Krásnou neděli! Doupravila jsem posledních pár fotek z Londýna, které bych vám chtěla ukázat a doufám, že se vám budou líbit. Jinak už dodělávám i poslední příspěvky ze Sri Lanky a musím se připravovat do školy. Jaké plány máte na dnešek vy?
Hope you are having a great Sunday everyone! I've edited the last pictures I have from London and would like to show you. Also I am almost finished with editing my photos from Sri Lanka, so you can expect some more in the next days. What are your plans for today?
 Nejvíc času jsem v Londýně trávila s mojí milovanou Evou. Měla toho tolik, ale udělala si na mě čas a skvěle jsme si to spolu užily! V sobotu jsme se sešly u Somersetu, nafotily streetstyle a vyrazily na prezentaci do hotelu Savoy. K večeru jsme si ještě sedly na čaj a protože Eva musela běžet na oslavu kamarádky, přenechala mi vstupenku na krásnou přehlídku Ashley Isham.
Most of my time in London I spent with the best of the best, Eva! She had so many plans, but still managed to make time for me and it was great! On Saturday we visited a presentation in Savoy, had coffee and tea and in the end, because Eva couldn't go, I went to the amazing Ashley Isham show.
 Obě jsme si oblékly tartanovou kostku. Ty trendy :D.// We both wore tartan! Those trends! :D
 V neděli jsem se šla podívat po obchodech a koupila jsem si PORTER magazine, na který jsem byla vážně zvědavá. A nezklamal.
On Sunday I went for a bit of shopping and bought the PORTER magazine I was so curios about. And I was not disappointed.
 V hotelu jsem byla s Juliett a jak už jsem psala, je úplně skvělá. Fotka je focená cestou na přehlídku Topshop Unique, kvuli které jsme obě v Londýně byly.
I stayed with Juliett in the hotel and as I already mentioned, she is the sweetest! The photo is from our taxi drive to the Topshop Unique show.
 Můj nejmilovanější PRET! Skoro jsem ani nejedla nic jiného než polévky a kuřecí wrap :D.
My favourite PRET! I think I did not eat anything else during my stay :D.
 Tourist!
 Sebrala jsem odvahu a šla oslovit i Andy ještě těsně před přehlídkou a byla taky moc milá. Řekla jsem jí, že sleduji její blog a jsem moc ráda, že ji můžu konečně poznat osobně, shodly jsme se na tom, že se těšíme na přehlídku a potom už jsem ji nechtěla moc zdržovat, tak jsem ji poprosila o fotku a šla. Doufám, že ještě budeme mít příležitost si popovídat víc.
I went and talked to Andy just before the Topshop Unique show and she was also really nice. I told her I loved her blog and that I am really glad to be able to finally meet her in person, we agreed we are looking forward to the show and then I din't want to restrain much, so I went, but I hope we will have more time to talk someday.
 Po přehlídce jsme se sešly s Tamarou a Zoranou a udělaly si asi půlhodinovou fotící session před Tate Modern a když už jsme měly všechno odfocené, šly jsme na kafe. Bylo zajímavé bavit se o blogování právě s holkama, protože mají asi tak milionkrát víc čtenářů než my a spoustu zážitků.
After the show we met up with Tamara and Zorana and took a loooot of photos in front of the Tate Modern and then went for a coffee. It was really interesting to talk with girls because they were so open and fun and also have so many stories!
 Neděle byla celkově hodně bohatá na setkání s blogerkami. Potkala jsem se ještě dokonalou Victorií.
Sunday was actually the day of meeting different bloggers. I talked to the perfect Victoria, too.
 Večer mi ještě Juliett přinesla dáreček z její kolekce staff by Maff :).// In the evening Juliett brought a gift for me from her collection staff by Maff! Thank you so much!
 A poslední den jsem trávila na Oxford street a v Somersetu, kde jsem se sešla s Anetkou a vyfotila mě zrovna, když se mnou dělali rozhovor, ale bohužel nevím, kde to bude. Na Check Czech Fashion můžete najít i můj outfit. A zpátky do reality! Děkuji Topshopu, že jsem se mohla poprvé účastnit Fashion Weeku i v únoru a také za pozvání na skvělou přehlídku Topshop Unique!
And I spent my last day on Oxford Street and in Somerset house, taking streetstyle pictures and drinking coffee. What a trip! Thank you Topshop that I could have been part of this!

19 komentářů

  1. Tak to si si teda pekne užila:))

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásne fotky a isto aj skvelé zážitky z Londýna. Prajem Vám dievčatá, aby sa Vám darilo ešte viac, zaslúžite si to za tú prácu, ktorú tu na blogu odvádzate :)

    OdpovědětVymazat
  3. Seems like you had a wonderful time! Such lovely photos! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Wow this looks like such a great time! Your photos are gorgeous and that minty coat is so pretty!

    sampzandsuch.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Určite tam bolo super! A máš aj krásne fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že si tě ještě víc čtenářů brzo najdete, nebo teda vás obě :).. Už takhle děláte čest Čr.
    Přeji krásný den!

    OdpovědětVymazat
  7. to muselo být skvělé si popovídat s Andy, i jen tak na chviličku, krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Love this diary, especially the pic of you and Andy! X

    laceandpearlsbyroos.com

    OdpovědětVymazat
  9. Boží fotky!!! :O Muselo to být skvělé! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  10. to je tak hezky napsane....:)

    OdpovědětVymazat
  11. No a ta prehlidka vypada super...jsem rada, ze si sla :)

    OdpovědětVymazat
  12. Fotka s Andy je skvela a ten klobouk ti moc slusi! :)

    OdpovědětVymazat
  13. tak setkani s victorii ti fakt zavidim! krasny fotky:)

    OdpovědětVymazat