Díky projektu se Signalem a Cosmopolitanem jsme si mohly s Luckou vymyslet a splnit nějaký sen. Hned jak jsme se o tom dozvěděly, měly jsme jasno. Chceme se setkat s někým inspirativním. Zrovna v tu pravou chvíli jsme si uvědomily, že je v Praze Petra Němcová, usměvavá modelka a spolupořadatelka Prague Fashion Night. A bylo jasno.
Na setkání jsme se samozřejmě musely pečlivě připravit. Krásný úsměv jako Petra sice asi nikdy mít nebudeme, ale se zubní pastou Signal se tomu budeme snažit alespoň přiblížit. Naše příprava tedy začala v koupelně. Pokračovala jemným denním líčením a pečlivým výběrem outfitu.


 Nicole: shirt - Romwe, skirt, shoes - Zoot, coat - Topshop
Lucy: jacket - F&F, top - Orsay, jeans - Reserved, shoes - H&M, bag - Zoot

 Po cestě jsme, přiznáváme, lehce zabloudily, a o to šťastnější jsme byly, když jsme dorazily na místo a viděly nádhernou Petru. Na živo vypadá ještě lépe než na fotkách, je hrozně milá a sympatická a neuvěřitelně lidská a otevřená. Veškerá nervozita byla zbytečná. Bohužel byl čas pouze na pár slov, fotku a video.
  Koukněte na video a povězte! Kdybyste si mohli vybrat, co byste si přáli? Přihlaste se na Signal.jenprozeny.cz a může se vám váš sen vyplnit! A pokud se vám náš článek líbil, budeme rády když pro něj na stránce budete hlasovat.

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM


51 komentářů

  1. Urcite bych se chtela setkat s Gabi Krazochvilovou! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Petra je moc krásná! i Vám to sluší holky! fajn výběr ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ona je moc nádherná, ale to i vy :) moc vám to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Petra je sice moc krásná, ale upřímně trochu jednoduchá. Navíc mi neskutečně vadí, jak strašně špatně mluví česky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A z čeho usuzuješ, že je jednoduchá? Že má nepopiratelný světový úspěch, mluví několika jazyky apod? A už jsi mluvila někdy bez přípravy na kameru? Navíc česky, když tu od 15-nácti let nežiješ?

      Já tedy nikde nijak otřesně špatnou češtinu nevidím..

      Já netvrdím, že je Petra N. druhý Einstein, ani ji osobně neznám, ale jednoduchého člověka si fakt tedy představuji jinak..

      Vymazat
    2. Pokud u ni nevidis spatnou cestinu, tak nemuzes byt rodily mluvci, nebot jeji cestina taha za usi! Kazdopadne je to nadherna zena, majici v zahranici uspech! to take nikdo nekritizuje!

      Vymazat
    3. Pokud žije tak dlouho v zahraničí, není divu, že tan anglický přízvuk mít bude a bude to v té češtině znát. Demence opravdu..

      Vymazat
    4. Javůrková promluvila, sedněte si všichni na zadek! :DDDDDD

      Vymazat
    5. S tou cestinou ma anonym pravdu, ziju v zahranici od 9 let a nikdo by to u mne nepoznal. Podle mne to trochu hraje. Znam spoustu lidi, co vetsi cast zivota travi mimo svou rodnou zem, ale aby si nemohli vzpomenout na zakladni slovicka, nebo jeste hur - meli jiny prizvuk.. Zvlastni!
      Lucka

      Vymazat
    6. pro Pavlinu: nikdo nemluvi o prizvuku, i kdyz i ten je prehnany, mluvim o tom, ze v temer kazde vete, si nemuze vzpomenout na ceske slovo a nahrazuje to vlastnimy anglicko-ceskymi slovy, ktera neexistuji!

      Vymazat
    7. http://www.youtube.com/watch?v=HTCU25-Qelg její čeština je fakt tragická, nechápu. o ta její angličtina je taky naprosto šílená.

      Vymazat
    8. asi tezko muze byt jednoducha, kdyz zvlada vedle modelingu byt v cele hned nekolika dobrocinnych organizaci - ne jen jako nejaka panenka, ale opravdu se angazovat a organizovat. jeji cestina zni divne, to ano, ale zaprve ma prirozene silny prizvuk z oblasti, odkud pochazi - ktery jako cestina na ct1 uplne nezni - a casto na akcich mluvi par hodin pote, co stravi celou noc v letadle.. to cloveku taky moc neprida.

      Vymazat
  5. Jej super, gratulujem! Vybrali ste si veľmi dobre a všetky ste tam krásne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja bych se chtela urcite setkat take s ni. ☆ :)

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlas maximální s anonymem nahoře. Petra je překrásná ženská, ale tam to tak končí. Působí opravdu hodně nechytře a ta její mluva, jak neustále dělá, že si nemůže vzpomenout na nějaké české slovíčko mě vaří krev v žilách. Takže ať se fotí a dělá přehlídky-to jí jde,vzhledem je přímo božská, ale ať u toho nemluví .. :)

    OdpovědětVymazat
  8. něco, o čem si může obyčejná holka jen zdát..a blogerský kurvičky to mají opět zadarmo, jen si svezou svojí za prachy vymrdanou prdelku do Londýna..se mi snad zdá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si taky založ blog, zkus si získat 2000 odběratelů a nebreč tady, ty žárlivko :D Ale ono je lepší sedět na prdeli, stěžovat si a nadávat. A že tě huba nebolí za ty slova, fuj.

      Vymazat
    2. presne, misto zavisti se zkus snazit sama..

      Vymazat
  9. Nene, já ji miluju! A jaká je? Sabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc milá, neustále usměvavá a příjemná :). Byly jsme moc rády, že jsme se s ní mohly setkat :).

      Vymazat
  10. Jeej, tak toto muselo byť super :). A bavili ste sa s nou po česky či po anglicky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Česky, byla užasná :).

      Vymazat
    2. Zatím česky, ale příště už to bude na tlumočníka :DDD Její žalostná čeština je známá a to, že žíje x let v zahraničí, je špatná omluva. Znám osobně dost Čechů dnes již velmi pokročilého věku (60, 70 let), kteří se z ČR odstěhovali před 40 lety a přesto mluví lépe než tisíc Peter Němcových dohromady. Prostě její mozek na to není uzpůsobený. Hezká je, to jí nikdo nebere, ale... A toto s nějakou "čecháčkovskou závistí", jak se mezi slepičkami rozmohlo používat, nemá nic společného.

      Vymazat
  11. Petra je krásná a i vám to moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to vám opravdu závidím :-), musely jste si to maximálně užít. Petra je jedna z mých nejoblíbenějších modelek vůbec, je prostě úžasná :-)
    !Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  13. petra němcová je velká inspirace. úplně rozumím vaší volbě :) video se moc povedlo :))

    http://speakingafashionlanguage.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Petra je jedna z nejkrasnejsich modelek podle me, ve svete velmi uspesna, bohuzel musim souhlasit s komentari vyse, ze jakmile otevre pusu a zacne mluvit cesky, drasa mi to nervy! Ja sama jsem od svych ctrnacti v zahranici (je mi uz 33 let) a mluvim cesky plynne a nevytvarim slova, ktere v cestine neexistuji. Petra mluvi vyborne anglicky, to se ji uprit neda, ale jeji cestina je velmi spatna!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak!

      Vymazat
    2. Souhlas.. A ta anglictina taky neni uplne bravurni.. Nekde jsem videla video, kde musela mluvit bez pripravy a zadna slava.

      Vymazat
  15. Tak to byl perfektní výběr! vauu taková šance ;) :)) sluší vám to kočky! :))

    OdpovědětVymazat
  16. Ach.. to vám závidím.. Já jí měla vždy hrozně ráda, pořád usměvavá, okouzlující... Opravdu vám závidím :)
    Sweet Nothing

    OdpovědětVymazat
  17. Petra je úžasná :) Viděla jsem jí na minulé PFN a pak s ní prohodila pár slov na Fashion Weeku, po kterém jsem jí psala na facebook jeden dotaz ohledně jejích svíček a překvapilo mě, že odpověděla, byla ohromně milá :) Když si vezmu, co všechno se jí přihodilo a přitom si stále zachovává každý den dobrou náladu, je to obdivuhodné a ona je úžasně inspirativní :) A na fotkách vám to sluší všem třem :)Petra je úžasná :) Viděla jsem jí na minulé PFN a pak s ní prohodila pár slov na Fashion Weeku, po kterém jsem jí psala na facebook jeden dotaz ohledně jejích svíček a překvapilo mě, že odpověděla, byla ohromně milá :) Když si vezmu, co všechno se jí přihodilo a přitom si stále zachovává každý den dobrou náladu, je to obdivuhodné a ona je úžasně inspirativní :) A na fotkách vám to sluší všem třem :)

    OdpovědětVymazat
  18. Muselo to byt super ! jste krásné :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Povedený článek, ale měla bych technický dotaz-proč pro vás máme hlasovat? to je zase další z blogerkovských soutěží (kterých se účastní pořád dokola jedny a ty samé)? Z článku jaksi nevyplynulo, o co tedy vlastně jde.

    OdpovědětVymazat
  20. já miluju ten moment, kdy se všechny usadíte a doslova synchronně zapózujete fotografovi to je nejvíc jak by řekla Dita P.

    OdpovědětVymazat
  21. Nikole at se malinko narovná..:-))

    OdpovědětVymazat
  22. Krásne outfity, neviem sa vynadívať na ten mint kabátik
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  23. moc Vám to slušelo, všem třem! :))

    OdpovědětVymazat
  24. To se nikdo nepozastavi nad tou stupidne zjevnou reklamou pro signal? Nebo v predchozim postu pro nike?Holky mám docela rada ale tohle mi přijde dost laciny. Není to totiž poprvé.
    Je škoda, ze stránky, které se snaží profilovat jako čisté módní a hlavně prvořadě inspirativni projekty se snižují k něčemu takovému. To je problém asi všech blogů - jde nám o modu, ale vystavujeme se vsichni v tom samem na každý hm\ff akci a vychvalujem vsichni stejnými slovy jejich nejnovější kolekce. Jak je možné ze na módní scéně která má byt různorodá vídáme stále stejné variace téhož od stale stejných koncepčních značek?
    Blogerstvi začíná být bohuzel parodii kreativity a módy a výsměchem komerce.

    OdpovědětVymazat
  25. Musel to být skvělý zážitek!!! :)

    OdpovědětVymazat