J
sme s články malinko pozadu. Když tohle píšu, zrovna jsme se ubytovali po dni stráveném v Yosemitském národním parku a už je to déle než týden, co jsme na cestách. Ale hezky popořadě.
Z New Yorku jsme zamířili do Huntington beach. Já jsem byla nadšená, že ještě uvidím své spolubydlící a hlavně, že ukážu Niky a rodičům, kde jsem si celé léto žila. A bylo to parádní. První den jsme všechny se všema seznámili, šli se projít na pláž a k večeři nám kluci osmažili výborné ryby, které ulovili v Mexiku. Druhý den jsme se byli dopoledne potápět v naší oblíbené zátoce, ale bohužel byl oceán celkem rozbouřený a voda pěkně zkalená, takže jsme nic neviděli. Odpoledne jsme potom vyrazili do LA na místo, které se mi líbilo úplně nejvíc a to na Grifith Observatory a užili si krásný západ slunce. Poslední den jsme většinu dne strávili na pláži 1000 steps, potápěli se, blbli ve vlnách a fotili se na GoPro. Před večeří jsme si ještě dojeli na Balboa Island na vyhlášený Frozen banana a protože bylo Taco Tuesday, k večeři jsme si zašli na Tacos.

Bylo nám šíleně líto balit kufry a opouštět spolubydlící, kteří se během léta stali naší druhou rodinou. Ráno při odjezdu ukáplo i pár slziček, protože si pro nás s Natálkou připravili dárečky a každá jsme dostala scrapbook s fotkama a vzkazem od každého z nich. Myslím, že jim vděčíme za to, že naše léto bylo tak skvělé! Doufám, že se brzy zase uvidíme, ať už v Praze, v Californii, nebo kdekoli jinde na světe!!

As you might have noticed already, we are a little bit behind with our posts. Right now I am sitting on a motel bed after a whole day at Yosemite National Park, writing this article, which is going to go up in a few days. Haha, blogging takes a looot of planning. But lets continue where we left off.
After New York, we flew to Huntington beach. I was really excited to see my friends again and to show Nicole and my parents where I spent my whole summer. And we had a great time! We spent a lot of time on the beach, enjoying the sun and the ocean. We had a lot of fun with GoPro as you can see on the pictures and we ate a lot of great food! It was just perfect!

I am so grateful I had a chance to meet such a great people and I think my summer would never be that great If I didn't. I think about my roommates as my second family and It was really hard to pack my things and leave. But I am sure we will meet again. In Prague, California or any other place in the world.



15 komentářů

  1. Jeeee, ruka na stole a vlastovky na ruce! Nice!

    OdpovědětVymazat
  2. Najlepšie posty máte, holky! :))

    OdpovědětVymazat
  3. super fotky aj vodeá :)

    pls mrknite na môj nový charity project:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2014/09/recycle-for-children.html

    OdpovědětVymazat
  4. úžasné fotky! musím to tam byť fakt dobré :)

    burberrry

    OdpovědětVymazat
  5. Parádne fotky a videa. Museli ste si to užiť :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotky, určite to boli skvelé zážitky. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  7. Holky, přemýšlely jste někdy o tom, jaké máte v životě štěstí?

    OdpovědětVymazat
  8. Fotky se vám moc povedly, paráda!!! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  9. In case you want to grow natural and healthy hair please visit my blog, i'm just beginning but it would mean a lot! Thank you!!! Kisses from Barcelona! www.hairtohips.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  10. These photos are beautiful!!!

    thefashiontea.weebly.com

    OdpovědětVymazat
  11. Momentálně jste pro mě nejlepším blogem :)

    OdpovědětVymazat