Vždycky se mi boyfriend džíny líbily, ale nikdy jsem si v žádných nepřipadala dobře. Až donedávna, když jsem objevila tyhle a zamilovala se! Nejradši bych je teď nosila pořád (uvidíte je i v dalším příspěvku) a pořád si hledám různé streetstyle outfity pro inspiraci. Je to prostě jeden z nejvariabilnějších kousků v mém šatníku! A jak, že se mi boyfriend džíny líbí nejvíce? //
I always liked boyfriend jeans, but never felt good in any i tried. Now that I have my own, I keep picturing the different styles i could wear them in. It's such a variable piece, so... let's take a look at the 3 ways how to wear them!
1. Zoot, 2. Asos, 3. Asos, 4. Zoot
Tyhle džíny jsou synonymem pohodlí. S oversized měkkoučkým svetrem a teniskami - pro mě perfektní kombinace! Pokud by byl svetr příliš široký, zvolte raději boty na podpatku, abyste se ve svém outfitu "neutopily". //
These jeans are the synonym of comfort. Fluffy oversized sweater and sneakers (or trendy slip-ons!) are just perfect. But watch out! If you sweater is too wide, choose heels instead. It will make your siluette appear again!
1. Reserved, 2. H&M, 3. Zoot, 4. Asos, 5. M.A.C
 Baví mě kombinace těchto džín (jsou to ty stejné co vlastním) s úplně obyčejným tričkem. Kéž bych měla tu odvahu, obléknout k tomu ještě tyhle božské sandálky a široký klobouk. Nebo kéž bych tyto věci aspoň vlastnila! //
I enjoy the combination of these jeans (my own) with a basic tee. I wish I would dare to spice it up with heels like this and a wide hat, but unfortunately I don't own any of them and would probably hurt my ankle. But for those of you who wouldn't, go for it!

 1. Lindex, 2. Asos, 3. Zoot, 4. Zoot, 5. Asos
Pánský střih džínů neznamená konec ženskosti. Miluji kombinaci světlých džínů a tlumených nude odstínů! Padnoucí košile dodá na eleganci a zajímavě střižené sako na siluetě! //
The men's cut of the jeans doesn't mean that you have to lose your feminity! Add a white shirt with a fitted blazer and cute shoes and your elegant outfit is on it's way! Easy!

Která kombinace se vám líbí nejvíce? A co k boyfriendům nosíte vy? //
Which combination did you like the most? And what do you like to wear with your boyfriend jeans?
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

31 komentářů

  1. Boyfriend džíny si plánuji co nejdříve pořídit! Skvělá inspirace, myslím, že je to vážně aktuální článek, protože potkávám spoustu holek, které boyfriend džíny nosí v neuvěřitelných kombinacích a jejich kouzlo tak zaniká!

    OdpovědětVymazat
  2. Všetky 3 kombinácie sa mi páčia, ale najviac ma oslovil posledný outfit, tiež milujem svetlé džíny a k tomu nude odtiene :) A podľa mňa boyfriend džíny najkrajšie vyniknú s vysokými opätkami, presne tak, ako je to na tých fotkách :))

    OdpovědětVymazat
  3. úžasný článek, moc díky za inspiraci! :) jsem za něho ráda, protože různé kombinace s boyfriend jeansama se mi teď docela hodí :)) za mě rozhodně 2!!!! :) i já jsem si je zamilovala! :) jsou prostě super, trendy a pohodlné a dobře se nosí .:) už dlouho jsem po nich toužila, nakonec jsem ráda, že je mám! :) já k nim nosím většinou nějaké tričko - nejlépe šedé a nízký conversky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny tři koláže jsou úžasné, děkuji za inspiraci. Sice žádné tyto džíny nemám ale už po nějakých dlouho pokukuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Druhý a tretí look ♥. Už dávne zháňam nejaké pekné boyfriend džínsy, dúfam že niekde nájdem podobné ako na druhom obrázku :-).
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  6. Love all your looks! The first one is probably my favourite, since I'm obsessed with slip-ons and a pop of colour on the bag, but all of them are perfect.
    I bought a pair myself some time ago but I still need to make some holes and rips on it, but once I've made them, I'm sure I'm not going to stop wearing them ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já nemám žádný boyfriend džíny,ale už jsem se po nákých koukala a přemýšlím,že si je koupím..:)
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. ja som si boyfriends chcela kúpiť už velakrát, ale vždy som si povedala že ony najlepšie vyzerajú s podpätkami a tie ja nosím len výnimočne :/ ale nabudúce ... si ich už musím kúpiť a knim aj pár nových ihličiek, haha :D

    na mojom blogu prebieha giveaway s kozmetikou GF Ferre, ak máte záujem!!   
    ------------ >>> CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
  9. Boyfriendy nosím k lodičkám a saku, to vše v bílo-modro-červené kombinaci. Nebo také k botaskám a mikče nebo svetru, naprosto je miluji a hodlám si pořídit alespoň ještě jedny! bára.kára

    OdpovědětVymazat
  10. boyfriend džíny se mi strašně líbí ale pořád nemám odvahu na to,abych si je opravdu vzala :D

    OdpovědětVymazat
  11. boyfriend džíny jsou super! :) skvělé looky :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. sháním ty pravé :) Díky za tip, reserved zkusím.

    OdpovědětVymazat
  13. Já jim také právě na chuť moc nepřišla, nicméně v šatníku už pár let mám jedny, co by se tak daly označit a myslím, že s nimi zkusím první i poslední variantu, díky moc za inspiraci!! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Boyfriendy se mi líbí, ale jen na ostatních, já v nich vypadám divně. Tobě moc sluší!
    Koláže se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Boyfriend jeans sa mi páčia, ale veľmi ich nenosím :)

    OdpovědětVymazat
  16. Všechny kombinace jsou skvělé!!! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak teraz ich už bezpodmienečne píšem na wishlist :D

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Great ways to wear boyfriend jeans. I prefer the seconde way. :)
    Kisses
    Tabea

    http://wolkedrei.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  20. Nedá se říct, která kombinace se mi líbí více :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Bílá košile ve spojení s boyfriend džíny, to je už taková klasika, která nestárne. Skvělé kombinace, za mě určitě palec nahoru. :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Boyfriend džíny mám doma dokonce troje a měla jsem radost, když jsem je našla v máminým šatníku. Nyní to je snad moje nejoblíbenější část oblečení. Nejvíce se mi líbí druhý a třetí outfit:)

    OdpovědětVymazat
  23. Skvelé kombinácie, teším sa na outfit:)
    Najviac sa mi páči druhý outfit, pre mňa osobne sú boyfriend jeans najlepšie v kombinácii s košeľou a opätkami :-))

    OdpovědětVymazat
  24. Džínsy nenosím vôbec, ale kombinácie sú veľmi pekné, najviac ma zaujala prvá :)
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  25. ten první outfit je super a ani by mě tahle kombinace asi nenapadla!

    OdpovědětVymazat
  26. Díky za inspiraci i já už ulovila své v Mangu a kombinuji je s džínovou košilí a platforma snadálkami.Ale musím to jít nakombinovat jako 3ku to vypadá very good:)

    OdpovědětVymazat
  27. Nejvíce se mi asi líbí ta poslední kombinace, protože jsem ujetá na bílou :D

    OdpovědětVymazat