Po dlouhé pro vás máme opět Goodies článek! Jsou to produkty, které nás za poslední dobu nejvíce zaujaly, osvědčily se nám, otestovaly jsme je a rády je používáme a tak je můžeme doporučit. Tak jdeme na to!
S Biodermou jsme zatím nikdy nešláply vedle. Na léto je naše stoprocentně nejoblíbenější, co se ochrany proti sluníčku týče. O jejich novince, suchém oleji, jsme vás už informovali, ale stejně - pokud vám to uniklo. Je to olej ve spreji, který chrání, má faktor 30, ale zároveň i podporuje opalování a prodlužuje opálení. Do toho ještě krásně voní a je příjemný na pokožce. Potvrdilo mi to i spoustu lidí, kteří si ho přes léto ode mě půjčili! :D Druhým super produktem je Hydrabio Mousse, který je opravdu legrační na používání, protože má aplikaci a strukturu jako šlehačka. Pokud jste tedy vždycky snili o tom dát si šlehačku do dlaně a plácnout ji někomu do obličeje - konečně můžete bez výčitek svědomí! Ale teď vážně, tahle pěna čistí pokožku, odstraňuje make-up a zároveň hydratuje! Oči se s ní odličovat mohou taky, ale na ty mi stále nejlépe vyhovuje jejich růžová micelárka. Do třetice jsem vám chtěla představit Photoderm SOS, mlhu ve spreji, která je skvělá, když se zapomenete namazat (taky se mi to stává) a domů už přijdete pěkně růžoví. Chladí, zklidňuje, hydratuje a prodlužuje opálený vzhled pokožky!
Číslo dva je tahle peněženka na pas. Už dlouho jsem koukala po nějakém pěkném obalu, ale žádný se mi nijak extra nelíbil. A konečně ho mám! Je od značky Bellroy a prodávají ho na Woodies! Má jednu velkou kapsu na pas, hezky přístupnou i díky vytahovacímu pásku na zadní straně. Dále je tam místo na dvě karty, palubenku a malé pero, které se může hodit mít při ruce. Všechno je v moc hezké jemné kůži a vypadá opravdu bytelně a kvalitně. Už se těším až se spolu za pár týdnů poletíme podívat do Ameriky! Koukněte na Woodies i na jejich ostatní peněženky, všechny jsou až neuvěřitelně promyšlené a skladné.

Parfém Clean Cool Cotton je pro mě příjemnou novinkou. Mám ráda unisexové vůně, a tahle je pro mě takovou fajn letní variantou pro mou klasickou vůni. Je taková hodně svěží a čistá. Zkuste ji někde očichat a dejte vědět, jak vám voní! Jaké vůně teď používáte?

Většinou mezi řasenkami nevidím nějaký extra rozdíl, ale tahle mi opravdu otevřela oči (haha). Je to Extensions false lash effect od Max Factor a jsem s ní opravdu nade vše spokojená. Nanáší se jen v takovém lehčím množství a dá se proto hezky vrstvit i během dne. Stačí ale jednou přejet a hezky rozdělí a prodlouží řasy.
Dalšími produkty jsou pak Toni&guy Heat protection mist, který se mi osvědčil před žehlením vlasů. Chrání a zároveň podporuje tvar. Druhým produktem je Toni&guy suchý šampon. Přes prázdniny rozhodně must-have do hygienické taštičky. Stačí nastříkat ke kořínkům vlasů, počkat dvě minutky a pak ho vyčesat! Zbavíte se nepříjemného pocitu z toho, že jste si včera nemohly umýt vlasy! Ideální když cestujete třeba jen přes jednu noc a nechce se vám si vlasy mýt a znovu foukat, upravovat a tak... no však to znáte!

Jak už jsem psala, učím se nosit hodinky! Vlevo jsou Komono z 24time.cz a vpravo WeWOOD z Woodies.cz! Které se vám líbí víc?

Axe mám asi nejen já zafixovanou jako čistě pánskou značku... no, už tomu tak není! Nově se pustili i do dámských produktů. Deodorant a sprchový gel Axe anarchy má moc hezkou ovocnou vůni. Vyzkoušejte!
Už víte, že milujeme notýsky, sešítky a tak všechno... Ten horní je Forewear ze Zootu. Forewear je zajímavý ekologický projekt. Sbírají nepoužívané oblečení a buď ho zprostředkovávají lidem v nouzi nebo z něj vytvářejí krásné designové produkty jako je třeba tenhle notýsek, čímž zase dávají práci znebýhodněným lidem. Přečtěte si víc u nich na webu a koukněte na další nabídku na Zootu!
Druhý notýsek je produktem Teribear, tedy z Nadace Terezy Maxové, jehož koupí pomůžete dětem, které vyrůstají mimo vlastní rodinu. Oba notýsky jsem si oblíbila nejen díky jejich významu, ale i díky kvalitnímu a příjenému papíru a celkovému provedení. Opravdu se někdy až divím, kolik různých využití pro ně všechny najdu!

Jaké jsou vaše aktuální oblíbené produkty? Dejte tipy v komentářích!

FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

13 komentářů

  1. Hodinky se mi víc líbí ty černé, ale červené jsou taky pěkné :). Na výrobky od Terezy Maxové jsem se také dívala, že bych něco koupila a ještě tím někomu pomohla :). Ta peněženka na pas je super věcička
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu se rozhodnout, které hodinky se mi líbí více :). Každopádně mě moc láká vyzkoušet Toni&Guya ta řasenka. A Axe jsem taky méla zafixovanou jako pánskou kosmetiku :D!

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, super věci! Bioderma je supr, taky si ji nemůžu vynachválit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné kousky :) děkuju za inspiraci

    www.fashionbykarol.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ten obal na pas vyzerá super a hodinky za mňa určite čierne WeWOOD!
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  6. Biodermu mam rada :)
    xx
    http://nathalisbreakfastclub.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám teď nově Biosilk Silk Therapy, "hedvábí" na vlasy. Je to malinká lahvička, ale vydrží hoodně dlouho. Příjemně voní, prý chrání (kdo ví) vlasy před uv zářením a před horkým vzduchem např. při fénování.
    Určitě stojí za zkoušku! :)
    just-my-clothes.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. ten šampon si určitě musm sehnat!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Parádní věci!!! ♥ Díky za tipy! :)

    OdpovědětVymazat
  10. O suchém oleji slyším poprvé. Možná proto, že jediný olej, který používám, tak je řepkový olej v kuchyni. Kosmetické oleje nepoužívám žádný, ale suchý olej zní zajímavě.

    OdpovědětVymazat