bol super a originálny nápad!:) Krásne sviatky všetkým ♥
    sabina.valova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj holky, vlogmasy jsem sledovala pravidelně. :) Do většiny soutěží jsem se zapojila. Tento nápad s adventním kalendářem je naprosto boží ! :)) Bylo to super každý den čekat a přemýšlet, co bude v novém políčku. :) tichna2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj, letos jsem si nestihla koupit žádný adventní kalendář, takže jsem měla jenom tento a super :)
    videa sleduji pravidelně.
    market.holasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  151. Ahojte holky,každý den ráno sleduji Vaše VLOGMAS a zapojuji se do soutěže. Vaše videa jsou super a zabavne. Jen mi je lito, že už to konci. Jsem rada ze se soutěží tady na blogu a piseme jen emaily, protoze je to bezpečnější. A určíte to tak nechte i na příští rokq vůbec doufám ze to pristi rok taky budete delat.Kája a tady Můj email...KarlaAnselma@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Vlogmas jsem pocctivěsledovala a pokud jsem to stihla, tak jsem se u zúčastňovala i soutěží :) Podle mě, máte nelepší vlogmas na českém youtube a nezlepšovala bych nic
    terdysek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Do vaseho adventniho kalendare jsen se zapojovala vzdy az na ty souteze ktere byly na instagramu protoze ho nemam. Ale jsem rada ze jich tam bylo jen par. Na vasi tvorbe NIC nemente.Jste super holky ktere mi vzdy rozjasni den. Dekuji.;-)

    OdpovědětVymazat
  154. Vlogmas sleduji každý den, pravidelně :) a vaší soutěže se zůčastňuji taky pravidelně, bohužel jsem ještě nic nevyhrála, ale to neva, hlavně že vidíte jakou obrovskou podporu ve fanoušcích máte! Super holky!

    OdpovědětVymazat
  155. Sem tam jsem nějaký vlogmas viděla a do soutěží se zapojila skoro do všech :) Myslím že to byl skvělý nápad a hlavně obdivuju že máte pořád tolik nápadů! Zlepšovat už snad ani není co :)
    andy09@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  156. vaše vlogmas jsem sledovala a soutěží jsem se také pravidelně účastnila (kromě těch, co byly na instagramu, ten nevedu) a musím vás pochválit. Adventní kalendář byl prostě skvělý nápad, máte to krásně propracované a vymyšlené :) Přeji jen samé další úspěchy a krásné vánoční svátky. MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Ahoj holky, vlogmas jsem sledovala každý den, soutěží jsem se účastnila téměř každý den....hned když jsem se dívala na tipy na dárky pro holky, říkala jsem si, že se nejvíc těšim na soutěž o poukázky, tak doufám, že bych jí mohla vyhrát :-)
    sobehartovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj holky :-) na videa jsem koukala pravidelně a jsem ráda, že jste si dali takovou práci s tím je neustále připravovat :) Soutěže jsem zkoušela jen ty na blogu (instagram totiž nemám). (cesipa55555@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  159. Vlogmas jsem sledovala každý den. Líbila se mi všechna videa, speciálně výlety s klukama a pak domácí videa :D myslím, že do příštích let byste mohly přidat víc DIY videí. Myslím tím například 1 o dekoracích jak zdobíte a 1 o vyrábění dárků. Nebo to nějak spojit dohromady. Jen tak dál holky:)
    barbora.sindler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Do vaseho adventniho kalendare jsen se zapojovala vzdy az na ty souteze ktere byly na instagramu protoze ho nemam. Ale jsem rada ze jich tam bylo jen par. Na vasi tvorbe NIC nemente.Jste super holky ktere mi vzdy rozjasni den. Dekuji.;-)
    KackaEis@seznam.cz
    (Omlouvam se. Predtim jsem zapomela napsat e-mail.)

    OdpovědětVymazat
  161. Ja sleduju vlogmast od 1 dílů a soutěžním od 2 dne. Vlogmas
    je hodně super série a taky se mi líbilo video s Nikčou hodně
    jsem se nastala. Přeji krásné a Veselé Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  162. Do vaseho adventniho kalendare jsen se zapojovala vzdy az na ty souteze ktere byly na instagramu protoze ho nemam. Ale jsem rada ze jich tam bylo jen par. Na vasi tvorbe NIC nemente.Jste super holky ktere mi vzdy rozjasni den. Dekuji.;-)
    KackaEis@seznam.cz
    (Omlouvam se. Predtim jsem zapomela napsat e-mail.)

    OdpovědětVymazat
  163. Vlogmas sleduju docela pravidelně a soutěže jsem se snažila plnit každý den akorát jsem ted asi na 2 zapomněla :D jinak připadá mi to skvělý že těch šancí na výher je dost i když jsem ještě nic nevyhrála :( nevadí,stejně je to zábava soutěžit.
    A co byste mohli zlepšit? Překvapivě nic,jste skvělý a buďte takové i nadále :)
    zuzka1931@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Do vaseho adventniho kalendare jsen se zapojovala vzdy az na ty souteze ktere byly na instagramu protoze ho nemam. Ale jsem rada ze jich tam bylo jen par. Na vasi tvorbe NIC nemente.Jste super holky ktere mi vzdy rozjasni den. Dekuji.;-)

    OdpovědětVymazat
  165. Ahoj holky, vlogmasy jsem sledovala každý den a byly super. Myslím, že už ani není co zlepšovat. Ten nápad s adventním kalendářem je skvělý. Zapojila jsem se i do pár soutěží a i přes to, že jsem nevyhrála se mi to moc líbilo :).
    verca.cemp9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj holky...Vlogmas jsem poctivě sledovala každý den. Každý den jsem se také účastnila vašich soutěží a nápad s adventním kalendářem je opravdu povedný! Jsem i moc ráda za to, jaké jste...na nic si nehrajete, jste velmi přirozené a strašně milé! Jen tak dál!
    Renda.cizmarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  167. Každy den soutěžím společně se sledováním vlogmas. Jste úžasný holky. lacova.terka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj holky, tak já vaše vlogmas sleduju każdý den;-) hrozně se mi líbí a pokaždý mi přinesou pozitivní energii a vánoční náladu:-D vaše videa jsou čím dál víc lepší. Tento nápad se mi hrozně líbil a byl originální, což se cenní. Je od vás hrozně hezký, že tohle pro nás dělate.
    Myslím že vy nic zlepšovat nemusíte, protože vaše videa jsou bezkonkuteční.:-* jste příklad nejlepších youtuberek v Česku.
    Jinak Veselé Vánoce a šťastný nový rok :))pořádně si to užijte a pozdravujte mamku
    monikak728@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Ahoj poukázky jsou skvělý nápad a já pečlivě sledovala vaše vlogmas a zapojovala do soutěží ale bohužel mi to nikdy nevyšlo no a vaše videa? ty jsou strašně super vždy vstanu a už mám otevřen váš kanál a váš blog. Moc se mi vaše videa líbí a nic bych na nich neměnila. Jste strašně super a mám vás moc ráda a taky doufám, že budete na utuberingu. :)

    avesela15@stud.kgtrebic.cz

    OdpovědětVymazat
  170. Videa si pouštím každý den u snídaně, a taky poctivě soutěžím:)
    teturova.darina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. Vlogmas jsem sledovala každý den, ale do všech soutěží jsem se nezapojila. Určitě bych to takhle zanechala.:)

    OdpovědětVymazat
  172. Krásný nápad s adventním kalendářem.. A jak de říká není důležité zvítězit, ale zůčastnit se a pro mě je to hezké zpestření při čekání na Ježíška. Jen bych tedy pozmněnila zadání úkolů, aby to byla taková příprava na Vánoce. Více Vánoční atmosféry, která musím říct mi letos chybí. Stále mi nepříjde, že vlastně už zítra jsou Vánoce. Ale bylo to super se zůčastnit a přeji vám krásné a bohaté Vánoce. Prožité v klidu a míru. ;)
    Vykourilova.Tereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  173. Ahojte:) vlogmas sleduji kazdy den u snidane a budou me vase vlogmasy chybet:/ soutezi sem se ucastnila:) nemenila bych na vas nic jste uzasny holky:) tak vesele vanoce a stastny novy rok!:))
    aneta.hrabcova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Je skvělé, že něco takového děláte, holky. Každé prosincové ráno vstanu, zapnu počítač a jdu soutěžit. Večer kontroluji email, jestli jsem něco náhodou nevyhrála. Nevyhrála :( Nicméně s vámi mi čekání na Ježíška uteklo rychleji a dokonce jsem se i inspirovala vaším soutěžním dárkem. Jak jsem zjistila, že jsem nevyhrála, utíkala jsem do elektra koupit Powercube pro tatínka, snad bude mít radost. ...Doufám, že se příští rok můžeme těšit na další VLOGMAS a snad mě bude provázet štěstěna a něco vyhraji :) Krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  175. Vlogmas jsem sledovala, a účastnila jsem se skoro celého adventního kalendáře. Celý prosinec jsem se těšila o co se bude soutěžit dnes, na Mé narozeniny a musím říct, že jsem nadšená. Vaše vlogmas patří k mým nejoblíbenějším :3 a forma této vánoční soutěže mě nadchla a je skvěle originální. Takže bych vám chtěla poděkovat za všechnu tu práci, kterou jste s připravama celých vlogmas musely mít. Jste skvělé! :3 Nawrathova.Marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Vaše videa i soutěže se mi moc líbily, měla jsem vždy co sledovat a nějak se naladit na vánoční atmosféru. :) natalia.svachova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  178. Viki Vráblíková23. prosince 2015 v 8:22

    Ahoj holky, mě se vaše vlogmas hrozně líbilo a hlavně tenhle adventní kalendář soutěží byl super.Já sem se účastnila skoro všech soutěží(sice sem nic nevyhrála ale vůbec mi to nevadí, přeju to těm co vyhráli) :):):)
    můj Email: vikivrblikova16@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj holky, nejprve bych vám chtěla popřát krásný Vánoce, ať jste s těmi nejdražšími, nasbíráte co nejvíce sil do nového roku a vše vám vychází. Váš blog ušel velkej kus cesty a neustále se zlepšujete, moc vám fandím! ♥

    Vaše vlogy jsem viděla snad všechny. Mám to jako takový rituál - pustím si vlog a většinou u toho snídám nebo se ještě válím v posteli. :) Klobouk dolů, každý den točit video, sestříhat ho. Já bych to před Vánocemi určitě nestíhala. :) Soutěží jsem se taky zúčastnila, ale štěstí se na mě neusmálo. Výhry byly krásné, to se vám moc povedlo!

    Lucka
    hrabakovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  180. sledovala jsem, i když jsem třeba nesoutěžila na youtube protože nemám účet :-) ale to nemění nic na tom, že vůbec mi nejde do hlavy , kde na to berete čas ??? :-D a ke všemu to do sebe tak hezky zapadá,....Přeji Vám , aby to takhle vydrželo, co nejdéle a energie do toho vložená se Vám vracela i jiným způsobem....Krásný předvánoční den.
    pressburgova.lucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Ahoj holky,série vlogmas byla a je naprosto super..! :) Jsem ráda,že je ta možnost zapojit se do soutěží a sdílet to s vámi.Účastnila jsem se skoro všech soutěží...Zatím se nedařilo,ale to nevadí..;) Myslím si,že už není moc co vylepšovat,nápadů máte spoustu a vždy se zasměju.! :D Přeju vám Veselé Vánoce a stále víc úspěchů a čtenářů do nového roku..:) e-mail : leauherkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. ASOS SOUTĚŽ:Ahoj holky.Vlogmas sleduji každý den.Přála byc si vyhrát pokaz do RESERVED nebo C&A,ale samouřejmě ostatní jsou taky super.Je až neuvěřitelné,že video opravdu vyjde každý den.Moc Vás obdivuji za to,co děláte,jakou energii na nás přenášíte.Opravdu Vám za to moc děkuji.Nejlepší videa jsou pro mě základy šatníku.Moc mě baví.Dále mám od Vás ráda D I Y tipy,protože nejsou přeplácané a neoriginální.Jsou krásné aminimalistické.Holky,do příštího roku mnoho úspěchů.Jak ve škole,tak tady na blogu.Doufám,že vymyslíte zase něco nového do Vaší kolekce.Přeji Vám krásné Vánoční svázky a stastny Nový rok.Ještě chci zmínit Vaše rodiny.Ze zkušenosri vím,jal dlouho času blogování zabírá a proto je velice obdivuji,že to skvěle zvláfají s Vámi.Takže mamko,taťko,Jonáši a Kubo,jste super.A nejlepši jste Vy.Děkuji Vám Luci a Niky Emma
    MŮJ EMAIL:emmalustigova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Ahojte ja som sa pravidelne dívala na vaše vlogmas vždy ráno pred prácou som si na stavila budík O 10 minút skôr A už som sa aj pozerala ja som každý deň bola na vašom bblogu ale zo začiatku som tu nevedela pridať komentár 😤 stbka555@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj holky, koukala jsem na všechna videa, koukala jsem na Vaše snahy a zúčastnila jsem se všech soutěži krom dvou, protože jsem se buďto učila nebo dělala jiné věci :D sice jsem ještě nevyhrála žádnou soutěž, ale pořád to zkouším.
    nguyenova81@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  185. Ahoj holky taky nemuzu uverit ze uz je 23.Ja jsem podstive koukala na vlogmas a ani jednou jsem nevinechala a soutezi jsem se taky ucastnila skoro kazdy den.Mam vas moc rada a neprestavejte s tim co vam tak jde.❤️
    lucieottisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  186. Sledovala jsem vaše videa již od začátku a každý den, hrozně se mi líbily vlogy z normálního běžného dne:) Soutěžila jsem občas, ne každý den. Rozhodně bych ocenila, kdybyste něco podobného udělaly i příští rok :)
    Loffelmannova.s@gymjat.org

    OdpovědětVymazat
  187. Ve zkratce, ať se neučtete
    1. Video jsou skvělý a pravidelně sledují
    2. Soutěžila jsem a stále soutěžím, ale zatím vždy byly slečny přede mnou lepší a kreativnější
    3. Holky když je někdo TOP v tom co dělá, tak pak už jen přeji, aby jste byly TOP na druhou, jste skvělým životním stylem,inspirací a radostí nás odběratelů - fanynek :)
    A poslední 4) Přejí krásné svátky a krásný Nový rok, v roce 2016 hlavně zdraví a štěstí, to jsou totiž jediné věci, které když mate, mate VŠE ! 😘

    jaja.vavrdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. vaše vlogmas sleduju už druhým rokem, poctivě všechna videa a zapojuji se do téměř všech sooutěží :-) Videa byla skvělá, ostatně jako loni :-) Jste úžasné a nepřestávejte :-)
    s.lunickoo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  189. Vlogmas jsem se účastnila dle času a technických možností :) Vzhledem k počtu fanoušků je opravdu hodně hypotetická šance na výhru, ale třeba to vyjde :) j.sindelarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Vaše vlogmas videa naprosto zbozňuju a strašně mě bavila! Koukala jsem na ně každý den ráno u snídaně, den nemohl začít lépe. Soutěž jsem nestihla úplně od začátku,jinak poctivě každý den soutěžím a třeba budu mít štěstí. Jste hrozně super a nic bych asi neměnila, těším se na Vás příští rok :-).
    klarka.liskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat