Poslední New Yorkský den jsme ještě ráno vyrazily fotit streetstyle k Lincoln centru a dobře jsme udělaly! Bylo přesně před přehlídkou Lacoste a venku už byla připravena spoustu fotografů. Taky se to potom pěkně zvrhlo, když začali přijíždět celebrity, známí blogeři a ostatní lidé, které jsme sice neznaly, ale fotografové se po nich mohli utlouct buď kvůli jejich důležitosti nebo, musím uznat, krásným outfitům. Těsně před přehlídkou už to ale dorostlo do takové zběsilosti, že lidé museli davy foťákǔ doslova rozrážet a fotografové o sebe zakopávali, jak couvali aby zachytili perfektní fotku v chůzi. Většina lidí jen mrtvolně stála nebo rychle zapózovala. Úžasný zážitek mám ale z Kristiny Bazan. Potkala jsem ji už jednou na akci Manga v Barceloně. Už tehdy byla užasně milá! Fotografové ji zastihly ještě na ulici a ona pohodově a s usměvem na tváři pózovala skoro v silnici a na pokyny fotografů předváděla, že si volá taxík a společně jsme se všichni smáli tomu, že ji žádný nezastavil. Když pak odcházela, zastavila jsem ji, jestli se s ní mohu vyfotit. Ihned souhlasila, vyfotily jsme se, prohodily pár slov o tom jak je to tu dnes šílené a už utíkala na show. Je užasné, že si i při takovém uspěchu dokáže zachovat užasnou povahu a postoj! Poté jsme se přesunuly na poslední new yorkské backstage, Rebeccu Taylor, a pak za rodiči na procházku do Central parku. Ten je opravdu krásný a rozlehlý! A v jezírku u fontánky plavou malé želvičky! Prostě kouzelné. Tenhle den jsme zakončili ještě nejlepší pizzou v NewYorku v Brooklynské restauraci Grimladi's a procházkou pod Brooklynským mostem a čtvrtí Dumbo, kde jsme jako největší náhodou potkaly i naši čtenářku žijící v New Yorku! Svět je opravdu malý! Večer jsme se už daly do baleni a brzy ráno vyrazily na letiště. Uvidíme se v LA a především - v Huntington beach! 

On our last day in New York we decided to go shoot some more street style to the Lincoln center. We were there right before the Lacoste show and that sure was the right time and the right place. It was crowded with streetstyle photographers that got crazy when the famous people started coming in. Bloggers, editors or even the people we didn't know - the photographers could kill each other for the best picture! It was seriously crazy! The most amazing experience was to meet Kristina Bazan again. She is just sooo sweet! It's amazing that through all her accomplishments she still kept her pure personality and attitude. After that we enjoyed our last MAC backstage and went off to have a walk in Central park. So magical! Just as the next walk we took under the Brooklyn bridge and the pizza at Grimaldi's. We even met our reader kiving in New York there! World really is small! In the evening we packed our stuff and headed to the airport early morming. See you in LA and most importantly - Huntington beach!


17 komentářů

  1. Holky krásný post, moc Vám to sluší ;))

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky, ta mikina se rtěnkama je boží :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. super post, tesim sa na dalsie :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  4. Mám rada vaše posty veľmi! :)

    OdpovědětVymazat
  5. super videjko :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný fotky, video, NY, všechno. Jinak jste všechny tři úžasně milý a je radost se na vás dívat,)

    OdpovědětVymazat
  7. tieto vaše americké posty fakt zbožňujem!!!

    http://beautiful-savage.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkně fotky
    Style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nejlepší ségry! Váš super vztah je příkladem pro všechny sourozence! ❤❤❤
    Ten streetstyle je naprosto dokonalý a video jsem viděla už pětkrát. O:-)
    Mějte se krásně a užij si, Lucinko, dnešní spešl den! ;) ❤❤❤

    www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
  10. Lucie, moc děkuji za tvoje pohodová a zároveň informacemi nabitá videa, která mě a mou kámošku provázela celé léto a to i na cestách. Jen prosím omezte přístup na videa Niki - krásná, ale hloupoučká, slovní zásoba nepříslušící maturantce a ten její stále vyplazený jazyk... Působí dojmem rozmazleného fracka. Lamka

    OdpovědětVymazat
  11. Boží fotky!!! ♥ Muselo to být skvělé! :)

    OdpovědětVymazat