Milujeme atmosféru Fashion weeku a módních přehlídek a i když teď nemůžeme být na tom pařížském, máme pro vás malé okénko do jedné z přehlídek. Konkrétně se jedná o přehlídku Louis Vuitton na podzim/zimu 2014-15! Přijďte se podívat na živý streaming v 10 hodin nebo pak zpětně na záznam a nezapomeňte nám sdělit v komentářích, jak se vám kolekce líbí! Bude to premiéra nového kreativního ředitele Nicolase Ghesquiere, už se nemůžeme dočkat!
♥♥♥
We love the atmosphere of Fashion weeks and we want to bring it to you! At 10 am, you can watch the Louis Vuitton fall/winter 2014-15 show! Don't forget to tell us in the comments what you thought! It will be the premiere of Nicolas Ghesquiere!

15 komentářů

  1. Jé, tak ráda bych šla, ale zrovna mám školu. :( :D Přeji hodně štěstí ať toho vidíte co nejvíce! A nezapomeňte to nafotit, moc ráda se podívám. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taková škoda, že budu ve škole a potom v práci :-(( Vidět to live, sen! :)

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, mám prázdniny, takže si to užiju :D :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já čekala asi trochu lepší nápad, jako na téma :) Moc se mi líbila přehlídka z 2012, jak jste psaly na fcb a tohle mě extra nenadchlo :) ale koukala jsem potají v práci, tak třeba jsem něco přehlédla. Co ostatní? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Upřímně?! Jsem strašně zklamaná, pár kousku bylo opravdu povedených, ale to ostatní...letos to podle mně vážně nevychytali, těšila jsem se na něco jiného :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě bych zapomněla dodat, že některé (skoro všechny) dívky se mi zdály až extrémně hubené, mám opravdu radši ženské křivky, tohle by se mi líbilo na plnějších dívkách. Ale zase to může být jenom můj názor :D

      Vymazat
  6. Asi se musím přidat. Myslela jsem, že to bude něco víc. Ne, že by mě to zklamalo to vůbec. Ale straaašně mě 'irituje' jak se modelky tváří. Je jasný, že prostě nemohou chodit po mole s úsměvem od ucha k uchu, ale mrazí mě z toho:D

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se teda výběr modelek moc líbil, vlastně mě přímo nadchl. Jednotlivé oblečení se mi taky moc líbilo, ale musím přiznat, že tomu něco chybělo. Nemělo to tu šťávu, ale nemůžu přijít na to čím to bylo...:)

    OdpovědětVymazat
  8. Musím souhlasit s komentáři přede mnou,dneska jsem o přehlídce i psala článek a taky jsem nemohla nějak přijít na to co se mi na tom občas nelíbilo,ale v každém případě show jako celek měla své kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
  9. No. hrozivý výběr modelek, který nelichotil už tak ne moc pěknému oblečení. Kdyby vybrali trošičku méně vyzáblé holky s pěknými vlasy a pěkné v obličeji, stálo by to alespoň za uváženou, ale tohle mne zklamalo. Od takové prestižní značky bych čekala víc.

    OdpovědětVymazat
  10. Prosím vás neviete niekto ako sa ten song na začiatku??

    OdpovědětVymazat
  11. Prosím vás neviete niekto ako sa volá ten song na začiatku?

    OdpovědětVymazat