Top H&M, shorts F&F, bag and watch Reserved, shoes Toms, sunglasses C&A, bracelets Hakuna Matata
photos by Kamila

Nějak se nám to tu na pár dní zastavilo. Jak už asi víte, zítra odlétám na čtyři měsíce do USA na Work&Travel, a proto poslední dny radši trávím venku s kamarády a s rodinou, než u počítače. Včera jsme ale s Kamilou vyfotily tyhle fotky, tak ještě než začnu balit (ehm, ano, k tomu jsem se taky ještě nedostala) řekla jsem si, že přidám článek. O tom, jak jsem W&T zařizovala, kam jedu atd. vám napíšu příště, dnes mě ale zajímá, jestli někdo máte nějaké tipy na to, co si s sebou na tak dlouhou cestu zabalit, kde nejlépe sedět v letadle a taaak :). Hezkou slunečnou neděli!

45 komentářů

  1. Tipy nemám, protože jsem letěla jen jako malá a ještě ne tak daleko. Pokud něco zapomeneš tak si to koupíš, neměj obavy, že na něco zapomeneš. :) Pořádně si to užij a nemáš ani ponětí, jak se těším na fotky! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadáš fantasticky :) těším se na tvé příspěvky z Californie, pořádně si to tam užij! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Pamatuju si let do LA - do uličky si natáhneš nohy a nemusíš nikoho zvedat, když chceš na záchod nebo se jen tak protáhnout. U okýnka se zase lépe spí a můžeš koukat ven. Určitě bych si nesedala nikam mezi dva lidi :)) Jinak v Kalifornii je v létě pořád hezky, prší jen výjimečně, takže hlavně letní oblečení - pokud ti něco bude chybět snadno si cokoliv dokoupíš (oblečení je celkem laciné). Doporučuju vzít si malou lékárničku s českými léky (tam bývají drahé). Já žila v LA sedm měsíců a bylo to skvělé! Moc si to užij!

    OdpovědětVymazat
  4. Super outfit! :)) Já se těším až budou nějaké fotky z tama :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Užij si to tam! už se hrozně těším na články z Californie! :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý outfit! Kalifornii ti vážně závidím, haha :) Snad si to maximálně užiješ :)

    OdpovědětVymazat
  7. Týjo už zítra a ještě nemáš sbaleno? Já budu nervní jak sánky v létě už tak 14 dní před odjezdem, v září taky jedu na 4 měsíce do Francie na studijní pobyt přes Erasmus :) Taky docela uvítám tipy, co všechno si zabalit na tak dlouhou dobu, uf. Ty to máš lepší, že jedeš přes léto, já budu muset balit zimní věci, ještě když jedu do Bretaně :DDD
    P.S.: Už se hrozně těším na fotky!

    OdpovědětVymazat
  8. užij si to, budu se těšit na články a fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Užij si to tam, bohužel jsem nikdy na tak dlouho nevycestovala tak neporadím =)

    OdpovědětVymazat
  10. Vážně Ti závidím ♥
    Já se strachy tak daleko nikdy nepodívám...
    Rozhodně léky na které jsi zvyklá, jinak se řídím tím, že co nemám to nepotřebuji :D

    OdpovědětVymazat
  11. Sedni do ulicky, muzes se jit kdykoliv projit a na zachod, z okna se stejnak nebudes divat..vetsinou vsichni zatahuji po vzletu, aby vam nesvitilo do oci. Vem si s sebou leky a par oblibenych dobrot..ja vzdy kdyz mam smutek,tak si dam oblibenou susenku a je mi lepe. Obleceni neres je tam levno a plno outletu. Ja si s sebou beru tampony a taky ostrou ziletku,at to tam nemusim kupovat. Do letadla teple ponozky.

