Lucy: dress - Forever 21, bag - Reserved, shoes - Toms via urbanlux.cz, sunglasses C&A
Nicole: overall - Reserved, kimono - Zoot, bag - Michael Kors via Shopbop, shoes - Converse, sunglasses - ALDO


Jedete si krásným lesem, který nevypadá o moc jinak než ty na Šumavě, projedete bránou, kde vás skásne ranger, zaparkujete, jdete po turisticky označené cestě a najednou... Obří propast! Obří prostě tak jak jen Grand Canyon může být. Můj dojem z Ameriky opravdu zatím je ten, že ničím nešetří. Cukrem, velikostí porcí a ani rozlehlostí svým přírodnich úkazů. Grand Canyon se zdál prostě nekonečným! Ve skutečnosti má 446 km na délku a mezi 500 metry až 29 kilometry na šířku. V těchto chvílích si člověk připadá jako uplný mravenec! Prošli jsme se po několika vyhlídkách pěšky a pak ještě projeli autobusy, které ale musím přiznat, že byly dost unavné a přeplněné. Výhled ale rozhodně neunavoval a nenudil. Po cestě zpět jsme zažili zatím největší cestovatelské trápení nejdřív s gps, která nás chtěla vést po polních cestách, které neexistovaly. Zatím jsme vždy jeli po osamocených silnicích, kde je jedna pumpa a jedna odbočka vždy za 100 km a nikde nechytáme žádný signál... Což není uplně vlídné prostředí ke ztracení se v navigaci. Nakonec jsme přeci jen dojeli, i když docela pozdě a ani jsme pořádně nevěděli kdy, protože jiné časy ukazovaly naše mobily, navigace, radio v autě ale hlavně i různé hodin v hotelu. Tam začalo ještě třetí trápení a to s připojením k internetu. Tady se ukázala naše závislost! Aktualizovaly jsme nastavení v mobilzú až do jedné do noci a ráno vstaly v 7 (v 6? v 8? Stále nevíme) abychom vyzkoušely, jestli to ráno nebude lepší. Nebylo.

You are driving through a typical forest, that looks like a normal czech one, walk a few hundred meters and suddenly.. there is a huge canyon in front of you. So huge as only a Grand Canyon can be! My impression from the US by now is that nothing is never enough. Sugar, big portions, or how huge their national parks are.  Grand Canyon seems to be endless. In fact it is 446 km long and between 500 metres to 29 kilometres wide. One feels like a little ant! On our way to the hotel we've had our first travel problems. Crazy gps leading us on non existing roads, time being completely different on every watch and the terrible wifi connection making us crazy.

23 komentářů

  1. Mám v Americe babičku a dědu, a furt s rodičema plánujeme tam letět. Díky vašim videům se mi tam chce víc a víc! Dokonalý fotky!!:)
    photobyanni.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. ach, to jsou tak nádherné fotky..

    OdpovědětVymazat
  3. nádherné fotky! a video je takisto super, ako všetky. :) ja som si Ameriku vďaka tým vašim videám úplne zamilovala ♥ vyzerá to tám úžasne.

    OdpovědětVymazat
  4. uzasny post. zboznujem Arizonu a Utah :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  5. Neuveritelne nadherne fotky O:)

    -budu rada když se podivaš na muj blog, a třeba i neco okomentujes http://christmas-queen.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tá 3. fotka s veverkou je roztomilá! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší Vám to moc! a úplně boží výhled! :)

    OdpovědětVymazat
  8. tam bych si oproti takovému obrovskému území připadala jako malinkatý mraveneček :) musí to být neuvěřitelný zážitek! na kraj bych se asi neodvážila, jsem hroznej srab :D

    OdpovědětVymazat
  9. canyon bol pre mňa jeden z tých najlepší zážitkov v amerike!:) a super, že te mali dobré počko a nie žiadnu hmlu!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádhera, nepředstavitelné co dokáže příroda vytvořit a vám to holky taky sluší :)

    mysocialshake.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Jooo ten fail s hodinami jsme zažili taky :D A taky mě baví, jak jsou veverky úplně všude a neboí se vzít kousek jídla z ruky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Grand Canyon vyzerá úžasne! Dúfam, že aj mne sa tam raz podarí dostať. Užite si to :) Prajem Vám to :)

    thevandasdiary

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné! Každý to video mi pokaždé tak zvedne náladu! Boží!

    http://www.lespetiteshipsters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Simply beautiful :)


    thefashiontea.weebly.com

    OdpovědětVymazat
  15. Beautiful photos! :)

    xo,
    Janine | www.itsjaninella.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ty fotky kde sedíte na okraji jsou hrozně hezké :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  17. Niky odkud máš prosím ten overálek?? :))

    OdpovědětVymazat
  18. Thank's for such admiring post! You've done it perfectly, wish you lot's inspiration for new adventures! http://www.phonetrackerr.xyz

    OdpovědětVymazat