Druhý den v NewYorku byl zároveň prvním dnem fashion weeku! Ráno jsme se vydaly do Magnolia bakery kousek od Central parku a asi 15 minut se rozmýšlely, který z výborných dortů, cupcaků nebo muffinů si dát. Nakonec to vyhrál jejich vyhlášený banánový puding, který chutnal spíš jako banánová pěna a byl prostě vynikající! Brownie a muffin mu ale taky šlapaly na paty! Po snídani jsme se už vydaly k Lincoln centeru, kde se fashion week především odehrává. Naším posláním bylo nafotit streetstyle pro Fashiolistu a že tedy bylo z čeho vybírat! Stylem (a i fotografy) se to tam jenom hemžilo! V Lincoln byla i přehlídka Tadashi Shoji líčená MACem. Backstage článek brzy! Pak už jsme se přesunuly směrem k další pŕehlídce, ale ještě před ní jsme se stavily v Chelsea marketu. Obrovské tržnici nebo spíš takové pasáži plné cool restaurací a obchůdků s jídlem a místními výrobky. Určitě stojí za návštěvu! Daly jsme si rychlý oběd a běžely na backstage Chromat. Tahle přehlídka se odehrávala v krásném prostředí hotelu Standard, hned u parku High Line, kam jsme měly hned poté namířeno. To je stará železniční trať, taková jako ty na kterých jezdí metro třeba v Brooklynu, nad městem, akorát zrekonstruovaná v krásný park. Najdete zde džungli různých rostlin, lavičky, lehátka, fontánky nebo prosklené vyhlídky na město. A taky výbornou zmrzlinu! Protože obchod Century 21 nám byl doporučován ze všech stran, rozhodly jsme se tam taky jet podívat. Mají tam designerské a značkové věci za výrazně snížené ceny a je opravdu obrovský! Nám se nejvíc líbilo v oddělení kabelek a bot a nakonec jsem si odnesla batůžek! Na cestování, které nás teď čeká bude ideální! Stavily jsme se ještě ve Forever 21, Urban Outfiters pro externí nabíječku a už jsme se sešly s rodiči, kteří za námi taky přijeli. Procházka na Times Square byla jasná a zastávka v Nuchas, nejlepším foodtrucku v NY povinná. A pak už domů, spát a plánovat další den! Koukněte na video!
Our second day in NY was actually the first day of NYFW! We had breakfast at Magnolia bakery and after spending a lot of time deciding what to get we had their amazing banana pudding! After that we headed to the Lincoln center to shoot some streetstyle for Fashiolista. There were loads of beautifully dressed people (and photographers) so it was not that hard to do! Our next backstage show was Tadashi Shoji. Post coming soon! We had our lunch in Chelsea market, the coolest place to have your lunch at! So many amazing little shops and restaurants! After the backstage of Chromat show we headed to High Line, an amazing park made out of an old railway over the city! Definitely a must see if you are interested in architecture! But if you like shopping, go to Century 21, there are some great finds of designer clothes on sale. I got myself a backpack which will be great for the travels we are about to do! After stopping by in Forever21 and Urban Outfiters we met our parents and headed to the Times Square with a stop at Nuchas, which is said to be the best NY's foodtruck.


22 komentářů

  1. Juu krásné fotky♥ mají moc hezké barvy:)) A teď teda ještě spíš koukám na váš nový design na blogu:O Je úžasný!! Vypadá hodně profesionálně, čistě a upraveně:)) Moc se mi líbí!! Jen tak dál holky:))

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, ty dobroty v pekárně, vypadá to úžasně :). Všude Vám to tak sluší holky, krásné fotky i video
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Každé ráno hneď utekám pozrieť, či ste náhodou nepridali nejaký príspevok alebo video, ktoré by som si vychutnala pri raňajkách :) Dalo by sa povedať, že ich úplne prežívam s Vami a keďže to sú miesta, do ktorých by som sa raz chcela ísť pozrieť, tak ma teší, že aspoň takýmto spôsobom nám ich priblížite :) Užívajte si to naplno! Už teraz sa teším na ďalšie video :))

    OdpovědětVymazat
  4. To musel byť skvelý zážitok vidieť ju, video je skvelé ako všetky ostatné! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nový design blogu? Skvělý ♥

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  6. Super fotky, ty červené šaty jsou super a moc se mi líbí hodiny:)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  7. dokonalý! ty vaše videa jsou úžasný!

    OdpovědětVymazat
  8. Ach, úžasné to tam je! A nový design len chválim! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné fotky, muselo to být úžasné! Každý den vás sleduju, jestli jste náhodou nepřidali nějaké nové video:)) A nový design se mi taky moc líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  10. To muselo být úžasné!! Máte nádherné fotky :)

    Mimochodem tento design se mi líbí víc než ten předtím :) je takový elegantní :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jste prostě nejlepší ! Díky za to, co děláte, inspirujete mě a motivujete :)
    Nový design je super ;) a Vaše videa mi vždycky zlepší náladu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Úžasné videjko :) užijte si to!

    OdpovědětVymazat
  13. Posty z USA jsou super! Akorát koukám, že jsem jediná komu se asi víc líbil starý design :) Tenhle je sice takový elegantní, ale ten starší byl takový hravější a jaksi se mi k vám hodil líp.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky,krásné fotky! :O můžu se prosím zeptat na o fotíš a jak se jmenuje Natálčin kanál? :) Děkuju

    OdpovědětVymazat
  15. Úplne skvelé fotky a ešte lepšie videá. Veľmi rada ich sledujem.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  16. very very nice photos:) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  17. Nikča ty šatičky! Naprostá krása!
    Miluju vaše fotky, holky. Váš blog jde nahoru a strašně moc si to za tu dřinu zasloužíte" Jen tak dál! Hodně štěstí!
    PS: Design je boží!

    OdpovědětVymazat
  18. Naprosto boží fotky a video!!! ♥ Muselo to být úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  19. robíte skvelé články, super!! :)
    A prosím ťa Niky, odkiaľ sú tie okuliare, čo máš na sebe na 2.foto? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Zbožňuju váš blog :) každé ráno hned koukám, co nového u vás a u Natalky :-)

    OdpovědětVymazat