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím že dva dni dozadu bolo v televíznych novinách, že najbezpečnejšie miesta na sedenie v lietadle sú tie v zadnej časti lietadla- posledných päť rád :D
    Prajem ti veľa šťastia v Californii a teším sa na všetky príspevky, ktoré pre nás pripravíš :)

    OdpovědětVymazat
  13. Teším sa na ďalšie príspevky :) a nech sa ri darí v tem amerike
    ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️ http://bizzbeautyxfashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. brala by som článok, že čo si si zbalila do príručnej batožiny pretože o mesiac ma čaká môj prvý dlhý let(do Japonska) :)
    určite si to tam uži a teším sa na fotky :3

    OdpovědětVymazat
  15. Moc se těším na fotky! A taky ti děsně závidím, takový výlet bych si taky nechala líbit :) a místo je lepší do uličky podle me, můžeš si natáhnout nohy a můžeš se kdykoli protáhnout a jít na záchod a nemusíš nikoho zvedat :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ohledně místa bych radila sednout si do uličky, ať můžeš chodit kam chceš :) a rozhodně si vezmi ponožky a mikinu, na americkejch letech bývá hrozná zima! Užij si to :)

    OdpovědětVymazat
  17. Taky bych doporučila základní léky a hlavně adaptér do jejich zásuvky a možná i několik, když nabíjíš telefon, když si ve stejné chvíli chceš fénovat vlasy a podobně. Vlastně stačí kouknout k Boo, co nezapomenout :) jinak bych s sebou přibalila Becherovku třeba, nebo něco typicky českého, na vyzkoušení pro své budoucí kolegy a kamarády :)

    OdpovědětVymazat
  18. mňa čaká let z Cali domov :(
    Vopred sa priprav na nekonečnú premávku v LA!! A práve tu nebývajú také veľké horúčavy kvôli oceánu takže to je výhoda. Počas letu si určite sadni do uličky,vezmi si niečo teplé na seba, pi hodne vody a hneď ako prídeš sa snaž prispôsobiť na miestny čas. Naplno si užívaj :)

    OdpovědětVymazat
  19. Aj ja by som niekedy chcela ísť do USA :3 už sa nemôžem dočkať kedy pridáš fotky a budeš písať ako si sa tam mala :))

    OdpovědětVymazat
  20. ja idem tiez na leto do californie, presne na UC Berkeley pri San Franciscu:)

    OdpovědětVymazat
  21. wow už sa teším na nové fotky :)

    http://julca-fashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. This outfit is so cool!! I really love your sunnies, they look great!
    http://stormia-fashion.blogspot.com/
    kisses ♥

    OdpovědětVymazat
  23. Páni Luci :) Jsi krásná, moc ti to sluší a ty šortky jsou super!
    W&T... Páni! Doufám, že si to užiješ a podáš nějakej report, protože to zní zajímavě :)
    Co se týče balení... No :D Přesně můj styl!

    OdpovědětVymazat
  24. Super outfit a nezapomeň si to tam pořádně užít! Bohužel žádné tipy pro tebe nemám, ale doufám, že budeš psát články. :)

    aNOVAM

    OdpovědětVymazat
  25. Páni, ty odlítáš a já za týden letím domů. Bohužel ne z Cali ale z Texasu, kde jsem byla rok. Určite si nebal moc oblečení, stejně si tam budeš chtít nakoupit nové (kdo by nechtěl, že?). Na cestě sem jsem seděla do uličky a byla to pohoda. I když nevim, jestli 10 hodinový let může být pohoda :D. LA je úžasný! Musím říct, že kdybych se musela přestěhovat do Států, tak jenom do LA, nikam jinam by mě nikdo nedostal. Užij si to tam a už se těším na články z Cali! :))

    OdpovědětVymazat
  26. Hlavně si zabal aspoň jedno náhradní oblečení, elektroniku a nabíječky do příručního zavazadla - kufr se mi cestou do NY opozdil o tři dny a bylo to velmi nepříjemné, i když jsem teda něco náhradního s sebou měla :D A sedla bych si určitě do uličky, hlavně ne do druhého patra - na vlastní kůži jsem pocítila, že je tam o dost méně místa na nohy :)

    OdpovědětVymazat
  27. Vypadáš úžasně! Moc se těším na fotky z Kalifornie :)

    OdpovědětVymazat
  28. Rady nemám, jsem cestovatel hadr :D Ale hlavně příjemnou cestu a pěkný pobyt :)

    OdpovědětVymazat
  29. Když jsme někdy někam cestovali, tak jsem si nikdy s sebou toho tolik nebrala :) Většinou, když mi něco chybí, tak si to dokoupím na místě :)
    Těším se na články a přeji šťastnou cestu a krásný pobyt :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tie šortky sú super, veľmi sa mi páčia. :)

    Vladies

    OdpovědětVymazat
  31. moc ti neporadim ale pozdravujem zo Sankt Petersburgu

    OdpovědětVymazat
  32. Na takú dlhú dobu som ešte neodchádzala, ale myslím si, že oblečenie a takéto veci určite nemusíš ťahať so sebou v nejakom veľkom množstve :) Hlavne také tie veci, ktoré tam nedostaneš, ako už niekto písal.. lieky hlavne :) A budem na teba myslieť, nech šťastne doletíš a užiješ si to tam najviac ako sa dá! A tešíme sa na fotky! <3

    OdpovědětVymazat
  33. Luci, jak už tu zaznělo - léky, nabíječky a podobný blbinky, který by se mohly hodit :) a sednout si do uličky v zadní části letadla, hodí se ponožky, termální voda a třeba šál, který můžeš využít jako přikrývku nebo polštářek. Přeji ti pohodový let a už teď se nemůžu dočkat tvých článků plných dechberoucích fotek, ať se ti v Cali daří, M.

    OdpovědětVymazat
  34. Lovely outfit!! :)

    http://alittledropofstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. Tyjo, tak tohle ti opravdu závidím! Chtěla bych příští léto něco podobného, ale přemýšlím o Evropě (Itálie, Řecko), nějaký hotel nebo tak.
    Doufám, že o tom pak napíšeš nějaký článek!! Třeba změním názor a vyhraje Amerika.

    Šťastnou cestu a dobře doleť! :)

    OdpovědětVymazat
  36. To je úžasné. Drž sa a užívaj si to tam :)

    OdpovědětVymazat
  37. Když jsem letěla do USA, tak jsem vždy seděla v přední části letadla a u okna :-) můžeš si udělat krásné fotky, je to bomba. Cesta tam bude nekonečná, ale zpět ti to přijde jak tři hodiny letu !!! A připrav se na pěkný horka. Tam si neber skoro nic. Letěla jsem s prázným kufrem a zpět jsem měla 25 kg :-) Oblečení je tam hrozně levné :-) Moc ti to přeji a užiiiiij si to tam, taky bych hned letěla.

    OdpovědětVymazat
  38. Asi uz pisu pozde, ale pokud budes mit tu mozznostt, sedni si doprostred k unikovym dverim je tam hrozne moc mista na nohy.. uzij si to:-)

    OdpovědětVymazat
  39. Včera mi blbnul blogger, takže jsem nemohla napsat, teď už je to asi p*d platný, ale za sebe doporučuji do letadla teplé ponožky mikinu s kapucí a šálu. Minule jsem odnesla nejhorší místo, skoro jako v mrazničce... Jinak ze sezením to mám radši u okna, sice musím někoho nutit vstávat, když jdu na záchod, ale zase mě nikdo nebudí když potřebuje do uličky... a navíc se na okno dobře pokládá hlava. :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Krásný outfit, v jednoduchosti je krása :) A hodně se mi líbí ty šortky :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  41. Sooo fashion look! I like your sunglasses, that is so nice.
    http://userlike.zoints.com/blog

    OdpovědětVymazat
  42. Krásný outfit, jako vždy :) Přeji příjemnou cestu a užívej užívej :) Moc se těším na další články z USA! ♥

    OdpovědětVymazat
  43. Ta kabelka je úžasná! Krásný a jednoduchý outfit.
    www.lasimplicite.com

    OdpovědětVymazat
  44. Super!!! :) Užij si to v Californii! ♥

    OdpovědětVymazat