Nicole: top and shorts - F&F, sunglasses - ALDO, backpack - Century21, shoes - Crocs via Urbanlux, watch - Woodies, bracelet - Pandora
Lucy: top - Lovingdoll, shorts - Century21, shoes - Toms via Urbanlux

Americká příroda je prostě nevyzpytatelná. Není tak malebná a pozvolná, jako ta evropská nebo přímo česká, o to víc je ostrá, specifická a působivá. Nedá se to skoro ani popsat člověku, který to sám na vlastní oči nezažil, ale snad vám naše dojmy přiblíží aspoň videa. Bryce Canyon byl naší další zastávkou na cestě za dobrodružstvím. Oranžové pískovce vymleté počasím jako jsou deště a mrazy nám připomínaly naše oblíbené hrady z písku, které jsme stavěly vždy u moře jako malé. Malý návod jak na to: vezmete hrst mokrého bahnitého písku přímo u břehu vody a pomalu ho necháváte skapávat z dlaně na zem. Vytvoří se vám úzká členitá věžička. Teď si je představte ve velikosti 50 metrů i víc a máte Bryce Canyon. Skvělé bylo, že jsme se tentokrát mohli projít i dolů do údolí kaňonu a prohlídnout si ho tak i z jiné perspektivy. 

American nature is just so unpredictable. It's so specific and impressive, I just can't help it. It's almost not possible to describe it to someone who hasn't seen it but maybe the photos and videos will help. Bryce Canyon was our next stop in adventure. Orange rocks are created by the weather conditions and are so special I don't think there is something so similar anywhere... but they do remind me of something. Sand castles we used to build!



10 komentářů

  1. Mate naozaj uzasne dobrodruzstvo! :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherne fotky! Vubec celkove jsem za vase prispevky z Ameriky moc vdecna. Ja to tehdy pri VS (work and travel) nestihla a dodnes toho lituju, tak aspon takhle zprostredkovane:) At se vam dari! J.

    OdpovědětVymazat
  3. Wow vyzerá to super :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, ta příroda je opravdu dech beroucí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, ty jsi takový černoch Luci :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Risk management is one of the major points of emphasis for corporations. Corporate customers are allowing new policies and improved technologies to monitor employees' location in case of an emergency, especially when they are travelling to foreign destinations. thinkhostel.co/blog

    OdpovědětVymazat