Třetí den fashion weeku jsme měly příležitost nakouknout do backstage před přehlídkami skvělých módních návrhářek Katie Gallagher a Sally LaPointe. Oba looky byly opět naprosto odlišné. U Katie Gallagher vizážista Romero Jennings vytvořil opět velice přirozený základ s lesklým víčkem a důrazem na řasy. Na rty nanesl korektor, aby je sjednotil se zbytkem pleti. Tenhle look mě vážně zaujal a je to už poněkolikáté, co na přehlídkách vidíme takovéhle lesklé víčko skoro s mokrým efektem. Místo stínu je totiž použit Prolong Wear Lip Gloss, no napadlo by vás to?

On ourt third day of fashion week we had the chance to visit backstage of two amazing fashion designers Katie Gallagher and Sally LaPointe. Both looks were so different. Romero Jennings, the main make-up artist at Katie Gallagher came up with an extremely natural look with a beautiful eye. This season we keep seeing this almost wet looking eyeshadow created using Prolong Wear Lip Gloos. Who would have thought?


Zdá se mi, že make-up na přehlídkách se ubírá a ubírá. Je čím dál častěji úplně jednoduchý, neutrální, často bez řasenky, a proto je vždy příjemnou změnou, pokud se objeví barvičky. Na přehlídce Sally LaPointe jsme mohli vidět kombinace různých pastelových stínů a modelky měly dokonce i barevné pramínky vmotané do vlasů.

It is always so great to see some colors on the runway too. We could see combination of different pastel eyeshadows at the Sally LaPointe show and we loved it. The models even had a few colorful hair extention added to their own hair.

6 komentářů

  1. Krásné fotky. To oblečení na věšácích mě vždycky nutí jít ke skříni a prohrabovat se svými kousky :)


    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. Páčia sa mi takéto posty. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý post...škoda, že aj tu nie je nejaký ten face chart ako u Lisy Perry :)
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  4. Opět nádherně vyfocené! Skvělý report, děkujeme za takové zpravodajství! x

    Na mém blogu stále běží giveaway o kopretinové náušničky. :)
    http://www.thekawaiiplanet.com/2014/09/the-cutest-jeans-jacket-ive-ever.html

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, to je úžasné, vy máte tolik nových příležitostí. Chtěla bych tam být s Vámi :-) Miluji make-up ...

    OdpovědětVymazat