O sluchátkách Happy Plugs jste už asi slyšeli. U nás momentálně patří mezi ty nejoblíbenější. Zakládají si totiž na designu, což je pro nás to pravé! Švédská značka nabízí obaly na telefony či iPady, kabely a právě sluchátka v širokém spektru barev. Nyní do své nabídky přidala i novou řadu UNIK! Jedná se o sluchátka v leopardím a camouflage vzoru a tento týden budete mít šanci je vyhrát! Jak? Ukažte nám, jak byste je nosili! 

1. Vytvořte koláž, kde budou dominovat sluchátka, která byste chtěly vyhrát (nejtěžší část bude zvolit mezi leopardem a kamufláží!) a doplňte je o outfit, který byste k nim zvolily! Můžete ho vytvořit v nějakém počítačovém programu, v tom případě použijte fotky sluchátek z oficiálního webu tady. Můžete taky zvolit druhou variantu, jednoduše během pár kroků na Polyvore.com
Pokud tam ještě nemáte účet, založte si ho. Přes facebook vás to vyjde jen na jedno kliknutí! A poté si vyberte sluchátka z mého profilu tady a pomocí tlačítka "create" vytvořte svou koláž. Až budete hotovi, uložte ji a jednoduše ji sdílejte přes e-mail. Pošlete nám ji (a to i když si ji vytvoříte sami) na acos.soutez@gmail.com. Nezapomeňte do vzkazu napsat své jméno a e-mail. Ten zveřejňovat nebudeme, bude sloužit jen k tomu, abychom vás kontaktovaly v případě výhry. 

2. Všechny zaslané looky dáme do alba k nám na facebook a za týden, tedy v pondělí 27. 10. 2014 tam vyhlásíme vítěze, kterého vybereme my. Od každého typu sluchátek jednoho!

3. Tak tedy hodně štěstí a hurá do tvoření!


12 komentářů

  1. Skvelá súťaž, polyvore milujem! ^_^
    Chcem sa len spýtať, či môže každý poslať len jeden súťažný set alebo aj viac? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš klidně poslat dva :). Jak leopardí, tak camo!

      Vymazat
  2. Tak ty jsou parádní :) přemýšlím, že se zapojím

    OdpovědětVymazat
  3. Love your style!

    In case you want to grow natural and healthy hair please visit my blog, i'm just beginning but it would mean a lot! Thank you!!! Kisses from Barcelona! HAIR TO HIPS

    OdpovědětVymazat
  4. Můžu se zeptat kde seženu ty skvělé kraťásky? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by zase zajímal ten svetr :)

    OdpovědětVymazat
  6. Suprová soutěž, sluchátka bych potřebovala :))) jdu tedy něco vytvořit

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj holky, můžu se zeptat?... Poslala jsem vám dvě koláže - jednu s camo a jednu s leopardími sluchátky -ve dvou mailech. Na fb jste zveřejnily jen tu první. Budete zveřejňovat i druhou?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, myslím, že by teď už na facebooku měly být všechny, ale mohlo se stát, že se mi v mailu ztratila, tak kdybys ji tam nenašla, pošli ji prosím znovu :)

      Vymazat
  8. Skvělá soutěž! Ty sluchátka by se mi mooc líbily. Asi to také zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  9. V naší nestabilní době asi každý má potřebu půjčování peněz. K hledání nejlepších věřitelů je lepší použít creditlimit.cz. Ve srovnání je vždy snazší zvolit!

    OdpovědětVymazat