Show F&F v Londýně byla velkolepá. Odehrávala se v prostorách Somerset house, který je pro mě díky Fashion weeku synonymem módy a dýchá z něj úžasná atmosféra. Další věc, která mému nadšení přispěla byla i hudba. Obzvlášť organizátory přehlídky muselo potěšit, když viděli v podstatě celé obecenstvo, jak si tak nenápadně tancuje a pohupuje se na svých židlích. Zkrátka atmosféra jak má být.
Teď už k samotné kolekci. Podzim bude, vypadá to, plný kožíšků, delších sak i sukní, velkých grafických potisků, rafinovaných průhledných materiálů, krajek a spodničkových šatů. Dále se na přehlídce objevily i kostýmkové kalhoty poseté flitry a výraznými aplikacemi a to samé i v kraťasovém provedení.
Pánská kolekce mě jako vždy nadchla uplně celá. U té se F&F drželo nedbalé elegance a představilo kabáty i saka krásných střihů a zajímavých potisků. A co si budeme povídat, nešlápli vedle ani s výběrem modelů!
Osobně se mi nejvíce líbily černé spodničkové šaty, některé sukně, využití flitrů a hlavně kabáty! A to i ty pánské! Jediné, co nebyl úplně můj šálek čaje, byly legíny pod sukněmi. Pokud tohle bude příští sezónu trendy, určitě se mě to nedotkne. Co se líbilo vám? Chystám pro vás i video z Londýna, kde budou i další záběry z přehlídky, samozřejmě přesně těch looků, které nenajdete v tomto článku, tak si ho nenechte ujít!
All photos by me
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

14 komentářů

  1. niektore veci su super :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nektere kousk jsou vazne moc hezke, ale ty legin pod sukni, to je dost hruza :D Docela ti zavidim, ze jsi na takove udalosti mohla byt, urcite sis to perfektne uzila!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi ma potešili kožušinky, tento rok som si ich zamilovala a nehodlám sa ich vzdať tak skoro a veľmi sa mi páčia v kombinácií s krajkami :) U mňa veľké nie majú flitrované sukne a nohavice...z pánskej kolekcie sa mi páčil doslova každý model, tie saká nemali chybu
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  4. krása - hlavně ta sukně z třetí fotky <3 z kožíšků mám taky radost - miluju je.. jen ty legíny, to se mi vážně nelíbí..

    OdpovědětVymazat
  5. tu bodkovanou průsvitnou košili asi potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  6. Některé kousky jsou opravdu moc pěkné, ale s těmi legínami s tebou souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná přehlídka :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Leginy pod sukni asi taky nebudou to pravé pro mě.. :D Přehlídka se ale určitě povedla, podle fotek :)
    SweetNothing

    OdpovědětVymazat
  9. Ty transparentní modely byly úchvatné, ale musím jinak souhlasit, že legíny mě zarazily a řekla jsem si totéž: "Do toho vážně nejdu!" Za to "dámy", které v těchto modelech denně vídám, teď budou strašně IN :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Koukám, že kurvičky si jezděj do Londýna, nj, tak jste se koukám nepoužili..pro vaše dobro doufám, že ty kožichy jsou falešné. Jestli jsou pravé, tak jste hnusné zrůdy, že podporujete takové hnusné vraždy. Skvělá móda se dá dělat i bez násilí.
    Ale neeee, naše blogerský snobky už asi neví roupama coby

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou není v zimě nad pořádný kožíšek, ať je pravý nebo umělý!

      Vymazat
  11. Looks like an amazing show!

    http://sarazolnay.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  12. Věřím, že přehlídka musel být supr zážitek, ale mě osobně móda na výše publikovaných fotkách vůbec neoslovila, jelikož kožichy nemám ráda a celoprůhledné krajkové věci na mě působí jak pro "dámy" na privát.

    OdpovědětVymazat