Možná si ještě pamatujete, že jsem vám před měsícem psala, že jsem začala chodit na Intenzivní fashion kurz basic. Tak měsíc se sešel s měsícem a teď o víkendu proběhla druhá část ze tří. V sobotu jsem přišla do atelieru s již nastřihaným a nastehovaným střihem sukně a těšila jsem se konečně na šití. Hned jsem usedla ke stroji a během dne jsem zvládla ušít zašít a přišít ty nejdůležitější části. Na neděli už jsem si nechala jen přišití zipu a mám hotovo. Můj první návrh se stal skutečností a musím říct, že jsem vůbec nečekala, že se mi sukně povede a bude opravdu nositelná :D.
Znovu se nám věnovala skvělá Lenka Štěpánková a Pavel Berky a byli připraveni odpovědět všechny naše otázky, trpělivě nám vše krok po kroku vysvětlit a ještě jsme si dobře popovídali. Mám pocit, že to bylo přesně to, co jsem teď potřebovala. Jen na dva dny takhle hezky vypnout, na něčem od rána do večera pracovat a zapomenout na všechno ostatní. Sama bych se do dalšího šití ještě asi nepustila, ale už teď si myslím, že jsem se naučila hodně. První týden v lednu mě čeká poslední část a to návštěva atelieru módního návrháře a práce s úplety, tak se zase těším!
VÍKENDOVÝ INTENZIVNÍ FASHION KURZ BASIC
webové stránky: www.fashionatelier.cz
facebook: Kurzy oděvní tvorby

12 komentářů

  1. Takový kurz by se mi taky líbil, pěkná sukně Luci, seš šikovná :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle kurz mám v oku už nějaký ten pátek... Bohužel by se mi s letenkama z Barcelony těžce prodražil :) Sukně je fakt super!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi šikovná :-) je jak z krámu!!!

    OdpovědětVymazat
  4. No to je paráda! Skvělý výsledek ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Super suken! Sikulka!

    If anyone is up to following each other, let us know!

    http://www.curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion&Lifestyle PARIS

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se Ti povedla, si šikulka :)
    staywithkaterina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. No tak tak sukně je parádní! :) Fakt se moc povedla!

    OdpovědětVymazat
  8. Ta sukně je super a jsem zvědavá na ty kalhoty/šortky :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat