Těsně před odjezdem do Ameriky jsem si v Lush vyzvedla ke zrecenzování balíček kosmetiky Ka-Pow! Přišlo mi trochu líto, že už jsme dlouho žádnou recenzi nenapsali a rozhodla jsem se dát tomu ještě šanci a zase si nějakou vyzkoušet. Co říkáte, zajímají vás? Pokud neznáte Lush, jedná se o  britskou společnost, která si zakládá na domácí ruční výrobě, netestování na zvířatech a používání přírodních a čerstvých surovin. Vybrala jsem si tento komiksově laděný balíček, protože obsahuje produkty hezky napříč celou Lush kosmetikou. Některé produkty jsem si vzala s sebou, jiné pořádně vyzkoušela až po příjezdu. Teď už mají v Lush nové, vánoční balíčky, které jste mohli vidět v jednom z posledních videí a taky soutěžit o produkty. Všechny balíčky mají originální a roztomilé balení, přesně tak, jak to máme rády! A co ten můj všechno obsahoval a jak jsem byla spokojená?


Lush vůně jsou hodně specifické. Obchůdek cítíte už na několik desítek metrů a pak když postupně očicháváte všechny mýdla, balistiky, gely apod., nemůžete už se ani soustředit. Tyhle dva sprchové gely jsou taky hodně specifické. Happy Hippy má vůni růžového grapefruitu, pořádně svěží a lehce nahořklou. Grass má vůni opravdu specifickou a sama bych si ho asi nevybrala. Je na mě až moc přírodní a tvrdá. Jsem spíše na sladší vůně. Skvělé je, že se všechny sprchové gely mohou používat také jako šampony na vlasy! Na cestování úplně ideální!


Tuhá mýdla (a celkově všechno tuhé od šamponů po pěny a parfémy) jsou pro Lush typické. Ukrojí vám ho podle vašeho požadavku na množství. Dirty má pronikavě mentolovou vůni a je moc příjemný na pokožku.


Některé produkty jsou obzvlášť vtipné! Jako třeba Whoosh. Sprchové želé, které se používá klasicky jako mýdlo, akorát vám ve sprše furt utíká a rosolí se. Pokud vám to přijde divné, nesuďte a  vyzkoušejte to! Je trochu chladivé a strašně příjemné, navíc mi přijde, že pění ještě víc než klasické mýdlo! Říká se o něm, že pomáhá ve stresu, při deadline nebo jetlagu. Na ten mi pomohl spíš spánek, ale kdo ví, co tomu všechno pomohlo! Je pravda, že jeho vůně je hodně svěží a povzbudivá.


Tělový kondicionér Buffy je první svého druhu, který jsem měla možnost vyzkoušet a z celého balíčku mě uchvátil asi nejvíc. Obsahuje jemné peelingové částečky, které tedy musím říct hodně špiní vanu, ale pokud to zvládnete lépe než já a umyjete ji rovnou, nemáte problém! Umyjete si s ním tělo (doporučuje se zaměřit na oblast zadečku) a opláchnete. Pokožka je pak díky obsahu bambuckého a kakaového másla hebká a prohydratovaná lépe než kdybyste po koupeli použili tělové mléko. Jediné, co mě mrzí je, že hodně rychle mizí!


Tabletky na zuby Ultrablast slibují svěží dech a ne nadarmo. Obsahují mátu a wasabi a jejich příchuť je hodně specifická. Mně chutná a opravdu mi přijde hodně svěží a čistící. Používají se tak, že si jednu tabletku dáte do pusy, rozkousnete a začnete si klasicky čistit zuby kartáčkem. Tabletka začně pěnit a nahradí zubní pastu.


Šampuk New stimuluje vlasovou pokožku a pomáhá tak vypadávání vlasů. Nedokážu ještě přesně říct, že by mi přesně na tohle pomohl, ale rozhodně mě přesvědčilo jeho používání. Vetřete ho celou plochou do mokrých vlasů, začne pěnit a podle potřeby můžete pokračovat nebo skončit, umýt vlasy a spláchnout! Jednoduché! Přitom docela pomalu ubývá. Měl by vadržet na 40 až 50 umytí. Jediným rozdílem, kterého jsem si všimla je, že po jeho použití jsou vlasy na dotek neklouzavé a drhnou pod rukama, což je myslím si zapříčiněno nepřítomností silikonů. Tento pocit samozřejmě zmizí po uschnutí. Navíc dodává vlasům objem a voní po skořici!


Dalším produktem je sprchový peeling Sugar Scrub. Jeho vůně je hodně neutrální, nebo je to možná proto, že jsem ho používala vždy už po nějakém jiném poduktu, který ho svou vůní přebíjel. Je rozhodně agresivnější v peelingování, než Buffy, ale postupem času se hezky rozmnělní a trochu i napění. Prý je vhodný i na použití na tvrdou kůži na chodidlech, to jsem ale ještě nezkoušela.


Pro dnešek posledním je masážítko Wiccy Magic Muscles. Pomáhá na unavené a namožené svaly (perfektně se mi hodil po We Run Prague!), prohřívá a dá se použít při masáži. Já si ho často po koupeli dávám na záda, která mě často pobolívávají, nebo na krk. Má opravdu příjemnou jemnou vůni, kterou zanechává na pokožce!

Máte rádi produkty Lush? Už jste některý z těchto vyzkoušeli? Jak se vám líbil? Baví vás recenze? Přáli byste si je častěji? Hodně otázek, na které když mi odpovíte budu opravdu vděčná"

30 komentářů

  1. Super recenze. Už video s vánočníma novinkama mě nalákalo něco od Lush vyzkoušet. Děkuju za typ :-)

    OdpovědětVymazat
  2. skvělá recenze jen škoda že ve městě Lush nemáme , určitě přidávejte i jiné recenze na produkty :) nejvíc mě zaujal šampuk new a sprchové želé :)

    OdpovědětVymazat
  3. extrémne zaujímavé výrobky :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2014/10/find-my-age-win.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem kdysi bývala děsný lushoholik a je pravda, že některé výrobky jsou skvělé. Ale řekla bych, že většina je jen vyhypovaná:)

    OdpovědětVymazat
  5. Super :) Myslím, že složit někomu dárek z těchto výrobků může být super, mě samotnou by to potěšilo, výrobky jsou krom bio i nápadité a mají super design :) Určitě tam zajdu!

    OdpovědětVymazat
  6. Super, hned bych si něco šla koupit! :)) Víc takových recenzí.. Líbí se mi, jak popisuješ i použití výrobku...

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno to vypadá moc dobře :) Povedená recenze

    OdpovědětVymazat
  8. Z těchto výrobků jsem měla pouze šampuk New a přišel mi super. Líbila se mi jeho kořeněná vůně a to, že vlasy opravdu důkladně umyl.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  9. Od Lushe jsem toho zkoušela spoustu a vždycky jsem byla spokojená. Dost mě zaujal Buffy, tak se na něj asi zajdu brzy podívat a očuchat :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super!! To se musi zkusit nebo aspon nacmuchat :D :))

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné výrobky, Lush je doteraz najzaujímavejšia kozmetická značka ktorú som kedy videla :)

    OdpovědětVymazat
  12. wau samé skvelé vecičky :) to želé by som hneď vyskúšala, musí to byť sranda :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Super recenze, určitě si ráda přečtu další :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezká recnze, určitě piště dál. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Jeden čas jsem byla úplnej maniak a utrácela jsem tam nehorázný peníze, ale je fakt, že mě nic nikdy nezklamalo a se vším jsem byla spokojená. Je to skvělej obchod se super produktama a moc milýma prodavačkama :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Já se přiznám, že jsem od Lush ještě nic nevyzkoušela...všechny ty výrobky ale vypadají doslova k nakousnutí :D. Akorát co mi možná trochu vadí je, že jsou na můj vkus strašně přeparfémované..a to mám voňavé věci ráda!! Byla jsem u nich v obchodě a všechny ty vůně mísící se dohromady mi nedělaly moc dobře :D :(.

