Když se nám splní sen, trvá nám několik dní než jme schopny ho zpracovat. Bylo to tak i s Londýnem, když jsme nemohly uvěřit tomu, že jsme samy vyjely na Fashion week. No a teď jsme v New Yorku a je to ještě neuvěřitelnější! Každý den si užíváme do úplného vyčerpání, a to doslova, když všechny tři usínáme nad monitory, když v noci upravujeme fotky a videa uplně naplněné dojmy z uplynulého dne! Máme pro vás toho tolik připraveného, těšte se! Dnes už o našem uplně prvním dnu tady! Ráno jsme se rozhodly jít se projít po Soho. Začaly jsme v pekárně Dominique Ansel, která je vyhlášená svými cronuty - kombinací croissantu a donutu, na který se každé ráno stojí fronty. Přísahám, každý v pekárně měl alespoň jeden, a to že bylo narváno! Stály za to, ale abych pravdu řekla, s tím, jaký je okolo nich rozruch bych je čekala i lepší. Po snídani jsme se prošly po místních obchůdcích, zaujaly nás především krámky s jídlem a papírnictví, však nás znáte, a utíkaly jsme na první backstage přehlídky líčené MAC. Byla to Lisa Perry a můžete se těšit na samostatný článek!
Na oběd jsme se sešly s naší skvělou čtenářkou Ivčou, která je teď v New Yorku na letním jazykovém kurzu. Daly jsme si výborné burrito a vyrazily na nákupy a froyo. K večeru jsme se rozhodly projít se po Brooklynském mostě, což bylo na první den ve městě snad ta nejlepší věc, co jsme mohly udělat! Postupný západ slunce s výhledem na Manhattan... nejde to se nezamilovat! Úžasný den jsme zakončily burgerem v Shake Shack u řeky a já už po cestě domů usínala v metru. Budu si muset na tyhle náročné zážitkové dny teprve zvyknout! Koukněte na video!
It takes us some time to take in all those feelings when our dreams come true. It was the same with London fashion week... now, we are in New York, the city of our dreams, and it still feels unbelievable! We enjoy everyday to the fullest! So much, that we fall asleep behind our monitors every night trying to do posts, videos and edit photos. But it's so worth it! The first day we had our breakfast in Dominique Ansel bakery, the famous bakery selling cronuts. Their own invention, a combination of croissant and donut and it was really good, bu considering the fact that there is such a fuss about it, I would think it to be even better. We walked around SOho afterwards, stopping by in every cute shop we bumped into. Our first backstage with MAC came afterwards, but an individual post is coming! 
We met our amazing reader Iva for lunch in a mexican restaurant, went shopping, ate a lot of frozen yoghurt and went for a walk on the Brooklyn bridge. I have never seen such a beautiful view before. It's impossible not to fall in love with New York after you see such a thing. This amazing day ended with a burger dinner and me falling asleep in the subway. I have to get used to this rhytm! 


30 komentářů

  1. Kouzelné fotky♥ na video jsme už s přítelem koukali a prostě krása! Taky bych se tam jednou chtěla moc podívat:)) Užívejte naplno a moc moc moc moc moc se těším na příští články:))

    OdpovědětVymazat
  2. super fotky! musí tam byť úžasne. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto úžasný fotky! Vážně!

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky jsou nádherné holky :) Tady v tom článku máte skvělé outfity, krása!
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Vase fotky su vzdy dokonale :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelé fotky! Už sa nemôžem dočkať ďalšieho videa. *-*

    Sim
    polarizedsoul.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tie fotky sú dokonalé!!! Fakt úžasné. Tak veľmi by som chcela navštíviť New York.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  8. hi there!! I have just found out your blog and i followed you immediately! haha! its really nice! I would be very happy if you could check out mine( it's a new one),tell me your opinion and if you want follow me back!
    thanks a lot!
    http://www.fashionizein.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasné fotky! :) NY musí byť kúzelný, tiež by som tam chcela ísť :) zatiaľ sa tam presunieme aspoň prostredníctvom vašich videí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Fotky sú skvelé, musí to tam byť perfektné! :)
    Klaudis world

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný! Úplně ti to závidím :))
    http://alexaginger.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Fotky z New Yorku jsou super a videa taky :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  13. Úžasné fotky a video!!! ♥ Užijte si to tam! :)

    OdpovědětVymazat
  14. LOL ...a kde máš posypky?
    A ještě bylo moc hezké a dojemné to setkání L a N na letišti - ve videu Natálie The Nattiness.
    Mějte se.

    OdpovědětVymazat
  15. Super holky - bezvadný! :)
    Moc moc prosím o jednotlivé články z jednotlivých backstage, hrozně bych to uvítala :-))))

    OdpovědětVymazat
  16. To asi není normální, ale projížím si fotky a mám z toho úplně husí kůži. Je to nádhera. Z toho západu slunce jsem úplně vedle <3 Jsem tak ráda, že se vám postupně plní všechny sny, to věřím, že to trvá dele, než si uvědomíte, že se to opravdu děje ted a tady:)

    OdpovědětVymazat
  17. jooo napište článek o backstage!

    OdpovědětVymazat
  18. Holky vy ste fakt zlatíčka, děkuji za denní příděl peckových videí, u kterých žasnu a kochám se.
    Užívejte !

    OdpovědětVymazat
  19. Holky moc Vám to sluší a tohle video je super! Niky, tenhle outfit je moc hezkej!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Úplně nejúžasnější ... vy se máte ... ten západ slunce mi vzal úplně dech. Jo a samozřejmě články z backstage mooooooc ráda uvítám. Miluji kosmetiku :-) a Vás :-*

    OdpovědětVymazat
  21. páni, ten západ na Brooklyn Bridge a noční New York mi úplně vyrazil dech :) nádhera!

    OdpovědětVymazat
  22. holky jak dlouho ještě budete v LA, moc se mi libí vaše články a videa z LA a NYC, jen tak dál a hodně štěstí :-)

    OdpovědětVymazat