Dneska vám chci ještě připomenout náš pop-up. Kdo bude v Praze, určitě se stavte v café Neustadt. Budeme tam na vás čekat s většinou našeho šatníku, s dobrou náladou a s dárečky ze Zoot.cz! Bude to stát za to!
A pojďme přejít k dnešnímu článku. Po čase tu pro vás máme nafocených pár goodies, tedy novinek, které jsme si pořídily a vyzkoušely.
Naším nejoblíbenějším produktem měsíce jsou tyhle sluchátka a obaly na mobil Happy Plugs. Sluchátka seženete na Zootu ve všech možných barevných provedeních. Kvalitativně jsou jako iPhoní sluchátka - hrají dobře, drží dobře v uchu a zlatá sluchátka jsem ještě nikde jinde neviděla. Obaly krásně splynou s telefonem, jsou tenoučké a z barev si rozhodně vyberete. Navíc vám vše přijde zabalené v krabičce a u obalů je i folie na přední displej telefonu. Obaly prodávají například v prodejnách iWant.
Miláčci z kolekce Proenza Schouler x MAC! Nakonec se mi podařilo ulovit i tvářenku, jen jsem ji už nestihla nafotit, tak tu uvidíte jindy. Myslím, že tyhle produkty už nedám z ruky..
Kromě kosmetiky jsem si pořídila i někkolik párů bot. Tomsky, tenisky Adidas Originals x Topshop a roztomilé mel.
Jedna z mých oblíbených youtuberek Tanya Burr vytvořila vlastní kolekci kosmetiky, která je u nás dostupná na stránce Real Techniques. Lak je naprosto skvělý. Stačí klidně jedna vrstva a vydrží bez problémů týden na nehtech. Lesk má hezkou barvu, ale je docela hodně pigmentovaný, takže mám pocit, že na mně vypadá trochu divně. Možná by se hodil spíš někomu se světlejšími rty..
Navštívily jsme novou prodejnu Kiehl's na Smíchově a odnesly si pár produktů na vyzkoušení, tak už se těšíme, až je začneme používat. V obchodě vám udělají diagnostiku pleti a moc rádi vám poradí produkt přímo na míru.
Po absolvování kurzu v Make-up Institute Prague už si nedokážu představit aplikaci make-upu bez štětců. Nechtěla jsem hned ze začátku investovat převratné částky do vybavení, a proto jsem hledala variantu dobrá kvalita za menší cenu. I když vím, že zrovna štětce jsou něco, do čeho se investovat vyplatí. Zatím jsem si objednala jednu ze základních sad ze stránek Zoeva a jsem moc spokojená. Nejvíc používám štětec na make-up a potom ty na oční stíny.
Další štětce, které jsem vždycky chtěla vyzkoušet jsou tyhle Real Techniques z dílny youtuberek PixiWoo. Vybrala jsem si sadu Core collection, což je sada štětců hlavně na pleť. Nejvíce mi vyhovuje buffing brush, který střídám s tím od Zoevy. Co vy a štětce? Jaké používáte? A používáte vůbec nějaké, nebo si vystačíte s prsty?
A rovnou jsem si od Zoevy koupila i čistič štětců, ten jsem koupila přímo v Makeup Institutu.
Novinky od Biodermy z řady Photoderm BRONZ. Suchý olej na opalování jsme mohly vyzkoušet již minulý týden o víkendu a je to bezva vychytávka. Dobře se roztírá, krásně voní a navíc řada bronz podporuje opalování, takže by vám měla zaručit jak ochranu, tak rychlejší opálení..
Pomůcky na pečení těch nejroztomilejších cupcakes!
A na závěr ještě nový parfém Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire a laky od Rimmelu. Modrá se mi na nehtech na léto moc líbí, ale ten tmavší nejde vůbec odlakovat, tak na to pozor :(. Byla jsem potom jeden den jako Šmoula :D.
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

27 komentářů

  1. do zlatý jsem blázen, ale zlatý sluchátka furt nemám :( jsou úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věcičky :) moc se mi líbí ty mel boty

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou úžasné věci, ty mel balerýnky jsou skvostné, i věci na pečení, škoda, že nejsem v Praze... bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny věci jsou naprosto boží!!! :O ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Upřímně řečeno, nevím, co bych si vybrala dříve :-O, opravdu úchvatná inspirace! Botičky od Melissy bych si ráda také konečně pořídila ♥.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Super věcičky :) Štětce používám, když mám dost času, pokud spěchám, vystačím si s prsty. Přijde mi to rychlejší :D

    OdpovědětVymazat
  7. ty MELky jsou rozkošné! <3 Také se mi líbí rtěnky a štětce! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ďakujem za tip na sluchátka moje sa mi totižto pokazili tak som dlho premýšľala aké si vybrať a tieto sú úžasné :))

    http://julca-fashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. jůů ty rtěnky mají nádherný obal!

    OdpovědětVymazat
  10. Rimmel Breakfast in Bed je prostě dokonalý odstín! Já mám nejradši štětce od Real Techniques a dělám si zálusk na Hakuro :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  11. Panebože ja milujem Tanya Burr! Tiež by som chcela niečo z jej kolekcie a tie štetce sú bomba!

    OdpovědětVymazat
  12. Štětce vypadají fakt super:)

    http://www.missbagaholic.com

    OdpovědětVymazat
  13. Happy plug veci zbožňujem :33 sú tak kvalitné a nádherné len sa ťažko zháňajú :( super článok!
    A bola by som rada keby ste sa pozreli aj na môj blog :)http://bbizzzle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. skvělý výběr těch zlatých už hodně dlouho přemýšlím

    OdpovědětVymazat
  15. Ty sluchátka jsou fakt perfektní! :) Na make-up jsem používala chvíli štětec, ale vůbec mi to nevyhovovala, tak jsem se zase vrátila jen ke svým prstům :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ty sluchátka od happy plugs jsou super!

    OdpovědětVymazat
  17. jedna věc hezčí a zajímavější, než druhá :)

    OdpovědětVymazat
  18. ty sluchátka jsou skvělý!
    taky bych si měla pořídit nějaké štětce na make up, zatím mám jen jeden pořádný od Péti a to je všechno...

    OdpovědětVymazat
  19. Ty sluchátka vypadají super, ale zajímá mě spíš, kde koupit ty věci na cupcaky.

    OdpovědětVymazat
  20. Sluchátka jsem koupila na Zootu ale mají je i v iWantu. Jsou fakt nadherny a vrele je doporucuju! Lenka

    OdpovědětVymazat
  21. Můžu se zeptat kterou sadu štětců zoeva sis přesně pořídila? Nějak ji nemůžu na stránkách najít (nebo sis k ní dokoupila ještě nějaké štětce?) Děkuju :)
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tuhle sadu http://www.zoeva.cz/zoeva/eshop/8-1-KOSMETICKE-STETCE/14-2-SADY-STETCU-NA-LICENI/5/267-CLASSIC-BRUSH-SET + ještě pár jednotlivých štětců :).

      Vymazat
  22. Úplně mám chuť si koupit ty štětce, nádhera ...

    OdpovědětVymazat
  23. Nějaké kvalitní štětce plánuji pořídit už delší dobu, pro obal na iphone a laky na nehty si tenhle týden snad taky skočím a o černých tomskách jsem zrovna dnes snila :-)

    OdpovědětVymazat
  24. takových věciček :)) moc se mi líbí Melky, tenhle model snad úplně nejvíc! formičky na muffiny jsou také super, to mi připomíná, že bych mohla něco upéct :D

    OdpovědětVymazat