Už dlouho jsme nenapsaly nový Goodies post a tak se stalo, že se nám doma nashromáždilo spoustu věcí, které bychom vám rády ukázaly. Jsou to věci co nás za poslední dobu zaujaly, odněkud jsme si je přivezly nebo je dostaly k otestování, a stojí za zmínku!
Minulý týden jsme se zúčastnily prezentace novinky Effaclar Duo + od značky La Roche-Posay a rovnou si odnesly pár produktů na otestování. Samotný Effaclar působí proti červenání a stopám po akné a musím říct, že už po pár použitích uvidíte rozdíl.
♥♥♥
It's been a while since we wrote a new Goodies post. So here are some things that we tested and liked in the past month!
Last week we attended a presentation of new Effaclar Duo + from La Roche-Posay and got some products to test. Effaclar itself is great against red spots and traces of acne. You can see the difference after a short while! 
Nová knížka, kterou si Lucka přivezla z Londýna a která skýtá spoustu super stylingů a nápadů! //
New book from London, full of great styling tips and ideas!
Nejroztomilejší porcelán z Můj šťastný domov. // The cutest porcelain from Můj šťastný domov.
Konečně zlaté hodinky! Jsou z Reserved, stejně jako tričko v pozadí. Tak teď už mi chybí jen nějaké velké! // Finally we have golden watch! They are from Reserved, just like the t-shirt in the background.
Novinky M.A.C, které nám dennodenně zachraňují život, hlavně tedy žlutý CC pudr proti začervenání pleti. Také jsme se odhodlaly a chystáme vyzkoušet pigment v nejrůznějších využitích. Používáte? Jak? // New from M.A.C, we especially low the CC powder and decided to try pigments! Do you use them? How?
Často nosíme iPad do školy a na přednáškách je občas zapisování zdlouhavé. Píšeme totiž všema deseti, což na iPadu moc dobře nejde. Rozhodly jsme se to vyřešit klávesnicí z iSTYLE a zatím funguje skvěle. Četla jsem hodně recenzí o tom, že některé klávesnice jsou pomalejší, nebo vynechávají písmenka, tak snad tahle bude dobrá. Máte s nějakou klávesnicí pro iPad zkušenosti? Píše se vám na něm dobře? // We often use iPad at school, but sometimes taking notes takes too long, because we can't write all ten. We decided to try this keyboard from iSTYLE and it works great! Do you have any experience with iPad keyboards?
Už jste je mohli vidět na Instagramu a brzy je uvidíte i v akci! Nové tenisky na běhání Nike. // You might have seen our new running Nike shoes on instagram and soon, you will see them in action!
Stylingová řady Tony&Guy, z níž je skvělý hlavně sprej na vlasy, který opravdu vydrží všechno - vyzkoušeno! A relativně nové lodičky F&F, které jste mohli vidět v předchozím článku. Včera jsem je v F&F v Palladiu ještě viděla, tak si pro ně rychle skočte! // Styling line from Tony&Guy with it's amazing hair spray and these beauties from F&F!
Roztomilá příšerka a nejlepší polštář z Craftholic! // Cute little monster pillow from Craftholic!
Po příjezdu ze Sri Lanky jsem hledala nějaký nový hydratační krém, protože mi došel můj oblíbený Excipial a chtěla jsem vyzkoušet jiný. Vyhrála tahle řada od Biodermy a jsem s ní moc spokojená. // After I arrived from Sri Lanka I was searching for some hydrating cream. Bioderma was the best choise!

47 komentářů

  1. Efeklar používám, mám krém - ještě tu starou nevylepšenou verzi a čistící gel, ten bohužel hodně vysušuje..právě hledám taky něco hydratačního a z drogerky už nic nechci, tak možná zkusím taky biodermu My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  2. K tomu porcelánu nemám slov, úúžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  3. I love a lot this kind of posts, the small London bus is my favorite ;) in 3 weeks, I'll visit London ;)
    Kisses
    http://itsjustnatsclaps.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. ty lodičky jsou krásné! a naprosto miluju ten hrníček a všechno, jste nejlepší a mrzí mě, že vám nemůžu dát tipy na pigment, protože se na něj teprve chystám! :D bylo by super, kdybyste pak udělaly nějaký váš go to make up look!

    OdpovědětVymazat
  5. Nike tenisky jsou skvělý :)
    http://chilli-chocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. čo sú to za Nike? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja jsem zvedava na tu knizku. Cetla jsem Parisian Chic (http://www.cityscape-bliss.com/2014/01/lifestyle-parisian-chic-book-review.html) a vubec sem z toho teda nadsena nebyla, tak snad tohle bude lepsi!

    http://www.cityscape-bliss.com/2014/03/how-store-bobby-pins.html

    OdpovědětVymazat
  8. Ten krémik od La Roche-Posay mám aj ja . Používam ho uz dlhšiu dobu, výsledky sú skvelé, ale mám podobný názor ako väčšina a to, že dosť vysušuje. Dá sa to napraviť dobrým hydratačným krémom. Janka

    OdpovědětVymazat
  9. Hmmm tak na ten MAC pudr se asi zajdu podívat..

    http://missbagaholic.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. ta knížka se dá sehnat jen v LDN že ?

    OdpovědětVymazat
  11. wow super veci! milujem effaclar od LRP :33
    tie nike-y sú super, už sa teším na outfit!!

    CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
  12. Lodičky jsou krásné, ten široký podpatek mi přijde správně retro ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Používám k iPadu klávesnici přímo od Applu a je super!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Celý tohle je jen hnusný chlubení, aby vám lidi, hlavně holky, záviděli. Jako kde má člověk na to všechno vzít? Já jsem ráda, když si měsíčně koupím pár šminek od Miss Sporty a od Essence, čili nejlevnějších značek (a to mě ještě živí naši) a tady vesele lítaj La Roche Posay, M.A.C, na jiných blozích má blogerka každej tejden novou Michael Kors kabelku...jako fakt bych chtěla řešit starosti typu jestli mi na klávesnici k snobskýmu IPadu vynechávaj písmenka nebo ne. Proč jsou většina bloggerek zbohatlický rozmazlený spratci, který se uměj akorát chlubit, neznaj skutečný starosti a myslej jen na to, že bez superdrahýho cc krému od M.A.C. by už teda jako fakt žít nemohly...dělejte si svoje stránky uzavřeně pro nějakou tu vaší high society (ty peníze, z kterých to kupujete, jste si stejně určitě nenahrabaly poctivě)...Kdy konečně někdo začne dělat blogy pro normální obyčejný holky, kterých je většina a který se drahejma šminčičkama typu M.A.C., Chanel mohou odměnit jen tak jednou do roka...naoko se tváříte, že nám hcete dávat rady a bejt inspirací, ale k čemu nám to je, když si to nemůžete dovolit, notabene ještě ty holky/ženy který musej platit nájem a kolikrát si po zaplacení nutných výdajů nemohou dovolit ani lesk na rty za 50 Kč. Takže je jasně vidět, že nechcete dávat informaci, ale jen se chlubit svým hnusným snobismem. Nebo jste tak naivní princezny, že si myslíte, že na to mají všichni? Jako Marie Antoinetta, když za ní jednou přišli rádci s tím, že lid je tak chudý, že nemá na chleba...a ona odpověděla:"Nemají na chleba? Ať jedí koláče!"....Tohleto plánuju šířit mezi všechny fashion a beauty bloggerky, který se chovají jako vy. Samozřejmě se občas najde růže mezi trním, ale vy to rozhodně nejste...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Svým hloupým komentářem jsi mě donutila k reakci na úrovni slohu, takže tady pro tebe:
      1) Pro začátek by to chtělo přečíst si pořádně tenhle post, kde se píše, že holky byly na prezentaci La Roche-Posay a dostaly tam jejich produkty k otestování. Jinak mi celý tvůj komentář přijde dost černobílý.
      2) Pravdu máš určitě v tom, že tady jde o pochlubení se novými věcmi, ale nemyslím si, že cílem je, aby ostatní záviděli a ani že je to hnusný chlubení. Tak si udělaly radost a prezentují věci, se kterými jsou spokojený, nikomu neříkají, aby okamžitě běžel do obchodu si je koupit, jinak umře.
      3) Dál, Miss Sporty a Essence jsou určitě jedny z těch levnějších značek, ale taky mají svoje kvality. Essence má skvělý laky na nehty, který stojí, já nevím cca 40 Kč, za to mám i lak na nehty od M.A.C. za asi 400 Kč a to je docela katastrofa, takže můžeš vidět, že ne vždycky to co je dražší, musí být lepší. Jinak lak je teda jediná věc, se kterou nejsem od M.A.C. spokojená, jinak je M.A.C. skvělá kosmetika a ano bohužel není nejlevnější, ale tím jsem ti chtěla říct, že prostě každý pracuje s těmi možnostmi, které má. Jestli ti vadí, že si nemůžeš dovolit věci od M.A.C., tak prostě si nekupuj pár levnejch šminek v drogérce, ale investuj třeba do nějakého základního výrobku od značkové kosmetiky, který ti vydrží déle a bude kvalitní. Navíc vždycky existují levnější alternativy pro ty, co si to nemůžou dovolit.
      4) Další věc, proč by měly mít stránky uzavřené? :D Když to nechceš vidět, tak sem prostě nelez, ne?
      5) Peníze, za který si to kupují, si určitě nenahrabaly poctivě? :D :D To jako jak to myslíš, že je někde ukradly ? :D Víš, tohle vždycky akorát říkají lidi, co závidí, když se má někdo líp než oni a oni nedokážou pochopit, jak je to možné a radši si myslí, že v tom musí být něco nepoctivého. Proč řešit, kdo má kolik peněz nebo za co utrácí lidi, které znáš jen z netu?
      6) Jestli chceš blog pro „normální obyčejný holky“, tak si ho založ sama, easy like that!
      7) Porovnáváním holek s Marii Antoinettou jsi tomu docela nasadila korunu . Jsou snad holky nějaký panovnice? Nebo bys chtěla být tím rádcem a poradit jim, aby rozdávaly ostatním? Marie Antoinetta rozhazovala peníze svého lidu, máš pocit, že holky utrácejí tvoje peníze? Doporučila bych ti, abys tohle radši nikde dál nešířila, aspoň ne v tom smyslu, v jakém to tady prezentuješ, protože je to dost hloupé.
      Jinak mám pro tebe asi novinku, ale ve světě je to bohužel tak, že pokud jde o bohatství a majetek, neexistuje mezi lidmi rovnost. Mají se snad holky omlouvat za to, že se mají poměrně dobře? Bohužel závidíš tady bohužel ty, protože si tyhle věci nemůžeš dovolit, ale nikdo tě přece nenutí, aby sis je hned běžela koupit a ani ti nikdo necpe, že bez nich bude tvůj život horší, to si myslíš jen ty sama. Vždycky budou existovat lidé, co na tom budou líp než ty, ale také ti, co na tom budou hůř. S tím nic neuděláš, můžeš se s tím maximálně smířit nebo si dál žij život plný závisti.

      Martina

      Vymazat
    2. 1.)Nestydím se za to, že jsem levicově zaměřený člověk, a že by všichni měli mít stejně, za tím si prostě stojím. A pokud chce mít někdo víc, měl by doložit, že si to fakt poctivě vymakal. Ty jsi nejspíš další zpovykanej prachatej fracek, kterýmu penízky padaj samy do klína, jinak bys tohle v životě nenapsala.
      2.)Ale naštěstí se mohu utěšovat tím, že boží mlejny melou pomalu, ale jistě. Až jednou přijde nějaká životní rána (jakože přijde) nebo doopravdický starosti, nebudete vědět, co s nima, protože svět nás, obyčejných lidí, kterých je většina, vám byl a je na hony vzdálený. Přeju vám, ať co nejrychleji musíte řešit skutečný starosti reálnýho světa, a ne to, jakou barvu Nike bot si koupit nebo jakej vybrat obal na zbrusu novej iPad. Až přijdou skutečný problémy, budete v prdeli, a tvářenka od M.A.C. vám nepomůže.
      Když už tvoříte tyto blogy, napiště aspoň upozornění, že čerpat z něj můžou jen stejný spratci jako jste vy, a ne většina normálních ženskejch a holek, který si o podobnejch věcech můžou nechat jen zdát. I my se chceme inspirovat. I my chceme vědět o dobrých výrobcích a pěkných kouscích v obchodech, ale tak, aby nás to nezruinovalo. To, že pro vás je normální vyhodit 400 za lak neznamená, že to tak maj všichni.
      Ale vy se prostě chlubíte a blog tvoříte jen pro další haldu rozmazlených slečinek (které si skutečně poctivě k penězům nepřišly, to by musely hodně dřít, jste ještě hodně mladé, vydřely jste si to poctivou prací? Pochybuju (A ne, nakrucování se před objektivem není poctivá práce)).

      Vymazat
    3. preboha, ja by som chcela vidieť človeka, čo toto píše, ty musíš byť veľmi negatívna, moja, uvedom si, že raz sme dole a raz sme hore, a týmito svojimi múdrymi radami aj tak nič nezmeníš, iba sa strápniš

      ja sa čudujem, že máš vôbec čas to vypisovať, zastavil sa mi rozum, fakt, načo to potom čítaš? kto ťa sem núti chodiť?

      Vymazat
    4. a ešte - definuj "blog pre väčšinu normálnych ženských a holek" - ja napríklad, keď chcem vedieť, aký je daný lacný výrobok, zadám si do google názov výrobku a pridám slovo recenzia, určite nejdem hľadať sem, alebo niekam, kde to nenájdem, použi rozumček, hádam si nemyslíš, že na jednom blogu nájdeš všetko, na svete je ich milión, stačí hľadať, nekaziť tu atmosféru a byť šťastný :)

      Vymazat
    5. Vypisuju se s tím potom, co jsem celý den dřela v práci a celé odpoledne strávila ve škole..takovou únavu ani jedna z vás nikdy nezažila. Píšu to, protože jsem si na krátký moment myslela,že to třeba k něčemu bude...ale čekat od prachatejch parchantů, že se na chvíli odpoutaj od světa a pečených holubů, co jim sami lítaj do huby, a zaměřej se i na ty dole.to je vážně hodně naivní myšlenka..

      Vymazat
    6. Ja si ji docela dokazu predstavit, nejaka zamindrakovana narrow-minded vidlacka, co jen hazi spinu na vsechny kolem, misto aby sama neco zkusila udelat.

      Vymazat
    7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    8. sakra, proč sem ani nemůžu pořádně přidávat komenty bez toho, aniž by se to hned smazalo? a tenhle anonym může?:-D to je nespravedlnost :-D
      prosímtě táhni, žádnou podporu tu nemáš....to už sis doufám všimla..

      Vymazat
    9. Vidlačka? Dovol, abych tě vyvedla z omylu. Jsem z Prahy, můj táta je úspěšný podnikatel (který se vydřel poctivou prací od prachobyčejnýho elektrikáře) a špatně si rozhodně nežijeme. Nicméně já studuju a chodím do práce a na všechno si vydělávám sama, protože by mi bylo blbé to chtít od rodičů....(kteří by mi to navíc ani stejně nedali, protože mě učí, jak je důležité, "umět" pracovat a vážit si peněz). O to víc se rozčiluju, když vidím, jak támhle nějaké neznámé slečny si hrajou na kdovíco a chlubí se peřím, které rozhodně není jejich..Jestli jim to zaplatili bohatí rodiče, daňoví poplatníci, nebo se pro to někde kurví, to je jedno...každopádně já dělám třeba brigádu tak obyčejnou a namáhavou, kde nade mnou denně podobné kravky s houpající se Guesskou na ruce ohrnujou frňáky...tyhle děvky by na práci v životě nesáhly (a ne, hodit na si na blog logo od Zootu a těžit z jejich výdělků, to fakt není práce)

      Vymazat
    10. Tak jsem opět dostala infartk skoro při pohledu na váš facebook..párty Lujviton, focení s Petrou Němcovou...tomu říkám poctivé nadření se..:-D

      Vymazat
    11. Bla bla, brigadu tak obycejnou a namahavou, kdyz si tak rada vylejvas srdicko a hrajes si na chudinku, tak co to mas za hrozne namahavou brigadu? Ty mas zasadni problem, ze v kazdym, kdo ma nejakou znackovou vec, at uz je to treba kycovita Guess kabelka, tak okamzite se nebojis nadavat do devek a kurev, i kdyz ty lidi neznas a nemas paru, kde na to vzali nebo nevzali, to uz neco vypovida

      Vymazat
    12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    13. a co ti brání si šetřiř taky když teda pracuješ?

      Vymazat
    14. Neříkám, když si někdo čas od času pořídí drahej kousek a nšetří si na něj..ale to tyhle slečny nejsou, ony musejí být prostě značkové celé od hlavy až k patě, v předraženým kafi od Starbucksu se snad i koupu..a protože jsou mladé, pochybuju, že se k těm penězům dostaly poctivou cestou. Takže buďto mají nechutně prachaté rodiče (a přiznejme si to narovinu, drtivá většina těchto lidí se ke svým penězům dostává za pomoci sviňáren) nebo někomu nechutně prachtému kouří. Jiná možnost neni.
      Svou práci zde psát nebudu, nebudu riskovat, že se mi pak něco stane a vlítne na mě myriáda nasraných blogerek a umlátěj mě Michael Kors kabelkama a ASOS podpatkama

      Vymazat
    15. když už ste namyšlený prachatý kurvy tak prosím, vy nad tím jednou spláčete...ale proč pak nadšeně píšete do časopisů typu Cosmo nebo JOY jak chcete inspirovat ženy, motivovat ženy, blablabla...příště budte aspon férové a připište "ale jen ty z vyšší společnosti, nad sockama ohrnujeme rypák"

      Vymazat
    16. Doufám, že se ti ulevilo :).

      Vymazat
    17. Neuleví se mi, dokud budou žít podobný kurvy, jakejch je bohužel většina blogerek.

      Vymazat
    18. lol, ta závist z tebe úplně kape a ještě to děláš úplně hloupě. Říkáš, že tě blog pohoršuje a ať je soukromý, ale proč na něj tedy chodíš? Nutí tě někdo? Proč plýtváš svůj drahocenný čas na to, že se proklikáváš blogy a dáváš tam takové komentáře, místo toho, abys řešila svou životní situaci? Když tě to drásá, sežeň si brigádu, abys nemusela tahat peníze z rodičů.

      Teď ti udělám trochu historický exkurs, protože tvé přirovnání k Marii Antoinettě je opravdu úsměvné, to chceš všechny, co mají na dražší kosmetiku nebo hadry, hned poslat pod gilotinu? Navíc ta citace s koláči, kterou tady uvádíš je považována za spornou, pravděpodobně to M.A. ani neřekla, byla to jen pomluva, která se říkala i o mnoha jiných neoblíbených šlechtičnách. M.A. "Madame Deficit" byla obecně viněna za mnoho věcí, za které nemohla a ani je nemohla ovlivnit, i kdyby chtěla. To, že ve Francii bylo v 18. století tolik sociální nerovnosti mělo kořeny už u Ludvíka XIV. a Ludvík XV. vše jen záplatoval a nic hlouběji neřešil. A to, že byla považována za marnotratnou, zas bylo dáno jejím postavením královny, kdy ona musela reprezentovat. Avšak měla bych pro tebe jiný velice zajímavý citát, který pochází ze stejné doby, a to: „Revoluce požírá své vlastní děti“. Tvé jednání tě totiž může dohnat…

      Vymazat
  15. strašně se mi líbí ten porcelánový hrnek..nebo je to mistička? :)
    A hodinky jsou naprosto super, všichni kolem mají zlatá casia a asi proto se mi tyhle tak moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak mě ještě asi napadlo, že tuším, proč to tak je.,..Blogy pro normální holky nejsou, protože normální holky a ženský na to prostě nemaj čekat. Pár blogerek jsem měla tu "čest" poznat osobně a buďto jsou to spratci, kterým rodiče všechno platěj a ony maj tak celej den čas tvořit blog nebo anorektický modelky, který k prachům přijdou opět nepoctivou prací (podle mě fakt není poctivé nakrucovat se někde před objektivem, tvářit se u toho jak kurva, co dá všem a pak si ještě stěžovat, jaká to byla strašná dřina, a pak se jít nacpat s celebritama někam na raut). Takže asi tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omnia vincit amor
      ty si jej asi veľa nezažila, ak toto šíriš medzi ľuďmi, ide z teba zloba, to vidí asi každý

      Vymazat
  18. Co to je za hejting, sakra? Nedejte se...V něčem má slečna pravdu, ale dá se to snad napsat slušně, neee???

    OdpovědětVymazat
  19. súhlasím s komentárom nado mnou a k príspevku: ten porcelán je krásny a tú knižku by som hneď brala!!!

    OdpovědětVymazat
  20. Tenisky sú úžasné a kniha vyzerá naozaj skvele! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Na kolik vyšly ty hodinky, holky? Vypadají moc hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojej 500Kč a jsou k nim ještě dva koženkové náramky :).

      Vymazat
  22. Ach, tu knížku musím mít! Jinak, samozřejmě máš krásné fotky ;-) bára.kára

    OdpovědětVymazat
  23. Knížka vypadá dost lákavě :) dej vědět, jaká je a jestli stojí za to ji shánět :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jééé!!! :) Všechno vypadá úžasně!!! ♥

    OdpovědětVymazat