New Yorský Fashion Week je pro nás u konce, protože dnes ráno letíme zpátky do LA, kde bude naše cestování pokračovat. Rozhodně jsme ale naplno využily každé vteřinky, kterou jsme v tomhle úžasném městě strávily a postupně vám to všechno budeme vyprávět a ukazovat fotky.
New York Fashion Week jsme odstartovaly v butiku Lisy Perry. Většinu přehlídek v rámci NYFW líčí značka M.A.C, která nás pozvala do backstage. Jelikož už jsme byly v backstage loni na Londýnském Fashion Weeku, věděly jsme trochu do čeho jdeme. Měly jsme připravené otázky pro make-up artistku, nabité foťáky a kamerku a celkem rychle jsme se v tom šrumci zorientovaly. Je to rozhodně skvělý zážitek vidět, jak se taková přehlídka připravuje!
Lisa Perry byla hlavně o přirozenosti a výrazných řasách. Obličej byl pouze sjednocený make-upem Face&Body a rozjasněný v oblasti lícních kostí, nosu a nad rty. Na oči byly použity jednotlivé umělé řasy, na které vizážistka Lyne Desnoyers ještě nanesla několik vrstev řasenky Zoom Lash Mascara. Rty byly pouze přetřené korektorem a malinko zvýrazněné krémovou rtěnkou. Celou kolekci a make-up najdete na Style.com.
New York Fashion Week is unfortunately over for us, but there is a lot ahead of us! We are flying back to LA in the morning and will be traveling the West coast a bit. We had such an amazing time in New York and loved every second. There is a lot of posts coming, so stay tuned!
We started New York Fashion Week in Lisa's Perry shop. Most of the make-up during the NYFW is done by M.A.C who invited us to backstage. It is such an unique place. It is busy, but beautiful and inspiring at the same time! Lisa Perry was all about the beautiful face and big eyelashes! The face was clean and polished using the Face&Body make-up and highlited a little in the cheekbone area, on the bridge of the nose and the cupid's bow. The eyes were the statement of the look using the individual eyelashes and a coat of Zoom Lash Mascara. And the lips were very natural with a creamy finish. I loved everything about this look. It was just perfect and Lyne Desnoyers did a great job! You can find the whole collection and look at Style.com.

10 komentářů

  1. Muselo to být úžasné tam být!! Už se těším na další články z New Yorku!!

    OdpovědětVymazat
  2. To by se mi taky líbilo, účastnit se takových akcí, musí to být skvělý :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Až budete holky doma, tak se mi bude strašně stýskat po amercikých postech.... nejlepší články všech dob, jednoznačně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Musí byť krásne vidieť a byť pri tam ako to celé vzniká :) Sledujem vaše videá, ktoré sa mi veľmi páčia, rozhodne s nimi neprestávajte. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jednou bych to také chtěla zažít, jít se podívat do backstage :) Pro mě už jenom proto jak moc mě to táhne k módnímu návrhářství by to bylo jako ve snu :)

    styleandmacarons.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. To musí být vážně tak skvělý zážitek, taky bych něco takového chtěla někdy vidět naživo :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  7. Dokonalost! Děkujeme za zpravodajství! :) ❤

    OdpovědětVymazat
  8. Ta modelína se tváří jak puk... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Musela to být úžasná zkušenost! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, muselo to být úžasné!!! :O ♥

    OdpovědětVymazat