How long are you here for girls? 4 months. Cool! That means you will be able to experience THE 4th of July!!! To nám řekl asi každý, s kým jsme se tady seznámily, takže si dokážete představit, že jsme se na 4th of July docela těšily. Trochu nás zklamalo, že jsme ten den zrovna měly pracovat, ale nedalo se nic dělat a nakonec jsme si to nejvíc užily i tak!




4. července, tedy Independence day tady všiiiichni šíleně prožívají. Už týden dopředu mají ozdobené domy, všude vidíte vlajky, jakože opravdu všude a všem svítí oči radostí.


My jsme přenocovaly u Anniky a hned ráno jsme se na kolech vydaly do centra. Jinak se v ten den ani po městě pohybovat nedá. Nejen, že nenajdete místo na zaparkování (Josh nám říkal, že se do centra v ten den sjede až 200 tisíc lidí z okolí.), ale většina ulic je také uzavřená. Jako první věc jsme si k snídani daly náš první americký bagel, potom jsme se jely podívat na průvod, který městem procházel, sešly se se zbytkem kamarádů a spolubydlících Anniky a asi nejvtipnějším zážitkem pro mě byla snídaňová party.


Už jsme tady podobných parties zažili víc, ale stále mě to nepřestane udivovat :D. "Na sedmnácté ulici je dneska od desíti breakfast party, tak jdeme?" Tak jsme šli, sami jsme se pozvali na party plnou lívanců, palačinek a vaflí. Nikdo asi pořádně neznal člověka, který akci pořádal, snad to ani nepořádal u sebe doma, ale nikomu to nevadilo. Protočilo se tam několik skupinek, o jídlo bylo postaráno, a když už jsme byli plní, vyrazili jsme na pláž.. takhle to tady asi prostě chodí..


Až do večera jsem byla v práci. Čekala jsem, že to bude blázinec, ale zase tak hrozné to nebylo a bylo tam tak akorát lidí, že to hezky uteklo. Bohužel jsem prošvihla ohňostroj, ale po něm jsem se zase připojila k naší skupince, dali jsme si večeři, udělali si venkovní party na ulici a nakonec si povídali a vyprávěli vtipné příběhy. Byl to rozhodně jeden z nejlepších dní, které jsme tady zatím zažily :).

21 komentářů

  1. Ahojky mas dokonale clanky a videa. Vidiet ako moc si to tam uzivas a proste je to tam dokonale. Si moj vzor a vzdy nim aj budes. Inspirujes ma. Ci uz oblecenim alebo makeupom a aj tym bicyklom. Mam doma podobny. Si uzasna a rob vsetko tak ako doteraz. :3 Love and Peace. <3
    http://m2betka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. wooow it looks really amazing! And fun :) Cool photos you made ;)

    www.gamesoffashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Holky videa jsou pecka, naprosto dokonale nam priblizi Cali, s radosti cekam na nove .-) .... Muzu jen dotaz k lidem... Anice, Josh..co delaj... studuji, vypada to jen ze se bavi a nemusi makat :-) prekvapili me kluci, zadny osklivy sem jeste na videu nevidela, naopak samy kocouri :-) Jak to maji kluci z USA s holkama cizinkama, jo x ne :-)

    OdpovědětVymazat
  4. super photos!:)) xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  5. Milujem vaše videá !
    http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. to je úžasný! breakfast party bych teda taky chtěla zažít!! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Wow to je super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. me fascinuje, jak jsou ti Americani freeckovi :D byli jsme na WT v Californii asi pet let zpatky a bylo to to stejne. my jsme teda byli v Yosemitech, ktere doporucuju aspon navstivit :) je to super, jde videt, ze si to opravdu uzivate :D me uz by z tech party party asi praskla hlava :D no cely tenhle prispevek zhruba vypovida o tom, jak stara rasple uz jsem :D mejte se tam krasne :) Petra

    OdpovědětVymazat
  9. Holky já Vám tohle všechno tak závidím :) Mus to být hrozně fajn, moře zážitků, nových lidí, nových zkušeností, zlepšení v angličtině a našlo by se toho víc. Vždycky se strašně těším na další a další diary posty :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mohlo by byť niečo takéto aj na Slovensku alebo v Čechách! :-) Krásne fotky, ste kočky :-)
    http://klaudiaduranova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. To muselo být úžasné:) jak to ti američani prožívají uplně všechno jinak než tady u nás:D a ta snídaňová party musela být super:D a hrozně vtipná:D

    OdpovědětVymazat
  12. jééé zavidím vám to holky! Užívejte si to jak jen to jde! těším se na další diary článek! :*

    OdpovědětVymazat
  13. Tiše závidím. Kecáám, závidím nahlas ! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Wow, všechno to zní parádně!!! ♥ A ještě ty úžasné fotky!!! :)

    OdpovědětVymazat
  15. video 4th of July se mi líbilo zatím nejvíc a nemůžu se dočkat dalších :)

    OdpovědětVymazat
  16. Skvele!!! Mas fakt stesti! Take by jsme se chtely podivat do USA na oslavy 4th of July:)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty fotky na rybí oko jsou fakt skvělý!

    OdpovědětVymazat
  18. nemůžu si pomoct, ale Annika vypadá jako Kesha :D ty jejich parties jsou fakt hustý! :D

    OdpovědětVymazat