Nikdy mě líčení moc nebavilo. Neuměla jsem to, nevěděla jsem, co mi sluší. Neříkám, že jsem teď nějaký přeborník, ale zkrátka mě to začíná čím dál tím víc bavit. Líbí se mi, jak v sobě můžete pouhými pár tahy vytvořit uplně jiný, dosud nepoznaný pocit. 
Po posledních pár dnech, které jsem většinou trávila doma učením mi po včerejší poslední (snad! ještě nemám výsledky!) zkoušce udělalo pár věcí takovou radost, že jsem se je s vámi rozhodla hned sdílet!

I've never been that much into make-up. I'm not saying I'm an expert now, but I just started liking to experiment with the feeling just a few brush strokes can give you. After the last couple of days spent mostly at home, studying, yesterday I felt happy about a few things and decided to share them with you! Hopefully I can be happy about my last exam too, keep your fingers crossed!

Tou největší radostí je nový účes. Mnozí z vás si na instagramu mysleli, že mám i novou barvu, tu si ale chci nechat co nejdéle přírodní. Co je nového je střih! Délka je pořád stejná (i když mi skoro přijde, že mám ted vlasy delší!), ale vlasy mají vzdušnost, šmrnc, lesk a zase o trochu víc života. Postaral se mi o ně skvělý Jan Hájek z Wella Professionals. Ještě jednou děkuji!

The biggest happiness came from my new haircut. I kept the length, but Jan Hájek from Wella Professionals made the cut so fresh, chic and full of life again. I love it! Thank you!

Dalším převratným objevem je tato kombinace rtěnek. Je to Makeup Revolution Lip Power v odstínu Anticipate it, která je sama o sobě skvěle pigmentovaná a matná a přes ní Avon Ultra Colour Indulgence v odstínu Plum Verbena. Ta není tolik pigmentovaná, je lesklá a má spíše mazlavou texturu. Její minus je i to, že má na rtech tendenci flekatět. Když se ale tyhle dvě spojí, vytvoří skvělý look. Druhá vrstva dodá Lip Power trochu lesku, šťavnatosi a ještě malinovější barvy!

I've made a great discovery - Putting this Makeup Revolution Lip Power in Anticipate it together with Avon Ultra Colour Indulgence in Plum Verbena makes a great combination!

Produktem, který jsem si teď nejčastěji zvykla používat na oči je tahle paletka The Balm Nude Tude. Je super vtipná, obsahuje skvělé barvy na každodenní nošení a vyhovuje mi i co se pigmentace a textury stínů týče. Navíc je vevnitř i zrcátko, zavírání na magnet a nahatý holky. Tento look jsem vytvořila kombinací odstínů Sultry, Selfish a Sexy.

The product I've been using the most frequently for eyes is the Nude Tude palette by The Balm. It's so cute, with the little nasty girls inside! It has perfect shades for every day to night, a mirror and a magnet closing. I created this look with the shades Sultry, Selfish and Sexy.

Jako beauty učeň si nedávám malé cíle a učím se dělat si perfektní (= aspoň trochu souměrné) linky. Neumím to tužkou ani štětečkem (zatím!). Nejvíce mi vyhovuje fixa a královna fix, které jsem zatím vyzkoušela je tahle Raven Glaze od Rouge Bunny Rouge. Její hrot je poměrně dlouhý a hlavně úzký! Dá se jím tedy vytvořit i velmi tenká linka, jejíž výhoda je nenápadnost v případě neúspěchu. Zároveň když ji ale dáte potřebný sklon, vytvoří postupně se rozšiřující se linku téměř za vás. Rychle usychá a dlouho vydrží.

As I said, I'm still learning. But I do take on every challenge, like eye liner for example. I've been trying to master this for so long and I finally found a product that helps me! It's the Raven Glaze Eye liner from Rouge Bunny Rouge. It's tip is so thin it creates a beautiful line! It dries quickLy and holds firmly.

