Druhý a bohužel i poslední den v Barceloně byl ve znamení workshopu s novým Mii by Mango od Seatu! Nejdříve jsme si poslechli krátkou prezentaci o Seatu obecně, o celém procesu vytváření nového modelu a pak i o tomto konkrétním. Člověk by si ani neuvědomil, kolik práce za tím vším stojí... Mii by Mango se vyvíjelo okolo dvou let, až se dotáhlo k dokonalosti. Tým Seatu si na něm opravdu vyhrál! Je malinké, ženské, elegantní a módní. Nejdřív jsme si říkaly, jak vlastně auto souvisí s módou, ale došlo nám že docela úzce. Módní design a automobilový design si není zas až tak vzdálený. U obojího jde zároveň o praktičnost a funkčnost, ale i krásu navenek! A že tohle autíčko krásné je!
Druhou částí dne byl malý workshop! Každá jsme dostaly možnost namalovat si vlastní design na kosmetickou taštičku! Proč? Seat spouští spolu s novým Mii i soutěž, ve které můžete tohle vozítko vyhrát! Stačí navrhnout právě kosmetickou taštičku a brašnu na boty! Vítězný návrh získá auto Mii by Mango a dalších pět nejlepších designérů dostane poukázky na 500 eur do Manga. Pokud vás tedy baví design, móda nebo auta nebo prostě jen rádi kreslíte, pusťte se do toho! Přečtěte si o soutěži víc tady! Na našem workshopu jsme si každá mohla na svou taštičku něco nakreslit, což byl docela oříšek! Moje výtvory můžete vidět na poslední fotce. Snad budete s navrhováním úspěšnější! Přeju hodně štěstí těm, co se rozhodnou se zúčastnit!
 ♥♥♥
 The second (and last) day in Barcelona was full of Mii by Mango, the new car by Seat. We first had the chance to hear the presentation about Seat itself, the process of making of the car and about this new car in particular. It has been brought to perfection by the amazing Seat team! It's small, elegant, feminine, fashionable and great for the city. Yes, even cars can be fashionable! After the presentation, we had a little workshop, where we tried to design the new makeup and shoe bags. It was hard at first, but you can see my pieces of art in the last photo. Why did we do that? Because Seat is launching this great competition for all of you artistic people! All you have to do, is design a makeup and shoe bag and you can win this amazing car, or vouchers for 500 euro to shop at Mango! Give it a try!



FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

21 komentářů

  1. To auto je krasne, presne ako pises, okrem funkcnosti vyzera tak zensky a elegantne. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na té předposlední fotce jsem si řekla, že to je moc hezký návrh ta béžová s bílými ornamenty (těch růžových jsem si všimla až později) a pak na té poslední vidím, že je to tvůj návrh?! Paráda! Velmi elegantní a povedené!

    OdpovědětVymazat
  3. Mii je pěkné a elegantní. Návrhy taštiček jsou super a Tobě se povedly.
    V automotive dělám, takže mám představu, co všechno předchází konečnému designu automobilu, i když já se zabývám tím, co je pod kapotou a když jsem do firmy nastoupila, tak mi překvapilo, že i takové díly musí být na pohled "hezké" a v tomto případě se vůbec nejedná o pohledové díly, navíc nikde nejsou vidět. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jee to vypadá skvěle! Je super, že mají i jiný program než jen přednášku a můžou se zapojit všichni..
    Krásné návrhy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné návrhy. Umíte nádherně navrhovat kabelky :D
    http://aheartforstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. krásé fotky :O já ti tak strašně závidím :// na psolední fotce ti to sluší )

    http://michaelahajdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se ti povedly..Pěkný článek..:))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. ja vam zavidim! . krasny článek a pekné kabelky

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ten workshop riadne chválim! Veľmi originálne a pekné :)

    OdpovědětVymazat
  10. wááááu tie fotky sú krásne... Chcela by som tam byť ;))
    *H
    DH empire

    OdpovědětVymazat
  11. a mohly jste si taštičky nechat ? já bych si jí totiž na vašem místě chtěla nechat =))

    OdpovědětVymazat
  12. Aaaaa, moc se ti povedly. Jdu na soutěž.

    OdpovědětVymazat
  13. Niki, ty tvoje psaníčka/taštičky jsou perfektní! Ten workshop se vydařil! Je to nádhera!

    OdpovědětVymazat
  14. Méně reklamy na trapná auta, více Barcelony, prosím!

    OdpovědětVymazat