Ani nevím, kde začít. Každý den se toho děje tolik, že si s Natálkou připadáme, jako bychom tady byly už alespoň měsíc. Dneska pro vás mám jedno video a spoustu fotek, tak doufám, že se vám příspěvek bude líbit.

Ve středu jsme šly za zaměstnavatelkou s tím, že se dozvíme něco málo o tom, co budeme dělat a kdy můžeme nastoupit a místo toho nás celkem vykolejila tím, že řekla, že nejdřív musíme odevzdat job application, zařídit si social security number a že když si nepospíšíme, zaměstná někoho jiného. Rovnou jsme se tedy sebraly a šly najít, kde je nejbližší social security office. Google maps nám to vypočítal na hodinu a třičtvrtě pěšky, ale my jsme tomu nechtěly věřit a řekly jsme si, že to zkusíme i tak tam dojít. Po asi 40 minutách cesty jsme zjistily, že ve středu mají jen do 12 a že to tedy nestihneme. Byly jsme zrovna u Targetu, a tak jsme se rozhodly si koupit alespoň kola, abychom nebyly už tak závislé na Joshovi. Celý Target byl docela zážitek. Je to něco jako naše Tesco, akorát asi stokrát větší. Objevily jsme nejmíň 10 různých příchutí Oreo, M&M's atd.. V tu chvíli nám volal Josh a nabídl se, že nás hodí ještě do Goodwillu, kde by mohli mít levná kola z druhé ruky, nebo do Walmartu, kde jsme si nakonec kola koupily. Máme z nich hroznou radost, protože jsou prostě užasný :D.

Večer jsme jely s Joshem a jeho nejlepším kamarádem do Yogurtlandu, což bylo parádní, protože tam mají asi 15 příchutí jogurtu, všechny můžete ochutnat a potom si naberete přesně podle svého co chcete. Doma jsme si potom povídaly o zajímavých místech v Californii a v Čechách. Vůbec jsem netušila, jak je Californie rozmanitá, asi hodinu cesty autem odsud už se dá lyžovat a na severu jsou lesy plné obrovských stromů, ale jako vážně obrovských!

Další vyprávění si asi nechám zase na příště, ať články nejsou moc dlouhé a jdu upravit video ze čtvrtka, to byl taky totiž hodně zajímavý den. Mějte se!

Hello everyone! I don't even know where to start. There is so much happening that we feel like we've been here for a month already. Today I want to share with you a video and a bunch of pictures I took on Wednesday. We got a lot of things done on Wednesday, but the best part is that we bought bikes! We loooove them, they are just perfect. I will try to work a little bit more today and catch up with the posts and videos. Talk to you soon!

31 komentářů

  1. Nádhera! Neumím si ani představit, že bych tam žila.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kola Vám neskutečně závidím, sháním je už jak dlouho a v Čechách teda vyjdou děsně draze a i když jsem je teda našla v Americe i s tím, že by se to dalo jako poslat, tak poštovný vyjde na dvě další kola :D Achjo! Asi si budu muset počkat na příští rok a můj Americkej sen a pak si jedno dovízt :D

    OdpovědětVymazat
  3. ooch to je krása, závidím ale aj prajem :) užite si too

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky, je vidět, že se máte skvěle, užívejte dál! ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  5. Super video, už se těším na další vaše zážitky. Krásně si to tam holky užívejte a držím palečky při všem tom zařizování ohledně práce.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. ty kola vám závidim, vypadaj dokonale, na kolik vas to vyslo? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jste chudáčci s těmi vraty :D ale já bych to asi nějak zkusila přelézt, to je moje parketa :D

    OdpovědětVymazat
  8. Super, zážitky, věřím že ze začátku to to musí být spíš trochu o nervy s tím vším vyřizováním, ale myslím, že jste na to těma kolama dokonale vyzrály! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná atmosféra, radost z vás sálá! nádherná barva kol a ty vzrostlé palmy! :o)

    OdpovědětVymazat
  10. uplne perfektne to tam je!! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Luci, prosím ťa pri ktorom meste sa nachádzate? My sme boli pri San Franciscu a teraz mi to prišlo strašne povedomé :)

    OdpovědětVymazat
  12. krasne bajky:) .. kolko stal jeden?

    OdpovědětVymazat
  13. Ach, veľmi závidím to cestovanie. Už dlho sa odhodlávam ísť konečne niekam aj sama. Perfektný post ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Kola jsou peckový! :)

    http://www.missbagaholic.com

    OdpovědětVymazat
  15. Jak pak ty kola dopravíte z5 do Čech?

    OdpovědětVymazat
  16. v jakým programu prosím upravuješ videa (střih, hudba,...) :))) jinak vám to hrozně závidím a těším se na každý článek !:)))

    OdpovědětVymazat
  17. Fotky nádherné, zážitky určitě také ! Jen užívejte. ta kola jsou dokonalá =)

    OdpovědětVymazat
  18. Kola jsou perfektní, vůbec se nedivím, že vám je každý chválí :)
    Koukala jsem i na to novější video, a doufám, že po všech těch problémech se budete mít jen a jen dobře a v práci to hezky půjde :) Trošku mi to připomnělo mně ve Vídni (i když se to samozřejmě nedá srovnat, Vídeň je od Brna hodinu a půl cesty :D), kdy jsem přijela a do 3 dnů musela vyřizovat různé formuláře a zařizování v bance, ale ti, kdo by mi tam měli se vším poradit se chovali asi jako vaše zaměstnavatelka :D

    No a podle fotek to prostě vypadá jako ráj!

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělé video i fotky :) ta kola se mi strašně líbí, taky jsem chtěla nějaké podobné

    OdpovědětVymazat
  20. Som závislá na vašich vlogoch ! :)) držím palce, ste šikovné, všetko zvládnete :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty kola jsou fakt super, hrozně se mi líbí ta barva!

    OdpovědětVymazat
  22. Ty obrovské stromy - Redwood, určitě navštivte! Nebo mnohem blíž park Sequoia, ten máte z LA za rohem ;) A vůbec, když budete moct, jeďte do National parks! Jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty obrovské stromy - Redwood, když budete mít možnost, určitě navštivte! A nebo park Sequoia, ten máte z LA za rohem :) A vůbec, jeďte do national parks, jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ty kola jsou úchvatný, kdyby mi někdo řekl, ať si představím kola svých snů, vypadaly by přesně takhle! ♥ Držím palce, ať vám všechno klapne a užijete si nezapomenutelné léto, vypadá to, že takové místo tomu přímo nahrává, ta atmosféra dýchá i z fotek, na místě to musí být teprv nálož.

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj lucka,viem že je to blbá otázka ale za tie 4 mesiace si aj niečo zarobíš alebo skoro všetko minieš na cestu ubytku stravu a podobne?:) pýtam sa lebo by som tiež chcela ísť :) podla mna je tu super skúsenosť

    OdpovědětVymazat