Další radostí je pro mě tahle kombinace laků na nehty. Dlouho jsem teď střídala jen rudou a nude. Trochu se mi to ale omrzelo a chtěla jsem zase vyzkoušet něco nového. Vzpomněla jsem si na tuhle skvělou fialovou (odstín Plum Luck) od Sally Hansen. Jejich laky jsou teď opravdu naše nejoblíbenější. Krásně drží, díky širokému štětečku se dobře nanáší a mají krásné odstíny. Když jsem tento lak uklízela, všimla jsem si v naší sbírce ještě tohoto od Catrice (odstín Iron Mermaiden). Je metalický a s nádechem do fialova! Prostě perfektní dvojka. Zaschlé fialové nehty jsem v půlce přelepila páskou a k mému udivení se to docela povedlo a vypadalo to i docela hezky! Aspoň na levé ruce!

I've been only wearing nude or red on my nails lately. But I decided to try something new, grabbed this beautiful Plum Luck by Sally Hansen and when i was finished, noticed this beautiful Catrice nailpolish in our collection. They are a perfect match, so I created this simple yet effective design with just a few pieces of tape!

Třešničkou na dortu už byl tenhle rolák ze slev z C&A! Příjemný, tenký a za necelé dvě stovky. Včera byl vlastně docela fajn den!

Co vy? Je něco co vás za poslední dobu zaujalo, dostalo nebo jste podobně "vynalezly"? Líbí se vám články zaměřené na kosmetiku?

---

Last but not least was this turtleneck on sale in C&A! Yesterday was actually not bad at all!

What about you? Do you have a product that caught your attention, or a discovery you made?

67 komentářů

  1. poslední dobou mě skutečně bavíš, i s Luckou:) jen tak dál holky!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Barva vlasů je skvělá, taky jsem nejdriv myslela že máš tmavší přeliv. Články o kosmetice miluju. Kde se dá sehnat ta paletka a za kolik cca?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) tady http://www.thebalm.cz/thebalm-nude-tude-nude-paleta-ocnich-stinu?search=nude%20tude

      Vymazat
  3. Super článek, podobné mě moc baví :)! Paletku od theBalm mám taky a jsem z ní vážně nadšená.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám práve na nechtoch ten istý lak od Sally Hansen, ktorý som vyhrala v jednej giveaway :) Inak produkty sú skvelé a tento účes ti nesmierne pristane :)

    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mi u jedne fotky přišlo, ze máš vlásky delsi. Moc Ti to slusi. Ja se chystám ke kadernici pristi tyden a chci si vlasy zkratit tak o 20 cm, tak jsem zvedava :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ty vlasy a rtěnka ti krásně sednou :) A ta paletka je parádní, taky jsem o ní uvažovala.

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to a tyto články mě samozřejmě moc baví! :))
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Máš krásné vlasy a líčení taky!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásný, vlasy, článek, fotky! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ten rúž ti veľmi pristane, je to naozaj pekná farba. A vlásky fakt vyzerajú ako by si mala nový preliv :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jo, perfektní styling Niky, ty nehty mě dostaly, moc ti to sluší!!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  13. Wau, vic takovych clanku, vypadas skvele, liceni se ti moc povedlo!

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek Niky a hrooozně ti to sluší! A ta kombinace rtěnek na tobě vypadá vážně skvěle, takže to určitě nos častějc :D

    www.thecityfairy.com

    OdpovědětVymazat
  15. ja som tiez od soboty konecne ostrihana a velmi sa z toho tesim :) tebe to tiez takto velmi svedci :)

    perlaoreneta

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  16. Dneska se mi ten článek tak moc líbil. Mám z tebe prostě pocit, že jsi upřímná. :) Moc ti to sluší a tmavá rtěnka k tobě padne, i když hádám, že ve skutečnosti to bylo ještě tmavší, že? Tvoje nehty obdivuju, já bych na to v životě neměla trpělivost, sotva zvládám vrstvu jedné barvy, natož dvě a kombinovaně! :D

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Strašně ti to sluší, Niky :) Úplně zbožňuji tu tvoji barvu vlasů :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Perfektní vlasy, vypadají mnohem zdravěji :) a rtěnka ti moc sluší :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. krasna, slusi ti tento uces i makeup:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com
    www.facebook.com/bridgeofmemoriesblog

    OdpovědětVymazat
  20. Krásna si! :) Rúž-e sú úplne krásne !! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  21. Moc ti to sluší, rtěnka vypadá skvěle a vlasy taky! :) Dneska jsem taky byla u kadeřnice, ale jak mi to zkrátila, tak si na to musím zvyknout, sice je to jen pár cm, ale i tak :D

    OdpovědětVymazat
  22. Také jsem si myslela, že máš tmavší přeliv. :D Moc ti to sluší. :) Máš krásný úsměv!

    OdpovědětVymazat
  23. To je sdělení....

    OdpovědětVymazat
  24. Také jsem tomu líčení nikdy moc nedala, nějak v tom pořád tápu a vlastně se líčím pořád stejně, protože to je jediný typ, co už mám ,,naučený" :) Nové vlasy Ti moc sluší, je vidět, že jim to prospělo :)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc ti to sluší Nikčo ! :))

    OdpovědětVymazat
  26. Krásná!!! Moc ti to sluší, jak vlasy, tak i rtěnka! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný článek a hrozně ti to sluší, jde vidět, že jsi měla dobrou náladu :) a můžu tě uklidnit, že já taky nejsem zrovna odborník na linky a občas se divím, že jsem vůbec schopná to tak spackat :D

    OdpovědětVymazat
  28. Co dodat, liceni ti opravdu slusi a nehty jsou uplne paradni, prava ruka je pro pravaky vzdycky peklo:))

    OdpovědětVymazat
  29. Kombinace těch dvou rtěnek je skvělá, jinak účes se kadeřníkovi moc povedl a celkově ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  30. Výrazný rúž ti pristane :)

    Pozývam ťa do GIVEAWAY na mojom blogu:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/01/buy-or-win-2-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  31. Moc ti to sluší Nikčo! :) To líčení je krásný

    OdpovědětVymazat
  32. Vypadas skvele! Slusi ti to.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Super čánek, opravdu!!!! Na takový jsem se dlouho těšila. Poslední dobou slyší víc chvály na patelku The Balm, než Naked ( nějak znění kolem ní utichá). Jednu z nich si totiž chci pořídit. Moc ti to sluší a dík za tipy. Hezký zbytek dne!

    OdpovědětVymazat
  34. Mňa to teda nikdy nebavilo a asi ma to ani nikdy baviť nebude, každopádne ty vypadáš skvelo tak či tak! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  35. Mám podobný střih jako ty. Rozpuštěné to vypadá moc dobře, ale mám problém se zapletením vlasů... Černý rolák i líčení ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  36. Niki, vypadáš naprosto nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Niki. Je úplne jedno aké články aj s Luckou pridáte, všetky si čítam vždy rada a plná očakávania o čom článok bude. Mám vás obe rada ako blogerky, vlogerky ale aj ako obyčajných ľudí. Veľmi oceňujem že sa nikdy na nikoho nehráte a "neopičíte" po amerických alebo rôznych zahraničných youtuberkách. Ste sami sebou a nehanbíte sa povedať svetu že sa učíte, športujete a rôzne iné veci. Niektoré blogerky/vlogerky ale hlavne obyčajný ľudia to tak robia aby boli zaujímavý alebo aby zapadli. Ste naozaj moje favoritky čo sa sveta blogu týka :)
    Veľa šťastia v blogovaní a krásny zvyšok týždňa!
    (http://adolescenters.blogspot.sk/)
    (http://christiesfood.blogspot.sk/)

    OdpovědětVymazat
  38. Já si taky říkám, že jsou ty vlasy delší! A fakt to vypadá, jako by jsi měla barvu, nebo nějaký tmavý melír nebo něco! :D Vypadáš úžasně, ten střih je už pro opravdovou slečnu, vypadáš dospělácky! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Niky, diky za dalsi vyborny post. Souhlasim s predchozim komentarem, ocenuji originalitu, verohodnost a taky to, ze je videt, ze si s tim davas/davate praci. Vas blog si otevru jako "dezert" , kdyz prijdu unavena z prace. Je to prijemne a osvezujici, tesim se na dalsi :). Chvala patri samozrejme i Lucce.
    Iris

    OdpovědětVymazat
  40. Parádní článek.... moc ti to sluší!! :)

    timewithbeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  41. takto namaľované pery ti veľmi pristanú :) vôbec celé líčenie je super! ;)

    Na mojom blogu prebieha valentínska giveaway, všetci ste vítaní! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  42. Vlasy vypadají super, krásně upraveně! Já jsem teď okouzlená magnetickým lakem na nehty, co jsem dostala od maminky k vánocům. Je to stříbrný metalický lak a je u něj takový malý magnetek, který se hned po nanesení chvíli přiloží nad nehtem a vytvoří to boží efekt (buď takovou jako hvězdu nebo když se s tím trošku hýbe, tak to vypadá jako galaxie:))). Nikdy jsem to předtím nezkoušela a vypadá to fakt super (ne nijak divně). A potom jsem si oblíbila tmavě rudý až skoro hnědý lak od O.P.I., vypadá elegantně a dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
  43. Úžasný Niky! A ty nehty mě dostaly a co nejdřív vyzkouším. Super, fakt <3

    OdpovědětVymazat
  44. Ten rolák k těm novým vlasům vypadá hrozně elegantně, parádní změna!:)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  45. Tak tohle je naprostá bomba Nikčo! Strašně ti to sluší a zdá se mi, jakoby ses rázem proměnila z dívky v ženu :-) z fotky co jsi dávala na instagram se mo zdálo, že máš vlasy dokonce prodloužené a až teď se divím, když píšeš, že máš nový sestřih :-)) dokonalé opravdu, tleskám! :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Vypadáš úchvatně, Nikčo! ❤ Nehtíky jsou fakt krásně namalované - super nápad! :) Děkuji za nikdy nekončícé inspiraci, kterou u vás na blogu nacházím.

    OdpovědětVymazat
  47. Wow, you did a great job! Especially the nails! They came out amazing!

    http://fashamorphosis.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  48. super, vlasy ti moc sluší - celkově se mi hodně líbí od té doby, co je máš kratší.. a rtěnka je též skvělá:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  49. Moc ti to sluší a tahle barva rtů je pro tebe jako dělaná :)

    OdpovědětVymazat
  50. moc ti ten sestřih i ta rtěnka slusi :) hlavne ti zavidim tu tvou plet :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  51. krásny článok, ten lak mám doma ale nikdy som si ho nedala, takže je čas to zmeniť :)
    A PRIVÍTALA BY SOM VIAC TAKÝCHTO BEAUTY ČLÁNKOV. Máte štýl a vkus - a to pri "beauty" musí byť :)

    OdpovědětVymazat
  52. Celkově tě to rozzářilo a moc ti to sluší :) PS: doufám, že se můžeme těšit na další beauty článek:)
    http://charlottesneverland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  53. love love love those nails!!! the color is amazing

    https://www.sweetyhigh.com/blog/category/g-hannelius

    OdpovědětVymazat
  54. super máš takto vlasy!!
    a perfektná manikúra

    OdpovědětVymazat
  55. Tak tady ti to úplně nejvíc sluší!!

    OdpovědětVymazat
  56. když už si člověk myslí, že nemůžeš být krásnější, zase ho překvapíš a přesvědčíš o opaku :) sekne Ti to jak blázen - vlasy i líčení!

    OdpovědětVymazat
  57. Strasně Ti to sluší Niky! Skvělý článek :)

    OdpovědětVymazat
  58. Niky, můžu se zeptat kdo tě fotil? A jak to děláš s tím, že je to zaostřený na rťenku a ty už jsi "rozmazaná"? Děláš to v photoshopu? Nebo jak to nastavuješ ve foťáku? Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Fotila jsem se sama :D Olympus Pen EPL7 kterým je to focené má funkci Wi-fi, připojíš foťák přes aplikaci k telefonu a v telefonu vidíš live co zabírá foťák a můžeš z telefonu mačkat spoušť. Měla jsem teda foťák na stativu a telefon v ruce :)
      Tady to zaostření je přímo ve foťáku, musíš ho mít nastavený na nízkou clonu. Pomůže i co "nejdelší" objektiv. Tohle je focené 45mm :)

      Vymazat
  59. Moc krásný článek a moc ti to slučí Niky :)
    www.trendybook.cz

    OdpovědětVymazat