Třetí newyorkský den jsme začaly americky - snídaní v Dunkin Donuts. Pobočku jsme měly hned u metra a na naše ranní pospíchání to bylo prostě ideální. Bagel a cukrový donut u mě vedou. Asi proto, že nemám ráda veškeré přeslazené polevy. Ty si už pamatuji z Berlína, kde jsme si s kamarádkou nadšeně koupily šest pestrobarevných koblih a pak jsme jimi krmily holuby! První backstage - Katie Gallagher - jsme měly v high line hotelu, krásné rezidenci podobné hradu! Navíc na jejím dvorku má stánek fajn kavárna Intelligentsia! Do backstage přehlídky Sally LaPointe jsme se přesnuly během jen asi pěti minut pěšky. Pořadatelé fashion weeku asi mysleli na naše uťapané nožky! Odpoledne už jsme měly volné a tak jsme si na něj spolu s rodiči naplánovali turistické "must-see" New Yorku. Socha svobody je opravdu velkolepá. Nebyli jsme vevnitř, ale dojem udělá především pohled na ní z lodi, s krásným výhledem na Manhattan! Večer jsme si chtěli užít výhled na město. Empire state building se zdála jako jasná volba, dokud jsme ze všech stran neslýchali, že mnohem lepší je výhled z Rockefeller center. A můžeme to potvrdit! Z Top of the rock totiž vidíte přímo na Empire a z druhé strany i na Central park (který je opravdu velikánský!). Báli jsme se velké fronty, tak jsme raději vyrazili s předstihem. Chtěli jsme totiž stihnout západ slunce. Nakonec to tak hrozné nebylo. Téměr bez fronty jsme si koupili lístky, na které jsme mohli jít nahoru za půl hodiny - přesně půl hodinky před západem! Nahoře ani nebylo tolik lidí a ten výhled byl nezapomenutelný! Pokud budete v New Yorku, Top of the rock je rozhodně místo, které musíte navštívit!
Third New York day started in an american way - with breakfast at Dunkin Donuts. We've had one just at the subway station. Their bagel and glazed donut is a love, but I hate the colourful sweet flavours. Had enough of them in Berlin, when we bought six and then fed them to the pigeons. Anyways, our first backstage that day was Katie Gallagher and the show took place in High Line hotel. An amazing castle-like place with good café Intelligentsia on the courtyard. The next backstage, Sallly LaPointe was just five minutes walking distance. The fashion week team was probably thinking of our tired legs. We used the afternoon for exploring the city. The Statue of Liberty is impressive. I especially liked the view of it from the boat (love boats!) with Manhattan behind it. Didn't really need to go inside. In the evening we wanted to get some nice sunset view of the city. Empire state building seems like the first choice but actually everyone told us that the Rockefeller center is much better and indeed, it was amazing! The thing is actually that from Top of the rock you are actually facing the Empire and also youc an see the Central park and the whole city on the other side! I will remember that beautiful view for the rest of my life!


24 komentářů

  1. Moc krásné!!! Děkuju, že ta videa točíte, vždycky mi tím uděláte neuvěřitelnou radost!!:))

    OdpovědětVymazat
  2. Great photos:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  3. Juuu opět moc krásné fotky holky:))

    OdpovědětVymazat
  4. Prekrásne fotky, ten výhľad je dokonalý!! A kaviareň vyzerá úžasne.
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  5. Co máte za instax? Fotí fakt krásně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera :) ten výhled musel být nezapomenutelný

    OdpovědětVymazat
  7. to s tou sochou slobody :D ja som na tom bola podobne v Paríži :D keď som videla Eiffelovku, tiež som si ju predstavovala väčšiu :D a tak trochu inak :DD to bude asi z tých filmov, že tam všetko vyzerá tak veľkolepo :D

    OdpovědětVymazat
  8. fotky z Top of the Rock jsou bezkonkurenční!!! Krása!! :) jsem ráda, že jste to tak skvěle stihly na ten západ slunce!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Z nového designu stránky jsem nadšená ♥!!
    Stejně jako z článku, ach, chtěla bych tam být s Vámi! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Vaše články má vážně hodně ráda, je v nich všechno. Krásné fotky, moc vám to sluší holky :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto boží fotky!!! :O ♥ Užijte si to tam! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jůůů já chci taký! Nádhera.)

    OdpovědětVymazat