Dnes bych vás chtěla pozvat na skvělou akci kterou spolu se ZOOTem, Janou a holkama z Minty Finty chystáme 12. 7. na ZOOTí výdejně na Andělu u pokladen kina Cinestar! Od 12 do cca 17 hodin se na vás budeme těšit se spoustou oblečení a nářadí a budeme vyrábět! Pokud máte doma nějaké kousky oblečení, které už moc nenosíte, ale daly by se ještě vyšperkovat, vemte je s sebou a jestli máte něco co už ani vylepšené nosit nebudete, vezměte to taky! Možná se to bude líbit k vylepšení někomu jinému, třeba z toho něco přešijeme, a zbylé textilie dáme holkám z Forewear, které už se postarají o to, aby skončily na tom správném místě!
Koukněte na facebookovou událost, najdete tam více informací a hlavně i nápady na DIY, které budeme v sobotu vyrábět. A kdybyste měly vlastní nápady, co by vás zajímalo, napište komentář! Budu se na vás těšit v sobotu! A pokud nic vyrábět ani nechcete, přijďte aspoň na kus řeči a cupcake!

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

12 komentářů

  1. Juuu to musí být super akce:) škoda, že teď budu v Praze 8.-10. ..takže 12. se tam už zpět vracet nebudu:( Ale moc si to užijte a těším se až o tom i něco napíšete!!:))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý nápad, palec nahoru :)
    Kat....
    http://salek-snu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. To by bolo pefektné dostať sa tam :) prosíme si fotky! :)
    www.natalykukova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. musí to byť super akcia, ale nie som z Česka a ani z Prahy, takže sa nebudem môcť zúčastniť. Ale určite to musí byť super :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Jé škoda, zrovna jedu do Itálie :( Jinak vás, i ostatní holky zvu na Giveaway na pokuaz v hodnotě 1000,- na nákup v Adidasu :) http://janniebel.blogspot.cz/2014/07/giveaway-adidas-neo-poukaz-1000kc.html

    OdpovědětVymazat
  6. největší akce jsou vždycky v Praze :/ škoda že to mám tak daleko.. užijte si to ;)

    OdpovědětVymazat
  7. - shit ! a ja v pet koncim v praci
    to neni fer .(

    OdpovědětVymazat
  8. Šla bych hned, ale jsem do neděle na dovolené, DIY je moje vášeň a inspirace a nových nápadů není nikdy dost :) Ať se akce vydaří a už teď se těším na report z téhle akce!
    http://www.teezka.com/

    OdpovědětVymazat