Tenhle rok to nějak uteklo, dokonce tak rychle, že ještě ani z daleka nemám všechny dárky. Ale protože vy jste na tom asi lépe, a jestli ne, stejně budete potřebovat budoucí dárky zabalit, rozhodly jsme se dneska udělat takový malý příspěvek o balení dárečků. Každý má asi svojí oblíbenou metodu, a i když nedám dopustit na roztomilý balící papír, čím dál tím víc se mi líbí podobný typ balení, jako je na obrázku. Přírodní papír seženete celkem jednoduše a každý dárek potom můžete přizpůsobit podle osobnosti toho, koho chcete obdarovat. Co vy a balení dárků? Pipláte se s tím, nebo je vám jedno, jak jsou dárky zabalené? A přiznejte se, kdo taky ještě nemá všechny dárky?

20 komentářů

  1. baví mě balení dárků, ale nějak DIY způsobem je nebalím, přijde mi to zbytečný když se to hned rozthrne a vyhodí, líbí se mi hezky zabalená klasika se stuhou :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja ich balím väčšinou len do papiera, tento rok mám taký veľmi pekný zelenočervený s takou typickou nordickou potlačou :) minulý rok som v ikei kúpila taký obyyčajný hnedý papier aký je na obrázkoch, previazalia ich obyčajným špagátom a pootláčala naň natreté jabĺčka ... lenže tie pekne zabalené balíčky boli za päť minút všetky roztrhané ... takže som sa vrátula ku klasickému baleniu, hah :)

    OdpovědětVymazat
  3. balím už několikátý rok jen do přírodního papíru a k tomu vždycky barvy sladěné se stromkem a výzdobou :) Loni skandinávské motivy, letos zeleno-bílá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle balení dárku s obyčejným papírem se mi líbí nejvíc! :) Teď mám ale nakoupené klasické balící papíry, tak třeba příště :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja som sa vždy zvykla s tým balením poriadne piplať a vždy som využívala staršie papiere,vyrábala ozdobné krabičky a tak. Tento rok do toho dám asi trocha viac punku a darčeky pobalím do starého novinového papiera alebo do starých letákov a nejako to ozdobím ... ako to domyslím za jazdy :) a mimochodom darčeky nemám ani zďaleka všetky ....aach jo no :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já miluju balení dárků! Pořádně mě to začalo bavit až minulý rok, kdy jsme je zabalila do obyčejného hnědého balícího papíru (jako na prvním obrázku) a ozdobila velkou mašlí které měla odstíny do světlě modré a měla zlaté lemy. Možná sebechvála, ale má práce se mi líbila a bavila mě. Možná bych někde našla fotku, ale jsem ji asi stejně přidat nemůžu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Balení dárků si užívám mnohem víc, než jejich nakupování. Letos jsem ladila do stříbrné, zlaté, bílé a bledě modré. Kombinovala jsem kamínky, peříčka a jemný hvězdičkový papír. Bohužel mi ještě jeden poslední dárek chybí, takže zítra vyrazím do města...

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné inspirace!:)
    Hrozně rádá tvořím balící papír a vymýšlím nové způsoby balení dárků, ať to pod stromečkem vypadá trochu zajimavě:D

    sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi pekné myšlienky s týmto balením, škoda že už mám pobalené asi idem rozbaľovať :DD
    http://natalykukova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. posledný darček som zohnala včera :) a ja som skôr fanúšik baliaceho papieru s pekným motívom, ale budúci rok možno vyskúšam niečo originálnejšie :)

    OdpovědětVymazat
  11. ja darčeky nebalím pretože mi to príde zbytočné kedže sa to potom vyhodí ale darčekové tašky ostanú či ?

    OdpovědětVymazat
  12. Já už mám naštěstí všechny dárky zabalené!!! :D

    OdpovědětVymazat
  13. škoda že nemužu něco vyzkoušet :(( všechno mám zabalené :D

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Dnes jsem je konečně všechny zabalila.Ikdyž přiznávám,že bych v pondělí ještě něco mohla nakoupit,ale když člověk onemocní pár dnů před Štědrým dnem,je to šílené.Ha ha.Mám ráda krabicové dárky.Jednoduchost.

    OdpovědětVymazat
  15. na votočvohoz někdo prodáva zrovna to oblečení a boty, ktoré vlastníte i vy, a ještě větší náhoda- má stejné fotografie jako vy! (jasné zneužití Vašich fotek a nejspíš podvod). moderátoři VV jsou již informováni. inkriminovaný profil tady: http://www.votocvohoz.cz/uzivatele/262299-vanessab

    OdpovědětVymazat
  16. ja som robila DIY baliaci z prirodneho obyč papiera na ktory som cez šablonku bielou farbou urobila hviezdičky a ešte zlatou fixou nejake dekoracie :)

    OdpovědětVymazat
  17. já požívám dárkové taštičky :))

    OdpovědětVymazat
  18. Každý rok, balím dárky novým způsobem, letos jsem balila všechny dárky do různých látek (měla jsem doma různě velké kusy, se zajímavými vzory), rodina byla překvapená a dárky vypadaly velmi zajímavě, navíc je to velice ekologické balení- o což se vždy snažím :)

    OdpovědětVymazat
  19. Každý rok, balím dárky novým způsobem, letos jsem balila všechny dárky do různých látek (měla jsem doma různě velké kusy, se zajímavými vzory), rodina byla překvapená a dárky vypadaly velmi zajímavě, navíc je to velice ekologické balení- o což se vždy snažím :)

    OdpovědětVymazat
  20. My si třeba k svátku dáváme fakt je drobnosti. Větší dárky si dáváme spíše k narozeninám a k Vánocům. Jestli hledáte inspiraci na dárky k svátku a nechcete kupovat nic extra drahého tak mrkněte sem https://www.darkysradosti.cz/darky-k-svatku .. mně se ještě nestalo, že bych tam nevybrala dárek.

    OdpovědětVymazat