Dnešním článkem bych se chtěla ještě přesunout zpátky k neděli, k druhému dni kurzu v Make-Up Institute Prague. Hodně z vás se zajímalo o to, jak kurz probíhá a co jsem si vůbec vybrala za kurz já, což jsem si uvědomila, že jsem vám zapomněla říct.

Já navštěvuji kurz pro začátečníky s názvem Rekvalifikační make-up kurz. Mám pocit, že kosmetika jde ruku v ruce s módou a je to něco, co mě vážně baví. Během 40 hodin (dvou víkendů, nebo večerního studia vždy dvakrát týdně od 17-21 hod.) bych se měla naučit základy vizážistiky - teorii, základní techniky a triky líčení a všechno si to vyzkoušet v praxi. Tak doufám, že to tak bude!

Druhý den byl snad ještě lepší, než ten první. Už jsme se znaly s holkama a přibližně věděly, co nás čeká. Celý den byl zaměřený na líčení očí. Sešly jsme se zase v devět hodin ráno a rovnou začaly s teorií. Řekly jsme si něco o typech očí, teorii barev, očních stínech, linkách a o líčení řas a ještě před obědem se vrhly na praxi. Líčily jsme se zase navzájem, což bylo supr, protože si alespoň člověk vyzkouší, jaké to je být líčen a hlavně každá máme jinou pleť a tvar obličeje a očí, takže o to je to zajímavější. Na závěr nás ještě čekala velmi zajímavá přednáška o marketingové stránce oboru a o základním vybavení, tak už si začínám sepisovat seznam toho, co budu potřebovat :D. Omlouvám se, že nemám moc fotek, úplně jsem na to focení zapomněla, tak to o víkendu napravím. V sobotu nás čekají rty a trenink, trenink, trenink a v neděli zkouška.

Jestli vás o kurzu ještě něco zajímá, určitě se podívejte na stránky Make-Up Institute Prague, nebo se ptejte v komentářích!

11 komentářů

  1. Vyzerá to úplne super z tvojho rozprávania ! Pridáš sem potom ešte nejaké fotky ako ti to ide ale príspevok o nejakých tipoch ? :)
    http://fates-of-ordinary-people.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsem na tom samém kurzu, jenomže týdnenní (pondělí - pátek) a můžu říct ře supt! Jak jsem koukala, taky máš jako lektorku Janku, to je super baba, tak to máš štěstí :)
    Ať se daří a zkoušky se neboj, je to super. Už se těším na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá vážně skvěle!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. vyzerá to super :)) tiež taký kurz plánujem, ked budem staršia ! :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Myslíš si že se tam můžou přihlásit i úplní neznalci, nebo to chce mít už trochu zkušeností? :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Je to i pro úplné začátečníky :).

    OdpovědětVymazat