Léto je pro mě synonymem džínoviny. Už se nemůžu dočkat všech svých džínových kraťasů! Je to tak vděčný materiál! Vypadá skvěle ke všemu, nezničí se a existuje v tolika variantách! Já aktuálně hledám hezkou bundičku a další kraťasy do sbírky, dala bych si říct ale i u nadcházejících kousků, které jsem pro vás do dnešního wishlistu/inspirace/koláže připravila! Džínovina je ještě ke všemu tématem Fashion Challenge, která už bude pomalu končit, tak se ještě zkuste přihlásit a nebo aspoň hlasovat. Jde o levisky!
 
Summer means denim for me. I can't wait to wear all my shorts! It's such an effortless material. Looks good in every combination you can think of and is so easy to take care of. Currently, I crave for a nice denim jakcet and more shorts. But I wouldn't mind owning any of these upcoming beauties! Let's see what we got!
 Blank Denim / Madewell / Siwy
Z trendu už se pomalu stávají klasikou. Roztrhané džíny by neměly chybět ve skříni nikomu. Jsou perfektní, když se chcete cítit pohodlně, chic a nemáte náladu to tak uplně řešit. Stačí k nim totiž jednoduché tričko a pěkné boty a máte vystaráno! A nejlepší na nich je, že není zas tak těžké si je vyrobit!
 
Trend became classics. Distressed jeans are a must have in your closet! They are perfect for those days when you just want to feel comfy, chic, but don't have the mood to think hard about it. All you need is a pair of ripped jeans, simple t-shirt and some nice shoes and you're good to go! And the best thing is, that it's not so hard to diy them!  
Siwy / Levi's / Free People
Bez kraťas bych se v létě asi neobešla, ale tentokrát sháním specifické... bílé! Na opálené pokožce budou vypadat prostě božsky! Jedinou nevýhodou je, že si musíte dávat pozor na to, kam si sedáte, což je v období, kdy nejraději sedím na trávě, lavičce, zemi nebo jím zmrzlinu (u všeho je v mém případě vysoké riziko ušpinění) docela těžké. Ale za tu "námahu" to stojí!
 
As I said, I wouldn't make it through summer without shorts. This season I'm looking for a specific type.. white ones! They look divine on tanned skin! The only incovenience is that in my case it will be very hard to keep them clean. I love sitting on grass and benches, plus all the ice cream.. 
 7 For All Mankind / Hudson / James Jeans
Kdy jindy nosit nejrůznější vzory? Jistotou pak je nosit k nim už jen obyčejné topy. Pokud ale máte trochu odvahy, můžete se pustit i do kombinovaní vzorů, pamatujte jen, že všeho moc škodí!
 
When is a better time for printed jeans? I can't imagine! 
Current/Elliott / MiH / Paige Denim / BB Dakota
Letošním hitem jsou rozhodně lacláče! Jak dlouhé, tak kraťasové a i sukňové! Mně se tento trend děsně líbí a ráda bych si nějaké na léto pořídila, uvidíme zda najdu ty pravé!

How do you feel about dungarees? They are trending this summer and I would love to get some for myself.
 Paige Denim / Rag&Bone / True Religion
A kdo se bojí vzorů, může začít aspoň u barev! Ty růžové se zipy jsou k sežrání! Jaké využití džínoviny máte nejraději? 
Nezapomeňte se zapojit do Fashion Challenge, tři z vás mohou vyhrát levisky dle vlastního výběru!
 
And who fears prints, can stay safe with the colours. I would kill for the pink ones with zip!
How do you like to wear denim? 
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

14 komentářů

  1. Ty růžové vypadají opravdu nádherně! Po lacláčích se chci taky už delší dobu kouknout.
    Jinak mě poslední dobou hodně uchvátily džínové vestičky a bundičky, jednu ke svátku dostanu a už se na ní strašně těším!!

    OdpovědětVymazat
  2. mně se toto jaro strašně zalíbily lacláče, tak doufám, že si jedny pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  3. lacláče vypadá zažívají zase comeback :) mě osobně se líbí vzory a bílé kraťásky :)

    www.freckledstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ty bílé s černýma puntíčkama jsou nejhezčí!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se nemůžu dočkat, až půjdu na lov nějakých nových jeanových kraťásků♥

    OdpovědětVymazat
  6. Spoustu kousků bych hned brala. Nádherné jsou ty první roztrhané džíny, u těch vzorovaných se mi taky líbí ty první a z barevných u mě vedou ty růžové se zipy, ty jsou parádní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    OdpovědětVymazat
  7. Džínsovinu mám najradšej na šortkách, topoch, budách a vestách :)
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  8. Taky už se těším na léto!!! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Bílé kraťasy jsou boží! Mám jedny z Topshopu a moc se těším, až se zase udělá hezky a vezmu je ven :)

    OdpovědětVymazat
  10. I contacted the designers before i ordered my dress to see if I could get the dress really quick. They did have the dress I wanted and within 5 days of ordering my dress it was at my front door!

    OdpovědětVymazat
  11. Lacláče jsem nikdy moc nemusela, ani v době, kdy byly prostě největším možným hitem :) Ale u zbytku bych si říci dala rovněž :) Hlavně bílé džínové kraťasy jsou super věc!

    OdpovědětVymazat
  12. This post makes me wanna buy tons of jeans!

    Take care!
    http://rjogi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Zrovna jsem jednu laclovou sukni prodala =/
    Jinak Bunda mam Levi's z VV a je skvělá =)

    http://born-from-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat