A naše cesta je u konce! Tři překrásné týdny pro mě a čtyři nezapomenutelné měsíce pro Lucku. Amerika nám přinesla zase novou energii, motivaci a inspiraci a hlavně poznání. Cestování prostě milujeme, a tohle byla jedna z nejdobrodružnějších a nejlepších cest, jakou jsme kdy podnikly a děkujeme vám, že jste ji takhle virtuálně prožívali s námi! Doufáme, že se vám příspěvky, fotky a videa líbily a teď už jsme se nadobro vrátily zpátky do české reality a připravujeme pro vás nové, (snad) zajímavé články a projekty, takže se těšte! 
San Francisco bylo perfektní tečkou našeho výletu a Golden Gate Bridge asi nejkrásnějším místem za celou dobu! Je prostě velkolepý a určitě to stojí za to vidět ho ze všech stran!

And our journey is over! Three beautiful weeks for me and four unforgettable months for Lucy. America has brought new energy, motivation and inspiration to us. We love traveling and this was the most adventurous and incredible journey so far! Thank you for following it and living it with us! We hope you liked our posts and that you will like what we have prepared for you just as much! You have what to look forward to!



19 komentářů

  1. To jsou vážně nádherný fotky :) musí to být úžasné město <3

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, vypadají jak z úplně jiného světa:)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. No spíš my děkujeme za krásné fotky, kterými jste nás zásobovaly ;))

    OdpovědětVymazat
  4. Tie farebné domčeky sú také krásne! *-*

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, sháním holky, které mají cit pro módu a pomohly by mi při tvorbě nové kolekce hodinek vyplněním dotazníku :) pokud si najdete pár minut, budu Vám moc vděčná :) http://bit.ly/10mrbJM

    OdpovědětVymazat
  6. San Francisco se mi hrozně líbí. Je to po New Yorku hned druhé místo, které bych v USA chtěla navštívit. Tak snad někdy! :)) Opět krásné fotky a fajn videa :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle vaše fotky... a srdceryvný článek k tomu. :´-((
    Neumím si představit se po nyní už 8 měsících vracet, bude to kulturní šok. Vy to ale očividně zvládáte na jedničku, určitě adaptace půjde. Točte dál a věřím, že se sem zase brzo podíváte! Pusu Zu

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že se v zimě místo seriálů znovu podívám na všechny vaše videa :-)

    http://nikystories.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. OMG amazing shhots :) love you girls
    xx
    http://twowaystowear.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  10. takových krás v jednom městě :))

    OdpovědětVymazat
  11. Téda, San Francisco vypadá krásně!♥ Miluju vaše fotky:)

    OdpovědětVymazat
  12. Úžasné!
    Až mi skoro ukápla slza, vidět na fotkách místa, která osobně znám. Moc děkuju za krásné připomenutí. Doufám, že jste si to užily a jen tak dál!
    S pozdravem Tereza :-) ♡

    OdpovědětVymazat
  13. Proč byla Lucka na 4 měsíce a ty na 3 týdny?

    OdpovědětVymazat
  14. To je proste dokonalosť, nemám k tomu čo viac povedať. Určite ste si to užili, ja som si pozrela každé jedno video, ktoré ste pridali. Ale tiež sa už teším, čo vymyslíte teraz. Zbožňujem vás! ♥ :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. Paráda!!! :) Miluju vaše články a fotky o cestování!!! ♥

    OdpovědětVymazat