Hned druhý den po návratu ze San Diega jsme se dozvěděly, že mají být obrovské vlny a že na nedaleké New Port beach se budou dobře sledovat. To jsem teda ale vůbec netušila, že se tam půjde podívat půlka Californie. Ani se nedivím. Bylo to neuvěřitelné. V životě jsem neviděla tak obrovské vlny a musím říct, že mě teda hodně překvapilo, kolik surfařů a boogie boardistů tam bylo.. odvážlivci!

Right after we came back from San Diego, we heard that the waves are supposed to be huge the next day. And they were! I have never seen anything like this in my life. It was amazing and scary at the same time. Still, there was so many surfers and boogie boarders in the water.. Brave ones, really!


A v neděli nás Nicole vzala na koně, tak to bylo naprosto úžasné. Já jsem takhle na koni jela asi poprvé a byl to skvělý zážitek!

And Nicole took us horseback riding on Sunday. That was awesome, It was my first time riding like this and I loved it!

9 komentářů

  1. úžasný fotky, celý léto... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky, jsi nádherně opálená Luci :). Já jsem takhle ještě na koni taky nejela, muselo to být super
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nicole by mohla z fleku také natáčet videa, hezky se na ní dívá i se jí poslouchá. Fotky z pláže jsou krásný. A ty vlny, to musel být opravdu veliký zážitek, ještě to sdílet s tolika lidmi. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach! Musí to být všechno tak úžasné!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, miluju vaše fotky a videa!!! :O ♥

    OdpovědětVymazat
  6. ty vlny byly neuvěřitelný! :) a moc se mi líbilo jak o vás Nicole mluvila - je to fakt milá holka, bylo to úplně od srdce.

    OdpovědětVymazat