Lucy: t-shirt - Zara, shorts - Forever21, shoes - Tally Weijl
Nicole: t-shirt - F&F, shorts - 6ks.com, shoes - Crocs via urbanlux.cz, sunglasses - ALDO

Ráno jsme se rozloučili s holčinými skvělými spolubydlícími (vážně, stačilo mi jen pár dní se do nich zamilovat!) a vyrazili na naši první cestovatelskou zastávku - Joshua tree national park. Národní park je opravdu rozlehlý, skládá se z Coloradské a Mohavské poušti, je plný kaktusů a keříků a taky zvířat - želv, ještěrek, syslů a určitě i mnohých dalších druhů, které vylézají v noci. Projíždíte ho osamoceně v autem a můžete si zastavit v podstatě kdekoliv nebo u označených vyhlídek a zastávek. Každá kamenná jeskyňka je krásná a je pořád co objevovat!
Večer jsme dojeli do Williamsu, malého města plného blykajících nápisǔ a hotelů jako z filmu. V žádné jiné zemi jsem tohle zatím nezažila - že by vše opravdu vypadalo stejně, jako to vypadá ve filmech! Je to až k neuvěření. K večeři jsme si dali burger v místním Dineru s živou country hudbou. Každý den je tady prostě plný zážitků!

In the morning we said bye to girls' roommates (even I fell in love with them after only a few days!) and started our travels with the first national park - Joshua tree! It's really big, containing both Colorado and Mohavi deserts, full of cacti an also animals - turtles, lizards, squirrels and i'm sure there is much more in the night! You drive around by your car, stopping wherever you want. In the evening we drove to Williams, a little town full of flashing lights and retro diners, had a burger in a restaurant with live country music and slept in a cute little inn, looking just like in the movies. Every day is full of new adventures here!

15 komentářů

  1. Super fotky a krásny outfit :) taký svieži :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už som videla video, ktoré sa mi veľmi páčilo. Fotky sú tiež krásne. Teším sa na nové články :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky! Musí to tam být úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mas perfektnu sablonu blogu? Odkial si ju stiahla, resp. kupovala si ju?

    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  5. Ja neverím, že už naozaj dneska letíte domov! Určite to boli krásne prázdniny, máte neuveriteľne krásne fotky aj zážitky! :-) Skvelý článok aj video baby :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  6. Než stačím rozdejchat nádhery z jednoho postu, hned je tu další :o a to nemluvím o instagramu, kde ostaním spolužačkám ukazuju vaše fotky a všechny dohromady slintáme nad všema dobrotama a závidíme vám vaše dobrodružství :) Jen tak dál!!! <3

    Berry The Blue

    OdpovědětVymazat
  7. Ah jo Vy jste ''negřice'', závidím Vám...:( :*

    OdpovědětVymazat
  8. Video bylo super, ale ty fotky mají takový nádherný nádech. Krása :)


    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj cestovatelky, máte krásné fotky! Fandím vám! :)

    OdpovědětVymazat
  10. úplně mě fascinují ta skvělá bistra všude :)

    OdpovědětVymazat