Po nějaké době pro vás opět máme "goodies" post! Vybraly jsme pro vás všechny produkty, které jsme v poslední době vyzkoušely, a stojí za zmínku. Tak pojďme na to!

Today's "goodies" post is all about the products we'd like to recommend you! Let's get started!
  Ke kulmě Bellissima Revolution se Lucka dostala díky focení pro Cosmopolitan, o kterém jste mohli vidět vlog tady. Jedná se o kulmo-žehličku s rotačním válcem, který může rotovat ve dvou směrech pro vytvoření požadovaného účesu. Používání je opravdu jednoduché a výsledky efektivní! Můžete se zapojit do soutěže o samotnou kulmu, nákupy nebo dokonce zájezd do Milána! Více najdete na stránce Chcidomilana.cz!

Lucy had the chance to first try this new curling iron/ hair straightener on her shooting for Cosmopolitan. You can use it to make over 4 different styles thanks to the rotating cylinder technology.

Laky Sally Hansen jste už také mohli vidět v jednom z posledních vlogů. Já musím říct, že jsem z nich nadšená! Zpevňující podkladový lak by se dal v klidu použít i sám o sobě, má hezkou přirozeně nude barvu a nehty jsou po něm opravdu pevné. V druhé vrstvě jsem nanesla lak na nehty v tom úžasném fialovém odstínu, který vidíte na fotce. Laky mají plochý štěteček a příjemnou konzistenci a velmi dobře se tak nanáší. Překvapilo mě i, že stačila pouze jedna vrstva. Rychloschnoucí topcoat bych rozhodně doporučila všem nedočkavcům, jako jsem já, kteří si čerstvě nalakované nehty ihned zničí. Lak byl suchý do minutky! Mám ho na sobě již pátým dnem a pořád perfektně drží!

The Sally Hansen nail polishes are truly great! The stenghtener base coat makes the nails really strong and could be used on it's own, thanks to it's very nice nude colour. In the second coat I used the purple nail polish! I loved the brush - it's so wide and easy to work with. I have the nail polish on for over 5 days now and it's still perfect! I can even recommend the fast drying top coat! The nails were dry in just a few seconds.

Botas 66 vznikl jako lifestylová odnož tradičního Botasu v rámci projektu na UMPRUM Jana Klosse a Jakuba Korouše v roce 2008. Vychází z klasických modelů značky, ale přináší do nich designové prvky ať už se barev, provedení nebo i nových střihů týče. Jsou super pohodlné, vtipné a české.

Botas 66 started as a school project for UMPRUM by Jan Kloss and Jakub Korouš in 2008. It became a lifestyle brand under the traditional Botas and has very fun, young and design pieces in it's collection!

 Limitky MAC prostě nejde nezbožňovat. Tahle rtěnka je z kolekce Rocky Horror Picture Show, je to odstín Oblivion a je prostě božská. Řasenka Haute & Naughty lashes je zajímavá svými dvěma kartáčky. Jeden je spíše na každodenní look se zvýrazněnými řasami, zatímco druhý dodá řasám dramatický vzhled.

MAC limited collections are easy to love. This lipstick is from their Rocky Horror Picture Show collection and it's the shade called Oblivion. Haute & Naughty lashes mascara is interesting because it has two brushes! One is for an everyday, basic look and the other adds drama to the lashes!

 Na Woodies.cz nyní najdete spoustu nových značek a produktů! Mě na první pohled zaujaly obaly na notebooky, tablety a telefony MUJJO. Pěkný obal v minimalistickém stylu se shání opravdu horko těžko a tenhle je opravdu krásný, kvalitní a především i praktický! Má kapsu na počítač, druhou kapsu třeba na dokumentu a kapsičku s přihrádkou na vizitky a paměťovou kartu! Koukněte i na další produkty této holandské značky!

There is plenty of new brands and products in Woodies.cz offer and the brand that caught my eye were these MUJJO cases. A nice minimalistic case is not easy to find and this one of great quality, interesting brand and beautiful design. It has one pocket for the computer, one for documents and one small for business cards and memory card! Love it!

 Toni & Guy Heat protection sprej a sea salt sprej jsou produkty na které nedám dopustit. O to větší radost jsem měla z této jejich Marchesa kolaborace. Květinové vzory na obalech jejich ikonických produktů jsou z aktuální kolekce na podzim a zimu 2014!

This Marchesa and Toni & Guy collaboration is simply so beautiful! And the Heat protection spray and Sea salt spray are one of my favourite hair products!

Novinky od Rimmelu - Lasting Finish make-up se středním krytím (vlevo), podkladová báze a make-up s plným krytím. Stále čekají na naše vyzkoušení, protože aktuálně používáme jiné produkty. Máte je vyzkoušené vy? Řaseku Wonder'full jsem již ale otestovala a můžu vám ji doporučit. Přijde mi, že má trochu jemnější, tekutější konzistenci a řasy jsou tak hodně přirozené a necítí se těžce, jako tomu občas u nějakých řasenek bývá.

These new products from Rimmel are still waiting for us to test them, because we are currently using other foundations. But I did test this mascara and have to say I really like it. The texture is light and makes the lashes very natural and comfortable - if you know what I mean. Some mascaras just make the eye feel so heavy! Well, not this one!

 Minimalistické hodinky Daniel Wellington s nenápadným a krásným ciferníkem, se tak úžasně nosí, že se bojím, že už je nesundám.

These minimalistic Daniel Wellington watch are so beautiful I might never take them off. Seriously.

Říká se, že červená peněženka přitahuje peníze. No, červená kabelka zase nás! Je z Romwe a je to láska.

It is said that a red wallet is good luck with money. Well, I found luck with this red purse from Romwe!

Tyto krásky jsme dostaly na uvedení značky Rouge Bunny Rouge, kterou nově seženete v parfumériích Douglas. Značka si zakládá na přírodním zpracování jejich produktů, zdravé pleti a třeba i na multifunkčnosti produktů. Mě zaujala tahle krémová tvářenka, která vypadá pěkně i jako rtěnka či jemný akcent na horní víčko. Druhým produktem je lesk na rty.

We received these beauties on the presentation of the Rouge Bunny Rouge brand. You can now get it in Douglas! The brand is all about natural bases of their products, healthy skin and multifunctions of their products. For example this cream blush can also be used as a lipstick or eye shadow. And it looks great in all three uses!

Nejvtipnějším doplňkem poslední doby jsou tyhle kaleidoskopické brýle z Blondedge. Vydržím je mít na očích tak maximálně minutu, ale fakt mě baví!

The most fun glasses I own are definitely these ones from Blondedge. I can't have them on for more than a few minutes and not become crazy, but the world looks super hilarious through them!

Micelárku od Biodermy doporučuji všem, kteří hledají dobrý, šetrný a účinný přípravek na odlíčení a očištění pleti. Nic lepšího jsme zatím nevyzkoušely, a silně pochybujeme, že vůbec něco takového existuje! Modrá řada Atoderm je zase výborná pro suchou pleť, která se teď v zimě už zase začíná hlásit o slovo. V nabídce mají i několik produktů pro pokožku trpící atopickým ekzémem. Koukněte na jejich video.

The micelar water from Bioderma is the one thing to use to remove your make-up and clear your skin. I doubt I will ever find something better. Their blue line is concentrated on dry skin, which comes handy this time of the year and some of the products are also meant for the people with atopic eczema.

Co je vaším aktuálně oblíbeným produktem? A vyzkoušeli jste už nějaký z našeho výběru?
What is you favourite product? Did you try some of these? What did you think?

38 komentářů

  1. goodies anebo článek o tom, co jste dostaly a MUSELY o tom napsat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nene tak to není :) Vybíráme si spolupráce a produkty na testování pečlivě tak, aby se nám opravdu líbily a neboj, kdyby to za to nestálo nepsaly bychom o tom nebo bychom to v článku napsaly.

      Vymazat
  2. Tyhle články mě u Vás baví. Moc pěkné fotky. A naopak se holek musím zastat, že se zmiňují opravdu jen o tom, co je doopravdy zaujme. Nemusí nic.

    OdpovědětVymazat
  3. Existuje neco lepsiho nez tato miceralka a to klasicka pletova ruzova voda treba od Nobilis Tilia. Nema zadnou chemii jako toto a je naprosto suprova :)) Zkuste. :)
    Hezky den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za tip! Tak to už jen ze zvědavosti budeme muset vyzkoušet! :)

      Vymazat
  4. Super článek holky! Ty laky Sally Hansen už fakt musím vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, Luci můžu se zeptat jak je to s tou kulmou? Protože ve vlogu jsem viděla, že máš na hlavě natáčky ( nebo možná jen kremrole přichycené pinetami). Ale jestli to chápu správně, tak Váš vzhled na focení má tuto kulmu ,,propagovat'' jakože byla použita k vytvoření Vašich účesů? Jdou tedy udělat kulmou takové vlny jako máš na fotce? Vlásky na ní máš krásné, tak by mě zajímalo jestli to opravdu zvládne :). Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jojo, kulma byla použita k vytvoření všech účesů. Mně vždy natočili pramen a ani ho nerozpouštěli, ale ještě stočený mi ho zapinetkovali k hlavě a přelakovali, jestli je to srozumitelné. Já mám hrozně jemné vlasy a ty vlny mi bohužel moc nedržely :(.

      Vymazat
    2. Jasně! Vidíš, to mě nenapadlo :). Dělá se to, aby vlásky lépe držely, aby vlny nejdříve vystydly a pak až se rozpustí. Ale na jemných dlouhých vlasech prostě nevydrží skoro nic. Moc děkuji za odpověď.
      P.S.: Hrozně moc Ti sluší Ty šaty, jsou nádherné!

      protivnakozicka.blogspot.cz/

      Vymazat
    3. Také rovnou děkuji za tip. Mám vlasy hrozně jemné a nic mi na nich nedrží. Možná tohle zkusím a uvidíme. Hezký den.

      http://madeinprg.blogspot.cz/

      Vymazat
  6. Botasky si chci koupit na jaro, protoe ty, co mam doma, uz dosluhuji, taky se mi libi, ze jsou ceske a ty barvicku, budu mit problem si vybrat.
    Laky od Sally hansen jsem jeste nezkousela, ale ten top coat asi prubnu, protoze jsem nedockavec, bud si prohrabnu vlasy nebo se mi zacne chtit na zachod, je to sranda :-D Takze dekuji za doporuceni.
    bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D přesně! Určitě tenhle zkus, dělá i hezký lesklý vzhled nehtů :)

      Vymazat
    2. Baru rozhodně si ho musíš koupit, sama ho mám a nedám na něj dopustit! Navíc s ním ty nehty vydrží daleko déle :)

      Vymazat
  7. Hodinky i kabelka jsou moc pekny.A Lucce to na te fotce s navlnenymi vlasy strasne moc slusi! :)

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
  8. tieto Wellington hodinky su uplne nadherne :)

    moj blog: perlaoreneta

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásný článek, ty kaleidoskopické brýle musí být super :D a děkuji za radu s Autoderm, určitě vyzkouším! :)

    dobrotyoda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Takýto typ článkov mám veľmi rada, Luci s vlnkami vo vlasoch ti to veľmi pristane. A micerálku od Biodermy by som nevymenila za nič na svete. Skvelý článok !

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Hodinky jsou dokonalé, typy těchto článku mám moc ráda a tenhle rozhodně není vyjímkou!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Rýchlo skúšajte tie makeupy od Rimmelu, lebo sa práve rozhodujem medzi nimi a tými od Astoru :)))))

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už ty makeupy od Rimmelu zkouším a zatím musím říct, že boží! Dlouho jsem nebyla s nějakými makeupy TAK spokojená, navíc úžasné voní po jablíčkách :) Ten ve skleněné lahvičce je více krycí, ale stále vypadá hodně přirozeně.

      Vymazat
  13. Wau, jedna věc lepší než druha, ta kulma musí byt fajn, laky od Sally jsou top a ty hodinky, no, ty jsou božský úplně!

    OdpovědětVymazat
  14. Ty hodinky jsou tak krásné, jednou si je určitě koupím! :) Pak se mi ještě moc líbí boty a kabelka :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  15. Všetko sú to moc krásne veci. Najviac ma zaujali hodinky a červená kabelka :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj chci se jen zeptat ty spreje na vlasy od TONI&GUY jste někde koupily přes e-shop nebo kde? Děkujii :) B.

    OdpovědětVymazat
  17. Ta kulma mi pořád bliká na facebooku a moje je z roku 123 takže si ji asi budu muset přát k vánocům! Botasky se mi vůbec nelíbily když vyšly, ale dneska bych si je klidně oblíkla zvlášť jak je měla k černému outfitu Lucka :) No a pozdro na nb a červená kabelka je TOPOVKA!!! http://sanpiegokids.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Tenhle top coat od Sally je nejlepší na světě, a že jsem jich už zkoušela :)
    Jinak vám ještě gratuluji k Blogerce roku, vy si to opravdu zasloužíte :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ten top cat od Sally Hansen určitě vyzkouším. Botasky jsou fakt vtipné a moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  20. Lucka je na té druhé fotce fakt nádherná :) .....jinak musím říct, že jsem Vás holky moc ráda osobně poznal na Blogerce roku, je super vidět, že jste takové, jako na nás ve videích a na blogu působíte! Jen tak dál :)www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ty brýle bych ráda vyzkoušela! Jinak se mi nejvíce zalíbila kabelka a hodinky :)

    OdpovědětVymazat
  22. pěkný článek láká mě ta řasenka :) můj oblíbený produkt je řasenka od Benefitu

    OdpovědětVymazat
  23. Skvělý článek :) ty brýle jsou suprové :D

    OdpovědětVymazat
  24. ten obal je naprosto dokonalý, kdybych ho měla na co použít, okamžitě ho kupuji :D

    www.styleandmacarons.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Není to nic k tématu, ale musím to napsat. Začala jsem před cca týdnem sledovat vaše videa a jste hrozně milé a sympatické. A asi je to zvláštní, ale pokaždé, když Vás někde vidím (video, článek, whatever), tak mám pocit, že Vás znám, jste mi velmi blízké a za poslední dobu jsem nenašla nikoho, kdo by byl cizí, ale vlastně byl by i mě tak blízký jako vy dvě. Držím Vám pěsti, ať si plníte své sny, ať dosahujete Vašich vysněných cílů a buďte, jaké jste.


    HAIR IN DA STREET

    OdpovědětVymazat
  26. Ta rtěnka vypadá fakt božsky! A laky Sally Hansen chci vyzkoušet poměrně dlouho. Super post!:)

    www.carolinastonemason.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. i love these,and they are very cool. And thanks for your sharing.

    OdpovědětVymazat
  28. To povídání o lacích mě hodně zaujalo. Já v nich mám takovou svoji úchylku. Pořád si kupuju nové laky na nehty , takže už mám doma takovou sbírku, že ani nevím, jestli jsem všechny laky už někdy použila.

    OdpovědětVymazat