    OdpovědětVymazat
  17. Určitě v recenzích pokračujte! Ve vašem podání jsou nejlepší :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Už delší dobu si říkám, že bych ráda vyzkoušela něco od LUSH, ale stále se mi to nepovedlo. Pořád všude čtu a slýchám, jak jsou jejich produkty vonavé a kvalitní a já můžu jen tiše závidět, protože pobliž to nikde nemám a na netu se mi to kupovat nechce :D

    OdpovědětVymazat
  19. Miluju LUSH, pomalu ale jistě u nás nahrazuje všechny potřebné kosmetické produkty. Používáme ho celá rodina (já, manžel, dcera). Zbožňuji jejich šampuky - ultimate shine je teď u nás nezbytný. Výborný na lupy a svědivou pokožku je squeaky green, godiva vonící po jasmínu mi taky naprosto učarovala. Přípravky které jsou na problematickou pleť považuji za naprostý zázrak (grease lightning, tea tree water, fresh farmacy) a můj nejoblíbenější je teď krém (vanishing cream). Mám toho vyzkoušeno hrozně moc, asi by to byla skoro slohová práce kdybych vše měla vypsat. :) LUSH mi sice ruinuje peněženku, ALE jejich výrobky za to každopádně stojí.
    Koukněte taky na novinku New charity pot- je to tělový krém který nádherně voní, pokožka je po něm vláčná ještě druhý den (u mě co říct, strašně trpím na přesušenou kůži na těle kor když se ochladí), ale co je na něm to nejlepší (?) celý výtěžek minus daň věnuje LUSH malým sdružením. LUSH nejde prostě NEMILOVAT!! Gabriela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc za tipy! Rozhodně něco z toho vyzkoušíme! :) A ano, nejde ho nemilovat!!

      Vymazat
  20. Lush je super, já mam nejradši peeling Let the good times roll. A v recezních určitě pokračujte!! :)

    http://travelnote-s.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Lush mám strašně ráda, nedávno jsem byla poprvé v jejich krámku (předtím jsem jen objednávala) a ta vůně! :)) Ale hlavně se mi asi nejvíc líbí to, že netestují..

    OdpovědětVymazat
  22. Lush se mi hrozně líbí, ale teprve si chystám něco pořídit! :) Recenze je super! ♥

    OdpovědětVymazat
  23. LUSH mě v poslední době docela oslovil :) koupila jsem si čistící roládu Dark Angels a jsem z ní naprosto unešená - je opravdu skvělá. v budoucnu bych určitě ráda vyzkoušela další produkty.

    OdpovědětVymazat
  24. Lush miluju! Není nad to si při každé vánoční návštěvě Prahy udělat radost právě tady! Když neobjevím žádný kousek oblečení, tak se jdu vždy vyřádit sem! Letos bych si chtěla dovézt i nějakou sadu. Těším se na další vaše recenze, ať vím :)

    OdpovědětVymazat
  25. Bože, ty fotky jsou naprosto fantastické! Musím se přiznat, že doteď mě Lush moc nezajímal, ale teď... :D

    OdpovědětVymazat
  26. Všetko vyzerá úžasne, už dlhšie chcem LUSH vyskúšať;)

    OdpovědětVymazat
  27. Krása !! :O Vďaka za tip :)
    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Miluju LUSH!Mam toho doma teda dost, protoze jsem pul roku v Anglii pracovala v Lushi a dost jsem si toho privezla. Neco mi ale uz doslo,takze jsem si zacala kupovat i v tom nasem V CR :-) Musim se vzdycky drzet, abych toho nekoupila moc. Miluju masku Mask of magnamity, peeling na telo i tvar Ocean salt, vsechny balistiky, masazitka, telovy kondicioner Rose and Argan - ten urcite vyzkousejte! :-)

    OdpovědětVymazat