kimono - Rosewe, top - Lindex, jeans - Zara, shoes - Toms via Urbanlux.cz, sunglasses - H&M, mirror - Marc Jacobs, lipstick - Rimmel, Instax by Fujifilm, charger - Xoopar, fragrance - Playboy #generation for her

To, že nám léto a především prázdniny už proklouzávají mezi prsty je smutná pravda, musíme si proto ještě rychle užít všechno, co nám přináší! Teď mluvím hlavně o teplých večerech někde venku, kdy člověk nemusí nic řešit a má se prostě skvěle. Na takové ty klasické klubové parties jsem přes léto v podstatě zanevřela a všechno se přesunulo ven - grilovačky, pikniky, posezení na trávě nebo na lavičce, Praha je pro to prostě ideální a to jsem ještě nezmínila veškeré festivaly mimo hlavní město! Miluji to!

Když na takové akce jdu, většinou se chci cítit příjemně a pohodlně. Na večer už se mi většinou hodí dlouhé džíny a tyhle s rozpáraným kolenem jsem letos opět využila, stejně jako Tomsky! Prožily si se mnou tolik zábavných chvil a už je to na nich trochu i vidět, tvar ale drží stále... a poslední dobou se mi líbí i takové ty "boho" prvky, jako je třeba tohle boží kimono. To byla láska na první pohled!

Objevila jsem letos i několik ultimátních party pomocníků! V první řadě Instax, o kterém už jste si mohli číst několikrát.. Je to ten nejlepší uchovávač vzpomínek, co znám. Fotky z něj jsou tak úžasně autentické a mají super atmosféru! Dál jsem si opět užila trochu bláznivých brýlí... kdy taky jindy? To samé si říkám i o růžové rtěnce, kterou mám i tady na fotkách. Vím, že přes rok už si na ni zase nevzpomenu, ale v poslední době si spolu se zrcátkem našla svoje místo v mojí kabelce! Díky festivalům jsem přišla na chuť i téhle poslední vychytávce - kapesní dobíječce na telefon. Protože co si budeme povídat, spousta fotek z letních akcí máme tendence ihned sdílet na sociálních sítítch, instagram je plný záviděníhodných scenérií, drinků a jídel... A i o tom, o naší #generation je aktuální kampaň Playboy fragrances, od nich jsem měla možnost vyzkoušet vůni i deodorant a jsem nadšená!
Tahle hravá, letní vůně se skládá z třešní, mandarinky, růžového pepře, jasmínu, fialky a maliny a po dlouhé době jedna ze sladších vůní, která mi opravdu voní a sedí mi, i když většinou dávám přednost hodně jemným voňavkám. Korunu tomu dodává roztomilý flakonek, však mě znáte! Kampaň se točí právě okolo sociálních sítích, na nichž všichni žijeme, a přizpůsobuje tomu i obal produktů, jakoby smartphonové app ikonky najdete nejen na dámském deodorantu, vůni, sprchovém gelu nebo tělové mlze ale i na celé řadě pánských #generation produktů, jako je vůně, deodorant, sprchový gel, tělový sprej a pěna po holení. Tahle vůně se rozhodně připojí k mojí aktuální party výbavě a už se těším až někde vyvětrám i tyhle playboy ouška! Pusťte si video a uvidíte, jak to ještě může s těmi party na sociálních sítích dopadnout! Více informací o vůni najdete na webu!

 The fact that summer and holidays are almost over is a sad sad true and that's why we have to enjoy the last days to the fullest! I'm talking about those amazing warm nights outside! You don't need to worry about being cold or other unimportant things, you just enjoy yourself! Oh how I love it! All the grill parties, picnics and festivals!

If I go to an event like that I like to feel relaxed and comfortable. For the chilly nights in Prague, long jeans are usually needed, but you are completely fine with them being all distressed. All you need then is a basic top, kimono style cardigan which will make you feel so "boho" and a pair of espadrilles!

This summer I found myself a few party must haves! Instax as the first, you already know how I love it! It's the best way of keeping your memories... on this little polaroid photo with an amazing atmosphere. Next, a pair of crazy sunglasses and a radiant lipstick - when else is a better time to wear it? And for the festivals - a portable phone charger! Helps your phone to stay alive much longer, so you can share all your adventures! Talking about sharing and social media, it is also a part of the new Playboy #generation fragrance campaign. We all love to have a great time and at the same time we are always online, sharing our lifes with our friends or followers! Playboy fragrances got inspired by this life of ours and made a new line of products for her and for him in these fun packagings inspired by smartphones! Those little playboy app icons are so cute, aren't they? I had the chance to test for you the #generation fragrance and deodorant, which contain cherries, mandarin, pink pepper, jasmine, violets and raspberries. It's very sweet and playful, plus the cute bottle - i love it and will definitely add it to my party kit! Watch the campaign video and check their website for more info on the full range!


What would a party be without any music? This is the playlist of the songs my phone currently plays on repeat! 



Jak to máte s letními večírky vy? Kam rádi chodíte a co si s sebou nikdy nezapomenete vzít? Sdílíte svoje zážitky na sociálních sítích? A měli jste už šanci přivonět si k nové Playboy #generation?
Těším se na vaše komentáře!
//
What do you like to do on evenings? Do you share your life on social networks? And how do you like the new Playboy #generation fragrance?


30 komentářů

  1. To kimono mám taky objednané :) Sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. ten ruz ti velmi pasuje :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  3. great:DDx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé zladené! :-) Ešte som nemala možnosť vyskúšať nový playboy ale dúfam, že sa to čoskoro napraví!:-)
    Klaudis world

    OdpovědětVymazat
  5. Týýjo, mně ta playboyka nikdy moc nevoněla.. Ale má hezkou lahvičku :D

    www.just-my-clothes.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tie ušká sú také zlaté :D. Veľmi ti to sluší :)
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné kimono :) Opravdu pěkný outfit

    OdpovědětVymazat
  8. Playboy vůně mám moc ráda, takže jak půjdu do DM, hned musím očichat :) Krásné fotky s těma ouškama super
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Playboye nemám moc ráda ale tvoje fotky s ním jsou vážně nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jeej, tie ušká sú neuveriteľne roztomilé a kimono je krásne. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne fotky! Vyzeráš na nich veľmi rozkošne ! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  12. kimono ,nohavice a všetky drobnosti :) ten rúž je nejaká limitka ?

    OdpovědětVymazat
  13. Love your kimono & gonna check out the new parfume! Also love the poloroid camera and pics <3

    OdpovědětVymazat
  14. playboy pro mě nikdy nebyl a tahle vůně pro mě asi taky nebude

    OdpovědětVymazat
  15. vypadáš skvěle. :3 a playboy voňavky ani deodoranty moc nemusím. :)

    OdpovědětVymazat
  16. To kimono je naprosto úžasné ! :)

    Můj blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  17. Jééé, ten instax je můj velkej sen! ❤

    OdpovědětVymazat
  18. Jé mám úplně stejné Tomsky a musím říct že je to láska na první obutí <3 Můžu se zeptat jak se o ně staráte, popřípadě jakou impregnaci používáte? :)
    Jinak ta rtěnka a ostatní vychytávky jsou super! Moc ti to sluší :)
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  19. Boží ootd, ta ouška prostě nemají chybu + ta rtěnka, bomba!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  20. To kimono je parádní, taky bych ho brala, ale už ho tam nemůžu najít :(

    OdpovědětVymazat
  21. Amazing
    These pictures are soo coool
    xx
    http://twowaystowear.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  22. Nadherne fotky a to kimono je uzasne :)

    www.blondava-potvora.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat