Dnes pro vás máme něco, co si rozhodně nenechte ujít. Přímý přenos první cruise kolekce přímo z Monaka. Jedná se také o druhou kolekci, kterou pro Louis Vuitton vytvořil kreativní ředitel Nicolas Ghesquière. My jsme rozhodně zvědavé, co vy? Nezapomeňte nám do komentářů napsat, jak se vám přehlídka líbila! 
♥♥♥
 Today we have something special for you again, so don't miss it! We will be live-streaming the Louis Vuitton Cruise 2015 Show and are really excited to see what Nicolas Ghesquière created. Don't forget to let us know what you thought about the collection!




11 komentářů

  1. Za celou přehlídku se mi líbil jen jeden model a to ten poslední... Mimo jiné efekt vodní hladiny na podlaze byl okouzlující!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak za to mně se to líbilo prakticky celé, nositelné, velmi ženské.,,

    OdpovědětVymazat
  3. Celá přehlídka úžasná, modely super! Zaujala mě většina sukní, lesklé bundičky, děrované halenky a letní tyrkysové šatičky na konci přehlídky beru jako obrovskou třešničku na dortu! Efekt podlahy mě vyloženě uchvátil! Za mě dokonalé a bez chyby.. :)

    www.stories-of-my-kitchen.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. tie modelky sa tvarili ze su tam za trest..jedina co sa tvarila a aj tie saty odprezentovala bola ta posledna, aj mi prisla znama

    OdpovědětVymazat
  5. Co se jádra přehlídky týče, tak se mi líbili pouze kabelky, boty a hrstka modelů. Nápaditý byl interiér a tím pádem i trasa modelek, ty se ovšem tvářili jakoby tam byly za trest a ještě chodily nahrbené a nemotorně (samozřejmě ne naprosto všechny). Nějak jsem se ještě nerozhodla, jestli na mě celá přehlídka působila kladně či záporně...
    ...ale nápad přímého přenosu byl na 1*!

    OdpovědětVymazat
  6. Jak jsem sukňová, tak se mi tentokrát líbily hodně kalhoty. Hlavně žluté a růžové a celkově barevná kombinace kolekce je příjemná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Modely super, ale modelky se vážně netvářily nadšeně. Většinou spíš jak kdyby byly celé dopoledne na kafi a ibalginu :D.
    K hubeným postavám, kterých už mám taky pomalu plné kecky, jsem se vyjádřila zde > http://nastvanaskolacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ta přehlídka je báječná, modely jsou jeden hezčí než druhý. Jednou bych chtěla být přímo tam :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbily barvy, zejména ty pastelové na kalhotách, vysoký pas a vzory na botách. Prostředí bylo vážně zajímavé, včetně toho efektu na podlaze. Jenom se mi nelíbila ta hudba, ale to je vedlejší :)

    livelovelaugh-byangelika.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ach.. Já asi nikdy nebudu osoba zbožňující tento typ módních přehlídek. Miluji vernisáže, neznámé hudební skupiny a sebevíce ujeté filmy z festivalů. Myslím, že jsem v tomto ohledu kreativní a otevřený člověk. Ovšem dnešní módní přehlídky sebevětších ikon mě většinou nechávají chladnou. Oděv by měl podtrhnout lidskou osobnost, individualitu, krásu a hravost. Myslím, že dnes naopak lidé slouží oblečení. A to není dobře. Nebaví mě se dívat sice na důmyslně vytvořené oblečky na fádních, anorektických chudinkách s předepsaným "výrazem suchozemské želvy na marihuanně". Módní návrháři zastávají dávno názor, že jejich kousky přeci vypadají lépe na takových postavách. Možná. Mně v tomto ohledu nejde jen o oblečení. Nechci si říkat: Wow, ta ženská má na sobě zajímavý šaty, ale spíš: Ta ženská má něco do sebe, ty šat jí krásně pasují a tato kombinace nemá chybu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. výraz suchozemské želvy :D ten to vystihl dokonale. :D A mimo to jsem teda zvědavá kdo v těch modelech vyleze ven teda jako ta dirkovaná halena :D V celé přehlídce se mi líbily tak dva kousky oblečení. Ale boty a kabelky byli velmi nápadité. Prostředí bylo okouzlující ale chyběla mi tam něco....přesně nevím co ....

      Vymazat