Zoot.cz scarf, Milly backpack, Kate Spade iPad case, Michael Kors watch, Rag & Bone hat, Ash boots

1. Velký šátek je pro mě must-have podzimu. Šátek, šála, ať už je to cokoli, hlavně se do toho musím být schopná zachumlat až po uši.
2. V létě jsem si v Californii pořídila batužek a byla to nejlepší koupě, kterou jsem udělala. Nikdy jsem z žádného batohu neměla takovou radost, ani ho tak nevyužila. Teď už pokukuji po nějaké městské verzi.
3. Se začátkem školy začíná zase to dilema, kam si zapisovat přednášky. Do sešitu? Do notebooku? Do iPadu? Asi to zase budu mít tak půl napůl, ale skvělým důvodem, proč si nosit do školy iPad může být i nový obal. Máte nějaký oblíbený, přijímám všechny tipy!
4. Hodinky jsou pro mě tím nejlepším doplňkem. Jsou totiž hlavně i praktické. Nebaví mě o hodině vytahovat telefon a nenápadně zkoumat, kolik zbývá minut do konce přednášky. Už mám jedny hodinky Michael Kors a jsem s nima neskutečně spokojená. Teď bych si ráda pořídila ještě jedny zlaté, jen o trochu menší a decentnější.
5. Kloboukům jsem nikdy nepřišla na chuť. Většinou mě otravují, protože mám pocit, že mi každou chvílí uletí, ale letos bych jim ráda dala ještě jednu šanci. Na všech ostatních vždycky vypadají tak skvěle!
6. Základním bodem mého podzimního šatníku jsou kotníčkové boty. Jednoduše se kombinují, protože jsou prostě univerzální. Zahřejí a většinou jsou i pohodlné.
Co jsou pro vás ty nejdůležitější kousky podzimního šatníku? Nosíte klobouky? A co vy a batohy?

---


1. Big scarf is a fall must-have for me. It has to be big, soft and I want my whole head to be wraped in it, thank you!
2. I bought a backpack back in California and It was the best purchase I made during summer. Seriously. So right now I am looking for one to wear in the city.
3. With the beginning of the school year I always wonder If I should write my notes in a notebook or iPad, or how am I going to do it? Maybe iPad, and then i get to buy a new cover for it! Yay!
4. I love watch. They are not only practical, but also an amazing fashion accessory.
5. I've never really liked hats. They annoy me, because I always feel like they are gonna fly away. But this season I told myself I should give them another chance. They look soo great on other people and perfectly complete any autumn look.
6. The basic piece of my fall wardrobe are always boots. They are so easy to combine and are comfortable too. Win-win situation!
What are the fall key pieces for you? Do you like to wear hats? And what do you think about backpaks?

26 komentářů

  1. Holky super, s klobouky to mám stejně, na všech ostatních se mi líbí, ale sama na ně nemám odvahu :-) Jinak nešel by ten text nějak zarovnat? Vím, že je to detail, ale je to docela rušivé, číst text, který je rozházený po bocích, co třeba zarovnat do bloku, nejde to tady nějak vymyslet? Jinak ale nový design fakt super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, ty boty a obal se mi libí nejvíc! Do jaký aplikace v ipadu si píšete poznámky? Taky mam vždycky dilema, kam si to psát, ale do ipadu jsem nepsala ještě, i když by to bylo nej, protože ho tam s sebou kamkoliv :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píšeme si do Pages, je to aplikace přímo od Applu a je to jako Word :)).

      Vymazat
    2. Okok, děkuju, vyzkouším :) Jste nejlepší! ;-)

      Vymazat
  3. Ja by som chcela zohnat ten klobuk len ho nikde neviem najst :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Jé ten obal na ipad je krásný! Také po nějakém pokukuju! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tan obal na iPad je dokonalý :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem pro batohy! A důležité jsou i kabáty a svetry. :3

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna včera jsem si jeden velký šátek koupila! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Batůžek se mi líbí moc, ale po rozkliknutí jsem málem spadla ze žídle (9000 Kč?!) Nemohly byste sem dávat převážně věci, které jsou finančně přístupné všem? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle bereme spíš jako inspiraci stylově :). Ale příště se pokusíme najít nějaký dostupnější!

      Vymazat
  9. Já jsme na batůžky a batohy taky nikdy moc nebyla. V Londýně jsem si koupila jeden a od té doby se mi už nechce tahat s kabelkama. Člověk má volné ruce a je to pohodlnější. :)
    Jinak vítejte zpátky holky! Na tvých videích, Luci, jsem se stala přes prázdniny doslova závislá. :P

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek! Se šálami naprosto souhlasím, spolu se svetry je nejspíš zase půl roku nesundám :D
    a miluju ten nový design blogu♥

    http://believeincloset.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Já pořád ještě hledám ideální baťůžek, klobouk už mám a těším že ho budu nosit a nosit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Klobouk je nejlepší (nejen) podzimní vychytávka. Já miluju déšť a podzim celkově, ale moc mě nebaví nosit deštník. Klobouk chrání vlasy i make up a ještě vypadá skvěle :) Bez batůžku nedám posledních pár měsíců ani ránu, rozhodně je nejpraktičtější na cestování i běžný den :) akorát ostatní lidi to občas kritizují, ale já si to i tak nosím :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten batoh a hodinky su dokonalé ! ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. když nosím klobout, atk mám taky v jednom kuse pocit, že mi uletí a štve mě to, ale to jak mě v něm všichni chválí mi za to stojí hhaha

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne veci! presne taký klobúk mi chýba :))

    Chocolate Kiss

    OdpovědětVymazat
  16. Ten batůžek a obal na ipad! :) Krásné věci

    OdpovědětVymazat
  17. Takový batůžek bych brala všemi deseti. Přece jen to je lepší i pro záda, než se ničit těžkou kabelkou (můj případ). Doufám, že k nám do obchodů nějaké nositelné batůžky dorazí...

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělé kousky :-)
    http://daphneroos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat